LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] IP ban op habbo hotel

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
limmy

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door limmy »

GELDVERSPILLING

ik ben verbanneN door oplichterij ik deed helemaal niks, maar ja ik mocht er toen weer op, en toen werd ik ook nog eens bestolen.Mijn moeder had toen een mailtje gestuurt maar we hebben helemaal niks gehoord van ze. Eerst vond ik habbohotel best wel leuk maar nou echt niet meer, habbo is geldverspilling HABBOHOTEL IS G.V.D OPLICHTERIJ :evil: [/u]

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

hele site vol met waarschuwingen en meneer de slimmerik gaat bijlages openen zonder te scannen of weten wat keyloggers zijn. gek dat je gehackt wordt
lijkt me dat passwords dan niet echt goed beveiligd zijn...............

JeFFJuH

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door JeFFJuH »

Ik wil dus even zeggen dat ik Habbo Hotel dikke oplichterij vindt. Al die kleine kinderen met mobieltjes zitten erop en verspillen al hun beltegoed om een paar meubeltjes te plaatsen in een virtuele 'hotelkamer'.

Ik loop stage op een school, en wij hebben daar dus Habbo hotel geblokkeerd omdat we gewoon vinden dat het niet moet kunnen om kinderen op deze manier uit te buiten.

De maker van deze site maakt gewoon misbruik van het feit dat kinderen snel hun geld uitgeven.

liesje63

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door liesje63 »

oke ik ben het wel met jullie eens het zijn de kinderen die het doen, maar ja tegenwoordig moeten er een hobba in je kamer staan vanwegen oplichterij en kijken wat je doet. mijn dochter limmy is bestolen door @@[email protected]@ wie kent hem? het is een super oplichter, het was echt srikken en het is echt balen voor de :shock: Ik vind dat habbo het leuker moet maken dat je geen credits hoeft te kopen en dat alles gratis is, het zou dan een stuk leuker zijn voor iedereen. en dan is het niet zo ramp als je bestolen wordt, dan kun je teminste een nieuwe maken en je kamer het zelfde inrchte :D dan is het echt een stuk leuker

groetjes

liesje63

VanHelsing.
Berichten: 23
Lid geworden op: 23 mar 2005 14:19

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door VanHelsing. »

hahahaha.... ik heb een super IP ban... ik kom zo box van Vinny ingelopen staat Martin18 daarzo... ben 5 sec. binnen nog niks gezegt...
ben het hotel uitgezet voor het verspreiden van Pórno sites en ik deed helemaal niks

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

Meubeltjes te koop :lol:

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

Je bent er nog al trots op he vanhelsing 8)
dit verhaal heb ik ook op andere sites zien staan

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

Volgens mij ben je heel stoer, want je komt uit de box Lmao
En je hebt er lol in ook dat je verbannen bent '' om niks''
Egt cool ben jij man, suc6 met het voort zetten van je verhaal
En vergeet vooral de details niet he : de box van Vinny . Ghehe :twisted:

boze moeder

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door boze moeder »

Hallo,
Ik wil ook even reageren, onze zoon heeft samen met zijn vriend ook een hotelkamer gemaakt, al hun spaargeld zit in die kamer. (Haast 100 euro) Zijn ze een maand geleden gehackt en alle spullen gestolen. De hacker was nog wel zo vriendelijk om een kaartje in hun kamer achter te laten. Mailtje naar Habbo gestuurd, maar helaas, zij kunnen niets doen, de jongens zullen hun password wel gegeven hebben (en dan laat een hacker een kaartje achter????). Habbo wist wel te achterhalen wie de Hacker is :? en heeft hem verwijderd. En de credits van die jongens ???? waar zijn die gebleven ????? Zeker in de zakken van de Habboverzinner verdwenen net als de zuur verdiende centjes van mijn zoon en zijn vriendje. In iedergeval: Weg spaargeld en vertrouwen in Habbo, deze jongens zullen geen geld meer verspillen aan Habbocredits. Bedankt Habbo voor de fijne service!!!! maar niet heus. :x

Een boze moeder

bloemie
Berichten: 128
Lid geworden op: 07 mar 2005 01:14

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door bloemie »

ja zo verging het ons ook boze moeder, mijn vriend werd ook gehackt, we hadden ook samen kamers, weg alles een hoop geld weg.
en wat doet habbo geen ene moer, mijn vriend kreeg als klap op de vuurpijl nog een perm ip ban ook omdat hij boos was dat ze de hack in de welbekende doofpot op habbo stopte, na de hack kwamen er ook nog eens 1 stafflid en 2 hobba,s ons uitdagen in onze kamer ons uitdagen zodat we nog bozer werden en ze logs konden maken om die vervolgens naar kantoor te sturen zodat ze mijn vriend lekker een perm ip ban konden geven, ze mogen trots op hun zelf zijn maar dan *** ik.
geen grotere oplichters als habbo.nl.
heb niet meer woorden voor hun meer dan dat ze misbruik van hun macht maken.
als je op andere chats komt kom je overal mensen van habbo tegen, mensen die verbannen of gehackt zijn, en een hoop geld kwijt zijn.
en ze zeggen allemaal hetzelfde habbo doet geen ene moer als geld tellen, en maar zielig doen op tv dat ze habbo wel zo duur moeten maken want dat is voor de beveiliging zeggen ze lol, welke beveiliging, als je nagaat dat habbo zelf al 2 x over is genomen door hackers.

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

Boze moeder moet zich eens ernstig gaan beraden over haar kind zijn hobby!!!
Welke moeder staat het hemelsnaam toe om haar zoon virtuele meubeltjes te laten kopen? reken ff om 100 €uro=220 gulden.
Laat je kinderen hun spaarcentjes wegzetten op de bank om er later "echte tastbare" meubels voor te kopen. Zodat ze later hun ECHTE levensechte huiskamer mee in kunnen richten.
Ze zeggen ooit; die jeugd van tegenwoordig...Ik zeg er achteraan : de ouders van tegenwoordig... Pffffffffffttttt Ik snap het niet meer!!

Moeder van een 14jarige zoon
(die wel eigen internet op eigen PC heeft, maar het real-life veel leuker vind als het virtuele leven)
En dat stimuleren wij als ouders!! Niet te lang achter die pc hangen maar gewoon gezellig met elkaar potje darten, kaarten, voetballen enz...

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

sorry hoor maar het is hier niet het ouders zeuren elkaar af forum

als deze ouder het goed vind dat haar kind geld besteed aan een spel is dat haar zaak
het gaat ook niet om de opvoedkundige kwestie

het gaat erom dat het geld dat dit kind besteed heeft voor iets wat hij leuk vind nu weg is en daarmee ook datgene waar hij lol in had

Ook ik heb hier als ouder andere ideeen over maar persoonlijk stel ik het ook niet op prijs als anderen mij gaan vertellen hoe ik mijn kind wel of niet moet opvoeden. De hooghartige houding waarmee u dit doet kan ik dus ook niet op prijs stellen

bulletje

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door bulletje »

Wat is het probleem met een ip-ban? Dan ga je toch achter een anonieme proxy zitten? Of je schermt je ip af, daar zijn progjes voor.

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

sorry hoor maar het is hier niet het ouders zeuren elkaar af forum
Ook ik heb hier als ouder andere ideeen over
Je bent als ouder niet verplicht om te reageren hoor!!! Daarbij sprak ik tegen Boze Moeder en niet tegen een gast!

Stel nu in het ergste geval dat mijn zoon ook op habbo zou komen en daar ook nog eens voor een kapitaal aan uitgegeven zou hebben. Ik zou het als ouder gewoon niet in mijn hoofd halen om daarover te gaan zeuren op een FORUM.

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

nogmaals, er wordt niet gezeurd over een zoon die daar komt en er geld uit geeft
er wordt gezeurd over dit bedrijf dat niet de service levert die staat tegenover de betaling

Beschrijving

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Beschrijving »

Ach, Habbo Hotel is de oplichter niet, maar de scammers. Als je een goed password en goede beveiliging hebt, en de FAQ, Tips tegen Fraude en Regels gewoon goed doorleest, kan er niks gebeuren. En je kan niet bestolen worden, er bestaan geen dieven op Habbo Hotel. Het zijn de domme kindertjes die hun password bij iemand anders intikken, en zo gehackt worden. Op de Homepage van Habbo staat duidelijk vermeld dat je je password van je Habbo alleen in het 'Check in!'-venster moet intikken, dus nergens anders. En probeer een limiet aan credits voor jezelf te bedenken. 5 euro per maand is een goed bedrag voor credits. Je houdt er zelf nog wat leuks aan over en daar kun je evt. een lekker zak snoep van kopen of op je spaarrekening zetten, maar besteed niet àlles aan Habbo! Daarmee word je gewoon gehackt binnen de kortste keren! Pas dus zelf op, en geef nooit je MSN weg!

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

Nou gast daar gaat het toch niet over.
Hoe die moeder haar kind opvoed is toch haar eigen zaak.
Dat geeft anderen het recht toch niet om bij haar zoon te stelen.
Wat een domme redenatie zeg... al geeft ze hem 300 Euro in de week dan nog heeft een ander dat recht niet te stelen.
Dus denk na voor je oordeelt over die moeder.

Gast

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Gast »

Voor al die Habbogangers die de gang naar Habbo niet meer mogen of kunnen maken, is er wel een alternatief: www.3dee.nl
Wel is het zo dat ze daar ook niet zo gediend zijn van allerlei flauwekul, dus ook daar kan geband worden. Wel zijn de meeste bans in eerste instantie niet definitief (meestal een week).
Ik noem 3dee omdat ik daar zelf een wereldje heb, waar ik een huis! bouw met een oppervlakte van 6400 m2. Kortom een paleis of tempel.
3dee is niet gratis, maar objecten wel (meubels bijvoorbeeld).
Je kunt ook bewoner worden, dat is goedkoper dan een wereld huren.
Als dit reclame is dan mag het verwijderd worden.
mvrgr Bodosan

floran

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door floran »

NOu ik ben vandaag verbannen maar het slaaat nergens op ik was twee maanden hc ik wer gewoon verbannen omdat iemand mij uitschold en ik schold terug ik wil gewoonm al e geld terug wat ik er aan heb uitgegeven :(

Fulgore-

Re: IP ban op habbo hotel

Ongelezen bericht door Fulgore- »

Floran, stel je eff aan.

Tis maar 2 uur.

Gesloten