Nooit aanbod ontvangen van MKB Collectieven

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
Butros
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 feb 2019 14:43

Nooit aanbod ontvangen van MKB Collectieven

Ongelezen bericht door Butros » 27 feb 2019 14:50

Goedemiddag,

Via MKB Collectieven benaderd telefonisch voor eventuele overstap tegen gunstigere tarieven voor energie. Via een door hun geregisteerd vragenlijstje waarop je met alleen ja en nee kan antwoorden hier ingetuimeld!
Heb een aanbod per mail ontvangen die je zou moeten hebben gelezen en bevestigd of niet.( deze aanbod hebben wij nooit gehad) Ik
MKB Collectieven gebeld dat we de aanbod nooit hebben gehad wel ja hebben gezegd dat ze ons mochten voorstellen en of aanbiedingen te versturen. zij beweren echter dat er mail is verstuurd met het aanbod en dat we binnen 14 dagen moesten reageren. als je niets ontvangt kan je ook iet reageren.

Totaal gas & power, zegt dat we het contract kunnen kosteloos opzeggen omdat die nog niet ingaan is, mkb zegt van niet en dat totaal dat iet zomaar kan doen.


heeft iemand enige idee hoe we dit het beste kunnen pakken.

NeoDutchio
Berichten: 5869
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Nooit aanbod ontvangen van MKB Collectieven

Ongelezen bericht door NeoDutchio » 27 feb 2019 17:04

Voor ondernemers gelden andere regels dan voor consumenten. Een is komt wel overeen, u moet een contract aangaan. Dus heel simpel, vraag om een overeenkomst waar u akkoord op gegeven zou hebben.

Plaats reactie