LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Prijsverschil internet&televisie aanbieders.

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
berndv
Berichten: 9044
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Prijsverschil internet&televisie aanbieders.

Ongelezen bericht door berndv »

Berteman schreef:
19 sep 2019 15:44
Het enige wat daar voor nodig is, is (een op internet aangesloten) geschikte Smart TV. In geval dat dat Smart TV niet meer zo smart is: de NL Ziet App kan op een Chromecast.
Tja, moet je alleen nog ergens internet vandaan toveren. Dan kom je er achter dat je óf een abonnement met TV hebt óf de ADSL2 pakketten, waarvoor je een 30 euro betaalt, en dan komt je abonnement voor NLZiet er nog bij, waardoor je bijna voor hetzelfde geld een pakket van 1 aanbieder kunt afnemen.

Berteman
Berichten: 476
Lid geworden op: 24 mei 2017 18:05

Re: Prijsverschil internet&televisie aanbieders.

Ongelezen bericht door Berteman »

Alleen internet (zonder toeters en bellen) is er al voor € 22,00 per maand: NL Ziet € 7,95: Internet en TV hoeft dus niet dan € 30 per maand te kosten.

Jaarlijks wisselen van internetprovider (of tijdig onderhandelen met de huidige) levert, net als bij de energieleverancier, ook nog voordeel op en ingewikkeld is het overstappen over het algemeen niet.

StevieNL81
Berichten: 913
Lid geworden op: 04 apr 2018 16:55

Re: Prijsverschil internet&televisie aanbieders.

Ongelezen bericht door StevieNL81 »

Jaarlijks wisselen hoeft niet... Er mee dreigen is vaak voldoende. Mochten ze u toch geen retentie aanbod doen dan heeft u altijd een opzegtermijn waarbinnen u de opzegging kunt intrekken en rustig de tijd kunt nemen een nieuwe provider te zoeken.

TV land wijkt niet veel al van mobiel land.
Je hebt je aanbieders met weinig toeters en bellen, en degene met allerlei aanvullende features. Men accepteert vaak dat om die (nieuwe) features te gebruiken ze elke x jaar een nieuw toestel kopen tegen meestal veel geld, maar als het om TV kijken gaat is het vernieuwen van apparatuur is het men vaak vreemd.

nicolesw1981
Berichten: 95
Lid geworden op: 10 nov 2018 15:27

Re: Prijsverschil internet&televisie aanbieders.

Ongelezen bericht door nicolesw1981 »

Ik benal jaren klant bij Telfort en ben heel tevreden. Ik heb het basispakket maar mijn internet heeft een prima snelheid. Ook tevreden over de digitale televisie. Telfort gaat wel via je telefoonaansluiting dus die moet je wel in huis hebben.

Theotrucker
Berichten: 5005
Lid geworden op: 21 jan 2018 19:42
Locatie: Landgraaf

Re: Prijsverschil internet&televisie aanbieders.

Ongelezen bericht door Theotrucker »

Telfort en xs4all zijn afgelopen.
Gewoon KPN.

Gesloten