LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
PeterthePanfluit
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 jul 2010 12:13

Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Ongelezen bericht door PeterthePanfluit » 19 jul 2010 12:33

Hallo mensen,

Ik zoek hulp of advies voor het volgende. Sinds enige tijd waag ik regelmatig een gokje op de site van Simbat. Ik speel dan op de zgn fruitautomaten en betaal via Ideal (altijd per € 10,-) of per mobiele telefoon (kosten : € 1,30 per gesprek + belkosten Vodafone).

Ik kom er eerlijk voor uit regelmatig te spelen en voor bedragen per dag tot € 50,-. Ik speel normaal gesproken alleen via mijn bank zodat ik direct weet hoe ik er voor sta qua winnen/verliezen. Ik houd per telefoon bij hoe vaak ik heb gebeld en hoeveel euro's ik heb gewonnen en verloren om zo toch te trachten mijn eigen geld in ieder geval terug te winnen. Soms lukt dat en soms niet.

Simbat is de partij van de kansspelen en uitbetalingen worden vrijwel altijd goed verwerkt, maar aan het einde van de maand mei werd ik door Simbat's afdeling Fraudezaken geblokkeerd om te spelen omdat men dacht dat er fraude had plaatsgevonden. Ik moest hierop mijn contract met Vodafone opsturen en heb dat gedaan waarna ik na 6 dagen weer kon spelen. Echter, ik stond helemaal niet stil op dat moment bij het waarom ......... Ik dacht dat het om de € 350,- ging die ik had gewonnen.........Daar konden ze toch niet moeilijk over gaan doen leek mij ........

Dat bleek 2 dagen later toen Vodafone € 6841,- had afgeschreven van mijn bankrekeningnummer en dit ging alleen over de maand mei..................

Nu ben ik geen technisch persoon met dergelijke inzichten, maar direkt gingen mijn gedachten naar enkele gebruikte woorden en zinnen van Simbat dat het risicovol is om per mobiele telefoon op te waarderen...................... Althans, direct is dan een week nadat ik werd geblokkeerd, want in die periode kreeg ik die mail met gebruikte woorden. Helaas niet voordat ik ging spelen bij ze.

Ik vind het bovendien ook jammer, want ik was eigenlijk best tevreden in de eerste maand met Simbat (en met Vodafone), maar mijn vertrouwen is volledig weg nu ik dit meemaak......€ 6841,- ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat mij erg pijn doet is het feit dat Vodafone mij direct al beschuldigde van het feit dat ik wel moet hebben gebeld, want anders hebben zij die telefoontjes ook niet op papier staan. Maar ik zweer op alle graven van de begraafplaats hier in Ridderkerk dat ik belazerd ben. In die maand namelijk heb ik vrijwel alle stortingen per Ideal verzorgd en juist die maand heel weinig met de telefoon. Dat was namelijk mijn manier van spelen : € 10,- opwaarderen per Ideal en als ik die dan weer terugwon streepte ik die weg en slechts in gevallen dat ik de € 10,- niet direkt terugwon belde ik, maar ik heb in die maand echt niet voor € 6841,- verbeld !!!!!!!!!!

Bovendien heeft Vodafone mij nooit iets laten horen ; dat werd dus echt pas door het bedrijf van de kansspelen gedaan en dat vind ik dan ook weer byzonder, omdat Vodafone mij een 2-tal maanden ervoor blokkeerde omdat ik in 2 dagen al € 200,- verbeld had, maar toen had ik mijn telefoon net en heb naar het buitenland gebeld (enkele keren) en weliswaar ook gegokt, maar ook direct betaald ! Mijn gevoel zegt me dat dit soort bedrijven dondersgoed weten dat er gefraudeerd wordt, maar omdat zij vaak de dupe zijn pakken ze het op deze manier terug van een nietswetende consument, maar ik denk dan toch dat die bedrijven naar enkele buitenlandse groeperingen moeten zoeken om hun geld terug te zien en niet bij de werkende Hollander die toch wel blijft werken en betalen, want dit keer ben ik het zat en ik betaal helemaal niets voordat duidelijk is wat er is gebeurt !!!! Maar dan heb ik wel hulp nodig !

Een byzonder punt vind ik tevens dat ik vanaf 1 juni (dus gelijk na die rekening) ben geblokkeerd en dat ik vorige week (dus op 13 juli 2010) opeens zag dat Vodafone er € 283,49 had afgeschreven van mijn bank........ Hoe kan dat nou als ik niet kan bellen ??? U raadt het al ; de ene na de andere dreigbrief komt nu opeens binnen.........


Ik vind het ronduit belachelijk dat er via het internet weliswaar leuke opties zijn om je te vermaken, voor opleidingen, informatie of om iets te kopen/verkopen, maar dat er wel degelijk gigantsiche consequenties aan vast kunnen zitten en bedrijven hebben allerlei foefjes om je voor het blok te zetten toch vooral te betalen, want anders volgen er maatregelen. Nu ben ik sowieso geen miljonair, heb allerlei kosten (wie niet..) en als ik nu een advocaat opbel krijg ik te horen om eerst maar even € 750,- over te maken als voorschot (jaja, advocaat van onvermogen.....fijn, bedankt !)
Dus een particulier staat er wel degelijk slecht voor tegenwoordig, want sommige bedrijven zijn experts in rechtszaken en zie jij maar eens direct aan € 750,- te komen. Het spijt me, maar die middelen heb ik niet ; ik heb al een advocaat m.b.t. het niet zien van mijn zoontje en laatst bleek een advocaat voor mij al niet haalbaar i.v.m. het voorschot wat ik niet kon betalen, maar dit betrof een rechtszaak met 2 andere grote spelers : Randstad en Schenker Transport (ook zij hebben onderlinge afspraken en ook door deze partijen ben ik belazerd....!!!!!!!!). Ongelofelijk dat er in de politiek al jaren totaal niet over word gesproken, maar het is toch echt wel bekend (mede door RADAR !) dat het reeds hierboven vermelde wel degelijk een groot probleem is. Maar dan wel voor de consument.

Nogmaals, ik weet dat ik heb gegokt en misschien denkt men dat ik verslaafd ben ; nou dat mag u denken, maar ik weet beter en ik dacht ook dat dit mij nooit zou gebeuren..... In een jaar ben ik nu dus 2 x in iets dergelijks betrokken geraakt en ik ben de dupe !

Ik weet niet wat te doen ; wie heeft advies voor mij of kan me helpen, want het zet mijn hele leven in rep en roer.

Michel

puck15
Berichten: 75
Lid geworden op: 01 okt 2008 22:59

Re: Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Ongelezen bericht door puck15 » 19 jul 2010 14:49

In een jaar ben ik nu dus 2 x in iets dergelijks betrokken ....
dan zou ik om te beginnen toch eens achter mijn oren gaan krabben.

Terug naar vodafone: als vodafone met een bewijs komt dat u wel gebeld heeft en u ontkend, dan is het uw woord tegen vodafone. Uiteraard vraagt u bewijs op, dat krijgt u middels een overzicht.
( Wat mij erg pijn doet is het feit dat Vodafone mij direct al beschuldigde van het feit dat ik wel moet hebben gebeld, want anders hebben zij die telefoontjes ook niet op papier staan)
Daarop ontkent u die hoeveelheid gebeld te hebben, terwijl vodafone dit aantoont.

Dan houdt het snel op, en weigert u te betalen krijg je vanzelf incasso buro traject.

Dat u open staat voor de verleidingen op internet, is een eigen keuze. Dan lijkt mij het raadzaam dat u alleen via ideal geld overmaakt en niet meer belt (onverwachte kosten).
Of alleen maar prepaid bellen......

Voor de openstaande vordering, daarvoor zult u toch moeten overleggen met vodafone, zij hebben kennelijk een aantoonbare vordering op u

Ravx
Berichten: 122
Lid geworden op: 10 mei 2010 15:15

Re: Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Ongelezen bericht door Ravx » 20 jul 2010 10:18

Erg vervelend al het bovenstaande ..

Bij vodafone kun je de specificatie opvragen via : www.my.vodafone.nl dan bij rekeningen kun je zien wat je gebeld hebt en waarheen ..

Dit lijkt me toch je eigen probleem, je had ook een website kunnen bezoeken waar het gokken gratis is..

gijtenbeek1968
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 jul 2010 11:55

Re: Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Ongelezen bericht door gijtenbeek1968 » 26 jul 2010 12:05

hoi ik heb ook wat gegokt bij simbat en heb 280 euro gewonnen maar nu krijg ik dat niet uitbetaald maar moest ik aantonen dat het geld dat ik had gewonnen wel met mijn eigen nummer was betaald nu willen ze pas gaan uitbetalen als ik mijn rekening bij kpn van 630 euro heb betaald het lijkt mij erop dat ze gewoon niet willen betalen ze hebben wel het geld gekregen voor het spel dat ik heb gespeeld dus ik vind het oplichterij dus laat je niet overhalen om bij simbat te gokken het kost alleen geld en betalen ho maar

ctl160471
Berichten: 11
Lid geworden op: 17 sep 2010 18:26

Re: Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Ongelezen bericht door ctl160471 » 17 sep 2010 18:33

hoi gijtenbeek ik ben in afwachting van 200 euro en ben bang dat ik deze ook niet krijg. Hoe verliep de communicatie was dit via de supportafdeling van Simbat of ben je er zelf achteraan gegaan....? gaarne reactie

ctl160471
Berichten: 11
Lid geworden op: 17 sep 2010 18:26

Re: Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Ongelezen bericht door ctl160471 » 20 sep 2010 10:38

Mij hebben ze gelukkig wel uitbetaald Ik kreeg het geld iets later dan normaal, maar tot nu toe hebben ze altijd netjes uitbetaald. Dus mijn eerdere bericht is gelukkig ontkracht.... .

daniel1978
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 nov 2011 11:29

Re: Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Ongelezen bericht door daniel1978 » 10 nov 2011 03:01

hallo hier met daniel bruining

ik word ook gewoon kijhard opgelicht door simbat zowel met de bingo al de gokkasten heb in totaal 1500 euro gewonnen maar ze betalen niet uit!!1 steeds komen ze met andere verhalen.. ik heb ze alles gestuurd zowel mijn afschrift van de betaling van mijn tel rekening kopie contract dat ik eigennaar van deze provider ben toevallig online.nl mijn provider zegt zelfs dat die crimineel is en dat ze moeten betalen.. heb ze zelfs een nummer en contact persoon van mijn provider gegeven maar nee hoor.. dan hoor je dat ik het gestoneerd kan hebben terwijl mijn provider achter mij staat belachenlijk gewoon... nu is er dus 712 euro van mijn rekening afgegaan maar ik heb dus zoveel gebeld omdat ik ook zoveel won..
maar nu dat ze moeilijk doen... zit ik wel krap.. ik heb het ook gedaan want ze zeggen op internet we betalen direct de volgende dag uit dan heeft u het nog diezelfde dag... de mensen waar ik steeds mee zit te discuseren en die met de smoesjes komen zijn peter van der voort en nikita.. ze kunnen er niet onderuit om tot betalen over te gaan want mijn provider schrijft ze zelfs een mail dus betalen maar mensen...het is mooi om een gokje te wagen maar ga de volgende x wel met mijn geld naar het casino.. zijn hier vast wel meer gedupeerden te vinden als ik het geld alsnog betaald krijg zal ik dat ook vermelden tot die tijd blijven het gewoon oplichters praktijken voor mij en heb het er ook al met een advocaat over gehad..zit me zo hoog dat ik nu nog wakker ben om dit te schrijven pffff nou ben benieuwd alleen morgen nog even afwachten

roosie28
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 nov 2012 13:57

Re: Simbat > Vodafone HELP..HELP..HELP..

Ongelezen bericht door roosie28 » 23 nov 2012 14:07

hier hetzelfde verhaal ik heb niet uitbetaald gekregen continu over en weer mailen met peter van der voort krijg steeds detzelfde te horen dat i mijn rekening niet betaald heb ten eerste heb ik dat wel gedaan ook bewijs van gestuurd en ten tweede al zou ik mijn telefoon rekening niet gelijk betalen wat gaat hun dat aan at is niet hun probleem maar het feit blijft je betaald wel je belkosten naar hun maar wat je wint ho maar dat ze dat betalen ik heb contakt gehad met de eigenaar van de site die wist ook niet dat dit soort dingen gebeurden en zou erachter aan gaan dit alles is inmiddels bijna een jaar geleden en heb nog steeds mijn geld niet gehad mensen er zijn genoeg sites waar ze wel netjes uitbetalen niet die van simbat ik heb al via meerdere sites geklaagd veel mensen ingelicht want deze simbad moet tog per direct gestopt worden en die oplichters die erachter zitten ook

Gesloten