Wit scherm

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
gosewijn
Berichten: 2393
Lid geworden op: 10 apr 2014 18:00

Wit scherm

Ongelezen bericht door gosewijn »

Kan forum niet meer laptop krijgen. Op telefoon wel wie weet de oplossing

BreejKC
Berichten: 1325
Lid geworden op: 16 jul 2012 18:36

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door BreejKC »

Probeer eerst eens de volledige geschiedenis van de browser die u gebruikt te wissen. Daarna alle programma's afsluiten, de laptop volledig uit zetten, stekker er tenminste 10 seconden uit. Daarna de laptop weer starten.

Heeft u CCleaner geïnstalleerd staan dan:
1) een complete schoonmaakactie uitvoeren, en
2) het register op fouten laten controleren (2e optie van boven in het linker menu), daarna alle gevonden fouten laten herstellen. Een backup maken voor het herstelproces zou u kunnen doen, maar is in de meeste gevallen niet nodig.

Probeer het daarna nog eens. Waarschijnlijk is uw probleem dan opgelost. Zo niet, dan horen wij dat graag, dan is er iets aan de hand dat lastiger op te lossen is. Maar ook als het wel is opgelost dan zou het leuk zijn dat hier ook te vernemen van u.

Revoked
Berichten: 1387
Lid geworden op: 28 nov 2017 00:45

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door Revoked »

Als TS alleen een wit scherm krijgt...dan wordt CCleaner gebruiken erg lastig.
Bovendien is dat nog steeds geen fool-proof proggie, ik raad het gewone gebruikers niet aan. Maar goed, we zullen zien of TS big terugkomt en wat meer details vrijgeeft....

witte angora
Berichten: 24072
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door witte angora »

Heb je toevallig een update van windows gehad? Dat had ik een paar weken geleden, lappie was 24 uur lang hartstikke dood. Hij begon weer tot leven te komen toen ik mbv een windowsmedewerker en een reservelappie bezig was een installatiebestand op een usb=stick te zetten.

Intussen doet lappie het weer, zei het dat hij sinds gisteren het wifi account niet meer kan vinden. Wel dat van de buren, maar niet meer van mezelf. En het reservelappie doet het gewoon.

piet987654
Berichten: 258
Lid geworden op: 11 dec 2017 17:16

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door piet987654 »

Uw laptop is nu veranderd in een oplaptop :lol:

Erthanax
Berichten: 5875
Lid geworden op: 19 jan 2018 19:57

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door Erthanax »

Uit de OP maak ik op dat de laptop het op zich wel doet, maar dat dit forum als een wit scherm wordt weergegeven.
In dat geval lijkt me het advies van BreejKC prima. CCleaner gebruik ik al jaren probleemloos.

BL2
Berichten: 3123
Lid geworden op: 08 sep 2016 22:02

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door BL2 »

Wat is het probleem nu precies, alleen bij dit forum een wit scherm, of altijd een wit scherm ?

wilhelmima1
Berichten: 694
Lid geworden op: 06 feb 2012 19:13

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door wilhelmima1 »

Cookies op scherp gezet als je dit alleen bij het Tros forum krijgt.

gosewijn
Berichten: 2393
Lid geworden op: 10 apr 2014 18:00

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door gosewijn »

Revoked schreef:
06 apr 2019 01:19
Als TS alleen een wit scherm krijgt...dan wordt CCleaner gebruiken erg lastig.
Bovendien is dat nog steeds geen fool-proof proggie, ik raad het gewone gebruikers niet aan. Maar goed, we zullen zien of TS big terugkomt en wat meer details vrijgeeft....
:D Je denkt toch niet dat ik dit gezellige thee klupje ga verlaten . :D

Had er al een paar dagen last van dat ik een wit scherm krijg van het forum , de rest werkt naar behoren. Via een ander zoekmachine werkt het weer . Had eerst Bing . CC cleaner heb ik niet . Geen virus ,test gedaan . Zal eens opschonen kijken wat er dan gebeurd .
Wel vanochtend een mail gekregen zet u op een pornosite , hha om een bepaalde reden . :D Nog nooit zulke mail ontvangen .

seanpaul
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 mar 2019 10:29

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door seanpaul »

BreejKC schreef:
05 apr 2019 23:18
Probeer eerst eens de volledige geschiedenis van de browser die u gebruikt te wissen. Daarna alle programma's afsluiten, de laptop volledig uit zetten, stekker er tenminste 10 seconden uit. Daarna de laptop weer starten.

Heeft u CCleaner geïnstalleerd staan dan:
1) een complete schoonmaakactie uitvoeren, en
2) het register op fouten laten controleren (2e optie van boven in het linker menu), daarna alle gevonden fouten laten herstellen. Een backup maken voor het herstelproces vidmate zou u kunnen doen, maar is in de meeste gevallen niet nodig.

Probeer het daarna nog eens. Waarschijnlijk is uw probleem dan opgelost. Zo niet, dan horen wij dat graag, dan is er iets aan de hand dat lastiger op te lossen is. Maar ook als het wel is opgelost dan zou het leuk zijn dat hier ook te vernemen van u.
Heel erg bedankt voor de oplossing @BreejKC : )

BreejKC
Berichten: 1325
Lid geworden op: 16 jul 2012 18:36

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door BreejKC »

CC cleaner heb ik niet
Google even op CCleaner. Dan komt u op de website van de maker. Daar kunt u o.a. een gratis versie van dit programma binnenhalen, installeren en zonder nare bijkomnde problemen gebruiken. Regelmatig ontvangt u dan ook herinneringen dat er weer een nieuwe versie van dit programma klaar staat.

Enige irritante aan dit programma is dat u dan eerst de mogelijkheden krijgt te zien om de betaalde versie van dit programma aan te schaffen. Maar als u consequent dan kiest voor de "no thanks" optie wordt u zo weer doorverwezen naar ee originele website waar de nieuwe versie van het programma weer aangeklikt en geïnstalleerd kan worden.

Kijkt u door dit ongemak heen. CCleaner is dan eigenlijk best een redelijk effectief programma om uw pc/ laptop in redelijk optimale conditie te houden.

Komkommertijd
Berichten: 5935
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Nederbelg!

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door Komkommertijd »

www.helpmij.nl is goede site voor dit soort vragen over Windows computers.

Een goede 2e is over gaan op Ubuntu, het gratis en wel goed werkende Linux en kost niets, gratis download en betrouwbaarder met updaten.
Wel 18,04 nemen in pas na augustus 2020 de 20-04 nemen want dan zijn eventuele kinderziektes er uit gehaald.
Elke 2 jaren een Lange Termijn Service en dus niet de tussen versie voor specialisten proberen.

Moneyman
Berichten: 18885
Lid geworden op: 18 feb 2015 11:36

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door Moneyman »

BreejKC schreef:
06 apr 2019 15:47
Enige irritante aan dit programma is dat u dan eerst de mogelijkheden krijgt te zien om de betaalde versie van dit programma aan te schaffen. Maar als u consequent dan kiest voor de "no thanks" optie wordt u zo weer doorverwezen naar ee originele website waar de nieuwe versie van het programma weer aangeklikt en geïnstalleerd kan worden.
Er is nóg iets irritant: het standaard mee-installeren van andere software staat default aan in plaats van uit. Maar los daarvan is het inderdaad een top-programma.

BreejKC
Berichten: 1325
Lid geworden op: 16 jul 2012 18:36

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door BreejKC »

Welke software en waar kan ik dat vinden in CCleaner MM? Ik gebruik dit programma al jaren en graaf af en toe diep in de instellingen van dit programma. Een dergelijke optie als u aangeeft heb ik dan kennelijk gemist. Kunt u daarover meer helderheid verschaffen zodat dit voor iedereen duidelijk wordt?

Lady1234
Berichten: 15578
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Ik heb ook CCleaner, maar heb daardoor geen andere programna’s geinstalleerd.

BreejKC
Berichten: 1325
Lid geworden op: 16 jul 2012 18:36

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door BreejKC »

In plaats van CCleaner ook wel eens IOBit uitgeprobeerd. Dit programma gaat inderdaad een stuk dieper als CCleaner maar, samen met alleen het clean-programma, worden daarbij wel een groot aantal hulpprogramma's geïnstalleerd.

Een aantal daarvan draaien constant in de achtergrond mee. Ik verdenk die hele IOBit riedel ervan dat het daardoor ook ten koste gaat van de systeemprestaties. Ondanks de grondigheid, maar omdat het soms wel te diep gaat, komt dat programma er bij mij niet meer op.

Wellicht dat MM dit programma verward met het meer eenvoudige, maar redelijk goedwerkende, CCleaner.

juliomariner
Berichten: 1961
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door juliomariner »

Avast is een van die meelifters. Heb dat kreng al een paar keer moeten de- installeren

Holy53
Berichten: 222
Lid geworden op: 28 feb 2010 13:15

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door Holy53 »

BreejKC schreef:
06 apr 2019 23:41
In plaats van CCleaner ook wel eens IOBit uitgeprobeerd. Dit programma gaat inderdaad een stuk dieper als CCleaner maar, samen met alleen het clean-programma, worden daarbij wel een groot aantal hulpprogramma's geïnstalleerd.

Een aantal daarvan draaien constant in de achtergrond mee. Ik verdenk die hele IOBit riedel ervan dat het daardoor ook ten koste gaat van de systeemprestaties. Ondanks de grondigheid, maar omdat het soms wel te diep gaat, komt dat programma er bij mij niet meer op.

Wellicht dat MM dit programma verward met het meer eenvoudige, maar redelijk goedwerkende, CCleaner.
Nee hoor, MM vergist zich niet. Bij installatie staat duidelijk: Want to add security to your installation. En ja vinkje staat al aan by Yes,install Avast Free Antivirus!

BreejKC
Berichten: 1325
Lid geworden op: 16 jul 2012 18:36

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door BreejKC »

Bij CCleaner? Is mij nooit opgevallen. Maar misschien omdat ik Avast al gebruikte als gratis anti-virussoftware. Ook geen verkeerd programma dat ik jarenlang zeer tevreden heb gebruikt. Omdat F-Secure nu in mijn internet-abbo zit gebruik ik Avast niet meer, aneers zou ik er zo weer naar terug gaan.

Desondanks, dank voor de duidelijkheid voor degenen die deze extra aangeboden software niet willen installeren.

Theotrucker
Berichten: 5019
Lid geworden op: 21 jan 2018 19:42
Locatie: Landgraaf

Re: Wit scherm

Ongelezen bericht door Theotrucker »

IObit sloopt op den duur je hele systeem. Dan helpt alleen formatteren.

Plaats reactie