LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Ga voor kwaliteit!

Problemen met jouw aansluiting of met jouw provider van internetdiensten? Discussieer dan hier daarover.
Yazoo
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 dec 2008 14:59

Ga voor kwaliteit!

Ongelezen bericht door Yazoo » 19 dec 2008 15:36

Zoals altijd: goedkoop is duurkoop!

Laat je niet leiden door de fantastische aanbiedingen, het spel gaat alleen om de knikkers! Denk je nou werkelijk dat ze je gratis iets weggeven, no way.

Kies een A provider, natuurlijk gaat er overal wel iets mis, want de huidige structuur in providerland is zo complex geworden dat zelfs de beste providers soms in de problemen komen.

Mijn advies: XS4all.nl

Ulbe
Berichten: 1410
Lid geworden op: 11 jun 2005 19:18

Re: Ga voor kwaliteit!

Ongelezen bericht door Ulbe » 19 dec 2008 20:20

Welke A provider?, :shock:

Alle "A" providers laten steken vallen!, er bestaan geen A providers meer!, bij veranderingen blijft de kans op problemen bestaan,

"Goedkope" providers hebben meestal een dure helpdesk, maar prachtige pakketten in de aanbieding, maar bij storingen heb je een probleem, :cry:

Zelf bij KPN een ADSL aansluiting gehad, maar deze opgedoekt omdat deze onderhand aardig gedateerd was met snelheid ( InternetPlusBellen GO ) nooit geen problemen gehad met de verbinding, een prima aansuiting dus,

Toen overgestapt naar "A" provider Ziggo, nog nooit zo'n ellende gehad!, nu eindelijk een veel snellere verbinding voor het zelfde geld en nu gelukkig vrij stabiel,

Met switchen van provider of verhuizen bestaat er altijd de kans dat er grote problemen komen, zeker ben je in de provider wereld nooit!, het blijft afwachten, stabiliteit bestaat in deze wereld nog niet,

Vriendelijke groeten,

Ulbe.

D1RK
Berichten: 2868
Lid geworden op: 10 mar 2007 07:51

Re: Ga voor kwaliteit!

Ongelezen bericht door D1RK » 19 dec 2008 22:41

Compuserve is als kleine helaas niet overal verkrijgbare goedkoop en goed tot nu toe, als je het niet gelooft, probeer eens via Zoeken en je vind hoofdzakelijk oude klachten of mensen die fouten maakte.

Foutloos is niemand maar deze kleine scoorde wel goed hier bij Radar maar ook bij Kassa.

Uranus1963
Berichten: 140
Lid geworden op: 27 nov 2006 11:32

Re: Ga voor kwaliteit!

Ongelezen bericht door Uranus1963 » 29 dec 2008 18:08

Well, ik heb Freeonline. Die gooien af en toe de tent dicht, omdat ze juist niet groter willen worden, want ze zien alle ellende om zich heen. Goede helpdesk; snel met klachten; ze kennen de mensen; ze weten de problemen in de regio waar je zit en je hebt heeeeeel veel internet voor heeeeeeeeeeeeel weinig. Je betaalt 13,95 + 10 linesharingskosten en dan via Tiscali Wholesale waar Compuserve ook gebruik van maakt. Toppie!! Mijn advies: Ga naar een kleine provider dan heb je tenminste het goed.

Nog een advies, maar niet echt de goedkoopste: SpeedXS.

Succes

Uranus.

Uranus1963
Berichten: 140
Lid geworden op: 27 nov 2006 11:32

Re: Ga voor kwaliteit!

Ongelezen bericht door Uranus1963 » 30 dec 2008 03:43

Ik denk dat dit bedrijf ook weer door KPN is opgekocht en sindsdien zijn er problemen. Net als Tiscali naar Telfort en dus ook Planet Internet. Duur en zeker niet de meest prettige en beste providers geworden.

Ik zou altijd een kleinere provider nemen. Goed hanteerbaar en de mensen weten wie je bent. Je bent in alle gevallen geen nummer. Freeonline wilt klein blijven, maar ik weet dat niet van SpeedXS en TweakDSL. Freeonline en TweakDSL is van Cambrium. Ik kom echt nooit klachten van hun tegen, dus gewoon goed te noemen. Probeer dat eens. Waar ik ook nooit klachten van tegen kom is van Solcon, dat is een christelijk internetbedrijf, waarbij ik u gerust kan stellen, dat er geen Messias over uw bureaublad komt te fietsen, die zegt:"Bekeert U, Bekeert U". Zij doen het allemaal goed. Ik zou daar eens een kijkje nemen.

Succes,

Uranus.

Uranus1963
Berichten: 140
Lid geworden op: 27 nov 2006 11:32

Re: Ga voor kwaliteit!

Ongelezen bericht door Uranus1963 » 30 dec 2008 03:47

Ik denk dat dit bedrijf ook weer door KPN is opgekocht en sindsdien zijn er problemen. Net als Tiscali naar Telfort en dus ook Planet Internet. Duur en zeker niet de meest prettige en beste providers geworden.

Ik zou altijd een kleinere provider nemen. Goed hanteerbaar en de mensen weten wie je bent. Je bent in alle gevallen geen nummer. Freeonline wilt klein blijven, maar ik weet dat niet van SpeedXS en TweakDSL of zij klein willen blijven. Freeonline en TweakDSL is van Cambrium. Ook van Compuserve kan ik zeggen, dat zij goed zijn, maar niet overal verkrijgbaar. Ik kom echt nooit klachten van hun tegen, dus gewoon goed te noemen. Probeer dat eens. Waar ik ook nooit klachten van tegen kom is van Solcon, dat is een christelijk internetbedrijf, waarbij ik u gerust kan stellen, dat er geen Messias over uw bureaublad komt te fietsen, die zegt:"Bekeert U, Bekeert U". Zij doen het allemaal goed. Ik zou daar eens een kijkje nemen.

Succes,

Uranus.

zsazsa
Berichten: 20
Lid geworden op: 04 dec 2008 21:49

Re: Ga voor kwaliteit!

Ongelezen bericht door zsazsa » 30 dec 2008 18:04

Je hoort hier alleen de klagers op het forum zo krijg je nooit een goed beeld van welke provider het beste is. Mensen van wie alles goed gaat, hoor je haast nooit. Heb zelf ziggo, nooit problemen gehad.

Gesloten