LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] KPN Alles in 1 pakket

Problemen met jouw aansluiting of met jouw provider van internetdiensten? Discussieer dan hier daarover.
keesvaneersel
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 jan 2013 20:31

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door keesvaneersel » 16 jan 2013 20:50

Het is niet alles een geheel onverdeeld genoegen. Ook ik ben geswitched van upc naar kpn all in.
Als het werkt is het geweldig, als het hapert begint een ware soap. Internet valt uit. Na vier keer bellen met de helpdesk en inmiddels kunnen meezingen met de top 40 die je hoort als je in de wacht staat, komt er eindelijk een monteur langs die vast stelt wat ik al vier keer gemeld heb per telefoon. Het rode lampje brand, de kabels zitten goed en zijn goed. Dat ligt aan kpn! Dat schiet goed op. Monteur weer weg om ergens een schakelaar te gaan overzetten. o gezegd en zo gedaan. Het werkt, maar zo traag als een bejaarde postduif. Maar weer gebeld. Vier liedjes verder, schakelaar omgezet in de centrale en het werkt weer. Prima. Niets te klagen. Vandaag: een rekening van 45 euro voorrijkosten. Maar weer gebeld. Eerst betalen en dan krijg ik het bedrag weer terug. Nou nee dus. Dan maar een klacht ingediend. Mooie cliffhanger voor de volgende aflevering van de soap Kan Persoonlijk Niets (voor u doen) .

Misschien tijd voor een radar actie.

Groet Kees

Klaas01
Berichten: 330
Lid geworden op: 19 dec 2005 20:39

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door Klaas01 » 16 jan 2013 23:17

keesvaneersel schreef:Het is niet alles een geheel onverdeeld genoegen. Ook ik ben geswitched van upc naar kpn all in.
Als het werkt is het geweldig, als het hapert begint een ware soap. Internet valt uit. Na vier keer bellen met de helpdesk en inmiddels kunnen meezingen met de top 40 die je hoort als je in de wacht staat, komt er eindelijk een monteur langs die vast stelt wat ik al vier keer gemeld heb per telefoon. Het rode lampje brand, de kabels zitten goed en zijn goed. Dat ligt aan kpn! Dat schiet goed op. Monteur weer weg om ergens een schakelaar te gaan overzetten. o gezegd en zo gedaan. Het werkt, maar zo traag als een bejaarde postduif. Maar weer gebeld. Vier liedjes verder, schakelaar omgezet in de centrale en het werkt weer. Prima. Niets te klagen. Vandaag: een rekening van 45 euro voorrijkosten. Maar weer gebeld. Eerst betalen en dan krijg ik het bedrag weer terug. Nou nee dus. Dan maar een klacht ingediend. Mooie cliffhanger voor de volgende aflevering van de soap Kan Persoonlijk Niets (voor u doen) .Misschien tijd voor een radar actie.

Groet Kees
Ik kan even niet iets terug vinden als het hier gaat om ADSL of glasvezel.
Als het adsl is, dan kan je beter gewoon een open lijn houden met de provider.
Vraag is het ADLS of VDSL?
Is er glasvezel toevallig aanwezig, zodat je daar naar toe over kunt stappen?

Bij adsl kan de snelheid wel eens hoger worden, maar dat is niet gegarandeerd. Een kleine aanpassing kan al een groot resultaat geven, zodra je de adsl kabeltje vervangt door een verharde dubbel geaarde telefoonkabel vervangt. Echter hier ook kan het resulteren naar een 5 a 8 Mbit hogere snelheid, en wederom speelt de afstand van de centrale naar uw huis ook een rol.

Dat wanneer u wel de mogelijkheid heeft om op glasvezel over te gaan, dan raad ik dat ten zeerste aan. Echter wil ik wel vast waarschuwen voor de volgende provider XMS, problemen worden niet opgelost, geen reactie terug vanuit de helpdesk, uitval mail server, mozaiek beelden werkt vaak niet, tv gids komt vaak niet overeen met dat op de tv al aan de gang is of dat wat erna komt. Dus XMS niet doen.

Adsl tja het zal u nog meer geld gaan kosten dat als het probleem blijft, en dat blijft het geval bij adsl. Er is zeer weinig tegen te doen, het is een hopeloze zaak om daar al uw tijd en geld aan te spenderen. Maar als het niet anders kan, dan zal ik toch eens met een andere adsl kabeltje gaan werken. Uitval van de server/verbinding is na te zien op uw modem, zodra er één of twee lampjes uit zijn gevallen. Is dat de situatie, dan is inderdaad uw signaal van de lijn af. Een aanrader is, 1 brief opstellen met een schappelijke 7 dagen herstel mogelijkheid. Vermeld ook in die brief duidelijk, dat alle overstapkosten en andere kosten die daarbij gemoeid zijn voor rekening van KPN komt. Stel ze dus in gebreken, en wacht die 7 dagen af. Een andere provider kan gebruik maken van de andere twee overgebleven kabeltjes om uw internet verbinding daarop te zetten. Na absoluut geen respons terug vanuit KPN, direct de rekening blokkeren zodat er geen incasso's kunnen worden uitgevoerd op uw rekening.

Ik hoop u hiermee, een beetje op weg geholpen te hebben.

Wilsophie
Berichten: 113
Lid geworden op: 24 nov 2009 12:51

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door Wilsophie » 17 jan 2013 09:52

Weet iemand of je in dat pakket ook een abonnement voor 3 G kunt afsluiten?

Moedt
Berichten: 251
Lid geworden op: 05 jan 2013 12:30

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door Moedt » 17 jan 2013 09:55

Vandaag in de krant:

’Nu is het genoeg’

• Advocaat Herman Loonstein is helemaal klaar met KPN. „Tv-beelden bevriezen, internet, áls het al werkt, is traag.”

Waslijsten met storingen bij KPN. En ergernis omdat ze niet adequaat worden opgelost. Advocaat Herman Loonstein turft ze sinds een jaar, want KPN ontkent ze vaak. „Of de storing verhelpen duurt veel langer dan KPN per sms meldt. Keer op keer informeert KPN klanten die schade lijden verkeerd”, fulmineert hij. Tijd voor een grootschalige schadeclaim en collectieve actie namens duizenden gedupeerden.

De vermaarde advocaat, die onder andere collega Bram Moszkowicz verdedigde, hing net met eurocommissaris Neelie Kroes aan de lijn. Zij is voor Europa belast met toezicht op telecombedrijven. „Ze moet KPN beboeten, daar is alle reden voor. Haar medewerkers nemen dit verrassend serieus”, zegt hij.

Afgelopen zondag was het weer raak met storingen in huize Loonstein. „De televisiebeelden bevriezen regelmatig, en áls internet al werkt, is het erg traag”, aldus een getergde Loonstein, die zich na maanden geruzie als een pitbull in KPN heeft vastgebeten. Hij claimt twaalfduizend euro schadevergoeding, en vijfduizend euro dwangsom voor elke dag dat KPN de storingen niet verhelpt. Loonstein: „Ik betaal KPN toch voor een betrouwbare verbinding?”

De advocaat houdt de uren bij die KPN-storingen op het glasvezelnet hem kosten. KPN biedt internet, telefoon en televisie in een abonnement. „Maar niets werkt zoals het moet.” KPN betaalde hem onder druk al eens duizend euro vergoeding. „Maar dit drama gaat maar door”, zegt hij kwaad. „En echt niet alleen bij mij. Er is bovendien een patroon: KPN maakt fout op fout, bagatelliseert klachten en geeft klanten onjuiste informatie. Nu is het genoeg.”

Service

Volgende maand staat Loonstein daarom tegenover KPN voor het hekje van de Haagse rechtbank en het liefst zou hij daar topman Eelco Blok aantreffen. De Amsterdamse advocaat, die menig bedrijf al voor de rechter sleepte vanwege slechte dienstverlening, noemt KPN illustratief voor bedrijven die „vooral winst willen maken en zich steeds minder om goede service aan klanten bekommeren. Laat KPN wat aan zijn technische helpdesk doen en betere monteurs inzetten.”

Op een interne KPN-lijst die Loonstein thuis heeft, staat een storing: ’gemeld om 19.52 uur, opgelost om 21.46’ . „Dat lijkt redelijk, maar de storing heb ik al om 15.07 gemeld. Al die tijd ben ik onbereikbaar voor klanten. En dat is schering en inslag”, zegt Loonstein, wijst hij op zijn pc naar internetforums met andere klachten. „Die blijven komen. Als dit bedrijf deze service in de Verenigde Staten zou leveren, was het door schadeclaims al failliet geweest.” De actiegroep die Loonstein wil oprichten, zal bij een succesvolle claim ook andere slecht presterende bedrijven met collectieve schadezaken dwingen hun diensten voor klanten te versterken. „Energiebedrijven en luchtvaartmaatschappijen hebben dezelfde houding”, zucht hij.

KPN zegt dat veel klachten bij Loonstein voortkomen uit zijn koperlijn. „Die is trager dan glasvezel en verklaart dat wat hij storingen noemt.” Loonstein: „Welnee! Wij hebben gereageerd op een glasvezelreclame van KPN. Dat leek ons de toekomst, dat is ons verkocht.” KPN biedt hem nu een snellere verbinding aan. „Want verbetering van onze dienstverlening heeft sinds vorig jaar topprioriteit”, aldus de KPN-zegsman.

„Je moet Youp van ’t Hek heten en een grote mond opzetten zoals tegen T-Mobile, wil je meteen goed geholpen worden”, zegt Loonstein. „Maar klanten die niet weten hoe ze zo’n groot bedrijf juridisch kunnen aanpakken, haken af. Dat zijn er zoveel. Die wil ik helpen.”

Bron, Telegraaf.

Klaas01
Berichten: 330
Lid geworden op: 19 dec 2005 20:39

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door Klaas01 » 17 jan 2013 12:43

Mensen moeten eens leren om mondiger te worden in 2013.

Het is al jaren bekend dat er gesjoemeld wordt met Mbits dat wat deze bedrijven allemaal claimen te kunnen leveren.

Storingen zoals uitval van internet, telefoon en tv verbinding, wordt altijd bij de klant neer gelegd dat zij het verkeerd hebben gedaan bij de aanleg.

Jaren lang zie ik niet anders, dan dat de klant het verkeerd heeft gedaan, en de bedrijven die het leveren niet.

Bellen en schrijven of mailen, je kan beter een eigen bedrijf beginnen als telefoniste, om continue in de wacht rij te staan om eens geholpen kan worden.

Beloftes, zodra mensen horen in een reclame dat beloven wij. Ga ervan uit, dat het absoluut niet waar is dat wat ze aangeven.

Alles wat je ook wilt lezen in de voorwaarden en of wat een bedrijf allemaal kan leveren, is totaal uit de lucht gegrepen, en kan absoluut niet geleverd worden.

Allemaal zoet makkertjes om de klant aan het lijntje te houden. Nu kan je praten dat als je ons weeg, maar je krijgt absoluut met moeite en pijn en een hele hoop verlies aan geld en frustratie ooit eens iets voor elkaar. Nu kan je keer op keer trosradar en of kassa erbij halen, dat is allemaal schone schijn vertoon ten opzichte van het Nederlandse publiek. Misschien voor die enkele mensen zal er een oplossing worden gevonden, en alsnog zullen ze het bij die aantal mensen voor elkaar krijgen, dat ze een rekening onder hun neus gewreven.

Wat helpt wel met al die klachten.
Nou als mensen eens met elkaar communiceren en met elkaar opstaan voor actie, dan zal er eens iets gebeuren. 1 Brief schrijven is genoeg naar zo'n bedrijf, 1 telefoontje moet ook genoeg zijn om je klacht voor eens en al neer te leggen bij dat soort bedrijven die van jullie jatten/stelen. Het is echter wel zo, dat mensen vaak vergeten iets neer te schrijven, zoals een datum van het eerste gesprek tot de laatste gesprek, en de tijds duur ervan. Dat wanneer je de gelukkige bent die het wel allemaal hebben opgeschreven, kan je al die datums vermelden in die ene brief.

Mensen tegenwoordig moet je wel zo zijn, dat je 1 keer goed te kennen geeft dat je hun ellende niet accepteert. In de brief die uit twee delen bestaat, zal je het volgende eventueel neer kunnen zetten.

Bedrijfsraam waar de brief naar toe moet
Afdeling

Jouw voor achternaam
Adres:
postcode:
klantnummer:
Onderwerp:
Aantal pagina's:
e-mail:

Plaatsnaam, datum

Het is absoluut belangrijk dat u in de eerste briefje niet veel schrijft, ongeveer 3 a 4 zinnen, met een verwijzing naar de bijlage. In de eerste brief stelt u de eis van 7 dagen in om het probleem op te lossen. Vermeld in de zin daarna de volgende stap en eis wat er gaat gebeuren dat als zij niet voldoen aan uw eisen. Vermeld ook duidelijk erin, dat wanneer ze niet reageren en of actie ondernemen, dat zij aansprakelijk gesteld worden voor alle kosten die uit het overstappen voor hun rekening zullen komen.

De bijlage schrijft u ten eerste de klachten puntsgewijs op, en hou het zakelijk zonder enige andere verhalen erbij. Schrijf natuurlijk alle datums erin dat wanneer u contact heeft gehad met dat bedrijf en schrijf de kosten erbij.

Schrijf er ook in welke beloftes er zijn gemaakt met u, en welke er niet zijn nagekomen.

Zorg er ook voor dat op bladzijde 1 dit komt te staan 1/2 bijlage 2/2 en zo verder.
Als je toevallig gebeld wordt door je provider, ga absoluut niet in gesprek met ze. Als u dat wel doet, dan heeft u absoluut geen bewijs dat er afspraken zijn gemaakt met het probleem waar u mee zit. Vermeld dus ook niet uw telefoonnummer in uw brief, maar laat het bedrijf uw aanschrijven. Als u aangeschreven wordt, dan heeft u bewijsstukken en met bellen niet.

U heeft ze aangeschreven en hebben alle klachten die u heeft al ontvangen, dus een discussie is vanuit uw zijde verder niet meer mogelijk. Het enige dat wat er wel mogelijk is, dat de provider met u een afspraak maakt voor de reparatie en vergoeding van de geleden schade.

Er bestaat ook natuurlijk de tweede mogelijkheid, en dat is als ze absoluut niet reageren.
Zoals u weet heeft u 7 dagen de tijd gegeven om de problemen te verhelpen. U heeft ook in uw eerste pagina beschreven dat wanneer er geen reactie of actie zal worden ondernomen, dat u per direct uw provider in gebreke stelt. En dat u gemachtigd bent, om het contract vanaf de datum die u heeft vernoemd in uw brief zal beëindigen met uw huidige provider en de bijkomende kosten die gemoeid zijn bij het overstappen naar een andere provider.

Dat recht heeft u, alleen maak er nu eens gebruik van om zo te handelen. Het is 2013 iedereen moet zuinig aan doen met het geld, en laat je niet kaal plukken door zo'n bedrijf die al van te voren van u gestolen heeft. Volgende stap wordt meestal aangeraden, en dat is de geschillencommissie. De geschillencommissie is er voor u, om al uw klachten door de geschillencommissie met bewijsstukken uit te vechten. Dat duurt maanden voordat er ooit eens een actie zal worden ondernomen. Ik raad u aan om dat dus niet te doen, geef gewoon 1 telefoontje naar de OPTA, en stuur desnoods dat wanneer u weet welke afdeling u aan moet schrijven en met wie u gesproken heeft. Leg zoals u dit ook gedaan heeft bij uw provider puntsgewijs alle klachten neer en welke beloftes, en de telefoon kosten.

Als u dat heeft gedaan, dan staat u bij voorbaat sterk in uw schoenen. Op 1 punt na, blokker uw betaalrekening, zodat die provider geen automatische incasso kan uitvoeren op uw betaal rekening.

D.Bruining
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 jan 2013 21:24

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door D.Bruining » 28 jan 2013 21:39

Beste lezers,

Hierbij wil ook ik graag mijn beklag doen over de non-service van KPN. In juni vorig jaar zijn wij overgestapt op het 'alles-in-één-pakket' via glasvezel van KPN. Het was (en is eigenlijk nog steeds) de bedoeling twee televisies aan te sluiten op het binnenkomende signaal. Eén beneden, de ander op een slaapkamer (gemak dient de mens, nietwaar?). Nu, inmiddels acht maanden later, werkt de tv op de slaapkamer nog altijd niet naar behoren. Hij valt namelijk continu uit. Het is dan ook niet mogelijk gebruik te maken van het apparaat. Een bijkomende ergernis is het niet werkende opnamepakket. Wij zijn vaak van huis en vinden het prettig later op de avond opgenomen programma's vanaf de opname terug te kijken daar ook 'programma gemist' een illusie blijkt te zijn. Mijn opnames vallen de afgelopen maanden steeds weg, vandaag neem ik iets op, overmorgen is het verwijderd. U begrijpt dat ik meerdere malen, zacht uitgedrukt, telefonisch contact heb gezocht met KPN. Er wordt dan van alles beloofd, van nieuwe kastjes tot monteurs en tickets naar de tweede lijn (technische dienst). De hiervoor genoemde tickets worden dan zonder er naar gekeken te hebben, door de technische mensen teruggestuurd. Waarom? Dat weet de medewerker aan de telefoon mij ook niet te vertellen. Er wordt daar (lees: de helpdesk van KPN) gelogen om het leven en ik ben hier bijzonder klaar mee. Vanavond wederom contact opgenomen met KPN, deze keer om op te zeggen. Nu verteld de meneer van de 'terugwinlijn' (het wordt in sommige gevallen letterlijk afdeling 'Winback' genoemd en ja, dan opeens kun je wel worden doorverbonden!!) dat ik het pakket niet kan opzeggen. Alleen het televisiegedeelte. Tsja, daar heb ik dan weer niets aan. Naar mijn mening is KPN volledig in gebreke gebleven en zou ik daarom het product, dus het alles-in-één-pakket, moeten kunnen opzeggen. Kan iemand mij hier misschien raad in geven? Let wel, het hele verhaal is talloze malen langer en complexer maar dit is de rode draad. Bvd.

bprosman
Berichten: 9939
Lid geworden op: 04 sep 2011 18:39

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door bprosman » 28 jan 2013 23:11

Hoe zit de 2e TV aangesloten, met een vaste kabel of via die kastjes in je stopcontact ?

Wilsophie
Berichten: 113
Lid geworden op: 24 nov 2009 12:51

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door Wilsophie » 29 jan 2013 00:57

Bij ons lukte dat ook niet, maar dat lag niet aan KPN , maar aan het dikke beton waarin wij wonen en dus hebben we een aparte kabel gekocht en die aangesloten, en de tv in de slaapkamer, tja, jammer dan...die monteur kon daar ook niets aan veranderen.
Hij heeft het wel geprobeerd aan te sluiten. Maar geen ontvangst. Nu met een kabel gaat alles prima, maar ik heb geen zin in een kabel door het hele huis snap je.
Met vr.gr.

D.Bruining
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 jan 2013 21:24

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door D.Bruining » 29 jan 2013 13:36

De tv boven is bekabeld aangesloten. Overigens wonen wij in een huis van zo'n 100 jaar oud, dik beton is er niet bij.

Wilsophie
Berichten: 113
Lid geworden op: 24 nov 2009 12:51

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door Wilsophie » 29 jan 2013 13:42

Ok dan is er inderdaad wat anders aan de hand.

bprosman
Berichten: 9939
Lid geworden op: 04 sep 2011 18:39

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door bprosman » 29 jan 2013 14:03

Al die tijd ben ik onbereikbaar voor klanten.
Overigens mag deze meneer ook wel een beetje de hand in eigen toga steken.
Als je een bedrijf hebt neem dan een zakelijk abonnement met een duidelijke (contractueel vastgelegde) SLA en ga dan niet op een budget consumenten contractje zitten.

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door ciske » 29 jan 2013 14:51

bprosman schreef: Overigens mag deze meneer ook wel een beetje de hand in eigen toga steken.
Als je een bedrijf hebt neem dan een zakelijk abonnement met een duidelijke (contractueel vastgelegde) SLA en ga dan niet op een budget consumenten contractje zitten.

Niet met je eens, laat ieder zelf bepalen met welk contract je zit, ook als je een conusmenten contract hebt , hoort het te werken.

angel1978
Berichten: 7110
Lid geworden op: 30 aug 2005 11:08

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door angel1978 » 29 jan 2013 14:53

ciske schreef:
bprosman schreef: Overigens mag deze meneer ook wel een beetje de hand in eigen toga steken.
Als je een bedrijf hebt neem dan een zakelijk abonnement met een duidelijke (contractueel vastgelegde) SLA en ga dan niet op een budget consumenten contractje zitten.

Niet met je eens, laat ieder zelf bepalen met welk contract je zit, ook als je een conusmenten contract hebt , hoort het te werken.
Als je een consumentencontract neemt, dan neem je ook de mindere uptime en garanties voor lief.
Wil je dat niet, dan moet je dus idd. een zakelijk contract met SLA nemen. Pas dan kun je achteraf zeuren dat het een tijdje niet gewerkt heeft en je daar schade van hebt ondervonden.

Schade door het niet werken van een consumentenverbinding is complete onzin. Je meldt je aan als consument en wordt dus ook zo behandeld en kan dan niet met zakelijke belangen aankomen.

paultine
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 feb 2013 19:11

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door paultine » 21 feb 2013 19:24

KPN deurverkoper heeft ons gezegd dat overstap door hun geregeld werd bij oude provider, ook de eventuele boete zou worden betaald.
Dat is dus niet gebeurd. Opeens dubbele rekeningen voor TV en internet! Dat gaat dus door
tot 1 juni 2013 vanaf januari 2013.
Als we de oude provider opzeggen(UPC) wacht ons een boete van 230 euro!
KPN is niet bereid het nieuwe contract later in te laten gaan en ook niet bereid tot annuleren.
Aangezien we deze overstap hebben gedaan om geld te besparen, is deze aanpak wel erg duur
uitgevallen...... Wie weet raad?

cheng
Berichten: 4
Lid geworden op: 17 mar 2013 11:50

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door cheng » 17 mar 2013 12:54

De juiste raad weet ik ook niet paultine,heb zelf 3 in 1 pakket van KPN en was tevreden over de zelfactivatie en de werking van alles daarna........totdat ,na zeker 3maanden bleek dat ik ook nog gewoon voor m'n adsl van KPN het volle pond betaalde.Dubbele rekening van dezelfde provider.M'n vrouw belt de klantenservice en van alles wordt er beloofd.Daags erna komt er zelfs 'n brief van hun met daarin 'n bevestiging van 'n opzegging die we helemaal niet gedaan hebben.Weer die service gebeld......nee't zou allemaal in orde komen.Sindsdien geen huis telefoonaansluiting,moet alles met prepaid mobiel doen,kosten beginnen zo langzamerhand onhoudbaar te worden.Die service bellen heeft mijn inziens geen enkele nut,hebben we tig keren gedaan....evenveel zoveel,waarschijnlijk veel meer beloftes van hun gehoord die ze niet nakomen (2xwel terug gebeld met uiteraard weer die loze beloftes)
Al met al nu sinds 14feb j.l geen huistelefoonaansluiting,de rest werkt wel.......zolang 't duurt

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door ciske » 17 mar 2013 13:01

0800-0115 is gratis nummer van kpn.

olaf79
Berichten: 8277
Lid geworden op: 17 okt 2011 23:53

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door olaf79 » 17 mar 2013 13:02

cheng schreef:De juiste raad weet ik ook niet paultine,heb zelf 3 in 1 pakket van KPN en was tevreden over de zelfactivatie en de werking van alles daarna........totdat ,na zeker 3maanden bleek dat ik ook nog gewoon voor m'n adsl van KPN het volle pond betaalde.Dubbele rekening van dezelfde provider.M'n vrouw belt de klantenservice en van alles wordt er beloofd.Daags erna komt er zelfs 'n brief van hun met daarin 'n bevestiging van 'n opzegging die we helemaal niet gedaan hebben.Weer die service gebeld......nee't zou allemaal in orde komen.Sindsdien geen huis telefoonaansluiting,moet alles met prepaid mobiel doen,kosten beginnen zo langzamerhand onhoudbaar te worden.Die service bellen heeft mijn inziens geen enkele nut,hebben we tig keren gedaan....evenveel zoveel,waarschijnlijk veel meer beloftes van hun gehoord die ze niet nakomen (2xwel terug gebeld met uiteraard weer die loze beloftes)
Al met al nu sinds 14feb j.l geen huistelefoonaansluiting,de rest werkt wel.......zolang 't duurt
Kosten gewoon op KPN verhalen, met rente. Zal ze leren. Wat een prutsers zijn dat toch.

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door ciske » 17 mar 2013 13:43

Ik ga er vanuit dat jij weet olfaf. dat dat een hele lange weg is bij kpn? Incasseren zijn ze supersnel mee, terug betalen super langzaam.
Als ze al terug betalen.

olaf79
Berichten: 8277
Lid geworden op: 17 okt 2011 23:53

Re: KPN Alles in 1 pakket

Ongelezen bericht door olaf79 » 17 mar 2013 14:20

ciske schreef:Ik ga er vanuit dat jij weet olfaf. dat dat een hele lange weg is bij kpn? Incasseren zijn ze supersnel mee, terug betalen super langzaam.
Als ze al terug betalen.
Uiteraard. Maar een goed pressiemiddel is het wel.

Gesloten