Pokersites

Goede of slechte ervaringen met kansspelen? Geef hier jouw mening.
MikeyMike
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 jan 2007 06:05

Pokersites

Ongelezen bericht door MikeyMike »

Wie heeft er slechte ervaringen met de opkomende pokersites,zolas de beroemde sites:
-Pokerstars,Titanpoker,Fulltiltpoker,Amsterdamspoker,Pokerhuis.com,
CDpoker,Everestpoker enz.....

Graag jullie bevindingen en opmerkingen omtrent deze pokersites,aangezien er zeer veel klachten zijn omtrent deze pokersites.

jochie41
Berichten: 3
Lid geworden op: 20 jun 2009 17:45

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door jochie41 »

[Bericht verwijderd wegens het overtreden van de gedragsregels.]

A.Warnaar
Berichten: 253
Lid geworden op: 08 feb 2009 13:45

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door A.Warnaar »

ik speel op everest poker en full tilt maar ik speel niet voor geld. Ik zou er niet aan beginnen als ik jou was.

berend67
Berichten: 86
Lid geworden op: 04 sep 2008 14:59

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door berend67 »

Zeer veel klachten? Van wie komen deze klachten dan? Van de verliezende spelers zeker die absoluut niet kunnen pokeren en maar wat doen. Ik ken de site's en pokerrooms zoals everest, fulltilt, stars en ipoker als zeer betrouwbaar. Deze pokerrooms doen er alles aan om fraude te voorkomen.

rokla
Berichten: 4
Lid geworden op: 31 aug 2009 23:33

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door rokla »

Ik heb ook nog nooit slechte reclame gehoord over de sites. dat kunnen ze zich niet veroorloven aangezien ze afhankelijk zijn van hun spelers. Op Poker uitleg staat informatie van enkele pokerrooms. Persoonlijk vind ik amsterdamspoker wel fijn. Nette software en alles nederlandstalig.

MXMCE
Berichten: 75
Lid geworden op: 06 sep 2005 07:00

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door MXMCE »

MikeyMike schreef: Graag jullie bevindingen en opmerkingen omtrent deze pokersites,aangezien er zeer veel klachten zijn omtrent deze pokersites.
Kun je de vele klachten onderbouwen?
Met een verwijzing naar ofzo?

Dryelsonnetjes
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 sep 2009 14:14

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door Dryelsonnetjes »

Speel zelf al een aantal jaar online poker voor wat leuke extra zakcentjes. Heb op Titan, Celeb, PokerStars, FullTilt, Everest, PKR en William Hill gespeeld. Over Titan, PokerStars, FullTilt, Everest en WH tot nu toe geen klachten.

PKR heeft soms een slecht bereikbare customerservice en is daarnaast op momenten erg traag, waardoor het spelen bijna onmogelijk wordt. Tegen de tijd dat je eindelijk je hand ziet, is je bedenktijd al om en wordt je hand gefold. Dit komt omdat PKR 3D-pokertafels aanbiedt, maar vanwege het grote aantal bezoekers (het ziet er wel erg vet uit) trekken de servers op piekmomenten niet de hoge aantallen spelers, waardoor ze crashen.

De service van Celeb is bij tijden ontzettend slecht, ze zijn niet bereikbaar of helpen je niet bij problemen. Pas na lang aandringen willen ze wat voor je doen. Daarom ook voor mij de reden om er destijds weg te gaan.

Een aantal online pokersites die wel zwaar in opspraak zijn gekomen, zijn Absolute Poker en Ultimate Bet. Zij hadden zogenaamde superuseraccounts die de handen van de tegenstanders konden zien, waardoor ze miljoenen dollars verdienden. De sites zijn in handen van één en dezelfde man, die eerder ook al in opspraak raakte bij een ander online casino/pokerschandaal. Op dit moment loopt er een groot onderzoek naar de sites en naar gelieerde sites van hetzelfde pokernetwerk.

Ondertussen zijn Absolute Poker en Ultimate Bet samengevoegd, hebben ze nog steeds dezelfde eigenaar en gaan ze verder onder de naam Cereus. Omdat er dus nog niet wat veranderd is en de eigenaar nog steeds bezig is, raad ik iedereen dus aan om niet op deze site te gaan pokeren. Ook alle andere pokersites die gelinkt zijn aan Cereus raad ik niet aan om op te spelen.

Persoonlijk snap ik niet dat in dit topic sites als PokerStars of FullTilt Poker betiteld worden als slecht. Deze sites zijn al jaren actief en hebben een groot aantal spelers. Als ze echt zo slecht zouden zijn als gedacht, waarom loopt er naar hen dan geen onderzoek?

Naar mijn idee wordt dit veelal geroepen door mensen die met geld gespeeld hebben dat ze niet konden missen, die dachten snel even wat groot geld binnen te halen, maar door slecht spel al het geld verloren hebben en daarom nu zeggen dat de sites rigged zijn. Mijn advies: verdiep je eerst in het spel, lees boeken, oefen, maak je lid van een pokerforum, kijk naar pokervideo's en probeer met gratis/oefen geld je het pokeren eigen te maken. Wanneer je daarna voldoende kennis hebt, dan kun je wat gaan proberen met echt geld, maar speel dan alleen met geld dat je kan missen aan het eind van de maand en wees niet zo stom om je huurgeld, eetgeld of wat dan ook op een site te storten. Wees daarnaast ook eerlijk tegenover je zelf: als je door slecht spel je geld verliest, geef dan niet een ander de schuld, maar kijk naar jezelf. En last but not least: pokeren is niet een spel waarin je even snel geld verdient, ook al hoor je nog zoveel fantastische verhalen van jongeren die op hun 18e al miljonair zijn geworden of zie je op tv verhalen van mensen die met een freeroll toegang gekregen hebben tot een groot live event en vervolgens dat event winnen en met 12 miljoen dollar naar huis gaan. Dat zijn echt de zware uitzonderingen! De meeste pokeraars beginnen gewoon onderaan en werken hun weg omhoog door veel te spelen, te oefenen en kritisch te kijken naar hun eigen spel.

GarField000
Berichten: 41
Lid geworden op: 24 apr 2007 20:29

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door GarField000 »

Helemaal eens met Dryelsonnetjes

Ik speel al jaren op Pokerstars en de slechte verhalen die je hoort zijn de bad beats die mensen krijgen. Want dan is het opeens de schuld van pokerstars.
Ik denk dat die mensen eens in het echt moeten spelen en meer als 10 handen.

Ik spreek uit ervaring dat verliezen op de river met 90+% kans om te winnen op pokerstars gebeurd, maar ook zeker in real live.
Als voorbeeld moeten mensen maar eens de afleveringen kijken van poker op tv. Daar gebeurd het ook regelmatig.

MrPloert
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 nov 2009 10:50

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door MrPloert »

Niemand maar dan ook niemand durft zich te wagen aan het openbaar maken van de talloze oplichtingspraktijken die er zijn over alle pokerinternetsites
Die zijn veel te m8tig logisch als je ziet hoeveel geld daar doorheen gedraaid word
Er zijn een paar happy few die geld maken op deze sites en meestal worden die door de site geholpen in hun doorbraak naar de top

Als die lui te maken hadden met alle bad beats die ik regelmatig moet verwerken zie ik die doorbraak never nooit plaatsvinden

Op deze site zie ik ook het ophemelen van Pokerstars de m8chtigste onder de pokersites

Nou vergeet het maar het zijn net zo'n grote boeven als alle andere sites

Ik heb radar eerst persoonlijk bewijzen gegeven van oplichting op Pokerstars maar blijkbaar durven zij ook niet tegen deze grootmacht in het geweer te komen

Maar eens zullen zij zich moeten verantwoorden zoals alle grote concerns waar nu eindelijk van blijkt dat er toch wel erg veel mis is
Helaas vallen de straffen dan toch weer erg tegen

Dus kan ik me als Cristen nog maar aan een ding vasthouden en dat is dat ze ooit nog voor de Heer moeten verschijnen en worden afgerekend voor hun daden

Hell Yeah :twisted: :evil:

BonteKoe
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 mar 2010 13:55

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door BonteKoe »

Het is mij opgevallen bij o.a. Pokerstars dat als je geld opneemt van je poker account er in eens dingen veranderen. Direct nadat ik een deel van mijn winst had opgenomen verloor ik 16 x achter elkaar met een straat op de river. Daarna 20x met een flush op de river. Nadat ik hier een email over had geschreven hield dat op maar nu heb ik een statistisch probleem. Van de 100 kaarten die ik krijg zijn er gemiddeld 30 tweeën bij en maar 4 azen. Dit gaat niet over 1 tournooi maar over tientallen tournoois. Statistisch gezien moet dit ongeveer gelijk zijn. vergis ik mij?

Simpeltoch
Berichten: 41
Lid geworden op: 24 mar 2010 23:22

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door Simpeltoch »

Ik moet zeggen dat ik het ook altijd heel verdacht vind dat ik op de dag van storten vrijwel elke coinflip win en de meest onmogelijke combinaties weet te maken... De dag erna verlies ik ze allemaal en ben ik het geld weer kwijt :(

Je kan mij zeggen wat je wilt, dat het komt door de vele handen etc... Het is gewoon verdacht dat ik vooraf al kan voorspellen wat er gaat gebeuren (en blijven afwachten heeft dan ook geen zin, omdat ik dan langzaam dood bloed).

Pindakaaspotje
Berichten: 1673
Lid geworden op: 02 jan 2009 19:01

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door Pindakaaspotje »

___ VERWIJDERD
Laatst gewijzigd door Pindakaaspotje op 02 jan 2012 18:46, 1 keer totaal gewijzigd.

wolk4life
Berichten: 149
Lid geworden op: 14 dec 2009 17:29
Locatie: oss

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door wolk4life »

al moet ik wel zeggen dat pkr de laatste tijd wel veel doet dr aan om de verbindingen te verbeteren etc etc...

als mensen niet tegen hun verllies kunnen moeten ze niet gaan spelen en al zeker niet de echt geld spellen dan.

Simpeltoch
Berichten: 41
Lid geworden op: 24 mar 2010 23:22

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door Simpeltoch »

Pindakaaspotje schreef:vind het allemaal wat ver gezocht.. pokerstars maakt het ook niks uit wie er wint.(dat maakt het voor hun zo aantrekkelijk vrijwel geen kosten en gigantische winst). Alleen zo groot mogelijke volumes daar draait het om.

Overigens ken ik ook genoeg mensen die er structureel veel geld mee verdienen.
Pokerstars heeft wel als doel om mensen meer geld te laten storten. Als iemand de eerste dag flink wint en alles de dag erna verspeelt door 'domme pech', dan zal diegene eerder geneigd zijn om nog een keer geld te storten. Dat betekend dat er weer meer geld in omloop komt, waar pokerstars dus voordeel aan heeft...

Jan Fanta
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 apr 2010 19:35

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door Jan Fanta »

Even voor het gemak, PokerStars heeft geen random dealing systeem zoals ze wel beweren boven maken ze geen gebruik van RNG(random number generator). Wat PokerStars wel doet is een handicap gebruiken voor less gifted players omdat de betere spelers toch wel winnen op de lange duur.

Dit is mij dus letterlijk medegedeeld door PokerStars en daarmee zegt men dus dat jij net als iedereen belazerd wordt.
Ik speel al vanaf het begin op PokerStars en ja inderdaad de Coin Flip is een geweldig iets, een maat van mij won van iedereen dus ook Joe Hachman maar omdat hij geld nodig had banked hij zijn 7K profit en tot op de dag van vandaag onmogelijke flops.
Holdem AA vs AK vs QQ runner runner KK
Hi lo Omaha 5 Royals in 1 uur en ja allemaal de zelfde speler.
Hi lo Omaha 2222 eerste hand, 2222 tweede hand en verrek de derde hand 2222 kreeg ik zelf in een Copernicus toernooi.
Nu vallen er in Hi lo veel meer four kinds dan ergens anders maar de zelfde speler 2 four kind 2222 of iemand 2222, 3333, 4444 en JJJJ in vier handen mag iedereen die goed is in ods mij verklaren hoe dit kan het is dus onmogelijk.

Absolute Poker, speelde 20 handen en in 16 handen was 444 actief.

Eerlijk nee niet een site, PokerStars laat files achter met een andere naam om je registratie bij te houden en kunnen dus invloed uit uitvoeren daarmee op de gang van zaken... Files achterlaten op een Pc of Laptop geldt voor de Nederlandse wet als verboden net als in alle andere landen wordt dit aangemerkt als Spyware maar PokerStars ziet dit anders ondanks het feit dat ik ze de link van de Europese Wetgeving heb gegeven negeren ze alles.

PokerStars verdient geld legaal en illegaal, de play chips kopen ze op en ja verkopen doen ze die dingen ook dus hoezo eerlijk het gaat hun alleen maar om geld verdienen.
Supernova in 2 weken maar even niet kunnen spelen ivm. werk en je bent brons wie bedenkt zoiets juist PokerStars!

Timoto
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 okt 2010 01:05

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door Timoto »

Ik denk persoonlijk dat de meeste mensen niet kunnen geloven dat een site als pokerstars de zaak flest. Pokerstars speelt hier mooi op in want degene die poker spelen op hun sites hebben ze voor zich weten te winnen. Als je met de grootste stack op een tafel gaat zitten bouw je die makkelijk op bijv. ik ben met een account op 8-9-2010 begonnen heb hier 10$ op gestort. Ik ben met dit geld bedrag fixed limit gaan spelen 10/20(met al m'n geld in het spel. na 1 week had ik 80 Euro alles zat mee de ene badbeat na de andere kregen mijn tegenstanders te verwerken. Ook als je gaat kijken naar toernooien pokerstars heeft er baat bij als zo'n toernooi zo snel mogelijk afgelopen is zo blijft het geld namelijk rollen.
Je hebt zelf natuurlijk ook invloed op hoe je speelt maar tegen een systeem als dit is niet op te boksen.

Flapskie
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 okt 2010 11:48

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door Flapskie »

Ik ben er inmiddels ook een aantal keer ingetrapt maar bij pokerstars ze geven je de meest zieke handen en onmogelijke flops, ik kreeg na een storting bijvoorbeeld 3 keer AA binnen een uur. Je maakt vervolgens een redelijke winst en denkt hé dit gaat lekker, maar daarna vind pokerstars het tijd om te cashen. Vervolgens krijg én hit je helemaal niets meer, je wint niets meer, hoe tight je ook speelt je bloed langzaam dood. heb dit nu al 4 keer achter elkaar gehad en net besloten om het bedrag wat ik nog heb staan terug te storten, omdat ik al weet wat er mee gaat gebeuren...

12468
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 nov 2010 15:12

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door 12468 »

Geachte lezer, ik ben er niet trots op om te zeggen maar ik ben gokverslaafd .
Geloof me de servers van alle pokersites kunnen je gedrag herkennen en wellicht geven ze dit nog aan elkaar door ook.
Op een gegeven moment doe je zogenaamd alles verkeerd op het verkeerde moment {net als bij de roulettespellen in de amussementcentra}maar om het kort te houden .voor mij heeft het geen enkel nut meer om te spelen ,binnen een kwartier lig ik uit een tournooi[met of een bad beat runner runner river]vezin maar iets ,doen zij ook heel opzichtelijk tegenwoordig.
In het pokerspel bestaan er percentages ,op de sites veranderen deze percentages drastisch bij < all in >bij vlak voor het geld maar ook in het geld b.v. big stack tegen big stack. in mijn geval verlies je 100% zelfs wanneer je tegenstander maar 1 2 of 3 outs heeft.
WORD WAKKER ,VOEL JE DAT ER IETS NIET KLOPT, JE HEBT GELIJK!!!!!!!!!!!!!!!

loebas84
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 dec 2010 17:13

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door loebas84 »

Goedemiddag,

Ik ben al heel lang actief op pokerstars en de verhalen komen bekend voor maar ik weet dat zulke dingen allemaal kan gebeuren met pokeren, ook al maak je de onmogelijke dingen mee :? .
Ik speel heel veel 18 spelers toernooien en kreeg de laatste weken steeds meer twijfels over spelers. Ik heb daarom een mail naar pokerstars gestuurd waarom ik iemand met 3 gelijke foto's aan tafel had? en waarom hij op 75 tafels kon spelen?
Ik had net aardig wat gewonnen en kreeg ik de volgende dag een e-mail:


Gebaseerd op een routinematig onderzoek van je account dat ongewone
speelpatronen aan het licht bracht, zijn we een meer diepgaand onderzoek
begonnen naar je account en spel. Op dit punt moeten we je vragen ons te
voorzien van informatie dat ons zal helpen om deze kwestie op te lossen.

Bekijk allereerst de handen die hieronder zijn toegevoegd en verklaar je
strategie/denkwijze gedurende het spelen van deze handen.

Geef vervolgens een gedetailleerde verklaring over je relatie, indien die
bestaat, met de volgende spelers:

'knutschmauz'.

Je accountprivileges zijn bevroren in afwachting van de uitkomst van dit
onderzoek. Antwoord alsjeblieft zo volledig mogelijk en binnen 48 uur. Je
medewerking zal helpen de kwestie spoedig tot een einde te brengen.

Waarom heb je fold pocket Queens?

PokerStarsspel #52606337275: Toernooi #330983318, $15+$1 USD Hold'em No
Limit - Level II (15/30) - 12/11/2010 20:55:00 ET
Tafel '330983318 1' 9-max Plaats #6 is de button
Plaats 1: flo da flush (1800 in chips)
Plaats 2: merevari (920 in chips)
Plaats 3: loebas84 (1520 in chips)
Plaats 4: Buschapa (1450 in chips)
Plaats 5: braceville (1170 in chips)
Plaats 6: fawzrich (2010 in chips)
Plaats 7: Mstepner (1480 in chips)
Plaats 8: knutschmauz (1360 in chips)
Plaats 9: rudedog25252 (1790 in chips)
Mstepner: zet small blind 15
knutschmauz: zet big blind 30
*** GESLOTEN KAARTEN ***
Gedeeld aan loebas84 [Qd Qh]
rudedog25252: raiset 170 naar 200
flo da flush: foldt
merevari: foldt
loebas84: foldt
Buschapa: foldt
braceville: foldt
fawzrich: foldt
Mstepner: foldt
knutschmauz: raiset 460 naar 660
rudedog25252: raiset 1130 naar 1790 en is all-in
knutschmauz: callt 700 en is all-in
De niet-gecallde bet (430) is geretourneerd aan rudedog25252
*** FLOP *** [Js 4h 9d]
*** TURN *** [Js 4h 9d] [6s]
*** RIVER *** [Js 4h 9d 6s] [Jd]
*** SHOWDOWN ***
knutschmauz: toont [As Ac] (twee pair, Azen en Boeren)
rudedog25252: toont [Kd Kc] (twee pair, Koningen en Boeren)

ik heb geantwoord: een raise, re-raise all-in? hmmm ik gooi mijn vrouwen weg. Het draait er toch om, om in het toernooi te blijven?

kreeg ik e-mail terug:


Het onderzoek naar je account en je spel met 'knutschmauz' is voltooid. We
zijn tot de conclusie gekomen dat jullie als team hebben samengewerkt in
toernooien en dit in het nadeel van andere spelers is geweest.

De integriteit van onze spellen is van kritiek belang voor het succes van
PokerStars. Gebaseerd op onze bevindingen hebben we besloten dat je account
gesloten zal blijven. Deze beslissing is niet licht genomen. Mijn
bevindingen zijn naar een commissie gegaan die bestaat uit andere
pokerspecialisten die, na het bewijs bekeken te hebben, instemden dat de
beslissing passend is.

Deze conclusie is gebaseerd op een nauwkeurig onderzoek van jullie spel met
alle kaarten open. Bij het beschouwen van jullie handen is het duidelijk dat
jullie indien nodig routinematig chips aan elkaar gaven om zo de kleine
stack te helpen overleven. Daarnaast zijn er vele voorbeelden van soft-play.
Toernooiregel 20 stelt dat:

"Poker is een individueel spel en geen teamspel. Acties of chatgesprekken
die zijn bedoeld om een andere speler te helpen zijn onethisch en verboden.
Oneerlijk spel, zoals soft-play (minder agressief spelen tegen een partner)
en chipdumping (expres chips verliezen aan een partner), kan leiden tot
boetes zoals het inhouden van geld van het account van de veroorzaker en/of
beëindiging van het account."

Het overgebleven saldo in je account zal gebruikt worden om de spelers te
vergoeden die benadeeld zijn door je oneerlijke spel. De toegang tot
PokerStars is je ontzegd.

Probeer geen ander account te openen of op iemand anders zijn account te
spelen. Ieder account dat je gebruikt zal zonder tegenbericht gesloten
worden en enige gelden daarin zullen geconfisqueerd worden.

Met vriendelijke groet,

FedericO
PokerStars Klantenservice


Kan dit zomaar en waar slaat dit op?? Ik snap er helemaal niks van maar ben al mijn geld kwijt. Volgens mij omdat ik een mail had gestuurd met vragen?
Ik ga het grondig uitzoeken!

mathieu1975
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 jan 2011 22:39

Re: Pokersites

Ongelezen bericht door mathieu1975 »

hoi ik speel nu al een twee jaar op pokerstars.
nu vond ik het een paar maanden geleden tijd om voor echt geld te gaan spelen.
in het begin geen klachten en alles ging zo als het hoort eerlijk dus.
maar na een beetje te hebben gewonnen begon het.
hoe goed mijn hand ook was ik verloor.
en ik verloor alles dus ik heb weer wat geld toegevoegd.
ik begon weer te spelen en ja ik won weer had mijn inleg verdubbeld.
en toen begon het opnieuw ik verloor weer met goede handen al mijn geld.
en wat mij opviel is dat ik steeds aan de zelfde personen verloor.
je krijgt een superhand bijv AA de ander heeft 23 ik ga all in die persoon gaat mee en wint.die zelfde persoon heeft mij daarna weer blut gespeeld ik had een fullhouse vieren over vrouwen wat gebeurt er nu die persoon gaat all in ik dacht bingo die is voor mij wat gebeurt er valt er een vrouw op de river gewoon niet te geloven waardoor ik verlies van een fullhouse vrouwen over vieren.
zo heb ik steeds van die persoon verloren je krijgt een hand waarop je gewoon all in gaat en dan verslaat die persoon je weer op de river oplichting heet zoiets.
ik heb die persoon en nog drie andere in de gaten gehouden en het viel mij op dat hun aan meer tafels speelde dan bij te houden.
en op elke tafel flinke winst hebben.
en ze vertrekken weer van tafel als bepaalde spelers van tafel gaan.
ik heb een van deze personen hier op aangesproken en mijn ongenoegen kenbaar gemaakt.
en uitgelegd hoe ik denk dat hun te werk gaan en gevraagd of zij voor pokerstars werken.het antwoord was dat die persoon nooit klachten hoorde over die site en daar alles eerlijk liep hij komt door die opmerking bij mij over als iemand die die site promoot en daar dus gewoon voor werkt.
en de vraag is pokert hij zelf ik denk het niet het is een robot van pokerstars zelf.
want hij speelt op teveel tafels en over all staat hij op dikke winst.
naar dat ik tegen die gozer heb geklaagd heb ik ze geen van vieren meer terug gezien terwijl ze er elke dag opzaten van smorgens tot smorgens ook dat kan natuurlijk nooit een mens moet slapen toch.
nu komt het mooiste van dit hele verhaal.
ik heb een klacht ingediend bij pokerstars en mijn bevindingen aangegeven.
waarop ik een standaard antwoord heb terug gekregen die verekte veel lijkt op de verdediging van die gozer die ik heb aangesproken.
nu gebeurt mij gisteren en vandaag weer dat mijn hand zomaar word gefold ik was woedend want ik had beide keren flink wat gewonnen.
dus het lijkt of er voor mij gespeeld word ik kan dan ook niet ingrijpen en zie mijn winst in rook opgaan.
dus ik boos natuurlijk en ben weer een klacht gaan typen.
ik heb mijn verhaal gedaan en wil gaan verzenden.
nu blijkt dat mijn verzend knop is geblokt dus ik kan geen klacht meer indienen.
ik voel mij zwaar opgelicht en moedeloos dat zoiets zomaar kan.
dus iedereen die zegt dat pokerstars eerlijk is wat veel word beweert ook in sommige forums.aan die mensen twijfel ik of ze niet voor pokerstars werken.
net als in de forums staan tegen antwoorden van het zijn altijd de verliezers die zeuren.
nou ik kan best wel mijn verlies dragen als het maar eerlijk gaat.
en pokerstars heeft aan de hand van mijn bevindingen een slechte indruk op mij achtergelaten.
ik heb net genoeg bewijs opgenoemd om aan te geven dat dingen niet kloppen en je gewoon word opgelicht en ja krijg je hun door en je gaat verhaal halen word je gewoon geblokt.
en hier heb ik van de vele dingen die zijn gebeurt er maar een paar uitgelicht.
het gaat constant zo door tot je geld op is.
nu na dat ik geen klacht meer kan indienen word ik ook van mijn laatste beetje geld afgeholpen.
ik hoop dat deze praktijken snel een hald worden toegeroepen.
en dit soort site worden verbannen.
voor wat mij betreft heeft pokerstars mij mijn speelplezier afgenomen en daar ben ik zeer boos over.
ga hier aub snel wat aan doen want er zijn heel veel klachten en allemaal de zelfde.
ik heb meerdere mensen gesproken die daar langer spelen en ze beamen allemaal hetzelfde je wint iets en daarna word je blut gespeeld op een misselijk makende manier.
vriendelijke groet mathieu ik hoop dat dit snel is opgelost.

Plaats reactie