LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Badkamerwinkel.nl

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
GJC
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 mei 2016 11:51

Badkamerwinkel.nl

Ongelezen bericht door GJC »

Via Badkamerwinkel.nl kun je spullen bestellen. Dat kan ook in hun winkelvestiging in Nieuwegein. Dat deden we: een kast voor in de badkamer. Deze werd geleverd zonder plankendragers, dus geen planken kunnen bevestigen, dus de kast vooralsnog onbruikbaar.
Gebeld/gemaild met Badkamerwinkel, ze gingen er meteen achteraan en we mochten er op rekenen dat de plankendragers de volgende week bij ons zouden worden afgeleverd. Na 5 (vijf!) weken (en tussendoor natuurlijk heel wat heen-en-weer-contacten) werd een plastic zakje bezorgd met daarop de vermelding "16 plankendragers". Er zat echter niet één plankendrager in het zakje, wel één klein plastic rondje, een zogenaamde deurstopper.
Contact opgenomen met Badkamerwinkel.nl. Resultaat: men ging er meteen achterheen en anders zou er de volgende dag een oplossing worden geboden. Resultaat de volgende dag: nul. Dus naar de vestiging in Nieuwegein en daar gesproken met de degene die ons de kast had verkocht. "Nee, een vergoeding zodat u zelf voor een oplossing zorgt is geen optie." Er was volgens hem maar één oplossing, namelijk nogmaals er achteraan gaan en dan zouden die plankendragers t.z.t. heus wel komen. Ja, dat kon wel een tijdje duren, maar meer mogelijkheden zag hij niet. "En als u dit zelf nou was overkomen, hoe zou u dan reageren?" "Dan zou ik niet blij zijn." "Wat zou u dan doen?" "……..(stilte)"

Soms wordt dergelijke (web)winkels verweten alleen maar dozenschuivers te zijn. Wel geld incasseren, maar weinig behulpzaam en nauwelijks kennis van zaken als het er op aan komt. Dat is niet altijd terecht, maar Badkamerwinkel.nl toont zich wel zo'n dozenschuiver. Het bedrijf en de medewerkers beschikken niet over het vermogen een oplossing te bieden als er wat fout gaat. Je moet het dan als klant zelf doen en dat hebben we dan ook gedaan.
300 meter van de vestiging Badkamerwinkel.nl in Nieuwegein zit bouwmarkt Hornbach. Daar koop je zulke plankendragers voor 20 cent per stuk. Met enige kennis van zaken en een klein loopje heen en weer had Badkamerwinkel.nl het probleem voor € 3,20 en binnen één dag (vooruit: een week) opgelost.

harryvos
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 feb 2007 10:02

Re: Badkamerwinkel.nl

Ongelezen bericht door harryvos »

Duidelijk vervelend verhaal , maar wat heeft dit met keukens te maken ?

Kado
Berichten: 48
Lid geworden op: 26 feb 2014 20:15

Re: Badkamerwinkel.nl

Ongelezen bericht door Kado »

Hier ook een negatieve ervaring met Badkamerwinkel.nl

Na betaling werdt een goedkoper artikel geleverd. Na 4 mails en een belletje geeft badkamerwinkel aan de fout op haar website te corrigeren en geeft vervolgens aan "Aan getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleent." Badkamerwinkel reageert vervolgens nergens meer op

Een gewaarschuwd mens...

Gesloten