LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Haute Cuisine Eindhoven

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
Kiswum
Berichten: 12
Lid geworden op: 09 jun 2006 16:47

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door Kiswum » 02 jul 2009 07:44

gast286
BerichtGeplaatst op: 01 Jul 2009 17:28 Onderwerp:

en de keuken tekening ziet er in het echt precies hetzelfde uit als op de tekening.
das geen kunst dat kunnen wij ook :shock:
Om te voorkomen dat mensen denken dat ik het 2 keer over de tekening heb, heb ik de zin aan gepast :D

legoleek
Berichten: 539
Lid geworden op: 26 aug 2008 17:16

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door legoleek » 02 jul 2009 23:07

en tekening die van de keuken is gemaakt ziet er in "real-life" precies hetzelfde uit
wij gummen meestal de zwarte lijntjes bij de "echte" keuken weg :lol:

Ricky bobby
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 nov 2009 09:39

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door Ricky bobby » 11 nov 2009 10:03

Emma Peel uit eerdere post is vervangen door Ricky Bobby maar dezelfde persoon toetst dit in... lastig als je tijdens een verhuizing van provider wisselt en het ww niet meer weet..

In juli 09 is onze HC keuken dan geplaatst. Ik kan werkelijk geen enkel negatief punt noemen over de installatie, afwerking en de (externe) plaatsers die alles zeer professioneel heeft geplaatst. Bij de eindcontrole noemde hij zelfs punten de we zelf over het hoofd hadden gezien. Erg prettig contact. Ook met Danny gedurende de looptijd van de order een zeer prettig contact gehad. Zeer deskundige verkoper met verstand van zaken en een eigen mening zonder die absoluut door te wilen drijven. Onze ervaringen met HC zijn louter positief te noemen.
Er is 1 atag-wokbraner die wat trubbels vertoond maar daar kunnen zij natuurlijk ook niets aan doen. Zullen ze ook ongetwijfeld goed oplossen. 8)

Alleen die auto's he... :? zoals al eerder gemeld zijn er van de 3 nog geen enkele de deur uitgegaan. De strekking was per 50 1 auto en 3 in totaal. Dit is uitgezonderd projectkeukentjes. Zijn open vanaf december 2007 dus zeg maar 2 jaar. In die 104 weken dus geen 150 prive-keukens verkocht...

Briefje aan de directie resulteerde in mededeling dat kort na de zomervakantie 09 er een dag zou worden georganiseerd voor de auto's. :D

niet gebeurd :oops: . nu heeft men het over 1 auto tijdens bijv Pasen. Zouden ze dan in totaal nog niet eens 50 keukens hebben verkocht?

Voor ons is de kans op een Fiat 500 niet de reden geweest om een keuken te kopen (ding past niet eens in een besteklade dus in de keuken heb je er niets aan :wink: ) maar dingen die je beloofd moet je nakomen. Anders krijg je weer het imago van 'typische keukenleverancier' en dat verdient men nu toch ook weer niet... en Danny zeker niet.

berniebrabant
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 feb 2010 12:41

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door berniebrabant » 26 feb 2010 13:11

Zeer goede keukenzaak met een prachtige showroom en kwaliteitskeukens. Onderscheidend (ik ben toch in zo'n 8 zaken geweest). We werden zeer goed geholpen en de verkoper (Danny) begreep heel goed onze wensen en kwam zelf ook met zeer creatieve oplossingen. D.m.v. een computeranimatie kregen we een duidelijk beeld van het uiteindelijke ontwerp. Wij hebben nu zeker geen 'standaardkeuken' (het is een combi geworden van 2 merken) met een megastrak roestvrijstalen aanrechtblad. Er wordt veel tijd voor de klant genomen (we twijfelden nogal over het e.e.a.) en het contact was erg plezierig en zeker niet opdringerig. Van tevoren een globaal budget afgesproken. Geen rare verrassingen achteraf over de prijs en zeker voor ieder budget wat wils. Geen bla-bla verhalen, maar duidelijk en eerlijk. De keuken werd van tevoren bij ons thuis ingemeten. De plaatsing van de keuken ging zonder problemen en werd secuur uitgevoerd. Enkele kleinigheden zijn binnen twee weken naar tevredenheid opgelost; uit initiatief van Haute Cuisine zelf. Kortom ... perfect! Parkeergarage achter de showroom. En als men wat over de locatie heeft aan te merken ... alsof Ekkersrijt of de Aalsterweg zo fantastisch is?? Als de keuken er eenmaal inzit komt de verkoper ook nog bij je thuis kijken of alles goed is afgesteld .. prima 'nazorg' dus ook nog! Ik kan iedereen Haute Cuisine aanbevelen!

Maase
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 jul 2011 21:34

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door Maase » 19 jul 2011 22:00

Na een intensieve zoektocht naar onze nieuwe droomkeuken dachten wij deze gevonden te hebben. Tot mijn vrouw toch bij Haute Cuisine wilde kijken, je weet immers nooit. Met enige tegenzin toch maar de auto in de parkeergarage geparkeerd en ons gemeld aan de balie waar we vriendelijk te woord werden gestaan. Een eerste ronde door de showroom was positief. Mooie opstellingen van mogelijkheden / materialen. Omdat we toch specifieke wensen hadden is voorgesteld een afspraak te maken met designer Tore van Rooij. Het contact klikte onmiddellijk en onze keuken kreeg gefaseerd steeds meer vorm. Kok Ilse adviseerde uitgebreid over keukenapparatuur, waarbij we verrassende keuzes hebben gemaakt, die we normaal zonder deskundig advies niet hadden gemaakt. Vele bezoeken en afspraken zijn gemaakt waarbij niets te veel gevraagd was. Onze keuken is uitsluitend duurder geworden door het gebruik van specifieke materialen als een keramiek werkblad en topapparatuur.
John Cremers heeft vervolgens de voorbereidingen gedaan en de keuken geplaatst. Tevens nam hij enige verbouwingsactiviteiten voor zijn rekening.
De keuken staat! Een plaatje. Het resultaat is veel beter dan we in eerste instantie in 3D en op tekening zagen. Super tevreden! Temeer door de begeleiding en perfecte nazorg en meedenken. (assecoire keuze was niet helemaal de juiste, HC lost het creatief op en is niet te beroerd om te ruilen etc)
Ook 2 exta LED verlichtingslampjes maakte de keuken net niet af qua kleur. Dus vervangen zodat het eindresultaat nu perfect is. Wij zijn zeer tevreden en willen dat hierbij dan ook graag delen met potentiele kopers. Een bezoek meer dan waard. Ze verdienen daar zeker een kans om zich bij iedereen te bewijzen. :D Nogmaals ontvangst, meedenken, nazorg etc.; daar kunnen andere keukenzaken in de regio Eindhoven nog iets van leren.

zelfstandigste
Berichten: 1974
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:45
Locatie: Belgie

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door zelfstandigste » 19 jul 2011 22:37

Alleen die auto's he... zoals al eerder gemeld zijn er van de 3 nog geen enkele de deur uitgegaan. De strekking was per 50 1 auto en 3 in totaal. Dit is uitgezonderd projectkeukentjes. Zijn open vanaf december 2007 dus zeg maar 2 jaar. In die 104 weken dus geen 150 prive-keukens verkocht...

Briefje aan de directie resulteerde in mededeling dat kort na de zomervakantie 09 er een dag zou worden georganiseerd voor de auto's.

niet gebeurd . nu heeft men het over 1 auto tijdens bijv Pasen. Zouden ze dan in totaal nog niet eens 50 keukens hebben verkocht?
Ondanks de toename van positieve-, éénmalig forum aangemelde-, ervaringen zijn er in bijna 4 jaar nog geen 50 keukens verkocht, da's wel jammer; of ben ik dan aan 't muggeziften? :roll:

Laten ze bij HC nu gewoon doen waar ze goed in zijn, keukens, en zorgen voor een door ervaringen groeiend klantenbestand in plaats van misleidende lokreclame te verspreiden. Ze zitten op een goede (bereikbare) locatie werken met prachtige merken en hebben de kennis in huis (ook hoe het niet moet; arclineaZuid :wink: ).
Kortom; de enige juiste propaganda is mooie keukens afleveren conform gemaakte afspraken.


@ Maase
Nogmaals ontvangst, meedenken, nazorg etc.; daar kunnen andere keukenzaken in de regio Eindhoven nog iets van leren.
Ontvangst??

Ik kan wel een paar zaken in regio Eindhoven noemen die ook zonder kans op een auto deze eigenschappen bezigen. Liever dat u gemeld had tevreden te zijn met de geleverde keuken zonder deze ongefundeerde toevoeging; had toch iets geloofwaardiger geklonken 8)

Maase
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 jul 2011 21:34

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door Maase » 20 jul 2011 17:29

Ongeloofwaardig? Ons is geen kans op een auto of iets dergelijks beloofd. daar- en over ervaringen van anderen uit het verleden kunnen we niet oordelen. Wel over onze recente ervaring.
Wij zijn OPRECHT tevreden. dat willen we nogmaals benadrukken.

zelfstandigste
Berichten: 1974
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:45
Locatie: Belgie

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door zelfstandigste » 20 jul 2011 22:06

Wij zijn OPRECHT tevreden. dat willen we nogmaals benadrukken.
Da's dan zeer fijn, en dat wil ik ook best wel geloven. Het maakt u derhalve geen ervaringsdeskundige voor alle keukenzaken in die regio...that's the point (had dan de door u bezochte zaken ook bij naam genoemd en vermeld dat zij er "wat van kunnen leren"....)

en dat van die auto's is "oud zeer" waarmee dit topic ooit gestart is.(belofte is nooit nagekomen)

Nogmaals, ik weet dat HC een goed bedrijf is, alleen hun kennis en kwaliteit zou voldoende moeten zijn om de klanten te trekken en te binden.
Niet het gezever op forums of schreeuwende reclame......

zelfstandigste
Berichten: 1974
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:45
Locatie: Belgie

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door zelfstandigste » 05 jan 2012 18:26

heb bericht verwijderd om geen negatief beeld van HC achter te laten.
Ik gun ook (concurrerende) bedrijven een 2e kans 8)
Laatst gewijzigd door zelfstandigste op 08 jan 2012 16:27, 1 keer totaal gewijzigd.

creabea
Berichten: 10
Lid geworden op: 02 sep 2010 16:55

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door creabea » 07 jan 2012 16:55

Maken weer een doorstart....

creabea
Berichten: 10
Lid geworden op: 02 sep 2010 16:55

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door creabea » 07 jan 2012 16:55

Maken weer een doorstart....

jordanoneil
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 feb 2012 21:19

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door jordanoneil » 08 feb 2012 21:43

My advice to anyone is to avoid Haute Cuisine Eindhoven like the plague.

They took a deposit of 2.5k from me last year, promising to have our kitchen installed before Christmas. A few weeks later they informed us of financial difficulties, a couple of weeks later again they went bankrupt.

They have since restarted the company and had the cheek to ask us to re-engage in business with them.

They also sent their kitchen installer Jean Creamers, to organize the kitchen installation.
He took a deposit of around 1.5k from us. He has not gone bankrupt, but ignores his phone calls, messages, and refuses to make contact.

So all in all, we parted with 4k last October and have received nothing but a load of grief, hassle and excuses.

You see the true attitude and nature of people and businesses when they are going through difficult times.

These guys are cowboys and crooks. Avoid at all costs.

zelfstandigste
Berichten: 1974
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:45
Locatie: Belgie

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door zelfstandigste » 15 feb 2012 10:09

Zijn toch failliet..... :( doorstart niet gelukt....

werkbladenspecialist
Berichten: 422
Lid geworden op: 12 apr 2011 11:53

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door werkbladenspecialist » 15 feb 2012 10:22

Zelfstandigste, gezien de andere berichten op deze site is een droevige smiley eigenlijk niet van toepassing, als je mensen laat aanbetalen terwijl je weet dat het niet goed gaat vindt ik niet netjes.

Kiswum
Berichten: 12
Lid geworden op: 09 jun 2006 16:47

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door Kiswum » 15 feb 2012 10:39

Heel jammer dat het niet is gelukt en dat ze failliet zouden zijn. We zijn zelf in ieder geval blij met onze mooie keuken die Danny voor ons heeft samengesteld 3 jaar geleden.

Ik hoop dat de gedupeerde consumenten iets van geld terug zullen zien. De firma is naar mijn weten wel aangesloten bij de erkende fondsen.

edit: De website werkt nog steeds, maar dit zie je wel vaker bij faillissementen.

Hier nog een officieel bericht van het faillissement:
Mensen met een aanbetaling krijgen hun geld terug:
http://www.detickert.nl/2012/02/haute-c ... doorstart/

http://www.faillissementsdossier.nl/fai ... gn-bv.aspx

http://www.curatoren.nl/fo/verslag_fail ... ?id=185434

zelfstandigste
Berichten: 1974
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:45
Locatie: Belgie

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door zelfstandigste » 15 feb 2012 14:45

Zelfstandigste, gezien de andere berichten op deze site is een droevige smiley eigenlijk niet van toepassing, als je mensen laat aanbetalen terwijl je weet dat het niet goed gaat vindt ik niet netjes.
Dat klopt zeker, echter was het personeel totaal NIET op de hoogte van het faillissement, die is tot op de laatste dag de "doorstart" voorgehouden.


Voor de gedupeerden is het heel erg zuur.
Van de eigenaren is het schandalig om tot 2 maal toe tot het laatst te innen.
Voor de markt is het treurig; vandaar de droevige "smiley".

lottew
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 mar 2012 11:56

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door lottew » 24 mar 2012 12:02

mij is gister pas ter ore gekomen dat Haute Cuisine failliet is.
Ik heb in 2009 een keuken gekocht, die vanwege grote problemen met de afbouw van mijn woning, tot op de dag van vandaag nog niet geplaatst is.

In januari ben ik nog bij ze langs geweest, werd me verzekerd dat er niks aan de hand was. Nu heb ik geen keuken en weet ik überhaupt niet waar de keuken staat in opslag. Wel mijn geld kwijt.......

Kan iemand me wellicht helpen/tips geven hoe ik ervoor kan zorgen dat ik mijn keuken alsnog krijg?!

16again
Berichten: 9872
Lid geworden op: 02 jul 2003 22:18

Re: Haute Cuisine Eindhoven

Ongelezen bericht door 16again » 24 mar 2012 14:31

Ik vrees dat je je geld gewoon kwijt bent. Je kunt bij curator aansluiten bij andere schuldeisers, veelal komt eerst de fiscus en bedrijfsvereniging langs en blijft er voor de overige schuldeisers niets meer over.

Gesloten