LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Keuken van Hornbach

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
Cccindy
Berichten: 10
Lid geworden op: 29 mar 2017 19:02

Re: Keuken van Hornbach

Ongelezen bericht door Cccindy »

Dank je wel, nog niet gelezen en ga ik meteen even doen.. :-)

Hawk-Eye
Berichten: 1640
Lid geworden op: 08 jun 2005 19:46

Re: Keuken van Hornbach

Ongelezen bericht door Hawk-Eye »

succes en laat je niet met een kluitje in het riet sturen, als zij niet binnen 14 dagen alles oplossen dan naar de geschillencommissie met al je klachten, vergeet vooral niet om das in te lichten en leg uit wat je gaat doen aan hen, als zij werkelijk zo goed en meelevend zijn zullen ze je steunen in deze...

werkbladenspecialist
Berichten: 445
Lid geworden op: 12 apr 2011 11:53

Re: Keuken van Hornbach

Ongelezen bericht door werkbladenspecialist »

"Ik heb het blad nu bij een echte keukenzaak gekocht en niet bij een bouwbedrijf," en waar denk je dat Hornbach zijn bladen inkoopt? grote kans dat dit is bij dezelfde groothandel dan waar de keukenzaak inkoopt. Vrees dat als je al elders iets geregeld hebt Hornbach kan zeggen "u heeft mij geen kans gegeven om te herstellen" ook al heeft u vaak gebeld en gemaild. Ik weet nagenoeg zeker dat u eerst Hornbach formeel in gebreke had moeten stellen en een redelijke termijn moet geven om te herstellen.

Cccindy
Berichten: 10
Lid geworden op: 29 mar 2017 19:02

Re: Keuken van Hornbach

Ongelezen bericht door Cccindy »

Is een jaar geen redelijk termijn om mijn keuken te herstellen? Het klopt dat het om dezelfde leverancier gaat, maar Hornbach koopt de goedkoopste bladen van deze leverancier in, die een keukenzaak niet eens wil verkopen. Het ligt natuurlijk ook aan de ZZP-er en de mensen die Hornbach inhuurt. Je hebt namelijk vakmensen en vakmensen, alleen bij Hornbach zijn het prutsers. Ik zeg niet dat alles aan de kwaliteit van het blad ligt, ook aan degene die de keuken heeft geplaatst en die is meerdere xx hier geweest. Hij vindt het zo netjes.. Er is zelfs een specialist bij geweest die eerder toen ik mijn granieten blad nog had heeft behandeld, maar daar werd het alleen maar erger door.

Gesloten