LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Annuleren bij Keukenconcurrent?

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
Frank.groenenboom
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 mar 2017 17:46

Annuleren bij Keukenconcurrent?

Ongelezen bericht door Frank.groenenboom »

Beste,

Wij zitten met een probleem. We hebben een nieuwbouw woning gekocht. Aan deze woning zat een keukenleverancier gekoppeld, hier kwamen we er echter prijstechnisch niet mee uit. Met de tekening die hier gemaakt zijn, zijn we naar de keukenkampioen gegaan. De verkoper gaf aan weinig tijd te hebben maar hij kon op basis van de tekeningen wel een prijs maken. Vervolgens zijn we naar de Keukenconcurrent gelopen, waar we zo STOM zijn geweest om gelijk diezelfde dag een contract te tekenen, voor een keuken van €13000,-. 2 dagen later krijgen we de offerte van de keukenkampioen terug voor een bedrag van €11.500. Het enigste verschil (dachten wij) is de apparatuur kc-whirlpool en kk-aeg. Als je de internetprijzen van deze 2 opzoekt is er een verschil van €1000 dat whirlpool goedkoper is. Wij dachten geen probleem daar KC een laagstbetaalde prijsgarantie hanteert. Toen wij ons weer melden bij de verkoper zei deze dat zit hem waarschijnlijk in het frontje, maar dan kan ik hem ook €2500,- goedkoper leveren.

We dachten we hebben het geld in gedachte toch al uitgegeven en het voorstel gedaan om de apparatuur te upgraden naar Siemens welke €2000,- duurder is dan whirlpool voor de andere €500 wilde we kleine wijziging in de beëindiging van het kookeiland. Het leek ons, misschien heel simpel rekenend, geen probleem.

We zijn inmiddels al 4 maanden verder zonder enige terugkoppeling. Wel hebben we heel veel loze beloftes en leugens gehad.

Zit er in dit verhaal een gegronde reden om kosteloos te annuleren?
Laatst gewijzigd door Radar op 08 mar 2017 10:50, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Titel door Moderatie aangepast

NeoDutchio
Berichten: 7772
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Annuleren bij Keukenconcurrent?

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

U komt er bij keukenboer 1 niet uit, u gaat naar nummer 2 die een offerte gaat maken. Bij nummer 3 gaat u tekenen waarna nummer 2 met een lagere offerte komt. Vervolgens komt er een coulance die u omzet in een aanpassing in apparatuur en afwerking.

En u noemt dit allemaal simpel?

U zegt geen terugkoppeling te krijgen, maar wel loze beloftes en leugens. Er is dus wel contact. Helaas bent u aan de grillen overgeleverd van de KK. Maar ja, waarom tekend u ook iets terwijl u er nog niet over uit bent.

Hawk-Eye
Berichten: 1005
Lid geworden op: 08 jun 2005 19:46

Re: Annuleren bij Keukenconcurrent?

Ongelezen bericht door Hawk-Eye »

als u 30% annuleringskosten wilt betalen zegt u gewoon uw kontrakt op, wilt u dit niet dan is koop ook koop...

luky1951
Berichten: 6
Lid geworden op: 19 apr 2015 18:56

Re: Annuleren bij Keukenconcurrent?

Ongelezen bericht door luky1951 »

Alle keukenzaken vallen onder Mandemakers, dus onderling is communicatie via Mandenmakers.
Hier is Radar al eens ingedoken!

Gesloten