LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] LET OP VOOR UW ZIELTJE GEWONNEN WORDT!

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
keukenspecialist
Berichten: 644
Lid geworden op: 08 jan 2004 20:40

LET OP VOOR UW ZIELTJE GEWONNEN WORDT!

Ongelezen bericht door keukenspecialist »

DIT IS EEN GRATIS ADVIES! TRAP ER NIET IN!

Nieuwspagina keukenadvies.com


Betreft: Kosteloos geven wij u bijstand!
Datum: 5/29/2004
Koopt u een keuken bij een door keukenadvies.com erkende dealer, en er doen zich problemen voor kunt u op ons rekenen.Wel bent u verplicht voor dat u koopt gratis lid te worden van keukenadvies.com zodat u onze gehele site kunt bekijken. Kosteloos geven wij u bijstand en helpen u met uw probleem. De rede dat wij dat doen is dat wij achter de keukenzaak staan die het predikaat hebben verkregen. Vraag in de showroom of aan de adviseur naar het predikaat. Het predikaat wordt steeds met een jaar verlengd. Kortom kijk goed naar de datum die op het predikaat vermeld staat. Ook kunt u op de link keukenzaken klikken. Daar kunt u zien welke keukenzaken het predikaat in hun bezit hebben. Wij wensen u succes met uw aankoop en verloop van uw keuken. En uiteraard veel plezier met uw nieuwe aanwinst. Tot slot willen wij alle keukenkopers een tip geven laat uw inboedelverzekering aanpassen. Een dure aanschaf als een keuken mag niet vergeten worden!DEALERS die het gratis predikaat willen bemachtgigen kunnen op onze voorpagina rechts boven(keukendealers klik hier)klikken om zich aan te melden.
U bent dus verplicht om eerst lid te worden van Keukenadvies.com waarbij deze gegevens, al dan niet tegen betaling, zeer waarschijnlijk worden doorgegeven aan een keukenzaak die een predikaat heeft verkregen.

Dit predikaat is zeer waarschijnlijk te verkrijgen als de keukenzaak accoord gaat met de provisievoorwaarden van Mario van Boxtel.

Onthoudt u als consument a.u.b. 1 ding; deze provisie betaalt u zeer waarschijnlijk zelf!

In andere berichten van consumenten die zich door Keukenadvies.com (lees MArio van Boxtel) gedupeerd voelen, staat beschreven dat Keukenadvies.com enkele consumenten niet KOSTELOOS heeft geholpen. Sterker nog, het probleem is er nog steeds en de consument is zijn/haar geld kwijt!

Advies: Mochten er, op welke wijze dan ook, problemen zijn tussen u en uw keukenleverancier, ga zelf in contact met deze leverancier. Als u dan toch kosten wilt of moet maken, dan kunt u desnoods nog gebruik maken van geschillencommissie CBW en eventueel een rechtswinkel c.q. advocaat, maar ga eerst zelf communiceren met de keukenleverancier!

ps. De woorden "zeer waarschijnlijk" zijn om juridische redenen in de tekst geplaatst.
Laatst gewijzigd door keukenspecialist op 02 jun 2004 16:49, 1 keer totaal gewijzigd.

Gast

Re: LET OP VOOR UW ZIELTJE GEWONNEN WORDT!

Ongelezen bericht door Gast »

Het is inderdaad gebruikelijk dat provisies die bemiddelaars ontvangen bovenop de prijs van de consument gezet worden, anders wordt de winstmarge gedrukt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ga er dus maar vanuit dat u +/- 500 euro teveel voor een keuken betaalt indien u zich inschrijft voor Keukenadvies.com. Het ergste is nog dat iedere keukenleverancier die akkoord gaat met de provisieregeling van Van Boxtel mee mag doen, grote kans dus dat u via Van Boxtel bij een louche firma terecht komt, zoals nu al gebeurt.

Gesloten