LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Nieuwenhuis keukens

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
Ellen76
Berichten: 128
Lid geworden op: 08 jun 2005 21:46

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door Ellen76 »

Wij zijn, omdat we in ons nieuwe huis een keuken nodig hadden, bij Nieuwenhuis in Deventer geweest. De verkoper wist wat ons budget ongeveer was en sloeg aan het tekenen. Ik wilde graag een roestvrijstalen 5-pits fornuis en schouwkap. Hij zette er gelijk een dure Boretti op á 3000 euro, dit was meer dan de helft van ons budget! Zijn collega kwam er later bij en kwam met een ander, goedkoper type. Ik vond de verkoper erg pusherig en kleinerend. Hij zou ons wel even vertellen hoe onze keuken ingericht diende te worden. We moesten maar niet teveel kasten nemen want dat was zonde van de schouwkap en ivm met ons budget, maar ondertussen wel een dure boretti proberen aan te smeren. Uiteindelijk wilde hij dat we de uiteindelijke offerte vrijblijvend zouden tekenen zodat hij aan zijn baas kon laten zien wat hij had gedaan jaja daar trappen wij dus niet in. Ze zouden ons nog bellen. Maar aangezien het wel vrij duidelijk was dat we niet in zee zouden gaan met hun zijn we niet meer gebeld, dat vond ik ook verder geen punt.

Uiteindelijk zijn wij nadat we bij verschillende keuken zaken waren geweest en zo'n beetje de zelfde behandeling kregen, pushen e.d uitgekomen bij Ikea. Ik weet het, een heel andere keuken tegen een heel ander budget, waarschijnlijk niet te vergelijken, maar wat een rust!!! Geen gedoe, geen gehijg in mijn nek, wel meedenken en alles netjes, met de hand, op papier. In Hengelo werd alle tijd voor ons genomen zonder vervelend te doen. De jongeman dacht mee en kwam met goede ideeën. Onze keuken is perfect naar onze smaak en zelfs nog onder ons budget uitgekomen, inclusief roestvrijstalen fornuis en schouwkap.

lodej01
Berichten: 2
Lid geworden op: 25 jul 2007 13:59

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door lodej01 »

Vorig jaar hebben we een keuken gekocht bij Nieuwenhuis in Groningen.
Zeer prettige verkoper, mooie keukens en in mijn ogen een prima prijs (wel zit er, zoals bij zovelen, een behoorlijke ruimt op de door hun voogestelde prijs).
Keuken volgens afspraak geleverd, mankeerde helemaal niks aan en werd prima geplaatst. Kregen er nog een gratis pannenset bij, helemaal goed. Enige minpunt vond ik hun aftersales. Na een week brak het zeeppompje af, en dat heeft me zeker 4 x bellen gekost voordat er eindelijk wat gebeurde. Ook een klein probleempje met een lade (afstellin uiteindelijk) kostte in mijn ogen veel te veel tijd.
Voor de rest prima toko, aanrader. Alleen al een wereld van verschil als je er binnen stapt en er eens een sympathieke dame van de receptie je begroet i.p.v. een in je nek hijgende gladde verkoper...

rayke
Berichten: 1019
Lid geworden op: 23 okt 2004 21:04

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door rayke »

eens een sympathieke dame van de receptie je begroet i.p.v. een in je nek hijgende gladde verkoper...
een filiaaltje op de wallen is toch niet zo gek dus

ronan
Berichten: 127
Lid geworden op: 08 jun 2005 19:42

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door ronan »

ik persoonlijk heb liever een hijgende sijmpatieke dame :wink: van de receptie in mijn nek :lol:

consumentenlezer
Berichten: 8
Lid geworden op: 25 jun 2007 17:30

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door consumentenlezer »

die keer dat wij geholpen waren bij nieuwenhuis was perfect de verkoper had goede informatie gegeven was niet pusherig en hij gaf aan een goede prijs te hebben.. hij rekende goed, hij zat binnen ons budget, doordat hij veel vroeg kon hij goed inschatten wat wij wilde, en vroeg qua apparatuur ook wat we wilde zodat we niet teveel functies op onze apparaten hadden waarwe voor moesten betalen , die we toc niet gebruiken.

Dus dat ze bij dmg horen of niet dat is dan wel zo , maar toch deze verkoper was niet opdringerig en pusherig.....

dit wilde wij toch nog even kwijt want er zijn bij dmg dus ook normale verkopers...

hvdk
Berichten: 10
Lid geworden op: 30 aug 2007 01:44

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door hvdk »

Ik heb vorig jaar een keuken bij Nieuwenhuis gekocht. Verkeerde merk + kleur geleverd. De verkoper van Nieuwenhuis zegt van niet. Ik heb 2 getuigen. Mijn advies niet kopen bij Nieuwenhuis komen hun beloftes niet na.

hvdk
Berichten: 10
Lid geworden op: 30 aug 2007 01:44

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door hvdk »

Hoezo ex collega's volgens mij werkt er een Liesbeth bij Nieuwenhuis keukens in Ommen. Het blijkt wel dat Nieuwenhuis en de verkoper/ster er alles aan doen om te verkopen. Op dit forum te vertellen dat je er niet meer werkt terwijl dit wel het geval is.

WARNING!
Berichten: 136
Lid geworden op: 18 mei 2007 17:15

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door WARNING! »

Ik heb vorig jaar een keuken bij Nieuwenhuis gekocht. Verkeerde merk + kleur geleverd. De verkoper van Nieuwenhuis zegt van niet.
Euhhhhhhh, ik geloof de verkoper........deze komt slimmer over.

hvdk
Berichten: 10
Lid geworden op: 30 aug 2007 01:44

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door hvdk »

Misschien is de verkoper slimmer, maar dan moet je het op de order wel goed invullen, anders is het duidelijk dat de verkeerde keuken is geleverd.
Order en faktuur komen niet overeen.

keukenspecialist
Berichten: 644
Lid geworden op: 08 jan 2004 20:40

Re: Nieuwenhuis keukens

Ongelezen bericht door keukenspecialist »

1 1/2 jaar? Dan heb je het ook lang bij Dirk Jan uitgehouden, meestal is het korter
Geruchten vertellen dat hij (Dirk) het ook niet meer volgehouden heeft. Hij is bedankt en heeft het pand verlaten.

Oh ja, dat heet dan "in goed overleg" :D

Het gaat je goed Dirk, we zullen je ongetwijfeld weer ergens tegenkomen in keukenland.

KS

Gesloten