Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Een lening afgesloten of van plan dit te gaan doen? Bespreek het in dit topic.
sacredfour
Berichten: 1759
Lid geworden op: 08 jul 2011 18:15

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door sacredfour »

Robbert, eerst ben je de domme jongen die een lening aangaat bij Ferratum en dan ineens ga je uitleggen hoe een buitenlandse procedure werkt!

youss
Berichten: 128
Lid geworden op: 24 apr 2018 18:36

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door youss »

sylvesterb schreef:
youss schreef:
robert80 schreef:incasso kosten op een bedrag van 1500 is 200 is de norm en dat mogen ze .
Jij promoot overduidelijk Ferratum en Trust and Law dat ze erg gunstig zijn met terugbetalen. Erg sneu is dit weer
Waarmee promoot hij dan? Hij geeft alleen aan dat de € 200,-- incasso kosten binnen de norm zijn en dat deze dus mogen. Nergens staat iets over dat Ferratum een goed bedrijf is. Als je snel geld nodig hebt en je krijgt nergens een lening dan is het vaak het enige alternatief, je kunt je dan afvragen of het verstandig is om te lenen. Verder staat Ferratum niet bekend als een bedrijf wat mensen oplicht, je maakt zelf de keuze om geld te lenen en dit moet je ook gewoon terug betalen. Als je wat onderzoek zou doen dan zou je ook vinden dat ze zelfs meewerken aan schuldsanering verzoeken.

Hij promoot dat het erg makkelijk is om een regeling te treffen en de gehele hoofdsom terug tr betalen. Ik vind dat Ferratum hier geen aanspraak op maakt. Ze mogen slechts de hoofdsom minus eerder betaalde garantkosten krijgen. Daar hebben ze recht om omdat ze de Nederlandse consument de tuin omleiden met hun “garantsteller”. De AFM floot ze al eerder terug, maar nu oroberen ze het weer via een maas in de wet.

Het is maatschappelijk een groot probleem dat dit soort bedrijven bestaan en mensen die geen geld kunnen lenen hier aankloppen!
robert80 schreef:
youss schreef:
robert80 schreef:incasso kosten op een bedrag van 1500 is 200 is de norm en dat mogen ze .
Jij promoot overduidelijk Ferratum en Trust and Law dat ze erg gunstig zijn met terugbetalen. Erg sneu is dit weer
Ik promoot niks, maar als je niks terug betaald en je moet voorkomen en je verliest ,krijg je de kosten van rechtbank ook dan betaal je dubbel ,en ze mogen in het buitenland naar rechtbank ,en als je dan nog niet betaald kunnen landen binnen de eu heel makkelijk beslag leggen en afm beschermd je daar niet tegen ,je kunt alleen een klacht indienen. loonbeslag gaat sinds 2017 heel makkelijk in de eu zoek maar op.

Ja ze mogen je dagvaarden in het buitenland, echter is er een verordening die stelt dat jij als consument het recht van nederland mag handhaven. Dat zei sacredfour eerder ook als het goed was.

Dus zelfs al komen ze met een veroordeling aanklopprn bij je kan je alsnog naar de NEDERLANDSE rechter en daar je gelijk halen.

Robert 80 is niks meer dan een medewerker van Ferratums Klantenservice die wellicht mensen aanspoort zo snel mogelijk geld terug te betalen zodat zijn bedrijf geld kan maken.

Iemand die eerst geld leende en nu zoveel over rechten kan vertellen beschouw ik als uniek
Laatst gewijzigd door youss op 26 apr 2018 11:26, 1 keer totaal gewijzigd.

youss
Berichten: 128
Lid geworden op: 24 apr 2018 18:36

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door youss »

robert80 schreef:
sacredfour schreef:Robbert, de kosten zijn:
PRIJSTABEL Geleende bedrag termijn Prijs 100 15 dagen 24,39 € 100 30 dagen 28,78 € 200 15 dagen 48,78 € 200 30 dagen 57,55 € 300 15 dagen 63,16 € 300 30 dagen 84,33 € 400 30 dagen 110,10 € 500 30 dagen 140,88 € 500 45 dagen 170,82 € 600 45 dagen 193,98 € 600 62 dagen 289,64€ 700 45 dagen 225,14 € 800 45 dagen 255,30 € 800 62 dagen 370,19€ 1000 62 dagen 452,73€ 1100 62 dagen 487,00€ 1200 62 dagen 519,28€ 1300 62 dagen 523,55€ 1400 62 dagen 535,82€ 1500 62 dagen 574,10€
Dit is geld uit de zak klopperij! Een fatsoenlijk bedrijf houdt rekening met haar klanten. Deze niet! Ik weet van veel klanten die ik bijsta dat Ferratum de klant steeds maar weer misleidt door met een nieuwe aanbiedingen van een lening te komen.

de kosten zijn heel hoog dat klopt ,maar ik heb geen zin in een gevecht in de rechtbank daarom heb ik voor een afspraak gekozen.

Dat mag echter promoot jij dst het veel Beter is om te betalen dan de discussie aan te gaan met dit bedrijf en eventueel dit door een rechter te laten toetsen. Dit dien je aan de individu tr laten die zelf bepaalt wat ie doen wil. Jij motiveert om mensen jouw weg te bewandelen

robert80 schreef:Een aantal belangrijke aspecten van de EAPO
Bij het aanvragen van een EAPO moet de schuldeiser stellen en aantonen dat er een reëel risico is dat zonder een EAPO de latere inning van de vordering op de schuldenaar onmogelijk wordt gemaakt of wordt bemoeilijkt.

Ook moet de schuldeiser bij het aanvragen van een EAPO het bedrag vermelden waarvoor het beslag wordt verzocht. Een EAPO blokkeert de beslagen bankrekening van de schuldenaar tot de hoogte van het in de EAPO vermelde bedrag. Als het saldo op de beslagen bankrekening hoger is dan uw vordering, dan heeft de schuldenaar dus nog wel de beschikking over het surplus op de bankrekening.

De schuldeiser die zijn vordering op de schuldenaar voor of tijdens een procedure veilig wil stellen, zal voorafgaand aan de verlening van de EAPO zekerheid moeten stellen. De rechter bepaalt hoe hoog deze zekerheid moet zijn en in welke vorm de zekerheid gesteld moet worden. Het stellen van zekerheid is opgenomen om misbruik te voorkomen en om eventuele schade van de schuldenaar als gevolg van het beslag te vergoeden.

Als er al een gerechtelijke uitspraak is, hoeft de schuldeiser alleen zekerheid te stellen indien de rechter het noodzakelijk en passend acht. De schuldeiser heeft voorts de mogelijkheid om een verzoek tot rekeninginformatie te doen. Dit is nuttig in het geval dat u als schuldeiser niet op de hoogte bent waar de schuldenaar één of meer bankrekeningen aanhoudt. Als dit verzoek door de rechter wordt gehonoreerd, kunnen bankrekeningen van de schuldenaar binnen de gehele Europese Unie worden getraceerd. De informatie over de bankrekeningen wordt alleen aan de rechter ter beschikking gesteld. De rechter bepaalt vervolgens in de EAPO op welke bankrekeningen beslag mag worden gelegd.

Termijnen
Als er nog geen gerechtelijke uitspraak is, moet de bevoegde rechter uiterlijk op de tiende werkdag na indiening beslissen op het verzoek om een Europees bankbeslag te leggen. Indien er wel al een gerechtelijke uitspraak is, dient de bevoegde rechter uiterlijk op de vijfde werkdag na indiening een beslissing op het verzoek genomen te hebben. Als er na het verkrijgen van een EAPO eenmaal beslag is gelegd, zijn banken op grond van de nieuwe Europese Verordening banken verplicht om de schuldeiser binnen drie werkdagen te laten weten of en in hoeverre het beslag doel heeft getroffen. Deze relatief korte termijn is gunstig voor de schuldeiser. Zeker als de schuldeiser nog niet zeker weet of het zinvol is om een gerechtelijke procedure te starten.

Heeft u een nationaal of internationaal incassogeschil en wilt u meer weten over uw (verhaals)mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Mijn collega’s en ik zijn u graag van dienst.[1] Verordening (EU) Nr. 655/2014 tot vaststelling van een procedure betreffende het Europees bevel tot conservatoir beslag op bankrekeningen om de grensoverschrijdende inning van schuldvorderingen in burgerlijke en handelszaken te vergemakkelijken.

Je weet kennelijk erg veel over de wet.

Let op dat als zo een rechter dit toetst je ook zelf naar de rechter mag stappen om de bankbeslagen te blokkeren.
Laatst gewijzigd door youss op 26 apr 2018 11:35, 1 keer totaal gewijzigd.

youss
Berichten: 128
Lid geworden op: 24 apr 2018 18:36

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door youss »

robert80 schreef:En tot slot die garantie waar je mee akkoord mee bent gegaan ,hoe ga je dat uit leggen ,het bedrag kwam pas later te voor schijn, dat zegt die rechter ook dan had je dit maar niet moeten kiezen. natuurlijk is het een hoop geld dan is toegestaan,maar,

ik geloof nooit dat ze hier naar de rechtbank gaan maar juist daar in Estland, of in Engeland en dan moet je ticket kopen ,ben je nog veel meer kwijt en dan ook nog eens verliezen,ik zag het al helemaal voor me, toen dacht ik maak mooi een afspraak.dan betaal ik het bedrag wat ik heb geleend plus 200 incasso kosten dan ben ik er ook vanaf,heb toch een half jaar uitstel gekregen.

Jij vind 200 euro aan incassokosten oke en jij gaat een afspraak maken. Dat kan maar mooie deal is het niet

Ik vind stel je hebt vaker geleend en je moet nu nog 1500 betalen als hoofdsom en betaalde eerder garantkosten van 800 dan zou je eigenlijk alleen nig 700 moeten terugbetalen. Dst is wat eerlijk is en Ferratum zal dit maar moeten accepteren anders staak je je betalingen net als ik doe.

Want laat me raden je hebt een betaalafspraak met het incassobureau en Ferratum..
Laatst gewijzigd door youss op 26 apr 2018 11:45, 2 keer totaal gewijzigd.

Cro
Berichten: 1047
Lid geworden op: 21 sep 2017 23:58

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door Cro »

youss schreef: Robert 80 is niks meer dan een medewerker van Ferratums Klantenservice die wellicht mensen aanspoort zo snel mogelijk geld terug te betalen zodat zijn bedrijf geld kan maken.
Heb je daar ook maar enig hard bewijs voor? Anders diskwalificeer je jezelf helaas wel keihard. Roepen dat andere forum gebruikers medewerkers zijn van bedrijf X, omdat hun mening je niet aanstaat zonder keihard bewijs is nu niet echt een heel nette manier van discussiëren.

witte angora
Berichten: 23747
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door witte angora »

Cro schreef:
youss schreef: Robert 80 is niks meer dan een medewerker van Ferratums Klantenservice die wellicht mensen aanspoort zo snel mogelijk geld terug te betalen zodat zijn bedrijf geld kan maken.
Heb je daar ook maar enig hard bewijs voor? Anders diskwalificeer je jezelf helaas wel keihard. Roepen dat andere forum gebruikers medewerkers zijn van bedrijf X, omdat hun mening je niet aanstaat zonder keihard bewijs is nu niet echt een heel nette manier van discussiëren.
In feite kwalificeert youss zichzelf als een medewerker van sacredfour of een advocaat die bezig is dit bedrijf 'aan te pakken'.

robert80
Berichten: 41
Lid geworden op: 19 apr 2018 18:12

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door robert80 »

sacredfour schreef:Robbert, eerst ben je de domme jongen die een lening aangaat bij Ferratum en dan ineens ga je uitleggen hoe een buitenlandse procedure werkt!
Jij wil geld verdienen ook al verliezen ze ,zit jij verder toch niet meer ,jij ben heel slim

robert80
Berichten: 41
Lid geworden op: 19 apr 2018 18:12

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door robert80 »

Ik zeg tegen niemand wat hij of zij moet doen ,iedereen moet zelf weten . Ik geef aan wat ik zelf heb gedaan,dat is alles . Ja en ik werk daar tuurlijk.

robert80
Berichten: 41
Lid geworden op: 19 apr 2018 18:12

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door robert80 »

youss schreef:
robert80 schreef:En tot slot die garantie waar je mee akkoord mee bent gegaan ,hoe ga je dat uit leggen ,het bedrag kwam pas later te voor schijn, dat zegt die rechter ook dan had je dit maar niet moeten kiezen. natuurlijk is het een hoop geld dan is toegestaan,maar,

ik geloof nooit dat ze hier naar de rechtbank gaan maar juist daar in Estland, of in Engeland en dan moet je ticket kopen ,ben je nog veel meer kwijt en dan ook nog eens verliezen,ik zag het al helemaal voor me, toen dacht ik maak mooi een afspraak.dan betaal ik het bedrag wat ik heb geleend plus 200 incasso kosten dan ben ik er ook vanaf,heb toch een half jaar uitstel gekregen.

Jij vind 200 euro aan incassokosten oke en jij gaat een afspraak maken. Dat kan maar mooie deal is het niet

Ik vind stel je hebt vaker geleend en je moet nu nog 1500 betalen als hoofdsom en betaalde eerder garantkosten van 800 dan zou je eigenlijk alleen nig 700 moeten terugbetalen. Dst is wat eerlijk is en Ferratum zal dit maar moeten accepteren anders staak je je betalingen net als ik doe.

Want laat me raden je hebt een betaalafspraak met het incassobureau en Ferratum..


Dan betaal jij niet is jou keus ,het boeit me ook niet wat jij doet,jij gaat zeker winnen van zo'n bedrijf ,en voor lening wist jij natuurlijk niks van die garantie

robert80
Berichten: 41
Lid geworden op: 19 apr 2018 18:12

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door robert80 »

Youss je moet doen wat jij wil ,en andere mensen niks opleggen ,als sommige wel een betaal afspraak maken werken ze allemaal bij ferratum .

robert80
Berichten: 41
Lid geworden op: 19 apr 2018 18:12

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door robert80 »

sacredfour schreef:Robbert, eerst ben je de domme jongen die een lening aangaat bij Ferratum en dan ineens ga je uitleggen hoe een buitenlandse procedure werkt!


Ik leg niks uit ,dat heb ik gevonden op het internet.

youss
Berichten: 128
Lid geworden op: 24 apr 2018 18:36

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door youss »

robert80 schreef:Goedendag
Ik wil nog graag even reageren op mijn vorige bericht ,ik heb een betaal afspraak met het incassobureau gemaakt van trust and law .
dat kun je beter doen dan voor laten komen. ik heb het ook geleend is ook logisch dat ze het terug willen ,ik ben in elk opgelucht.
en een ander land kan tegenwoordig heel makkelijk loon beslag leggen binnen de eu en als je het voor laat komen en je verliest ben je veel meer kwijt.
je kunt beter gewoon terug betalen dan betaal je maar teveel,is beter dan voor het gerecht laten komen. je bent die lening tenslotte ook aangegaan.
Gebrekkig Nederlands hierboven, maar goed een consument die kiest voor terugbetalen en het gesprek aangaat is prima, ieder zijn of haar eigen keuze.
robert80 schreef:incasso kosten op een bedrag van 1500 is 200 is de norm en dat mogen ze .
Hier geeft ie informatie die in theorie niet nodig is er zijn zaken waarbij de rechter namelijk deze incassokosten verwerpt. Dus ze mogen het misschien maar laat je het voorkomen bij de rechter dan kan die dat afwijzen. Maar door te zeggen dit mogen ze kan een consument denken ow het mag dus kan wel een regeling treffen.
robert80 schreef:
youss schreef:
robert80 schreef:incasso kosten op een bedrag van 1500 is 200 is de norm en dat mogen ze .
Jij promoot overduidelijk Ferratum en Trust and Law dat ze erg gunstig zijn met terugbetalen. Erg sneu is dit weer
Ik promoot niks, maar als je niks terug betaald en je moet voorkomen en je verliest ,krijg je de kosten van rechtbank ook dan betaal je dubbel ,en ze mogen in het buitenland naar rechtbank ,en als je dan nog niet betaald kunnen landen binnen de eu heel makkelijk beslag leggen en afm beschermd je daar niet tegen ,je kunt alleen een klacht indienen. loonbeslag gaat sinds 2017 heel makkelijk in de eu zoek maar op.
Als "ze" lees Ferratum in het buitenland naar de rechtbank mag en volgens Robert de incassokosten 200Euro is en de norm, waar baseert hij deze op. In andere landen gelden andere regels vwb wettelijke incassokosten, de vraag is of er überhaupt een WIK geld in andere EU landen.
robert80 schreef: Ik ben zelf die lening aangegaan is men eigen schuld ,ik leen er ook nooit weer ,maar betaal liever terug dan dat ik op een brief moet wachten voor rechtbank in Estland en hoe ga je het daar uit leggen wat in Nederland de regels zijn , dat maakt die rechter daar niks uit ,die rechter daar kan een vonnis in laten gaan voor loonbeslag voor mensen in Nederland, ik wil niemand bang maken maar staat duidelijk op internet dat het niet zo heel moeilijk gaat,
word steeds makkelijker.
Je maakt mensen onnodig bang door te stellen dat er een buitenlandse heel simpel beslag kan laten leggen. In onderstaand artikel bijvoorbeeld staat dat het helemaal niet zo makkelijk is. Dus je geeft mensen de stress dat er bij wijze van morgen een deurwaarder staat die geld komt ophalen. Zelfs al is de rechtszaak in een ander land moet Ferratum je een dagvaarding betekenen, dus je word wel degelijk geïnformeerd. En hoe bedoel je het maakt de rechter in Estland niks uit wat de regels in NL zijn. Of dat nou wel of niet zo is, je kan bij de Nederlandse rechter alle beslagen blokkeren totdat deze Nederlandse rechter een vonnis velt. https://europeancreditcontrol.eu/blog/b ... buitenland
Laatst gewijzigd door youss op 26 apr 2018 10:59, 2 keer totaal gewijzigd.

youss
Berichten: 128
Lid geworden op: 24 apr 2018 18:36

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door youss »

robert80 schreef:Een aantal belangrijke aspecten van de EAPO
Bij het aanvragen van een EAPO moet de schuldeiser stellen en aantonen dat er een reëel risico is dat zonder een EAPO de latere inning van de vordering op de schuldenaar onmogelijk wordt gemaakt of wordt bemoeilijkt.

Ook moet de schuldeiser bij het aanvragen van een EAPO het bedrag vermelden waarvoor het beslag wordt verzocht. Een EAPO blokkeert de beslagen bankrekening van de schuldenaar tot de hoogte van het in de EAPO vermelde bedrag. Als het saldo op de beslagen bankrekening hoger is dan uw vordering, dan heeft de schuldenaar dus nog wel de beschikking over het surplus op de bankrekening.

De schuldeiser die zijn vordering op de schuldenaar voor of tijdens een procedure veilig wil stellen, zal voorafgaand aan de verlening van de EAPO zekerheid moeten stellen. De rechter bepaalt hoe hoog deze zekerheid moet zijn en in welke vorm de zekerheid gesteld moet worden. Het stellen van zekerheid is opgenomen om misbruik te voorkomen en om eventuele schade van de schuldenaar als gevolg van het beslag te vergoeden.

Als er al een gerechtelijke uitspraak is, hoeft de schuldeiser alleen zekerheid te stellen indien de rechter het noodzakelijk en passend acht. De schuldeiser heeft voorts de mogelijkheid om een verzoek tot rekeninginformatie te doen. Dit is nuttig in het geval dat u als schuldeiser niet op de hoogte bent waar de schuldenaar één of meer bankrekeningen aanhoudt. Als dit verzoek door de rechter wordt gehonoreerd, kunnen bankrekeningen van de schuldenaar binnen de gehele Europese Unie worden getraceerd. De informatie over de bankrekeningen wordt alleen aan de rechter ter beschikking gesteld. De rechter bepaalt vervolgens in de EAPO op welke bankrekeningen beslag mag worden gelegd."Ingekort ivm ruimte forum"

[1] Verordening (EU) Nr. 655/2014 tot vaststelling van een procedure betreffende het Europees bevel tot conservatoir beslag op bankrekeningen om de grensoverschrijdende inning van schuldvorderingen in burgerlijke en handelszaken te vergemakkelijken.

Leuk die Europese verordening maar de rechter moet eerst akkoord gaan hiermee, en dat gebeurt niet zomaar. Daarnaast kan de schuldenaar naar de rechter stappen om de goedkeuring voor beslag te blokkeren..

Cro schreef:
youss schreef: Robert 80 is niks meer dan een medewerker van Ferratums Klantenservice die wellicht mensen aanspoort zo snel mogelijk geld terug te betalen zodat zijn bedrijf geld kan maken.
Heb je daar ook maar enig hard bewijs voor? Anders diskwalificeer je jezelf helaas wel keihard. Roepen dat andere forum gebruikers medewerkers zijn van bedrijf X, omdat hun mening je niet aanstaat zonder keihard bewijs is nu niet echt een heel nette manier van discussiëren.
witte angora schreef:
Cro schreef:
youss schreef: Robert 80 is niks meer dan een medewerker van Ferratums Klantenservice die wellicht mensen aanspoort zo snel mogelijk geld terug te betalen zodat zijn bedrijf geld kan maken.
Heb je daar ook maar enig hard bewijs voor? Anders diskwalificeer je jezelf helaas wel keihard. Roepen dat andere forum gebruikers medewerkers zijn van bedrijf X, omdat hun mening je niet aanstaat zonder keihard bewijs is nu niet echt een heel nette manier van discussiëren.
In feite kwalificeert
youss zichzelf als een medewerker van sacredfour of een advocaat die bezig is dit bedrijf 'aan te pakken'.

@witte angora en @Cro

Ik kwalificeer mijzelf als het tegengeluid van Robert. Als Robert uitvoerig uitlegt waarom je wel zou betalen(zo niet aanspoort) dan is het wel zo eerlijk om tegengas te geven hiertegen, omdat Ferratum niet naar de rechter stapt. Ik heb een lening begin 2017 niet afgelost, heb goed verweer gevoerd en raad eens het is wel heel stil geworden.

Wat ik wil duidelijk maken is je kan altijd twee wegen bewandelen en als er word gepusht naar de een dan doe ik wel naar de ander daar waar ik vind dat je alleen moet betalen hetgeen wat overblijft na verrekening met de eerder betaalde garantkosten.

Ik ben geen medewerker van Sacredfour en ook geen advocaat die met ze bezig is. Ik heb mijn eigen verweer goed gedaan en hoor niks van ze. Als andere mensen dit ook doen zouden ze in theorie ook hetzelfde resultaat dienen te boeken. Ik zal ook geen mensen bijstaan en hier geld voor vragen.

Het enige wat ik zou kunnen doen is tips geven en het is aan de schuldenaar om te beoordelen wat deze ermee doet en of ie eventueel een Jurist naar laat kijken..

Ik vind namelijk dat Ferratum aan oplichting doet.

robert80
Berichten: 41
Lid geworden op: 19 apr 2018 18:12

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door robert80 »

Youss of het oplichting is wel of niet ,het is hier niet toegestaan,en ik ben het wel met je eens dat ferratum zich niet aan de regels houd,ik kies alleen voor een andere oplossing

witte angora
Berichten: 23747
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door witte angora »

youss schreef:Ik heb mijn eigen verweer goed gedaan en hoor niks van ze. Als andere mensen dit ook doen zouden ze in theorie ook hetzelfde resultaat dienen te boeken.
Je hoort nog niks van ze. Dik kans dat je op een groeiende stapel ligt waar tzt naar gekeken wordt. Zeker als nog veel meer mensen doen wat jij doet. Ik kan me nog wel een topic herinneren van een parkeerdienst uit Kroatië die na vele jaren 'ineens' niet betaald parkeergeld ging innen, met flinke kosten er boven op. En dat ging dus met tientallen tegelijk.

Als ik jou was zou ik me nog maar niet al te rijk rekenen.

Maar dan nog: waar is je moraal? Je hebt geld geleend tegen bepaalde voorwaarden die je kent. Waarom vind jij dat je dat niet terug hoeft te betalen? Wie is er hier de oplichter?

robert80
Berichten: 41
Lid geworden op: 19 apr 2018 18:12

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door robert80 »

En ik push niemand ,iedereen moet zelf weten

witte angora
Berichten: 23747
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door witte angora »

youss schreef: Robert 80 is niks meer dan een medewerker van Ferratums Klantenservice die wellicht mensen aanspoort zo snel mogelijk geld terug te betalen zodat zijn bedrijf geld kan maken.
witte angora schreef:In feite kwalificeert youss zichzelf als een medewerker van sacredfour of een advocaat die bezig is dit bedrijf 'aan te pakken'.
youss schreef:@witte angora en @Cro

Ik kwalificeer mijzelf als het tegengeluid van Robert.
Precies... jij beweert dat Robert voor Ferratum werkt, als jij het tegengeluid bent van Robert werk jij dus voor sacredfour of een andere advocaat. Zo moeilijk is dat toch niet?

youss
Berichten: 128
Lid geworden op: 24 apr 2018 18:36

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door youss »

witte angora schreef:
youss schreef: Robert 80 is niks meer dan een medewerker van Ferratums Klantenservice die wellicht mensen aanspoort zo snel mogelijk geld terug te betalen zodat zijn bedrijf geld kan maken.
witte angora schreef:In feite kwalificeert youss zichzelf als een medewerker van sacredfour of een advocaat die bezig is dit bedrijf 'aan te pakken'.
youss schreef:@witte angora en @Cro

Ik kwalificeer mijzelf als het tegengeluid van Robert.
Precies... jij beweert dat Robert voor Ferratum werkt, als jij het tegengeluid bent van Robert werk jij dus voor sacredfour of een andere advocaat. Zo moeilijk is dat toch niet?

Leuk dat je me quote en zegt precies. Maar A ik werk voor niemand, heb het al druk genoeg.
En B: Als je me wil quoten laat dan de hele zin erin zodat mensen ook kunnen zien WAAROM ik tegengas geef...

"Ik kwalificeer mijzelf als het tegengeluid van Robert. Als Robert uitvoerig uitlegt waarom je wel zou betalen(zo niet aanspoort) dan is het wel zo eerlijk om tegengas te geven hiertegen, omdat Ferratum niet naar de rechter stapt. Ik heb een lening begin 2017 niet afgelost, heb goed verweer gevoerd en raad eens het is wel heel stil geworden. "

Als ik zo naar je kijk ondersteun je Robert misschien werk jij dan ook wel voor Robert of Ferratum als we doorgaan op die logica van je
Laatst gewijzigd door youss op 26 apr 2018 11:19, 2 keer totaal gewijzigd.

robert80
Berichten: 41
Lid geworden op: 19 apr 2018 18:12

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door robert80 »

Ze gaan het echt wel terug halen,hoe dan ook,gratis geld bestaat niet ,en ik betaal het terug om me mezelf niet verder in de nesten te werken. Je had ook kunnen denken waarom leen ik eigenlijk terwijl ik het niet kan terug betalen. Zo dacht ik ook kom er wel mee weg .
Toen kwam de brief van trust and law. Heb juridisch advies gevraagd, risico bestaat dat ik het verlies.daarom kies ik voor dat ,en jij kunt wel zeggen ze gaan niet Naar de rechter dat geloof ik niet. En ook al houden zich niet aan die 14 procent.

youss
Berichten: 128
Lid geworden op: 24 apr 2018 18:36

Re: Ferratum minileningen en Trust and Law incasso

Ongelezen bericht door youss »

robert80 schreef:Ze gaan het echt wel terug halen,hoe dan ook,gratis geld bestaat niet ,en ik betaal het terug om me mezelf niet verder in de nesten te werken. Je had ook kunnen denken waarom leen ik eigenlijk terwijl ik het niet kan terug betalen. Zo dacht ik ook kom er wel mee weg .
Toen kwam de brief van trust and law. Heb juridisch advies gevraagd, risico bestaat dat ik het verlies.daarom kies ik voor dat ,en jij kunt wel zeggen ze gaan niet Naar de rechter dat geloof ik niet. En ook al houden zich niet aan die 14 procent.

Ik heb ook nooit gezegd dat je niet moet terugbetalen. Je moet eerst verweer voeren en dan aangeven dat je alleen de hoofdsom minus eerdere betalingen aan de garantsteller verrekent en wat daarvan overblijft betaal je.

Oftewel stel je hebt een lening van 500euro openstaan, je hebt eerder geleend (een keer of 3) en je hebt al eerder 250euro aan garantstellerkosten betaald. Dan ben je slechts bereid om 250euro te voldoen voor de openstaande lening. In het geval dat ik word gedagvaard zal ik zelf de rechter uitleggen wat er aan de hand is en het is dan aan de rechter om te bepalen of ik gelijk heb of niet. Maar om nu de hele hoofdsom en incassokosten te betalen daar krijg je mij niet mee in. Iets wat Robert daarentegen wel deed en mijn optiek ook aanspoort

Plaats reactie