LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Voorschotje.nl

Een lening afgesloten of van plan dit te gaan doen? Bespreek het in dit topic.
Olli87
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 mar 2011 19:08

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Olli87 »

De overheid wil het inderdaad aan banden leggen. Maar de bedrijven zijn nu gevestigd in finland. Voorheen heb ik wel eens geleend bij voorschotje.nl. Maar ik zag nu op een overzicht website (www.Voorschotje-lenen.nl) dat er nieuwe bedrijven zijn. Spoedgeld enz.

Kan de overheid hier ook wat tegen doen wanneer zij werken vanuit finland? :?:

mupske
Berichten: 9
Lid geworden op: 10 nov 2009 13:53

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door mupske »

Ik ben hier niet te spreken over, mijn vriend heeft ooit begin dit jaar een bedrag geleend en terugbetaald na wat hun zeiden de laatste aanmaning. Hij heeft nooit brieven ontvangen of emails gekregen van hun. Geen rekeningoverzichten of aanmaningen, maar meteen de laatste aanmaning? Betalingsregeling kan getroffen worden ja, maar als je dan toch je lening ineens betaald blijven ze je bestoken met mails dat er niet betaald is. Die mensen daar moeten hun administratie echt goed ordenen. Ik word er ziek van en ik denk erover om een dikke klacht in te dienen. :x

trebelski
Berichten: 962
Lid geworden op: 27 aug 2010 20:32
Locatie: Amsterdam Centaal Station Perron1

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door trebelski »

Gelukkig word er nu met wetgeving ingegrepen al zal daar ook wel weer een mouw aan te passen zijn voor dit soort rommel.
http://www.fx.nl/artikel/Flitskrediet-a ... fault.aspx
litskrediet aan banden gelegd

De zogenoemde flitskredieten, kortlopende leningen die vaak via internet of sms worden afgesloten, vallen naar verwachting met ingang van 11 juni 2010 onder het financiële toezicht. Dat blijkt uit een wetsvoorstel dat de ministers Hirsch Ballin van Justitie en De Jager van Financiën donderdag naar de Tweede Kamer hebben gestuurd.

Flitskredieten kwamen in diskrediet vanwege de torenhoge kosten die er vaak bij komen kijken. In plaats van rente, die aan een maximum verbonden is, berekenen de aanbieders van minikredieten hoge leenkosten. Hierdoor kunnen de totale behandelingskosten volgens berekeningen van het Nibud oplopen tot wel 600 procent per jaar.
Maximum

Flitskredieten gaan straks vallen onder de maximumkredietvergoeding, waardoor er een maximaal vergoedingspercentage aan de klant mag worden berekend. Dat bedraagt nu 15 procent. Hieronder valt niet alleen de rente, maar ook alle andere kosten.

Het wetsvoorstel voorziet verder in regels voor reclame-uitingen en een verplichte kredietwaardigheidstoets. Bovendien moeten de aanbieders van kredieten vooraf transparante informatie verstrekken over zaken als de jaarlijkse kosten. Zowel PvdA als CDA maakt zich al jaren druk over de flitskredieten, die via sites als Saldodipje.nl, Minilening.nl en Ferratum.nl te verkrijgen zijn. Ook SP-Kamerlid Sadet Karabulut stelde er onlangs kamervragen over.

Bron: Eufin
Bronvermelding=fx.nl

Tesse1608
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 aug 2011 18:39

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Tesse1608 »

Jan1 schreef:
NEE! want die 25 euro is voor 1 maand. De rente is dus (12 x 25%) ofwel 400% rente!

Het is wel veel, maar volgens mij is 12 x 25 € 300,00 behandelingskosten voor een lening van slechts € 100,00 De mensen die hier op ingaan worden wel tot op het bot uitgekleed.
Het is natuurlijk niet zo dat je €300,- moet betalen voor die lening van €100,-. Voor desbetreffende lening betaal je gewoon die €25,-. Tevens is het niet zo dat het om een looptijd van een jaar gaat, maar van een maand. De 'rente' is dus gewoon 25%, met een looptijd van één maand. Dat is en blijft natuurlijk ontzettend veel. Een groot gedeelte van de mensen die er gebruik van maken zullen achter de feiten aan blijven lopen.

evdbeek99
Berichten: 420
Lid geworden op: 06 jul 2007 20:36

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door evdbeek99 »

2 situaties

ING bank (9% effectieve rente p.j.)
100 (lening)
0.75 (0.75% effectieve rente p.m.)
----------
100.75 (terug te betalen naar een maand)

Voorschotje (300% effectieve rente p.j.)
100 (lening)
25 (25% effectieve rente p.m.)
----------
125 (terug te betalen naar een maand)

Voorschotje is dus 33 keer zo duur dan een normale bank. Als je dit weet ben je toch hardstikke gek als je gebruik zou maken van de 'service' van voorschotje.

seconds-out
Berichten: 1780
Lid geworden op: 09 feb 2010 14:54

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door seconds-out »

evdbeek99 schreef:
Voorschotje is dus 33 keer zo duur dan een normale bank. Als je dit weet ben je toch hardstikke gek als je gebruik zou maken van de 'service' van voorschotje.
Nee, niet gek maar wanhopig.
Of onwetend.
Nog erger dus.

Josje S.
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 nov 2011 13:02

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Josje S. »

Geachte Dames en Heren,

Ik heb zelf helaas in het verleden ook een minilening lening afgeloten bij http://www.minilening.nl, dit was in Augustus van dit jaar. Dit bedrijf viel toen al onder de regels van de AFM. Er zijn een hoop dingen gebeurt die ik heb uitgezocht en waar de regels zijn overtreden.
Ik heb de AFM dit gemeld en zei vertelde dat ze hier druk mee bezig zijn, maar adviseerde mij om een dossier op te bouwen. Mijn man is jurist en wij hebben al een goed dossier gemaakt. Wat wij nu hebben gedaan is een stichting opgericht om nog meer gedupeerde te kunnen helpen.
Wij willen nu met een grote groep gedupeerden de zaken aanhangig maken bij de AFM en het KIFID (is het originele klachten instituut).
Wij hopen dat jullie je willen aansluiten om zo een sterke zaak op te bouwen. Onze nekharen gaan overeind staan van de verhalen die de directeur Tim Wijnen in de Media vertelt over zijn bedrijf, alsof het hebben van een vergunning een vrijkaartje is om mensen de afgrond in helpen. Echter heeft mijn man vele zaken gezien die niet volgens wet en regelgeving gaan.
Wij zullen binnenkort de media ook inlichten over deze stichting, zodat we nog meer gedupeerden kunnen aanspreken.

Wat vragen wij:

U kunt zich aanmelden bij onze stichting via [email protected], u hoort dan van ons wat de stappen zijn die we gaan ondernemen.
LET WEL; Helaas kunnen wij door onze eigen ervaring alleen de diensten van minilening.nl aanpakken. Wij kunnen u dus niet helpen bij andere aanbieders (deze hebben namelijk geen vergunning)

Bij voorbaat dank.

JDII
Berichten: 174
Lid geworden op: 25 mei 2011 15:31

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door JDII »

Voorschotje.nl is overgegaan tot het verstrekken van kosteloze kredieten. Als je binnen 21 dagen terugbetaalt is de lening gratis. geen kosten, geen rente.

Het gevaar is dat hier massaal gebruik van gemaakt gaat worden door de wanhopigen. Geen probleem als je binnen 21 dagen terugbetaalt, maar het percentage dat dat niet doet zal zeker enorm zijn. En dan gaat de geldmachine van voorschotje.nl lopen...

Wees verstandig, spaar of stel uit als je geen geld hebt.
JDII

Cedo_nulli
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 nov 2011 12:23

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Cedo_nulli »

Ik heb zelf helaas in het verleden ook een minilening lening afgeloten bij http://www.minilening.nl, dit was in Augustus van dit jaar. Dit bedrijf viel toen al onder de regels van de AFM. Er zijn een hoop dingen gebeurt die ik heb uitgezocht en waar de regels zijn overtreden.
Op ons adres zijn geen klachten per stand van vandaag bekend. Evenmin blijkt een aangehaalde stichting te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Tot slot is nimmer sprake (geweest) van gedupeerden wanneer verantwoord kredieten worden verstrekt met zorgplicht door vakbekwame professionals. Ons bedrijf bestaat sinds 2002 en bedient sinds de oprichting duizenden tevreden klanten in de leeftijd van 21 tot 65 jaar met kredietbehoeften van EUR 100,- tot EUR 100.000,-.

Josje S. met partner jurist nodigen wij hierbij van harte uit om een kopie van de klacht van augustus 2011 binnen de termijn van vijf werkdagen op ons adres kenbaar te maken via email, telefax of aangetekende post. De klacht zullen wij binnen 24 uur afhandelen. Wanneer de klacht niet bij ons bekend wordt gemaakt voor uiterlijk 21 november 2011 lijkt dan sprake te zijn van laster en smaad. Gefingeerde kritiek of laster en smaad door een enkel individu accepteren wij niet als bonafide bedrijf.

Wij sluiten niet uit dat Josje S. eigenlijk reageert naar aanleiding van een publicatie 'geen leenrente maar ondertussen' in de Volkskrant van 9 november 2011 van journalist Tjerk Gualtherie van Wezel over de praktijken van flitskredietaanbieders. Volgens dit artikel maken schuldhulpverleners en kredietbanken zich steeds meer zorgen. Volgens de AFM gaan genoemde kredietverstrekkers er ten onrechte vanuit dat zij niet onder het toezicht vallen, aldus dit artikel.

Wij delen de zorgen van Joke De Kock van de NVVK. Maandelijks signaleren wij na berekening van het verantwoord krediet maximum toch tientallen dossiers waarbij sprake lijkt van problematische schulden en/of nihil betaalcapaciteit. Ondanks dat zijn dan toch meerdere flitskredieten zichtbaar wat een schending lijkt van in ieder geval de zorgplicht. Wij juichen een verder optreden van de AFM toe en hopen dat sprake wordt van een 'equal level playing field' onder aanbieders die willen deugen en zich zullen aanpassen aan geldende wet- en regelgeving.

Directie & medewerkers

trebelski
Berichten: 962
Lid geworden op: 27 aug 2010 20:32
Locatie: Amsterdam Centaal Station Perron1

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door trebelski »

Oa voorschotje schermt met de term 'gratis' maar betaal je een dag te laat en je hangt vast aan forse boetes, en ja ik weet dat de klant op tijd terug moet betalen maar hun winst zit juist in die klanten die deze 'vaste tijd' ook maar in de geringste mate overschrijden. Doe het 'hoe moelijk je zit' niet want je komt van de regen in de drup!!

Edit= bericht aangepast (reclamelink is verwijderd) maar de rest laten staan omdat het relevant is.

Cedo_nulli
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 nov 2011 12:23

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Cedo_nulli »

In het kader van hoor en wederhoor hierbij de visie van de geldverstrekker daar de redactie van dit fora ondanks herhaalde verzoeken niet is overgegaan tot vrijwillige verwijdering van laster en smaad berichtgeving.

Op 14 november 2011 schreven wij aan diverse uitgevers zoals Tros Radar, Vara Kassa en AM Web van Kluwer :

Goedemorgen,

Namens cliënt Debet Services BV hierbij het vriendelijke doch dringende verzoek om commentaar van specifiek auteur Josje S. te verwijderen binnen de termijn van 24 uur na heden.

Commentaar door dit alias is te betitelen als laster, smaad en een inbreuk op de privacy van directie en medewerkers. Auteurs komen vermoedelijk uit de hoek van woekeraars die een dag eerder door dezelfde Volkskrant werden omgeschreven in het artikel ‘Geen leenrente maar ondertussen ‘ en/of een ex medewerker van een kredietbemiddelingsbedrijf in de regio Ijsselstein die oneervol werd ontslagen.

Josje J. schrijft:

Ik heb zelf helaas in het verleden ook een minilening lening afgeloten bij http://www.minilening.nl, dit was in Augustus van dit jaar. Dit bedrijf viel toen al onder de regels van de AFM. Er zijn een hoop dingen gebeurt die ik heb uitgezocht en waar de regels zijn overtreden.
Als vanzelfsprekend hebben wij onderzoek gedaan naar Josje J. In de maand augustus 2011 of zelfs geheel 2011 zijn geen aanvragers bekend en/of consumptieve kredieten gesloten met gelijke voornamen of de letter S in de achternaam.

Josje S. suggereert dat regels zijn overtreden. Vraag is welke regels wanneer überhaupt geen sprake is geweest van een aanvraag laat staan contract. Indien sprake zou zijn geweest van het overtreden van regels zou Josje S. ook moeten kunnen aangeven wat dan niet in de haak zou zijn geweest.

De partner van Josje J. zou jurist zijn. Dan zou hij ook weten dat zijn partner zich te buiten gaat aan laster en smaad. Josje J. is de Nederlandse taal niet machtig gezien de hoeveelheid taalfouten in enkele alinea’s.

Wanneer sprake zou zijn van een klacht hadden wij deze klacht dan al in behandeling moeten hebben / nemen en was onze branchevereniging hierover dan geïnformeerd. Er zijn ons geen klachten bekend. Idem bij het Kifid.

Er worden genoemd terwijl het Alias anoniem blijft. Dit is niet correct en een schending van de privacy. Uit niets is gebleken of zal blijken dat mensen de afgrond in worden geduwd. Wij verzoeken Josje J. dit dan aan te tonen. Sinds 10 jaren is het bedrijf actief als bemiddelaar in consumptieve kredieten waarbij zorgplicht en verantwoord kredietgeverschap de voornaamste pijlers en bestaansrecht zijn van het bedrijf.

Op 15 november 2011 hebben wij op diverse fora onder het laster en smaad bericht de volgende tekst gepubliceerd:

Hierbij dan toch een formele reactie namens directie en medewerkers van het bedrijf.

Er lijkt sprake te zijn geworden van een haat zaai, laster en smaad campagne door ‘ anonieme reageerders’ als vergelding voor publicatie van een artikel in de Volkskrant op woensdag 9 november 2011 met de koptekst ‘geen leenrente maar ondertussen ‘van de hand van journalist Tjerk Gualtherie van Wezel. Hier kunnen wij ons praktisch niet tegen verweren. Wij hebben als vanzelfsprekend geen invloed gehad bij de totstandkoming van dit artikel.

In het bewuste artikel wordt de bedrijfsvoering aan de kaak gesteld van aanbieders van flitskredieten Saldodipje.nl / Ferratum , Voorschotje.nl / Your Finance en Cashbob.nl / BA Finance. Schuldhulpverleners maken zich zorgen. Volgens de AFM gaan deze kredietverstrekkers er ten onrechte vanuit dat zij niet onder het toezicht vallen aldus Gualtherie van Wezel. Uit eigen waarneming zien wij wekelijks tientallen dossiers waarbij sprake lijkt van onverantwoorde kredietverstrekking en/of stelselmatige overkreditering. Joke de Kock heeft hier dus een punt.

Op donderdag 10 november 2011 publiceert dezelfde journalist een vervolg artikel in de Volkskrant. In het kader van transparantie in de financiele branche is de journalist te woord gestaan door woordvoerder de Graaf en is slechts een persoonlijke mening verkondigd. In het artikel staan helaas een aantal zaken anders beschreven dan toegelicht. Directie en medewerkers staan in ieder geval achter de quote dat het goed zou zijn voor de financiele branche wanneer sprake zou zijn geworden van een ‘equal level playing field ‘onder aanbieders van een kortlopend aflopend krediet ofwel iedere aanbieder zou onder toezicht dienen te vallen van de AFM dus vergunningplichtig.

Indien iedere aanbieder vergunningplichtig zou zijn en is gehouden om iedere aanvraag tenminste te toetsen bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel zouden schuldhulpverleners en kredietbanken zich in theorie al minder zorgen hoeven te maken. Aanbieders zouden niets anders moeten willen dan in te staan voor verantwoorde kredietverstrekking met zorgplicht. Bestaande vergunninghouders hebben bovendien de plicht om melding te maken van afwijkingen in de financiele branche bij de toezichthouder. Deze visie is sinds 2008 bekend bij instanties zoals het Ministerie van Economische Zaken, de toezichthouder AFM, het Bureau Krediet Registratie te Tiel maar ook aanbieders zonder vergunning van flitskredieten. Ons bedrijf bestaat sinds 2002 en voert het product aflopend krediet als een serviceprodukt. Prospects kunnen krediet aanvragen van EUR 100,- tot EUR 100.000,-.

Reageerder Josje S. vindt het kennelijk geoorloofd om anoniem te suggereren dat ons bedrijf in strijd zou hebben gehandeld met wet- en regelgeving. Een concreet voorbeeld wordt natuurlijk niet gegeven. De ‘ontevreden klant’ komt niet voor in onze database. Wanneer de partner van Josje S. jurist was zou Josje S. dit niet hebben gepubliceerd. Wanneer sprake was een partner zouden ook de partnergegevens van Josje S. bij ons bekend moeten zijn zoals de loonstrook van juli of augustus 2011, alle banktransacties van de partner van Josje S. over een periode van 45 dagen en een kopie legitimatiebewijs. Bovendien had de jurist dan ook de geldleningsovereenkomst met algemene voorwaarden en zorgplichtverklaring mede moeten ondertekenen. Er is geen stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Van überhaupt een klacht is ons niets bekend. Verantwoord kredietgeverschap en zorgplicht zijn de voornaamste kernwaarden van ons bedrijf. Het oproepen tot gedupeerden via wederom een anoniem emailadresje is op niets gebaseerd. Er zijn geen gedupeerden. In geen geval herkennen wij ons niet in de absoluut schadelijke en schandelijke suggesties die hier worden gewekt door Josje S. .

Voor ons staat vast dat anoniem commentaar is geschreven door individuen die zich kennelijk aangesproken voelen door het terecht kritische artikel in de Volkskrant. Redacties zijn verzocht om tevens het bewuste artikel van 9 november 2011 te publiceren en ons in het bezit te stellen van de IP adressen van Josje S. In geen geval laten wij ongemoeid dat anonieme reageerders zich schuldig kunnen maken aan dit soort laster en smaad. Ons bedrijf neemt met verre afstand van de (woeker)praktijken door aanbieders zonder vergunning in de financiele branche. Josje S. nodigen wij van harte uit om een kopie van de klacht binnen de termijn van vijf werkdagen op ons adres kenbaar te maken via email, telefax of aangetekende post.


Op 29 november 2011 verzochten wij diverse uitgevers alsnog vrijwillig over te gaan tot verwijdering via onderstaand bericht :


Hierbij nogmaals het verzoek tot verwijdering van geplaatst commentaar door anonieme gebruikers op de website van AMweb voor 17.00 uur.

Ondanks onze open uitnodiging tot aanlevering van een klachtendossier hebben wij geen klachtendossier mogen ontvangen.

De auteur heeft een dag later onder een vergelijkbaar alias dus niet helzelfde alias weer een stukje geschreven en weerschrijft zich/haar zelf.

Eveneens is op te maken dat het stukje is doorgeplaatst van een andere website van Tros Radar.

Tot slot heeft de auteur opgeroepen ‘gedupeerden’ zich te melden via een gratis emailadres. Te uwer informatie hebben wij vijf verschillende emails verstuurd via vijf verschillende adressen maar geen reactie verkregen.

Het moge u duidelijk zijn dat deze reacties onrechtmatig zijn en kunnen worden betiteld als laster en smaad.

Tot slot wijs ik u ook graag op wat jurisprudentie hieromtrent. U dient op enig moment te bewijzen dat het anonieme commentaar van derden berust op feiten en juistheden. Wij kunnen u nogmaals verzekeren dat hetgeen is gepubliceerd berust op louter laster en smaad.

Inmiddels hebben wij ook een beter beeld omtrent de vermoedelijke auteur. Dit zou zo maar een voormalig medewerker uit de regio Ijsselstein kunnen zijn van de firma Krediet Specialist Nederland die een procedure voor de rechtbank heeft verloren. De persoon in kwestie heeft als levensdoel gekozen om sinds jaar en dag ook banken, verzekeraars en toeleveranciers te beschadigen waaronder ons adres in Uden. Kort na publicatie van de laster en smaad teksten ontvingen wij uit het niets een email van de persoon in kwestie, ene heer Frank F. Tegen deze persoon is door meerdere personen aangifte gedaan in verband met afpersing, laster en smaad.

Wij horen graag van u.


Op 30 november 2011 gaf de hoofdredacteur van Kluwer vrijwillig gehoor aan het verzoek van Debet Services BV. Kennelijk heeft de hoofdredacteur ook ingezien dat sprake is van laster en smaad en berichtgeving op het fora niet berust op feiten. De overige uitgevers worden aangeschreven door onze advocaat.

Geachte heer,

Vanwege andere werkzaamheden ben ik gisteren niet in staat geweest uw mail te lezen, laat staan daarop actie te ondernemen.

Ik deel u bij deze mee dat de reacties zijn verwijderd die stonden onder het artikel Debet Service: 'Wat anderen doen is onverantwoord', zoals dat op 10 november op onze website is geplaatst. Het reactieformulier bij dit artikel is tevens uitgeschakeld.

Ik hoop u hiermee voldoende en naar tevredenheid te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Henri D.
hoofdredacteur AssurantieMagazine

Jo met de Banjo
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 dec 2011 12:13

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Jo met de Banjo »

Dat is typisch voor het internet. Een groot aantal personen zit maar wat loze kreten te roepen waarin vaak dezelfde termen terugkomen als 'onrechtmatige daad' en 'stappen ondernemen'. Daarbij nemen ze de gedachte voor werkelijkheid en scanderen klachten te zullen gaan indienen, een stichting in het leven te roepen of te hebben geroepen.
Het internet bulkt helaas van deze onzin. Pek en veren zou men ze moeten aansmeren. En wekenlang voor Jan *** laten staan op het marktplein. Idioten zijn het.

sephora30
Berichten: 4061
Lid geworden op: 22 nov 2010 11:15
Locatie: hutje op de hei

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door sephora30 »

Snap niet echt waarom er zovel gezanik is over die spoedleningen. Je weet toch zelf wat je doet, ze staan niet met een pistool op je hoofd om iets te moeten lenen.

Het kan handig zijn in noodgevallen, en ja, daar moet je voor betalen. Dat is met een spoedbetaling bij je eigen bank, of een spoedaanvraag rijbewijs/paspoort ook.

Mensen hangen altijd het zielige slachtoffer uit voor iets wat ze zelf gedaan hebben :roll:

Als alle voorwaarden duidelijk van tevoren in te zien zijn, en het gaat allemaal volgens de wet dan vind ik er niks mis mee.

RedShy
Berichten: 156
Lid geworden op: 28 dec 2011 17:47

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door RedShy »

EHS1977 schreef:NOOIT DOEN

Ik had hier ook geleend (250 euro ivm een spoed rekening) en ik moest achteraf 380 euro terug betalen :?: :?:

Oplichters zijn het, je kan ze niet bereiken en je hebt snel intrum justitia aan je broek zitten.
Waarom zijn het precies oplichters? Begrijp me niet verkeerd, ik vind ook dat ze absurd veel rente berekenen maar ik neem aan dat jij oud en wijs genoeg bent om zelf de beslissing te nemen of je wel of niet met deze organisatie in zee wilt.

Blijkbaar heb je het gedaan en heb je EUR 250,- geleend. Ik neem aan dat je de voorwaarden doorgelezen hebt? Dan wist je ook vantevoren hoeveel je terug moest betalen.

Ik vind het vrij absurd om dan achteraf te gaan lopen roepen dat het oplichters zijn. Je hebt zelf de beslissing gemaakt om met ze in zee te gaan. En hoezo heb je Intrum Justia aan je broek hangen? Dan wil dus zeggen dat je weer niet op tijd terug betaald hebt? Oftewel, types zoals jij die moeten tegen zichzelf in bescherming genomen worden.

Lenen om rekeningen te betalen en vervolgens de lening niet op tijd terugbetalen. En dan is de kredietverstrekker de oplichter, jaja ... het is in elk geval volledig helder.

En nee, ik heb geen belangen bij welke kredietverstrekker dan ook.

seconds-out
Berichten: 1780
Lid geworden op: 09 feb 2010 14:54

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door seconds-out »

:shock:

Alphavista
Berichten: 238
Lid geworden op: 12 dec 2009 19:04

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Alphavista »

Ik wil 300 euro bij voorschotje.nl gaan lenen.

Wie weet wat het uiteindelijke bedrag is wat je dan betaalt? (binnen 21 dagen)

Is het echt gratis?

Auti-Mama
Berichten: 674
Lid geworden op: 26 jan 2011 07:45

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Auti-Mama »

Alphavista, neem dit advies van me aan: NIET DOEN!!! Al heb je een spoedrekening, neem dan contact op met het bedrijf voor een betalingsregeling. Wil je iets aanschaffen, wacht dan gewoon effe. Maar dit gaat je echt geld kosten. Gratis kan ik me echt niet voorstellen.

Mousy
Berichten: 324
Lid geworden op: 14 feb 2011 22:29

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door Mousy »

Als je binnen die 21 dagen zit is het gratis maar zou toch maar eens goed hun voorwaarden doorlezen.

RedShy
Berichten: 156
Lid geworden op: 28 dec 2011 17:47

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door RedShy »

Alphavista schreef:Ik wil 300 euro bij voorschotje.nl gaan lenen.

Wie weet wat het uiteindelijke bedrag is wat je dan betaalt? (binnen 21 dagen)

Is het echt gratis?
Wat denk je zelf?
Denk je dat dat bedrijf kan bestaan als het allemaal gratis is?

trebelski
Berichten: 962
Lid geworden op: 27 aug 2010 20:32
Locatie: Amsterdam Centaal Station Perron1

Re: Voorschotje.nl

Ongelezen bericht door trebelski »

Alphavista schreef:Ik wil 300 euro bij voorschotje.nl gaan lenen.
Wie weet wat het uiteindelijke bedrag is wat je dan betaalt? (binnen 21 dagen)
Is het echt gratis?
Het is gratis maar onthou dat net als RedSky al meld, gratis bestaat niet!
De regels zijn zo strak dat bij de minste of geringste fout van jou kant ( overschrijding fatale termijn) hang je voor zeer hoge kosten. Hun algemene voorwaarden zijn erg eenzijdig en je barst van de plichten en jou rechten zijn discutabel.Lees en denk ! Eeen gewaarschuwd mens teld voor twee.
7. Looptijd van het Voorschotje / Aflossing
7.1 De looptijd van een Voorschotje vangt aan op de dag van de acceptatie van de minilening door Your Finance en nadat de aanvrager hiermee akkoord is gegaan. De looptijd bedraagt 21 dagen. De dag van acceptatie telt daarbij als de eerste dag. De ontvanger van het Voorschotje is gehouden tot terugbetaling van het volledige Voorschotje uiterlijk voor 12.00 uur ’s middags op de laatste dag van de looptijd.
Onder terugbetaling wordt verstaan dat het verschuldigde bedrag op de bankrekening van Your Finance is bijgeschreven.
PDF-alert.....
https://www.voorschotje.nl/Documents/vo ... 2_2012.pdf

Gesloten