LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Goede advocaat gezocht voor overdracht letselschadezaak

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
Kaartje20
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 aug 2017 19:04

Goede advocaat gezocht voor overdracht letselschadezaak

Ongelezen bericht door Kaartje20 »

Dag allen,

Ruim 1,5 jaar geleden ben ik aangereden, ik heb er nog dagelijks last van (whiplash klachten). Degene die mij heeft aangereden heeft dit erkend en mijn huidige letselschadeadvocaat helpt mij bij het verhalen van de schade. Ik word vriendelijk geholpen, maar ik voel me niet helemaal gesteund. Op een paar punten heb ik het idee dat ze zich er te makkelijk bij neerlegt (bijv. mijn inkomstenderving). Dat mails vaak weken niet beantwoord worden helpt daarbij niet mee.
Ik ben best bereid wat meer te betalen voor een wat hardere aanpak, liefst met meer persoonlijk contact. Eventueel samen kijken naar andere oplossingen (zoals ander werk, of medische mogelijkheden).
Zijn er hier mensen met goede ervaringen van (letselschade)advocaten? Liefst uit omgeving Groningen? (Hoewel mijn advocaat in het midden van het land woont, dus de bereikbaarheid is belangrijker dan de werkplek.)

En zijn er mensen met ervaringen van het overdragen van hun zaak naar een andere advocaat? Mijn letselschadeadvocaat heeft als het goed is wel een dossier opgebouwd wat ze hopelijk kan overdragen?

Ik hoop het! Dank alvast.

Radar
Site Admin
Berichten: 4892
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Re: Goede advocaat gezocht voor overdracht letselschadezaak

Ongelezen bericht door Radar »

Aangezien ons forum niet de plek is voor het aanbieden / onder de aandacht brengen van diensten, sluiten wij dit topic voor openbare reacties.

Wij willen de topic starter echter niet de mogelijkheid ontnemen om via deze weg bruikbare aanknopingspunten te vinden. Wij verzoeken iedereen die wil reageren met tips daarom om dit te doen via een persoonlijk bericht aan de topic starter.

Gesloten