LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] klachten tegen LSA advocate.

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
agroba
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 nov 2013 11:56

klachten tegen LSA advocate.

Ongelezen bericht door agroba » 09 nov 2013 16:31

Reactie e mail d.d 11 juni 2013 van cliënt naar advocate ;

allereerst is onze samenwerking niet ontbonden en zal voorlopig ook niet mijnerzijds ontbonden worden echter ligt onze samenwerking wel formeel stil , daar de zaak voor de deken der orde van advocaten te Maastricht ligt…..verder in de citaat ; tot zover onze inhoudelijke communicatie , daar de zaak voor de deken der orde van advocaten aangenomen ligt.

Echter voegt advocate deze gehele e mail schrijven cliënt niet in haar verweerschrift toe ? Waar cliënt graag naar de gehele inhoud verwijst deze e mail van d.d 11 juni 2013 . zie bijlage 1 B.

Op 04 juli 2013 schrijft advocate hart... per brief ondanks bovenstaande aan cliënt , citaat ..welnu laat ik duidelijk zijn. ik zeg bij deze de overeenkomst van opdracht op ex art. 7 : 408 lid 2 BW wegens een gewichtige reden …….( wiens gewichtige reden ? )

dit op gronde van cliënt zijn eerdere e mail bericht van d.d 11 juli 2013 citaat..niet ontbonden , samenwerking wel formeel stil , tot zover onze inhoudelijke communicatie , de zaak voor de deken aangenomen ligt .

Getuigd de handelswijze van de advocate naar cliënt inziens niet professioneel , daarmee afvragende of dat wel zomaar kan een eenzijdige ontbinding van een advocaat waar een zware klachten procedure tegen loopt ?

graag een mening van de forumleden.

kokka
Berichten: 3479
Lid geworden op: 30 mei 2012 10:32

Re: klachten tegen LSA advocate.

Ongelezen bericht door kokka » 10 nov 2013 13:51

Dus..de advocate zegt de samenwerking op, maar u wil dat niet? Ik zou toch willen dat de advocaat die mijn belangen zou moeten behartigen dat zelf ook wil. wat koop je ervoor om je te laten verdedigen door iemand die je zelf blijkbaar niet goed vind?

Ik kan me best voorstellen dat er het een en ander gebeurt is, al heb ik daar bij de vorige post ook niets over gelezen, waardoor je vind dat je de zaken aanhangig moet maken bij de Deken. maar om deze advocaat dan ook nog eens te dwingen om je te blijven verdedigen lijkt mij een soort Juridische hari-kiri

pit50
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 aug 2010 13:57

Re: klachten tegen LSA advocate.

Ongelezen bericht door pit50 » 13 nov 2013 08:02

Het is vanuit de advocaat wel begrijpelijk dat de overeenkomst wordt ontbonden. Kennelijk bent u het in het geheel niet met haar eens. Vandaar een klacht. Dan is het ook logisch dat u verder gaat met een andere belangenbehartiger.
De behandeling van de klacht gaat natuurlijk gewoon door, maar u doet er goed aan een andere belangenbehartiger te zoeken. Dat wilt u waarschijnlijk ook gewoon.

oli4
Berichten: 5
Lid geworden op: 28 okt 2014 14:56

Re: klachten tegen LSA advocate.

Ongelezen bericht door oli4 » 28 okt 2014 16:28

Dit onderwerp zou ik graag opgepakt willen zien en zou graag willen lezen hoe dit verder aan het verlopen is.

Gesloten