LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Frantic2 schreef:
07 sep 2019 06:38
u moet u niet zo druk maken en uw advocaat dingen laten regelen.

Daar heeft u zelf een volmacht voor afgegeven! Het zal mij niks verbazen als u binnenkort een vriendelijk doch dringend verzoek krijgt om u afzijdig te houden, van uw eigen advocaat! Laat die mensen hun werk doen en ga niet eisen dat een tegenpartij de rekening van de zorgverzekeraar betaald!

U heeft zelf 750 eigen risico gekozen en dat zal u moeten voorschieten, De rekening kan naar uw advocaat en die zal hem opnemen in de schadestaat.

Dat u ook dure zaken moet claimen als bedrijfsbeëindiging (u bent 69?) dan zal de schade daarvan moeten worden aangetoond. Als uw bedrijf al niet veel inkomen genereerde kan u niet verwachten dat er opeens tonnen op tafel komen! Daar moeten ze toch gewoon vragen over kunnen stellen? Kan u daar niet tegen? Dan laat u uw advocaat de gesprekken voeren.

Wat zijn uw rest klachten na het ongeval? Ik lees dat u nare wonden heeft in uw gezicht maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u helemaal niks meer kan. Een gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, ja... Maar wat doet u voor werk? ( is al eerder gevraagd) Er zal een percentage aan moeten worden opgehangen en daar horen veel vragen bij, als u daar boos om wordt en gewoon alles betaald wil hebben wat u claimt... Dat kan toch niet?

Nogmaals, u kiest een advocaat en laat die dan ook zijn of haar werk doen,
Alles betaald wil hebben??? Slik wel veel tabletten maar blijkbaar niet de goede :) Kom, iedereen weet toch dat je zelfs nooit je geleden schade vergoed krijgt! Waarom denk je dat fatsoenlijk en brave huisvaders de schade een beetje proberen aan te dikken om wat dichter bij de geleden schade te komen. Lokken de verzekeraars zelf uit omdat die altijd af gaan dingen! Hebben ze met mij ook gedaan, mijn accountant van een groot en bekend kantoor heeft de schade berekend en aangetoond, maar wat dacht je? 30% Eraf gehaald :( Het lijkt net Marktplaats :) Ik ben in het Midden Oosten opgegroeid, daar betaalde je nooit wat er gevraagd werd, er werd altijd meer gevraagd dan ze wilden hebben en aan het eind van het liedje was iedereen blij :)

Har45
Berichten: 489
Lid geworden op: 24 dec 2010 13:59

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Har45 »

Michael1950 schreef:
07 sep 2019 12:22

Kan en wil de advocaat van een rechtsbijstand verzekering wel het maximale voor zijn/haar cliënt claimen?


Een no cure no pay advocaat zal zeker het vuur uit zijn sloffen lopen om een goed bedrag te vorderen. Daar zit ook zijn verdienste in, het gaat je wat geld kosten maar het bedrag kan ook hoger zijn. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt :)
In het algemeen genomen staan alle verzekeraars erom bekend dat ze niet graag uitbetalen en het liefst ook nog zo min mogelijk .
Dat geldt ook voor de rechtsbijstandverzekering.
Ook die wil graag zo weinig mogelijk aan uw dossier doen (er werken veel jonge onervaren mensen die teveel dossiers moeten behandelen), waardoor de kwaliteit van de dienstverlening vaak te wensen overlaat.
Een rechtsbijstandverzekering is vaak te snel bereid is om voor een te laag bedrag uw zaak af te wikkelen.
Ze mogen u zelfs het schadebedrag uitkeren indien dat gemakkelijker is dan om het bij de tegenpartij te verhalen!

Zodra de schuld erkend is dan is een no cure no pay advocaat/specialist m.i. geld verkwanselen omdat de redelijke kosten van rechtsbijstand door de tegenpartij betaald dienen te worden.
Diverse no cure no pay belangbehartigers houden naast de geclaimde gelden bij de tegenpartij ook bij het slachtoffer tot wel 35% van de schade uitkering in. Voorbeeld schade uitkering is 10.000 euro en u krijgt op uw rekening nog maar 6500 euro gestort.

Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Ik moet nog mijn polisvoorwaarden lezen maar ik dacht dat ik het recht had een externe advocaat op kosten van mijn rechtsbijstand verzekering te kunnen kiezen.

Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Michael1950 schreef:
06 sep 2019 15:44
Betalingen van Centraal Beheer / Achmea
We weten allemaal dat de kosten van de zorg uit de pan rijzen. Bij mijn ouders was ik particulier verzekerd, toen ik begon te werken ziekenfonds. Ik betaalde 39 gulden per maand en alles werd betaald en ik mocht overal terecht.
Nu betaal ik samen met mijn vrouw bijna € 350-,- per maand en er is geen rekening die deels of helemaal niet betaald word. januari is het helemaal feest betaal ik en mijn vrouw elk € 750,- eigen risico.
Daarom wilde ik wel weten wat mijn ongeluk gekost had.
Net iets meer dan € 4500,- Leuk detail is dat toen ik daar het overzicht van mijn zorgverzekeraar enkele weken geleden kreeg de tegenpartij, Centraal Beheer / Achmea nog geen cent betaald had! En ik maar denken dat ze alleen mij het geld niet gunden :)
Taxi naar het ziekenhuis, ongeveer 15 minuten € 764,-
Taxi was grappig bedoelt. taxi had een zwaai licht en sirene :) Pas toen ik later bij bewustzijn kwam merkte dat ik in een ambulance lag :) Ben best een tijdje bewusteloos geweest.

Revoked
Berichten: 1704
Lid geworden op: 28 nov 2017 00:45

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Revoked »

Ik kan me niet aan het gevoel onttrekken dat TS zich rijk rekende maar er achter kwam dat we hier in Nederland voor welhaast alles regels hebben. En er om duidelijke bewijzen wordt gevraagd.
Opgegroeid in het MiddenOosten. Volstrekt zinloos dat te vermelden.

Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Ben blij met de regels die we hier hebben anders wordt het chaos en anarchie. Rijk rekenen??? Hoe kom je daarbij! Nee hoor, ik houd me aan het voorgestelde bedrag van mijn letsel advocaat, een professioneel in letselschade, zij heeft alle medische verklaringen en de berekening van mijn accountant aangaande schade aan mijn bedrijf. Je gaat toch niet insinueren dat mijn accountant valse cijfers doorgeeft? Dat is toch heel redelijk van me ? :) Misschien niet erg leuk maar dat is nu eenmaal de realiteit en zal ik genoegen mee moeten nemen.
Laatst gewijzigd door Michael1950 op 08 sep 2019 09:06, 1 keer totaal gewijzigd.

Komkommertijd
Berichten: 5921
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Nederbelg!

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Komkommertijd »

Ik lees diverse claims.....

Het bril montuur is 2 jaren oud dus afgeschreven.
De glazen zijn 2 maanden oud dus nieuw waarde.

En de medische gevolgen en niet kunnen werken in missen inkomen is voor letselschade specialisten en dat kan jarenlang op achter lopen en Achmea groep is gespecialiseerd in vertragen, een rente claim er gelijk bij doen kan nog wel eens helpen.

Je mag geen voorrang nemen maar draaiende koplampen en de afstand van raken en liggen, de Auto had behoorlijke snelheid en je weet aan draaiende lichtbundels niet of hij afslag gaan namen of rondje afmaakt.
Vele geven verder geen richting aan bij verlaten plein, dus ook strafbaar, maar nauwelijks bewijsbaar helaas.

En met Buitenland ervaring, dan weet je minder de Nederlandse regels en dat mag.....
Wel goed dat je dat melde hier.

Slachtoffer had recht op voorrang en er is niet aangetoond dat hij voorrang heeft genomen, ik denk dat de auto een te hoge snelheid had op het plein, en zelf doe ik dat ook vrijwel dagelijks als ik geen fietsen en voetgangers zie!

Ik vind dat je dit ongeval het beste in diverse delen kunt splitsen, van bril, glazen tot medische zaken....
Wel 1 claim voor 1 ongeval maar die apart beoordelen.

Gesloten