Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Op 12 november fietste ik op een rotonde waar ik voorrang had en werd geschept door een auto. Het was om kwart voor 7 in de ochtend, nog donker en het regende licht, Ik zag 2 lichten op me afkomen en zei tegen mezelf, Michael, dat gaat niet goed komen. Toen ging het licht bij me uit! Pas toen ik in de ambulance bij het Maasstad Ziekenhuis aankwam kwam ik bij kennis. Had veel pijn in mijn gezicht, verplegen had al een infuus aangebracht en gaf me wat Fentanyl tegen de pijn. Raakte een beetje in paniek want de ambulance reed erg hard. Dat merkte ik met het nemen van de bochten want vastgebonden schoof ik toch heen en weer op de brancard. Was ik kritiek? Aangekomen in het ziekenhuis ben ik gelijk in de scanner geplaatst. Diagnose: zygoma fractuur. Gebroken jukbeen, oogkas en jukboog. Daarna ben ik gehecht aan een snee bij mijn oog. 2 Dagen later ben ik met spoed geopereerd en hebben ze mijn jukbeen met wat ijzerwerk vastgezet. Dat was de eerste keer dat ik het slachtoffer van deze ongeluk was. Daarna werd ik weer slachtoffer van Centraal Beheer Achmea. Ik belde later voor de schade aan mijn bril en fiets. Je verwacht een professioneel persoon aan de telefoon te krijgen die na ik uitgelegd had wat mij gebeurd was enige medeleven, empathie zou tonen. Het enige wat iedere keer uit zijn mond kwam was afschrijving hier en afschrijving daar :( Ik denk dat als je belt voor het afsluiten van een verzekering een heel andere benadering mag ervaren. Een lieve vrouw die allemaal zoete woordjes in je oor fluistert en belooft alles voor je te willen doen mocht iets vervelends met je gebeuren. Nee, ik had een cententeller aan de lijn! Ik ging ze geld kosten en daar hebben ze hebben ze blijkbaar een bloedhekel aan bij Centraal Beheer / Achmea. Ik heb hem vriendelijk bedank en maar gelijk mijn rechtsbijstand verzekering de ARAG gebeld. Recht hebben en recht krijgen zijn 2 heel verschillende zaken in Nederland. Dat hebben die verzekeringen slim bedacht. Moeilijk doen met uitbetalen zodat je ook nog een verzekering moet afsluiten om te kunnen krijgen waar je recht op heb! Niets voor niets dat ze in die mooie en dure panden gehuisvest zijn. 2 Weken later had ik het geld op mijn rekening. Dat was een makkie. Nu het probleem. Letselschade. Neuroloog zegt dat ik last van PTS heb en als het langer dan een jaar duurt het PTSS is. Rechterzijde van mijn gezicht voelt raar aan, zenuw dood of beschadigd. Bovenkaak ook vreemd gevoel. Kan mijn mond niet goed openen en ben 15 kilo afgevallen. Last van verschoven rugwervel en loop wekelijks bij mijn manuele therapeut. Eerste paar weken op drinkyoghurt geleefd, niet zo bijster gezond. Zit veel suiker in en verder weinig voedzaam. Nu leef ik op Plenny shake, zit alles in wat je nodig heb maar lekker is toch anders. Ben ook erg moe, slaap slecht, wordt vaak 's nachts wakker en ik zie die auto op me afkomen.
Ben in november en december niet vaak op mijn bedrijf geweest. Ook regelmatig naar ziekenhuis voor onderzoek. op 9 augustus bezocht mijn letseladvocaat mijn samen met de schade regelaar van Heijs Letsel Expertise. Of ik vroeger ook last had van mijn rug werd door de schade expert gevraagd. Jaja, gaan we dat zo spelen! Logisch dat ze de cijfers van mijn bedrijf willen zien. Ik merkte op dat ik na mijn ongeluk niet meer in staat ben volledig me in te zetten voor mijn bedrijf en dat ik noodgedwongen mijn bedrijf aan het einde van 2019 ga sluiten. Probeer dus mijn bedrijf te verkopen. Na het bekijken van de cijfers kwam de opmerking, ik zou uw bedrijf niet willen kopen :( Leuk zo'n opmerking. Gezien mijn leeftijd zou ik toch mijn bedrijf op kort termijn moeten beëindigen was ook een leuke! Je moet goed weten je kalmte te bewaren en niet op zulke insinuaties in te gaan.
michael2.JPG
Waarom ik dit schrijf? Wil bekend maken hoe een verzekeraar met mij als slachtoffer omgaat! Dat ze winst willen maken begrijp ik maar is dit een goede manier? Ik ben een dubbele slachtoffer. 1 keer van het ongeluk en 1 keer van Centraal Beheer / Achmea.
Wordt vervolgd :)
Laatst gewijzigd door Michael1950 op 06 sep 2019 13:54, 2 keer totaal gewijzigd.

Har45
Berichten: 306
Lid geworden op: 24 dec 2010 13:59
Beste antwoord
Gekozen door Michael1950

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

door Har45 » 07 sep 2019 13:35

Michael1950 schreef:
07 sep 2019 12:22

Kan en wil de advocaat van een rechtsbijstand verzekering wel het maximale voor zijn/haar cliënt claimen?


Een no cure no pay advocaat zal zeker het vuur uit zijn sloffen lopen om een goed bedrag te vorderen. Daar zit ook zijn verdienste in, het gaat je wat geld kosten maar het bedrag kan ook hoger zijn. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt :)
In het algemeen genomen staan alle verzekeraars erom bekend dat ze niet graag uitbetalen en het liefst ook nog zo min mogelijk .
Dat geldt ook voor de rechtsbijstandverzekering.
Ook die wil graag zo weinig mogelijk aan uw dossier doen (er werken veel jonge onervaren mensen die teveel dossiers moeten behandelen), waardoor de kwaliteit van de dienstverlening vaak te wensen overlaat.
Een rechtsbijstandverzekering is vaak te snel bereid is om voor een te laag bedrag uw zaak af te wikkelen.
Ze mogen u zelfs het schadebedrag uitkeren indien dat gemakkelijker is dan om het bij de tegenpartij te verhalen!

Zodra de schuld erkend is dan is een no cure no pay advocaat/specialist m.i. geld verkwanselen omdat de redelijke kosten van rechtsbijstand door de tegenpartij betaald dienen te worden.
Diverse no cure no pay belangbehartigers houden naast de geclaimde gelden bij de tegenpartij ook bij het slachtoffer tot wel 35% van de schade uitkering in. Voorbeeld schade uitkering is 10.000 euro en u krijgt op uw rekening nog maar 6500 euro gestort.
Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Nog even een foto van het ongeluk. Mijn fiets ligt op de rotonde 6 meter verder en is total loss, van mijn bril heb ik alleen de heft teruggekregen, ik had een gele poncho aan dus ook duidelijk zichtbaar, die zie je nog voor de auto op de grond liggen. Voor iemand die zegt niet harder dan 25 à 30 km te hebben gereden staat hij wel bijna 10 meter verder stil, al bijna van de rotonde af. Ik reed op het fietspad aan de andere kant van de politie auto. Wel een flink stukje gevlogen! Wel stond op het schade formulier vermeld dat ik geen licht aan had! Oh, geen licht aan? Dan mag je een fietsen omver rijden toch! Heb gelijk toen ik dat zag de politie gebeld en uitleg gevraagd. Maakt U zich geen zorgen zei de verbalisant. Ik heb uw licht gecontroleerd en het was in orde. Komt ook zo in het proces verbaal te staan. Gele poncho, licht voor en achter aan, reflectie strepen op beide banden! Wat moet ik meer doen om beter zichtbaar te zijn? Blauwe zwaailicht op mij kop?
r1.png
Laatst gewijzigd door Michael1950 op 06 sep 2019 14:00, 3 keer totaal gewijzigd.

NeoDutchio
Berichten: 7768
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

Heftig om mee te maken, maar ik snap niet echt wat u met Centraal Beheer te maken heeft. U bent betrokken geraakt bij een verkeersongeval, dan is het de verzekeraar van de tegenpartij die moet vergoeden. En ja, er geldt een afschrijvingstermijn.

Voor wat betreft letselschade, dit is vaak een langdurig proces wat goed onderzocht moet worden. Immers moet bewezen worden waar iets vandaan komt en wat u wel of niet kan in de toekomst. Dat is een juridisch getouwtrek.

Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Hartelijk dank voor uw reactie. Verzekeraar van de tegenpartij is Centraal Beheer. Montuur 2 jaar, glazen een paar maanden en de fiets 7 maanden. Vreemd als ik bel dat er erg moeilijk wordt gedaan maar mijn advocaat schijnt het sneller te kunnen doen. Betekent dat je geen recht heb als je geen advocaat op ze af kan sturen? Ik denk dat ze de gewone man met een kluitje in het riet kunnen sturen maar CB weet dat ze mijn advocaat niet kunnen neppen!

Lady1234
Berichten: 14562
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Maar voor zulke zaken moet men ook niet gaan bellen. Ik neem aan dat er later alsnog een schadeformulier ingevuld is, wat door de tegenpartij bij zijn verzekeraar ingediend is. Ook neem ik aan dat uw rechtsbijstandsverzekeraar de tegenpartij aansprakelijk gesteld heeft.

Ik zou, als ik u was, die hele verdere kwestie maar aan uw letselschade advocaat overlaten en zelf werken aan uw herstel en het verwerken van dat ongeval.

Hoewel niet aardig, zijn de overige vragen niet zo vreemd, dus of u al eerder last van uw rug had. En als u, gezien uw leeftijd, al het plan had uw bedrijf te verkopen, is die opmerking hierover ook niet zo wonderlijk.

Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Hartelijk dank voor uw antwoord. Er is een schadeformulier ingevuld die ik later te zien kreeg met de opmerking dat ik geen licht voerde. Was onjuist. U heeft gelijk, vragen zijn op zich niet zo vreemd maar kwamen een beetje hard bij me over. Kreeg het gevoel of de woorden mij in de mond gelegd werden. Weet wel dat de tegenpartij er zo goedkoop als mogelijk vanaf wil komen maar houd het netjes en beleefd. Vooral die opmerking ik zou uw bedrijf niet willen kopen. Was dat nu nodig? Ben Engels opgevoed, mijn moeder was Engels. Er is een verschil wat je denkt en wat je zegt. Zulke dingen denk je wellicht maar zeg je toch niet? Ik zeg ook niet of ik zijn baan wel of niet zou willen hebben?

Revoked
Berichten: 1211
Lid geworden op: 28 nov 2017 00:45

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Revoked »

Okay, wat wil je hier bereiken?
Om wat voor bedrijf gaat het eigenlijk? Als ik twee maanden niks doe, heb ik nog wel vervanging voor veel zaken.
Hoeveel vraag je voor je bedrijf?

Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Betalingen van Centraal Beheer / Achmea
We weten allemaal dat de kosten van de zorg uit de pan rijzen. Bij mijn ouders was ik particulier verzekerd, toen ik begon te werken ziekenfonds. Ik betaalde 39 gulden per maand en alles werd betaald en ik mocht overal terecht.
Nu betaal ik samen met mijn vrouw bijna € 350-,- per maand en er is geen rekening die deels of helemaal niet betaald word. januari is het helemaal feest betaal ik en mijn vrouw elk € 750,- eigen risico.
Daarom wilde ik wel weten wat mijn ongeluk gekost had.
Net iets meer dan € 4500,- Leuk detail is dat toen ik daar het overzicht van mijn zorgverzekeraar enkele weken geleden kreeg de tegenpartij, Centraal Beheer / Achmea nog geen cent betaald had! En ik maar denken dat ze alleen mij het geld niet gunden :)
Taxi naar het ziekenhuis, ongeveer 15 minuten € 764,-

Lady1234
Berichten: 14562
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Maar normaal gesproken gaat Centraal die rekeningen van de zorg verzekeraar ook helemaal niet betalen. Alleen als u die vordert en aangegeven hebt aan uw zorgverzekeraar dat de kosten door een ongeval kwamen, waar iemand anders voor aansprakelijk is.

Blijkbaar hebt u en uw vrouw een extra eigen risico gekozen, dan zult u het uwe, als dat nog steeds een gevolg is van het ongeval moeten claimen bij CB.

U zult in een ambulance vervoerd zijn naar het ziekenhuis.

tttlocke
Berichten: 4046
Lid geworden op: 30 okt 2016 21:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door tttlocke »

Lady1234 schreef:
06 sep 2019 16:55

Blijkbaar hebt u en uw vrouw een extra eigen risico gekozen, dan zult u het uwe, als dat nog steeds een gevolg is van het ongeval moeten claimen bij CB.
Of anders de verzekering aanpassen als nu al bekend is dat je per 1 januari a.s. dat hogere eigen risico direct kwijt bent.

Har45
Berichten: 306
Lid geworden op: 24 dec 2010 13:59

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Har45 »

Beste Michael1950,

Als eerste heel veel beterschap toegewenst.
Verder op het moment dat u een letselschade advocaat in de arm heeft genomen, zal de schuldige party niet meer direct met u (moeten/kunnen) communiceren, maar alle zaken gaan dan via uw belangenbehartiger.
Ook is het niet vreemd in letselschade zaken dat de tegenpartij zaken bagatelliseren op zulke momenten is het aan uw belangenbehartiger om hier in te grijpen.
Als het goed is maakt uw belangbehartiger een schadestaat op waarvan hij ( in overleg met uw medisch adviseur) denkt dat de schade het gevolg ( direct en causaal) is van het door u overkomen ongeluk.
Aan de hand van deze schade staat zal uw belangenbehartiger voorschotten bij de tegenpartij gaan aanvragen.

snuffel1
Berichten: 3825
Lid geworden op: 06 dec 2012 16:14

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door snuffel1 »

Verzekeringsmaatschappijen gaan over de schuldvraag en keren een vergoeding uit aan degene die door het ongeval materiële schade heeft geleden. Letselschade is een ander verhaal want ook al had u voorrang wil dat nog niet zeggen dat niet goed uit hoefde te kijken. U zag de koplampen van de auto te laat en dat is opzich vreemd want een auto die de voorgeschreven verlichting voert is van een grote afstand al zichtbaar. Kan het niet zo zijn dat u niet goed opgelet heeft en pas toen u het geluid van een nadere auto hoorde heeft gekeken en de auto niet meer kon ontwijken met als gevolg dat bij u het licht uit ging. U had dan wel het recht op voorrang op de naderende automobilist maar dat wil nog niet zeggen dat uw plicht is om die voorrang ook te nemen. In mijn optiek is het een trieste samenloop van omstandigheden waar zowel de automobilist en Ts geen schuld dragen maar de fietser in het voordeel is en letselschade kan claimen omdat die de verkeersregels aan de laars lapt of niet eens weet dat er verkeersregels bestaan.

Lady1234
Berichten: 14562
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Letselschade is dus helemaal geen ander verhaal.

snuffel1
Berichten: 3825
Lid geworden op: 06 dec 2012 16:14

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door snuffel1 »

Lady1234 schreef:
06 sep 2019 19:45
Letselschade is dus helemaal geen ander verhaal.
Als fietser wordt je als zwakkere deelnemer beschouwd maar dat geeft nog geen vrijbrief om maar te doen wat je wenst te doen. Opletten in het verkeer zou niet meer nodig zin omdat die taak bij de sterkere deelnemer in de schoenen geschoven wordt. Veel gevaarlijke situaties worden door automobilisten wel degelijk goed ingeschat en weten ook dat fietsers de verkeersregels aan hun laars lappen en stug door blijven fietsen zonder er bij na te denken dat het hun leven voorgoed kan veranderen. De verzekeraar vergoedt de materiële schade maar in dit geval zal eerst bewezen dienen te worden dat de fietser niets te verwijten valt en dat wordt verdraaid moeilijk omdat de fietser de verlichting van de auto pas zag toen het al te laat was. In feite zou je kunnen stellen dat de fietser niet goed op het aankomende verkeer heeft gelet en daardoor zelf schuldig is aan het ongeval maar bij wet beschermd wordt.

Lady1234
Berichten: 14562
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Ik begrijp eigenlijk helemaal niets van uw verhaal. Waar haalt u al die aannames vandaan? Zo duidelijk vind ik het ongeval niet beschreven. Waar staat dat hij de lichten van de auto pas zag toen het te laat was?

Maar afgezien daarvan is volgens de WVW artikel 185 de bestuurder van de auto aansprakelijk, behalve als hij overmacht kan aantonen, sec.
En dat geld voor materiële schade, en helemaal voor letselschade.
Er hoeft dus door de fietser niet bewezen te worden dat hem niets te verwijten valt.
Bewijs voor het betalen van minder dan 100% schadevergoeding moet door de bestuurder van de auto geleverd worden.

Afgezien van het bovenstaande, gaat de vraag van de Ts daar helemaal niet over. Hij verbaast zich erover dat CB (nog) niets aan zijn zorgverzekeraar heeft betaald, is logisch, dat CB het over dagwaarde van de materiële schade heeft, is logisch, en dat hem, in zijn ogen impertinente vragen over zijn rug en bedrijf worden gevraagd, maar ook die zijn logisch.
Letselschadegevallen zijn in ieder geval langdurig.

Frantic2
Berichten: 1522
Lid geworden op: 13 mar 2012 19:50

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Frantic2 »

u moet u niet zo druk maken en uw advocaat dingen laten regelen.

Daar heeft u zelf een volmacht voor afgegeven! Het zal mij niks verbazen als u binnenkort een vriendelijk doch dringend verzoek krijgt om u afzijdig te houden, van uw eigen advocaat! Laat die mensen hun werk doen en ga niet eisen dat een tegenpartij de rekening van de zorgverzekeraar betaald!

U heeft zelf 750 eigen risico gekozen en dat zal u moeten voorschieten, De rekening kan naar uw advocaat en die zal hem opnemen in de schadestaat.

Dat u ook dure zaken moet claimen als bedrijfsbeëindiging (u bent 69?) dan zal de schade daarvan moeten worden aangetoond. Als uw bedrijf al niet veel inkomen genereerde kan u niet verwachten dat er opeens tonnen op tafel komen! Daar moeten ze toch gewoon vragen over kunnen stellen? Kan u daar niet tegen? Dan laat u uw advocaat de gesprekken voeren.

Wat zijn uw rest klachten na het ongeval? Ik lees dat u nare wonden heeft in uw gezicht maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u helemaal niks meer kan. Een gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, ja... Maar wat doet u voor werk? ( is al eerder gevraagd) Er zal een percentage aan moeten worden opgehangen en daar horen veel vragen bij, als u daar boos om wordt en gewoon alles betaald wil hebben wat u claimt... Dat kan toch niet?

Nogmaals, u kiest een advocaat en laat die dan ook zijn of haar werk doen,

Komkommertijd
Berichten: 5847
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Nederbelg!

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Komkommertijd »

Centraal Beheer is via Achmea groep ook Zilveren Kruis die in Lelystad en Slotervaart de ziekenhuizen gesloten heeft.

Nu zitten ze daar met lange wachttijden in omringende regio en overvol, en helaas kan iemand die slachtoffer werd van Achmea groep niet kiezen, maar ik denk dat aandeelhouders belangrijker zijn en zoveel mogelijk afwijzen.
Als we in November massaal een verzekering elders buiten de Achmea groep overwegen is er een kans dat ze wakker worden en gaan aanpassen.

Ik overweeg zelf ook een andere Budget verzekeraar te nemen, weet hoe de gevolgen kunnen zijn als ze teveel macht hebben.

Lady1234
Berichten: 14562
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Wat heeft een autoverzekeraar van doen met gesloten ziekenhuizen en zorgverzekeringen?

chrisd1
Berichten: 2058
Lid geworden op: 24 mar 2009 07:12

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door chrisd1 »

Lady1234 schreef:
07 sep 2019 11:59
Wat heeft een autoverzekeraar van doen met gesloten ziekenhuizen en zorgverzekeringen?
De zorgverzekeraar, die het Slotervaart heeft gesloten en autoverzekeraar hebben dezelfde eigenaren.

Michael1950
Berichten: 30
Lid geworden op: 07 apr 2015 15:35

Re: Letselschade Centraal Beheer / Achmea

Ongelezen bericht door Michael1950 »

Forum is een schitterende plaats om te lezen wat in onze samenleving leeft. Is niet altijd juist en correct maar geeft mij wel een idee wat er speelt. Kort nog enkele opmerkingen, de automobilist heeft schuld bekent van het ongeluk en mijn zorg verzekering heeft mij de gegevens van de automobilist gekregen om de schade bij zijn verzekeraar te vorderen.

Kan en wil de advocaat van een rechtbijstand verzekering wel het maximale voor zijn/haar cliënt claimen? Het is een kleine wereld en ze kennen elkaar allemaal. Advocaat en schade expert gaan elkaar het leven niet moeilijk maken, ze komen elkaar regelmatig tegen, de ene keer geeft de ene wat toe, de andere keer weer de andere, koe handel dus. Rijdt iemand de spatbord van je auto eraf dan kan precies berekend worden wat dat aan materiaal en arbeid gaat kosten. Hoe stelt men de prijs van letsel vast. Ik ken het verhaal van iemand die van achteren is aangereden, klaagde daarna dat hij daardoor vaker hoofdpijn had. Vastgesteld is € 10,000. Ken ook het verhaal van een jongen die door een ongeval hersenletsel heeft opgelopen. Zaak loopt nog steeds en er wordt onderhandeld over 1.8 miljoen.

Een no cure no pay advocaat zal zeker het vuur uit zijn sloffen lopen om een goed bedrag te vorderen. Daar zit ook zijn verdienste in, het gaat je wat geld kosten maar het bedrag kan ook hoger zijn. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt :) Hiermee bedoel ik ook de zogenaamde onafhankelijke schade experts :)

Spreek net iemand hier in mijn zaak die ook van zijn fiets is gereden. Verzekering wilde het met € 2000,- afdoen. Is een fervente sporter en voerde aan dat hij niet kon voorzien wat zijn toestand over 15 jaar zou zijn. De verzekering heeft hem daarom met € 15.000 afgekocht. Duurde wel 2 jaar maar dat is ook vaak een tactiek van verzekeringen. Zij hebben geen haast en laten je lekker wachten tot je het beu bent en komen daarna met een belachelijk laag bod. Je neemt het dan aan om er vanaf te zijn. Mijn advies is dan ook, neem nooit het eerst bod aan :)

Plaats reactie