LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Letselschade door loslopende herder Postbank betaald niet

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
Gerard Visbeen

Letselschade door loslopende herder Postbank betaald niet

Ongelezen bericht door Gerard Visbeen » 15 mei 2003 17:48

Mijn hondje en ik zijn aangevallen door een grote loslopende herder, bijde lichamelijk en materieele schade vacantie uit moeten stellen na vijfdagen toch met vacantie en het ging niet goed met mijn hondje, eerder terug en onmiddelijk naar dierenarts zonder mijn hondje te onderzoeken maak maar afspraak met dierenkliniek,wachtlijst vijfweken,in het weekend met spoed naar dienstdoende arts want mijn hondje dreigde te stikken,deze regelde op maandag onmidelijk naar Utrecht en mijn hondje was gered.
kosten waren niet mis, dus toen de Postbank,leek goed te gaan,betaalde al wat hogerekeningen,maar ondanks een dierenarts en een specialist die bevestigen dat de behandeling nodig was eist de Postbank al het betaalde geld terug omdat onze toen malige dierenarts aan de postbank vertelde dat hij al iets had voor het gevecht,waar hij al anderhalfjaar mee bezich was en niet oploste en wel rekende.
En heeft het hondje niet op het stikken onder zocht maar weet wel te vertellen wat het was.
Dus twee artsen bevestigen op papier en telefoon dat het wel met het gevecht van doen heeft, wat postbank gewoon aandelaarslapt en dreigd mij met incasso.
Radar help mij!!!!!

- telefoonnummer verwijderd; in bezit van redactie -
Dus twee artsen

Rachel

Re: Letselschade door loslopende herder Postbank betaald niet

Ongelezen bericht door Rachel » 08 jun 2003 10:11

Hallo, leg je probleem voor aan het bestuur van de Dierenbescherming in jouw woonplaats. Het adres kun je vinden in de gemeentegids. Dierenartsen zijn niet gecharmeerd van het bestuur van de Dierenbescherming als zij een klacht ontvangen. Daarnaast hadden de dierenartsen naar jou moeten communiceren wat het probleem is van jouw hond, jij betaalt immers in eerste instantie de rekening. Ga voor de zekerheid even naar de Rechtswinkel voor dit probleem.
groet van een dierenliefhebber.

Gesloten