LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] meer last als gedacht

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
rene1980
Berichten: 19
Lid geworden op: 26 nov 2005 18:20

meer last als gedacht

Ongelezen bericht door rene1980 »

Alsvast sorry voor het waarschijnlijk lange verhaal, maar wil het zo goed mogelijk doorgeven zodat er een juist beeld ontstaat.

Mijn vriendin zat 6 a 7 jaar geleden bij dr broer in de auto op de achterbank toen er op een kruizing een auto op hun auto inreed ( aan de zijkant) waardoor ze in een ongeluk belande.

Ze is toen voorzichtig met nekkraag uit de auto geknipt en naar het ziekenhuis vervoert.

Daar bleek er gelukkig niets gebroken te zijn en ook niet verschoven ( wervels e.d.) wel had ze een hersenschudding opgelopen.

Na deze tijd is er een schaderegeling geweest telefonisch waarbij een medewerker van de verzekering van de broer van mijn vriendin ( volgen jullie het nog :D) het 1 en ander uitzocht en hun 7500 euro euro aanbood voor letselschade, en mocht ze toch nog meer problemen krijgen dan zou ze contact op moeten nemen.

Omdat zij voor dr gevoel alleen een hersenschudding had zijn ze hiermee akkoord gegaan ( er is overigens nooit iets getekend) en ze zouden dan wel contact dus opnemen mocht er toch nog meer klachten komen,

Sinds het ongeluk had zij toch wat meer last van dr nek maar niet zodanig om weer contact op te nemen vond ze.

Helaas wordt het gewoon elk jaar wat erger,. ze is al een keer door dr rug gegaan, en heeft enorme hoofdpijnaanvallen wat uit dr nek komt. Ze is al diverse malen naar een fysio geweest die het dan los maakte waarna het wel wat beter ging maar het gaat steeds sneller ook weer vast zitten, en dit allemaal komt toch wel 99% zeker door het ongeluk en dat daardoor de rug en nek een zwakke plek zijn gebleven wat helaas niet op de genomen foto's te zien was.

Ze heeft inmiddels 2 opleidingen moeten laten schieten door deze klachten, aangezien ze teveel ziek thuis was ( door hele erge hoofdpijn aanvallen)

Tevens kan ze niet anders dan thuis studeren aangezien ze niet hele dagen in de schoolbanken kan zitten, omdat ze anders enorm last van dr lichaam krijgt.

We zijn beide niet op geld belust helemaal niet, maar we vinden zo langzamer hand door al deze dingen die 7500 euro niet meer dan een schijntje ten verhouding van wat ze heeft moeten doorstaan, in alle weken dat ze op bed lag met hoofdpijn, alle keren naar de fysio of ziekenhuis voor onderzoek, en 2 jaar schoolkosten betaald voor niets, 2 jaar weggegooid kwa studie en ook nog door rug gegaan en een paar keer bijna.


is hier nog iets aan te doen of kan dit echt niet meer??

Cor1
Berichten: 11
Lid geworden op: 05 jan 2007 09:09

Re: meer last als gedacht

Ongelezen bericht door Cor1 »

Dat ligt eraan. Is de betaling meer dan 5 jaar geleden gedaan, dan is de vordering inmiddels verjaard. Is het minder dan 5 jaar dan kun je proberen het dossier te laten heropenen. Je moet dan wel aantonen dat de huidige situatie evenals de problemen met de studie in de afgelopen jaren ongevalsgevolg zijn. Daarvoor heb je medische informatie nodig van alle behandelende artsen en therapeuten uit de afgelopen jaren. Mocht je het dossier kunnen heropenen dan is een goede belangenbehartiger noodzakelijk.

rene1980
Berichten: 19
Lid geworden op: 26 nov 2005 18:20

Re: meer last als gedacht

Ongelezen bericht door rene1980 »

De betaling is nog geen 5 jaar terug gedaan. is in 2004 gedaan dus dat zit wel goed gelukkig.

Verder is het bewijzen natuurlijk een verhaal apart maar dat kunnen we altijd bekijken met de therapeuten en belangenbehartigers\

wel bedankt voor je antwoord

mr Floppy
Berichten: 193
Lid geworden op: 29 jan 2006 13:49

Re: meer last als gedacht

Ongelezen bericht door mr Floppy »

Die verjaringstermijn van 5 jaar is alleen maar als je na 5 jaar pas claimt.
Hier is afgesproken dat er opnieuw contact opgenomen moet worden als er zich meer schade voordoet.
Doe dit dus gewoon, en kijk wat er verder afgesproken kan worden.
Het zal natuurlijk niet makkelijk zijn, aangezien de verzekeraar hoogstwaarschijnlijk zal zeggen dat de klachten en alle verdere schaden niet aan het ongeval te wijten zijn.

seagoing racer2
Berichten: 2122
Lid geworden op: 10 jun 2006 10:40

Re: meer last als gedacht

Ongelezen bericht door seagoing racer2 »

Beste Rene,

Het lijkt me zeer moeilijk om het verband tussen de hoofdpijnen / het door de rug gaan en het ongeluk aan te tonen .

Hoe ben je van plan dat aan te pakken ?

Ik neem aan dat de verzekeraar hier wel enig substantiele bewijzen voor wil zien

rene1980
Berichten: 19
Lid geworden op: 26 nov 2005 18:20

Re: meer last als gedacht

Ongelezen bericht door rene1980 »

Bewijzen is altijd lastig zeker als het al wat langer geleden is.

Wel hebben we de bewijzen dat zij deze klachten heeft gehad ( via school waar ze heeft gezeten) diverse malen naar therapeut geweest, arts e.d.

Al deze dingen moeten we bij elkaar zetten en ook gewoon zoveel mogelijk ingaan op de klachten die ze toen had en die ze nu heeft. en die ze in de tussentijd heeft gehad. en dan inderdaad kijken of we kunnen aantonen met iemand die weet hoe je dit het beste aan kan pakken, dat dit door het ongeluk komt.

Dat het er door komt is opzich zo waar als wat, ze is 20 jaar heeft een best goede houding lichamelijk had voor het ongeluk nooit ergens last van en sinds het ongeluk last van nek en rug, en dit bleef gewoon terugkomen en is gewoon een zwakke plek. ze voelt dat de hoofdpijn simpelweg uit dr nek komt, en dit zegt de dokter ook en de therapeut ook, en het aantonen dus dat dit door het ongeluk komt zal je nooit 100% zekerheid maar wel dat het wel erg toevallig is dat zij toender tijd door last van nek met kraag uit auto is gehaald en ook eruit is geknipt en sindsdien toch elke keer de last kreeg.

Gesloten