LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Reintegratie bij Winnock

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
fubar
Berichten: 59
Lid geworden op: 25 nov 2005 00:28

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door fubar » 05 mar 2009 12:11

1) inzage in je "winnock"-dossier
2) Kopieen van complete dossire mee laten geven
3) Indien het dossier onzinverhalen bevat -ziet er naar uit- dan laten vernietigen :twisted: (kopieen zelf houden als bewijs c.q. second-opinion)

NB: hen e.e.a zelfde meegemaakt tijdens een revalidatie-periode (max. 5 maanden). Kreeg later te horen van de huisarts (ontslagbrief) dat er sprake zou zijn van 'passieve copingstijl' en 'kinesiofobie'.
patient zou klachten zelf in stand houden. Later werd dit alles door oogarts/neuroloog/kno-arts middels objectiveerbare diagnostie als onzin bestempeld...........het kan verkeren binnen de revalidatie-"GENEES'kunde :lol:

Panthera tigris altaica
Berichten: 79
Lid geworden op: 19 jan 2009 19:01

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door Panthera tigris altaica » 07 mar 2009 11:48

In principe hebben die reintegratie bureau's allemaal een dubbele pet op en werken zelden in het voordeel van de werknemer (is mijn idee!)

Ikzelf kreeg het advies om bij het UWV een second opion te halen. Zij zouden uiteindelijk toch een onafhankelijk oordeel moeten geven.

hanz
Berichten: 387
Lid geworden op: 07 jun 2005 18:57

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door hanz » 07 mar 2009 12:42

Wat betreft die multidiciplinaire aanpak van Winnock:

Op 30 jan 2009 verscheen Noors onderzoek naar mulidiciplinaire interventie:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov:80/pubmed/1 ... d_RVDocSum

CONCLUSION: The consistency of the findings across the different designs strongly suggest that early multidisciplinary evaluation and advice increased the risk of having chronic neck pain three years following a minor or moderate traffic injury. Literally, the intervention may therefore have done more harm than good.

Vrij vertaald: Vroegtijdige Multidiciplinaire interventie vergroot het risico op chronische nekklachten drie jaar na ongeval.
Aannemelijk is dat de interventie meer kwaad dan goed doet.

Dat zalnatuurlijk Winnock Worst Wezen. Inmiddels ben je ontzorgt, zij strijken het geld op, TP's, werkgevers etc verschuilen zich erachter en jij moet maar zien dat je al die onzin weer rechtgebreid krijgt

Dus:Doorgetsuurd naar Winnock? Uitprinten die handel en aan de verwijzer geven.

Al geweest bij die club en nog steeds klachten etc: uitprinten en aan de bedrijfsarts etc geven.

Hanz

fubar
Berichten: 59
Lid geworden op: 25 nov 2005 00:28

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door fubar » 08 mar 2009 09:50

hanz,

dan zou mariëlle haar schoolgeld terug moeten vragen en haar promotie in moeten leveren :lol:

http://www.kenniscentrumakb.nl/publicat ... res%202003

fubar
Berichten: 59
Lid geworden op: 25 nov 2005 00:28

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door fubar » 08 mar 2009 10:16

De besproken onderzoeksresultaten duiden op een positieve werking van ECT op pijn syndromen, zoals complex regionaal pijn syndroom (CRPS), fantoompijnen en neuropathische pijnen, maar ECT lijkt geen verlichtende werking op thalamische pijn :roll: en fibromyalgia :roll: te hebben. In de discussie zal getracht worden een verklaring te vinden voor de wisselende resultaten van ECT op chronische pijn.
http://dare.uva.nl/document/19661


Onkel doktor, wat is het verschil tussen thalamische pijn en fantoompijn :?:

eiffelarbo
Berichten: 3
Lid geworden op: 17 feb 2009 00:16

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door eiffelarbo » 22 apr 2009 01:38

Hallo Allen,

Ik ben door omstandigheden een tijdje niet op het internet geweest.

Samenvattend:

Ik kan nog steeds niet werken doordat ik bijna niet kan zitten, en stilstaan voor een langere tijd niet mogelijk is. Ik ben via de reguliere gezondheidszorg( Wat klinkt dit eng zeg....) weer doorverwezen naar de specialist.
Deze vermoed een nieuwe hernia. Inmiddels via de bedrijfsarts en arbeidsbetrekkingen in gebreke gesteld, omdat het door de bedrijfsarts voorgestelde reintegratietraject niet werd voldaan.

In het licht op het voorgaande bedoel ik dat mij werd verweten dat ik geen enkele moeite had genomen om te reintegreren. Ik had alle goede adviezen, van de overigens vrouwelijke bedrijfsarts uit de regio Zwolle, in de wind geslagen. Ik werd medisch geacht te werken. Deze mevrouw heeft me overigens nog nooit lichamelijk onderzocht!

Momenteel kan ik moeilijk lopen, laat staan zitten en stilstaan.

Eerst werd gesuggereert dat ik bijna een vreugdedans moest doen om in aanmerking te komen voor het Winnock. Er moest hier een speciale goedkeuring komen van het hogere management. 8000 euro.

In mijn vorige reacties heb ik al aangegeven dat ik niet met Winnock in zee ben gegaan. Maar het geprek heeft wel geresulteert in een rapport wat ze hebben verstuurt naar mijn werkgever. De conclusie hierin was dat ik graag in aanmerking wou komen voor interventie van Winnock.

Ik kan dit niet verder uitwerken omdat ik dan mijn identiteit ga prijsgeven ( Ik denk namelijk dat er een aantal goed bedoelde "Winnockers"meelezen)

Ik kan je verzekeren dat ik hiervoor geen toestemming heb gegeven.

Resumerend kan ik zeggen dat ik een sterk vermoeden heb dat de bedrijfsarts er zeer zeker niet voor mij zit. Ik voel een verscholen hatelijkheid. Dit blijkt met name uit de manier waarop ze reageert!

Met betrekking tot de "speciale goedkeuring"heb ik navraag gedaan. Het laat zich raden waar mijn werkgever is verzekerd........................................................................................


Ach......ja Ach.......


Als je niet al zat bent van je kwaal, en je constateert dat het steeds grimmiger word...........We vallen na een jaar in de WIA/ Wet Poortwachter. Gij zoekt en gij zult niet naar Winnock gaan....

Met vriendelijke groet,

eiffelarbo


Iedereen beterschap en ik hoop er het beste van


Een boodschap voor de bedrijfsarts: BEROEPSCODE voor de BEDRIJFSARTS. GIJ GOOGLE EN GIJ ZULT VINDEN!!!!!

Laters!!

Panthera tigris altaica
Berichten: 79
Lid geworden op: 19 jan 2009 19:01

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door Panthera tigris altaica » 22 apr 2009 09:44

Ik voel een verscholen hatelijkheid. Dit blijkt met name uit de manier waarop ze reageert!
Ik herken het wel hoor. Ik heb dat ook eens met mijn chef besproken. Ik vroeg: wat zijn jullie van plan, afvoeren via een achterdeur of zo?

Nee! Dat lag aan mijn gevoel ... Die dame van personeels zaken durfde ook nog toch zeggen dat het tijd was voor mij om een psycholoog te bezoeken!

Eind van het verhaal, uiteindelijk ben ik doormiddel van een oprotpremie eruit gewerkt. Met wederzijds goed vinden, dat wel ... ik had het namelijk ook wel helemaal gehad.

Overigs wel een andere organisatie.

Jojo30
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 apr 2009 22:42

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door Jojo30 » 27 apr 2009 22:52

Wat jammer dat ik zoveel negatieve berichten over Winnock lees. Ik heb juist veel baat gehad bij mijn traject bij Winnock. Ik vind de mensen die er werken professioneel, oprecht en meelevend. Misschien scheelt het in welke plaats je bij Winnock bent geweest. Ik heb last van overbelasting van mijn schouder en daar zijn ze erg goed mee omgegaan. Na al die negatieve berichten (op eentje na) wil ik het toch even opnemen voor de mensen die mij behandeld hebben bij Winnock. Daar zitten echt een paar keien bij! :!:

hanz
Berichten: 387
Lid geworden op: 07 jun 2005 18:57

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door hanz » 28 apr 2009 09:13

Jojo,

Je hebt gelijk. Winnock kan in veel gevallen voor veel mensen die van slag raken als er sprake is van normale rug/nek/schouderklachten een goed steuntje in de rug betekenen.
Of een klopje op een overbelaste schouder.
Niks mis mee.
Echter in letselschadegevallen, en met name in geval van whiplash, is dat een steun in de rug van TP's en UWV.

Daar spelen andere belangen een rol dan die van de patient.

Hanz

fubar
Berichten: 59
Lid geworden op: 25 nov 2005 00:28

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door fubar » 29 apr 2009 16:32


Praetorian
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 sep 2009 07:58

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door Praetorian » 17 sep 2009 08:31

Bij Winnock werken ze met mindfulness. Dit is een boeddhistische methode om mensen te laten denken dat alles tussen hun oren zit. Mindfulness oftewel aandachtstraining is het hart van het boeddhisme en het hoogste goed wat je kunt bereiken. Check deze link maar eens:http://www.aandachttraining.info/histor ... ining.html

Deze methode gaat tegen mijn geloofsovertuiging in, maar daar is bij winnock geen ruimte voor.

Ze hebben geen respect voor andersdenkenden. ( christenen, moslims )

Mijn verdere ervaring:

Ze gaan minderwaardig met de clienten om. Er zitten wel 7 andere clienten bij als je de grond ingetrapt wordt.

Als ze niet tot je door kunnen dringen dan wordt je genegeerd en bij je werkgever bestempeld als "niet mee willen werken". Daarna gaan ze je met z`n tweeen bewerken. In mijn geval was dit met z`n drieen.

Ze proberen je compleet af te breken en dat lukt bij sommige clienten wel alleen zijn er ook clienten die daarna niet meer opgebouwd kunnen worden. M.a.w. je bent er aan het eind van het liedje beroerder aan toe dan dat je er binnen kwam.

Praktijkvoorbeeld;een geval van een man met rugklachten. Zat in mijn groep. Ze konden hem niet overtuigen . De man heeft gewoon erge pijn en dat was hem aan te zien ook.Je gaat dit niet geloven maar er werd hem keihard aangezegd dat hij eigenlijk opgenomen moest worden in een inrichting!!!

Dit is complete manipulatie en respectloos omgaan met mensen!

Mijn conclusie is: Natuurlijk mankeert er aan iedereen wel iets, maar bij winnock zijn de werknemers compleet gestoord! Ze hebben de complete macht, kunnen altijd zo`n rapport opstellen wat hun het beste uitkomt. Zij komen er altijd mee weg, maar jij niet. Je werkgever gaat sowieso jou niet geloven, want bij winnock zitten de "deskundigen" en bij jou zit er eigenlijk wel minstens één draadje los. Ik heb mensen meegemaakt die geestelijk compleet aan de grond zaten en die doodleuk, waar iedereen bijzit, de tafel ondergeschoffelt, vernederd, uitgescholden werden en ga maar door.

Ik hoop dat radar hier weer aandacht aan gaat besteden. Ook zit ik te denken om een werkgroep op te starten omdat ik vind dat mensen niet op deze manier behandeld mogen worden.

Laat wat van je horen!

hanz
Berichten: 387
Lid geworden op: 07 jun 2005 18:57

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door hanz » 17 sep 2009 12:46

Helaas heb ik niet met verbazing je bericht gelezen. IK hoorde meer van de praktijken bij Winnock.
Wat ik triest vind,is dat ze de van oorsprong oordeelloze boeddhistische meditatie methode zo "verkrachtten".Ik heb zelf mindfulness-meditatie gedaan,met plezier. Maar wel bij een integere docent. Die rekening hield met de ev.negatieve gevolgen van kijken naar je eigen gedachten,zeker als iemand wat labiel was.
De mensen bij winnock zouden kunnen leren van het boeddhisme. En met compassie en mededogen met hun clienten kunnen omgaan. Nu gedragen ze zich als gewone hollandse rot-schoften.
Sterkte.

Praetorian
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 sep 2009 07:58

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door Praetorian » 19 sep 2009 09:43

Dank je wel voor je reactie.
Het bericht wat ik plaatste, is in de eerste instantie bedoelt voor diegene die geestelijk zwak staan. M.a.w. ze maken een moment in hun leven mee dat ze het even niet meer alleen redden en op die momente denk je dat je er nooit meer doorheen komt. Ik ken die momenten als geen ander.

Maar ga dan vooral NIET naar WINNOCK. Misschien vindt je het overdreven, maar hun methodes daar doen me denken aan hersenspoelen.

Geestelijk zwakke mensen zijn natuurlijk gemakkelijk te kneden. Laat die stumperts maar denken dat ze alles fout doen zodat winnock daarop in kan spelen en dat doen ze op een gevoelloze en keiharde manier. En indien je het ergens niet mee eens bent, dan wordt je vanaf dat moment geheel genegeert.

Het vervelende daar is dat ze vooral NIET zeggen wat ze nu met je aan het doen zijn. Wanneer ze mindfulness hanteren, dan heb ik het recht om dat te weten. Maar daar kwam ik later pas achter en zoals ik al zei, daar wil ik verder niks mee te maken hebben.

Het is trouwens onbegrijpelijk dat die gasten gewoon hun gang kunnen gaan en dat hier verder geen aandacht aan besteed wordt.

ap1973
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 okt 2009 19:34

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door ap1973 » 12 okt 2009 20:03

hallo,

Ook ik heb aan den lijve mogen ondervinden hoe Winnock werkt.....
Ik heb een tijdje geleden het middellange traject gevolgd. Na het kennismakingsgesprek en wat google werkzaamheden ben ik enorm gaan twijfelen of dit wel de goede stap zou zijn. Na nog een gesprek toch de stap genomen, al had ik vanuit mijn werkgever ook niet veel keus.
Ik ben daar gekomen met een burnout, veroorzaakt o.a door het altijd streven naar perfectie en heel erg onzeker zijn (gaat vaak samen overigens). Op een gegeven moment kom je je zelf dus echt tegen.

Het middellange traject dus....
De groep waarin ik zat, was gelukkig niet zo groot, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Ik vond de mensen die ons begeleidde wel wat vreemd, kan ook niet zeggen waarom ik dat vond, maar ze hadden allemaal een enorm ego.
Aan mijn vermoeidheid konden ze niets doen, maar ze konden me wel leren hoe ik ermee om zou moeten gaan. Trouwens, met wat voor problematiek je ook komt, ze kunnen daar niets mee, behalve dan je ermee om leren gaan....

De intensieve fase vond ik nog best interessant. Het brengt je weer even terug bij jezelf. Het klopt overigens dat grenzen, daar het magische woord is. In mijn geval was dit prima hoor om het er over te hebben. Perfectionisten kennen geen grenzen, dus wat dat betreft ok. De rest vond ik een enorme aanfluiting. Je hebt zogenaamde terugkomsessies. Je zit hier 2 uur lang met totaal vreemde mensen om je heen. Allemaal gaan zij hun verhaal doen en vertellen hoe hun reintergratie verloopt. Uiteindelijk kom je zelf ook 10 minuten aan de beurt, waar je niet veel mee op schiet. Ik had graag meer aandacht gehad voor mijn terugkeer naar de werkvloer. Uiteindelijk is dat ook de bedoeling van het winnock gebeuren dacht ik. Toen ik hier kritiek op had, ben ik zo hard aangepakt dat ik weer helemaal terug was bij af. Het is echt ongelofelijk wat er daar tegen me gezegd is. Dit in een fase dat je dus zeer kwetsbaar bent. Ik heb erover nagedacht hier een officiele klacht over in te dienen....maar niet gedaan.

Mensen daar zijn ook echt niet zo professioneel en kundig als ze zich voor doen hoor, maar hangen ondertussen wel de psycholoog uit. De meesten reintergratie coachen zijn gewoon fysiotherapeuten en weten dus helemaal niets van het menselijk brein. Eigenlijk ben ik er alleen maar slechter uit gekomen. De dingen die me gezegd zijn, bevestigden alleen maar mijn problematiek. Dit was zo heftig dat ik uiteindelijk hulp van anderen heb moeten zoeken. Ze zeiden later ook dat mijn problematiek misschien ook wel te heftig was voor Winnock. Vreemd, want in mijn intake was ik heen duidelijk geweet waar de problemen lagen. Ze kunnen volgens mij altijd wel wat mee.

Nee, ik zou Winnock nooit adviseren. Ik heb het al eerder gelezen; als je een uitwijkmogelijkheid hebt; dan altijd doen!!
De mensen behandelen je allemaal als een stelletje loosers en ondertussen hemelen zichzelf helemaal op. In al die jaren zijn ze zichzelf zo geweldig gaan vinden, dan ze geen normale kijk meer hebben op de maatschappij. Er is ook niemand die ze daar corrigeert!!

Ik heb het traject niet afgemaakt. Ben letterlijk gevlucht doordat ik een andere baan kreeg aangeboden. Ik heb daar zelf om een eind gesprek gevraagd. Wilde voor mezelf een en ander af ronden. Er is niemand van Winnock geweest die me succes heeft gewenst in mijn nieuwe job en ook later is er niemand geweest die gevraagd heeft hoe het daar verloopt......
Ze zeggen dat ze daar echt voor de mensen zijn, maar mij is duidelijk dat ze wel degelijk een dubbele pet op hebben....!!

Ank83
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 nov 2010 20:58

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door Ank83 » 10 nov 2010 21:12

Wat vind ik het ontzettend jammer dat er hier zoveel negatieve reacties te lezen zijn over Winnock.
Zelf volg ik het re-integratie traject in Arnhem en zit ik nu in de derde week van de intensieve periode.

Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken en aangeven wat ik bij mijzelf en mijn groepsgenoten heb zien gebeuren. Ik kwam binnen met een flinke ontregeling. De oorzaak van ontregeling van de groepsgenoten varieerde overigens van een burn-out naar een whiplash.
Stuk voor stuk zijn we ontzettend gegroeid en voelen we ons beter in ons vel.

Ik heb vanaf de eerste dag ontzettend veel geleerd. Dingen over mezelf, mijn gedrag en normen&waarden.
Ik heb heel erg veel baat bij de werkwijze van Winnock en voel me hier erg prettig bij.
Het personeel van Winnock Arnhem kijkt heel goed naar de deelnemers en hebben (een zeer goed en getraind) oog voor de houding en het gedrag.
Ik heb ook leren kijken naar mijzelf en mijn gedrag en merkte al in de eerste week dat ik veel vooruitgang boekte. Ik woon samen en ook mijn vriend merkte aan mij dat ik veel rustiger ben en soepeler/fijner in de omgang.

Ik kan niks negatiefs bedenken over Winnock Arnhem, en hoop dan ook van harte dat dit forum mensen niet afschrikt om een traject te volgen.
Bepaal zelf wat je van Winnock vindt en laat je niet (af)leiden door de mening van anderen, ieder mens is anders en ieder mens reageert anders op de werkwijze die zij hanteren.
Voor de een werkt het misschien niet en voor de ander (en mijzelf) werkt het als een tierelier.

miljavanderplaat
Berichten: 6
Lid geworden op: 14 okt 2010 15:39

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door miljavanderplaat » 11 nov 2010 16:12

Hallo ook ik heb ervaringen met Winncok ( de zomer van 2009 ), en ik kan alleen maar zeggen wat hierboven al verteld word; wat een onzin iets! Alleen maar groepsgesprekken ( alsof praten helpt bij een whiplash wat ik zelf ook heb door een auto-ongeluk ) Ze doen nog steeds groes sessies, zogenaamd fitness, en individuele gesprekken. Ik ben er twee weken geweest en ze zeggen dat je geen pijn hebt enzo. Wat uiteraard totaal niet waar is. Ik heb nog nooit zo'n grote onzin meegemaakt als daar. Ik ben zelf nu 21 jaar en ik was het jongste persoon ooit bij Winnock in behandeling, ik kan tegen iedereen zeggen; niet doen!!! Het kost bakken met geld, en het lost niets op! Behalve dat die mensen je onderhand een trauma aan praten waar je dus helemaal niets aan hebt.

Irene17
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 dec 2010 11:13

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door Irene17 » 03 dec 2010 11:30

Ik ben bekend met Winnock, het is een bedrijf waar onderlingen vestigingen grote problemen hebben met elkaar, er worden extene bureau's ingehuurd om de problemen, vooral in Rotterdam, onder de medewerkers op te lossen.
Het is een duur bureau, er zijn heel wat betere methode's te bedenken dan Winnock.
Bij het gewone maatschappelijk werk, in diverse gemeenten, zijn hele goede medewerkers beschikbaar met een behoorlijk aantal jaren van studies en werkervaring. Die in feite dezelfde trajecten doorlopen en die je uiteindelijk nog beter doorverwijzen. Winnock kost de verzekering heel veel geld met weinig resultaat. Want het is niet gegarandeerd dat de verzekeringen deze kosten blijven vergoeden. En het maatschappelijk kost niets, niet de werkgever/ werknemer niet je verzekering.
Het komt uit de ANWBZ pot. Dus doe je voordeel

comeyer
Berichten: 95
Lid geworden op: 10 jan 2010 14:16

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door comeyer » 05 dec 2010 12:46

Ik ken heel Winnock niet maar die lui zitten er puur voor henzelf en iedere persoon die er komt vangen hun geld van. Die mensen zijn volledig afhankelijk van de economische situatie en van subsidies. Het beste is om dat soort nietstoevoegende bedrijfjes massaal te laten sluiten en dat alleen zo her en der wat overheidsbedrijfjes wat volk voorthelpt of wat dan ook.
Ik heb toevallig zelf ook eens in een reintegratiebedrijfje gewerkt ( wat je werk noemt) en vooraf nam ik het al niet serieus maar nu al helemaal niet meer. Het is een achterlijk gedoe waar 90% van de mensen geen donder aan hebben.

mar-cha
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 apr 2013 16:09

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door mar-cha » 17 apr 2013 16:30

Ik moest op advies van de bedrijfsarts en mijn werkgever me melde bij Winnock. De eerste dagen dacht ik echt "waar ben ik beland". Groepsgesprekken, problemen van andere aanhoren. Okè, je zag/hoorde wel herkenbare dingen in de levensverhalen van de mensen, maar zat ik daarop te wachten? Tijdens 'sessies' vond ik de 'deskundige' soms ongeïnteresseerd (zaten nagels schoon te maken) of in enkele gevallen zelfs bot en kwetsend. Ik weet niet wat hun bedoeling daarbij is, maar ik werd er alleen maar onrustiger van. Ging slechter slapen, kreeg koorts aanvallen en erge pijn aan mijn lijf door de spanningen daar. Mensen die erg verdrietig of boos zijn aan het eind van de dag laten ze zo naar huis gaan.
Ze proberen, voor mijn gevoel, je aan te praten dat je lichamelijke klachten is ontstaan door een 'trauma' uit je verleden.
Bij het bewegingsprogramma voelde ik me gedwongen om te presteren.
Ik weet heel goed wat ik wel en niet wil, of kan. Zelfs de specialisten in het ziekenhuis vertellen mij wat wel en niet kan. Maar Winnock praat over de specialisten, alsof hun niet goed bij hun hoofd zijn.

Ik vind dit een kwalijke zaak.
Voor mijn gevoel helpt mijn fysiotherapeut mij beter dan Winnock.

Als je dan ook nog eens alle negatieve berichten leest op internet, zet dat je verder aan het denken.

Ik heb het advies gekregen voor een lang traject, maar ik denk er erg over om ermee te stoppen, zodat ik de rust weer in mijn lijf krijg.
Ik bezoek tenslotte niet voor niks diverse specialisten in het ziekenhuis. Dit is niet omdat ik iets zou hebben dat "tussen mijn oren" zit. Er is wel degelijk iets aantoonbaars en dit is met het Winnock toverstafje niet weg te toveren!

renata1966
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 aug 2013 10:10

Re: Reintegratie bij Winnock

Ongelezen bericht door renata1966 » 26 aug 2013 10:19

Hallo,

Mijn werkgever wil mij naar Winnock sturen. Ik heb een hernia,die ze niet opereren en januari loopt de 2 jaar af.
In die anderhalve jaar hebben ze voor mij geen vervangend werk kunnen vinden. Ik doe de re-intergratie bij Agens. Ben druk op zoek naar ander werk.
Mijn vraag is, kan ik Winnock weigeren, want ik zie niet in, wat hun nog kunnen doen, als pijnpoli en specialisten in ziekenhuis ook niks meer kunnen doen. Heb medicijnen die de pijn aardig onderdrukken.
Financieel kost het mij ook nog geld, volgens mijn zorgverzekeraar, ondanks dat mijn werkgever deel wil mee betalen.


Hoop dat iemand mijn vraag kan beantwoorden.

Gesloten