LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Smartengeld

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
Schoonen

Smartengeld

Ongelezen bericht door Schoonen » 06 jun 2005 01:15

Graag zou ik willen dat er iemand my kan vertellen waar ik wat info kan krijgen omtrent bedragen over smartengeld.

Ik sta op het punt om een beslissing te moeten nemen over een bedrag dat me is aangeboden.Mijn advocaat heeft nooit te kennen gegeven wat voor een bedrag redelijk zou zijn en gaat zonder meer accoord met het bedrag dat is aangeboden door de advocaat van de verzekering.Ik heb geen idee of dit reeel is of niet.

Ik heb 7 jaar geleden een zwaar ongeluk gehad ( schuld was 100% bij de tegenpartij en de verszekering heeft alle aansprakelijk aanvaard. Gevolg 6 operaties waaronder 3 hele grote, littekens over heel mijn been knie en rug, been 4 cm korter geworden en een zwaar beschadigde knieschijf, de eerste 5 jaar tesamen 1 jaar op bed heb moeten liggen en 4 jaar revalideren, blijvende gevolgen,altijd korte stukjes meer lopen met 1 kruk en korte stukjes is ongeveer 50 meter, niet meer kunnen autorijden,fietsen enz. ben afhankelijk geworden van een scootmobiel en naaste familie.

De materiele kosten zijn allemaal oke dat is geen punt maar ik heb over het smartengeld een naar gevoel, mischien onterecht, ik weet het niet
Misschien dat iemand advies voor mij heeft en weet waar ik kan zoeken.

Gast

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Gast » 06 jun 2005 12:53

Hoi,

Allereerst hoop ik dat er nog verbetering van je toestand in mag zitten. Leuk is bepaald anders.
Tik op Google "smartengeld" in. Wellicht kun je daar wat wijzer worden.

Groet en sterkte toegewenst,

Hans

p.vanaarle
Berichten: 719
Lid geworden op: 23 mei 2005 16:25

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door p.vanaarle » 06 jun 2005 15:07

Smartengeld wordt vastgesteld op basis van het percentage (goeddeels
blijvende) FUNCTIONELE INVALIDITEIT van de TOTALE MENS (% F.I.T.M.)
(dat is dus iets geheel anders dan percentage arbeidsongeschiktheid).
Er zijn tabellen voor samengesteld op basis van gerechterlijke uitspraken / jurisprudentie.
Die uitspraken kunnen nog behoorlijk variëren, maar in 1997 heb ik eens een hele lijst daarvan gekregen en toen was daar gemiddeld een bedrag van 3000 gulden per procent FITM. uit af te leiden, maar dat percentage zelf is geen gehanteerde norm. Inmiddels is dat bedrag ook al weer gestegen.
Eerst moet er sprake zijn van een eindsituatie, voor dat medici dat percentage FITM kunnen vaststellen. daaruit volgt dan aan de hand van die jurisprudentie de hoogte van het smartengeld.

Oplossing / advies:
Vraag je advocaat om die medische vasstelling als er sprake is van een eindstadium en vraag hem naar jurisprudentie van soortgelijke gevallen.
Advocatenkantoren hebben meestal een abonnement op verkeersrecht.
Je kunt ook zelf daar informatie verkrijgen natuurlijk. klik op de link:
http://www.verkeersrecht.nl/
Je kunt ook bij de ANWB informatie krijgen. klik op onderstaande link:
http://www.smartengeld.nl/

Sukses ermee, Paul van Aarle
Laatst gewijzigd door p.vanaarle op 06 jun 2005 23:12, 2 keer totaal gewijzigd.

Gast

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Gast » 06 jun 2005 15:23

Als jij of iemand anders meer over dit onderwerp weet, meld het dan op dit Forum. daar help je je lotrgenoten mee.

Schoonen

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Schoonen » 07 jun 2005 01:28

Dank je wel voor jullie reacties

De eindsituatie is bekend en begin vorig jaar heb ik een uitgebreid medisch onderzoek gehad,daar kwam uit 22% FITM als duidelijke relatie vanwege het ongeval,met uitzondering van verlies in spierkracht en met de aantekening dat er gegarandeerd problemen zullen ontstaan vanwege mijn knieschijf en er waarschijnlijk een stijfzetting van mijn been moet plaatsvinden, een nieuwe knie is geen optie in mijn geval.

Het grote probleem in mijn geval is dat ik als baby Polio heb gehad en mijn spieren wat achterstand hadden aan 1 kant van mijn lichaam,Ik heb de eerste 10 jaar van mijn leven als kind hard moeten knokken om alles goed te kunnen laten funcioneren en heb bereikt dat dat de specialisten toen hebben gezegd kom maar terug als er klachten zijn die zijn er daarna 32 jaar lang voor het ongeval nooit geweest Ik ben nooit meer bij een arts of specialist geweest ben omtrend de polio.
Ik was een zelfstandige vrouw die kon fietsen, dansen, autorijden,mijn huishouden het grootbrengen van mijn kinderen alles wat iemand zonder die ziekte te hebben gehad kon.

Voor het ongeval kon ik alles en had geen beperkingen, nu ben ik terug bij af door een onoplettend ogenblik van een persoon die te veel haast had,ook is door het ongeval mijn spierkracht in mijn been enorm afgenomen maar men neemt dat niet mee in de schade omdat er niet bewezen kon worden hoe mijn spierkracht voor het ongeluk was dus wordt ik afgerekend op mijn vroegere polio en dit doet nog het meeste zeer.

Ook voor de toekomst, kiezen tussen onder voorbehoud vanwege mijn knie of afkopen, Bij voorbehoud is het al heel duidelijk voor mij dat wanneer er problemen ontstaan er altijd eerst verband wordt gezocht vanwege Polio en als men dat vind moet ik het gedeelte materiele schade die nu vergoed gaat worden terug betalen.
Wil ik dat risico niet nemen en het afkopen kan ik niet meer terug komen wanneer de problemen met mijn knie verergeren.(wat zeker is dat gaat gebeuren)
Dit maakt de keuze heel erg moeilijk het verschil tussen het bedrag bij afkopen of onder voorbehoud is bijna niets.

Ik hoop niet dat jullie denken dat ik zielig ben, wat dat ben ik beslist niet, Ik ben blij dat ik bereikt heb na al die jaren wat ik nu heb omdat de vooruitzichten heel anders waren maar ik hoop voor mezelf dat ik het kan afsluiten met het gevoel dat alles rechtvaardig is en ik door kan gaan met mijn leven zonder angst voor de toekomst die nu voor mij is weggelegd.

De reactie van Paul maakt mij in ieder geval duidelijker hoe men smartengeld berekend.Dank je wel daarvoor

Gast

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Gast » 07 jun 2005 09:27

Hoi Schoonen,

Je schreef:
"Voor het ongeval kon ik alles en had geen beperkingen, nu ben ik terug bij af door een onoplettend ogenblik van een persoon die te veel haast had,ook is door het ongeval mijn spierkracht in mijn been enorm afgenomen maar men neemt dat niet mee in de schade omdat er niet bewezen kon worden hoe mijn spierkracht voor het ongeluk was dus wordt ik afgerekend op mijn vroegere polio en dit doet nog het meeste zeer".

Op een "poliosite" lees ik:
http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuse ... lk_id=1030

" Een moeilijkheid is dat als een patiënt ooit polio heeft gehad, hij niet noodzakelijkerwijs het postpoliosyndroom hoeft te ontwikkelen. "De patiënt heeft klachten die doen denken aan het postpoliosyndroom en hij heeft polio gehad. Dat lijkt dan een duidelijk geval. Toch kan het zijn dat de klachten en de polio niets met elkaar te maken hebben en dat de oorzaak van de klachten elders ligt."

Kortom: vond er bij jou differentiaal onderzoek met traumatisch zenuwletsel plaats waarbij duidelijk kon worden vastgesteld dat het krachtsverlies terug te voeren was op het post-polio syndroom?
Trat er tgv ongeval ook nekletsel op?

Groet,

Hans

p.vanaarle
Berichten: 719
Lid geworden op: 23 mei 2005 16:25

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door p.vanaarle » 07 jun 2005 11:56

Hallo Schoonen, Aan de uitslag zoals je hebt gemeld moet je je vast houden en voet bij stuk houden:
22% FITM als duidelijke relatie vanwege het ongeval,met uitzondering van verlies in spierkracht en met de aantekening dat er gegarandeerd problemen zullen ontstaan vanwege mijn knieschijf en er waarschijnlijk een stijfzetting van mijn been moet plaatsvinden, een nieuwe knie is geen optie in mijn geval.
Dat geldt als letselschadegevolg van het ongeval. Dat het verzekeringswezen zal trachten je die rechten te ontfutselen door het onder bestaand letsel te schuiven, daar moet jij niet intrappen. Er staat immers""vanwege het ongeval"".Je hebt dus recht op die 22% voor de smartengeldbepaling en ook is met deze vaststelling je basis en recht bevestigd, dat je schadeposten vergoed moet krijgen die hieraan gerelateerd zijn en veroorzaakt zijn door dat ongeval. (=causaal verband)
Maar met de aantekening dat er nog gegarandeerd nog meer problemen ontstaan, beteknt dit, dat er eigenlijk nog geen eindstadium is. Als die gaan ontstaan, en dat gebeurd gegarandeerd, dan loopt dat verliespercentage FITM dus nog hoger op.
Je kunt vragen of ze daar een schatting van kunnen maken, dan kun je het smartengeld nu afrekenen met dat hogere percentage, of je moet gewoon wachten tot dat eindstadium en het dus nu nog niet af laten kopen.

Ik heb trouwens voor alle slachtoffers het algemene advies zaken niet te snel af te laten kopen, omdat zich nog veel letsel later kan openbaren na een ongeval.

Schoonen
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 jun 2005 17:07

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Schoonen » 07 jun 2005 17:11

Hoi Hans en Paul

Nee ik heb geen nekletsel overgehouden, gelukkig niet Ik heb me ook al verdiept toen ik hoorde dat er postpolio sydroom bestond, ik had er nog nooit van gehoord tot het moment dat ik tijdens het revalideren van een van de grote operaties plotseling van de een op de andere minuut mijn gevoel in mijn hand verdween en als het waren mijn vingerfuncties plotseling verdwenen, mijn huisarts dacht aan een drop out wat voor kan komen bij overbelasting, op dat moment had ik een heel zware beugel om mijn been en was het heel erg zwaar mijn gewicht op 2 krukken te dragen dus dat kon heel makkelijk de oorzaak zijn.
Bij een neuroloog terecht gekomen en onderzoeken gehad, zijn conclusie postpolio syndroom en ik moest er mee leren leven ,dit zou n.l nooit meer kunnen herstellen.
Ben er over gaan lezen en zag dat dat geleidelijk aan ontstaat en niet van de ene op andere minuut.
Ik gaf het niet op heb rust gehouden met de hand en na 14 dagen ben ik voorzichtig gaan oefenen resultaat 6 weken na uitval werkte alles weer als vanouds.Maar kreeg naderhand wel het advies door de neuroloog dat ik dit nooit kon aanvoeren bij de verzekering omdat niet te bewijzen was dat het oververmoeidheid of postpolio sydroom was.

De spierzwakte is volgens mijn therapeut toen het gevolg van inactiviteit door zo veel maanden op bed te hebben moeten liggen revalideren, weer opnieuw maanden op bed na een nieuwe bottransplantatie met gevolg weer maanden op bed en opnieuw revalideren.enz.
Dat geheel duurde 5 jaar.

En Paul ik hou inderdaad vast aan de percentages Ik heb het nagerekend en men hanteerd inderdaad teruggerekend naar guldens nog steeds de bedragen uit 1997 dat houd volgens mij ook in dat er geen rekening wordt gehouden met wat men heeft moeten doormaken om te herstellen als men blijvend letsel oploopt van 22% maakt het niet uit hoeveel keer men geopereerd is of hoe lang het herstel heeft geduurd dat is voor iedereen hetzelfde?
De advocaat van de verzekering heeft al aangegeven dat stijfzetting van mijn been in de toekomst geen aanleiding geeft tot extra beperkingen of schade en wettelijke rente over het smartengeld vind hij ook niet nodig. Mijn eigen advocaat vind dat een discussiepunt. Is dat verplicht?

hanz
Berichten: 387
Lid geworden op: 07 jun 2005 18:57

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door hanz » 07 jun 2005 19:12

Hoi Schoonen,

Ik laat het smartengeld aan paul over, maar het verhaal van de neuroloog begrijp ik niet helemaal. Heeft hij EMG onderzoek verricht waabij afwijkingen gevonden werden die bij het post-poliosyndroom voorkomen?
Ik heb zo mijn twijfels als ik je verhaal lees. Met name als de neuroloog gezegd heeft dat het niet te bewijzen is of er sprake is van oververmoeidheid of post-poliosyndroom.
Als de spierzwakte nl het gevolg is van inactiviteit, zoals je therapeut aangaf, kan dat nooit afwijkingen veroorzaken op EMG die overeenkomen met afwijkingen die bij het post-poliosyndroom worden gevonden.
Mijn advies: ga naar de huisarts voor een second opinion bij een academisch ziekenhuis gespecialiseerd in oa. post-polio syndroom.
bv. UMC in Utrecht. Tenzij je daar al was natuurlijk.

Groet en sterkte,

Hans

Schoonen
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 jun 2005 17:07

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Schoonen » 07 jun 2005 22:38

Hoi Hans

Voor mijn hand , dat heb ik inderdaad een EMG onderzoekgehad in een plaatselijk ziekenhuis maar volgens de neuroloog kon hij daar niets uit opmaken en stelde toch postpolio als oorzaak hij kon niks voor mij doen en ik moest na een half jaar maar eens terug komen om te laten kijken hoe alles ging,Op die afspraak liet ik zien dat alles weer normaal funcioneerde en hij deed het lachend af met de mededeling dat de oorzaak niet te bewijzen was,want ik had nu eenmaal polio gehad.

Voor het verlies in beenspierkracht voor het onderzoek voor de verzekering is dit niet gedaan.

Ik ben blij te zien dat er een mogelijkheid is voor een second opinion door gespecialiseerde artsen,en zal dat zeker met mijn huisarts overleggen, niet alleen voor de verzekering maar ook voor mezelf.
Dank je wel voor je advies.Ik ga dat zeker opvolgen.

Hans V
Berichten: 236
Lid geworden op: 08 jun 2005 07:32

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Hans V » 08 jun 2005 07:46

Je oorspronkelijke vraag was of het aangebodeÉÎ
K“ šLÙàÀŠ¬ÞÄA– is. Die vraag is op een forum niet zo eenvoudig te beantwoorden omdat daarvoor allerlei omstandigheden van belang zijn.
Om zekerheid te krijgen is het het beste om aan je advocaat uitleg te vragen. Hij zal dan aan de hand van uitspraken uit het smartengeld register van de ANWB kunnen illustreren dat het bedrag ligt binnen de marges die daarvoor binnen de rechtspraak bestaan. Overigens zal de betrokken aansprakelijke partij op de zelfde manier willen/kunnen illustreren dat hun aanbod correct is.
Vaak komt zo'n bedrag tot stand tijdens een gesprek tussen verzekeraar en advocaat, waarbij verschillende standpunten al een rol spelen. Je ziet dan dus vooral het eindresultaat. In zo'n gesprek kan dan ook een afspraak worden gemaakt over een bedrag inclusief wettelijke rente.

hanz
Berichten: 387
Lid geworden op: 07 jun 2005 18:57

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door hanz » 08 jun 2005 07:59

Hoi Schoonen,

Je hebt groot gelijk. Middels EMG onderzoek zouden er afwijkingen MOETEN zijn gevonden die passen bij Post-Polio indien het spierkrachtsverlies daarvan het (late) gevolg zou zijn.

Groet en sterkte.

Hans

p.vanaarle
Berichten: 719
Lid geworden op: 23 mei 2005 16:25

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door p.vanaarle » 23 jun 2005 13:27

Hans (of Hanz) ik heb trouwens voor jou nog een leuk voorbeeld gevonden van een letselschadepatient die op de bekende manier een klacht heeft ingediend en dat (uiteraard? verloren heeft.
Is dit een voorbeeld van de overmacht van het verzekeringswezen, zoals jij al vaker aangaf / bedoelde?
Wat denk jij er van?
Klik op onderstaande link:

http://www.tuchtcollege-gezondheidszorg ... 04.149.htm

Paul

Hans V
Berichten: 236
Lid geworden op: 08 jun 2005 07:32

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Hans V » 23 jun 2005 23:29

Ik begrijp niet helemaal waarom het laatste berich¥

Kliertje
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 jun 2005 08:12

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Kliertje » 24 jun 2005 01:20

Als iedereen nueens structureel geboden bedragen zou noemen dan kunnren we een lijn trekken, naar mijn idee worden alleen de advocaten er beter van. Door de neurologen is gesteld dat een uitkering van 8 procent. Het maximum is. voor een wiphlash. Vraag is wat heeft u als aanbod gekregen van de verzekerings maatschappy cq bemiddelaar.

p.vanaarle
Berichten: 719
Lid geworden op: 23 mei 2005 16:25

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door p.vanaarle » 24 jun 2005 13:52

Kliertje, of hoe je ook werkelijk mag heten,

de basos is FITM zoals eerder op deze topic beschreven en het komt neer op zo'n hfl 3000,-- per procent en dat zou nog steeds zo zijn, ook al is dat op zich geen norm. Iemand met alleen whiplsh, dus alleen nekletsel, zal dus op hooguit 7 á 8% uitkomen en dat wordt dan afhankelijk van onderhandelingen zo'n 20.000 - 24.000 gulden. maar als je een zwre whiplash hebt opgelopen zoals ik met een hersenstamkneuzing en nog meer letsels hebt opgelopen wordt dat natuulijk een hoger percentage.
Bij mij is dat bedrag smartengeld nog steeds niet uitonderhandeld na bijna 16 jaar. Er is wel 22% FITM vastgesteld door de "onafhankelijke" neuroloog Jansen e.c. terwijl mijn eigen neuroloog 25 % FITM vaststelde. we moeten er rekening mee houden, dat de tegenpartij zo'n "onafhankelijk" onderzoek wil laten verrichten en het goedkoper wil laten uitkomen. Mijn verzoek om mij eerst het medische rapport te verstrekken, zodat ik fouten nog kon laten herstellen werd geschonden. De medische informatie werd zonder mijn toestemming direct naar de tegenpartij gestuurd en die heeft blijkbaar enkele maanden nodig gehad om het rapport goedkoper te laten worden.
Een schande, maar zo gebeurt het vaak. en je doet er niets aan. Daarom heb ik het verhaal van een andere patient die dat ook overkomen is en daarover een klacht indiende bij het medisch tuchtcollege met een koppeling op de deze topic gezet. Het verzekeringswezen is zo overmachtig, dat je dat dan toch verliest zoals je ziet.

zie eerder Geplaatst op 23 Jun 2005 13:27 door p.vanaarle

Klik op de link:

http://www.tuchtcollege-gezondheidszorg ... 04.149.htm

Hans V
Berichten: 236
Lid geworden op: 08 jun 2005 07:32

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Hans V » 24 jun 2005 18:47

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat dan ook den ander niet.

uit de tuchtzaak blijkt:
Het verwijt van klaagster dat verweerder zonder haar toestemming haar medisch dossier heeft ingezien c.q. beoordeeld treft al evenmin doel. Klaagster verliest daarbij uit het oog dat verweerder de gedingstukken (waaronder kennelijk het medisch dossier van klaagster) met het oog op een concrete vraagstelling van de rechtbank ter beschikking heeft gekregen in verband met de door hem uit te brengen rapportage. Klaagster moet er bij het overleggen van haar medisch dossier in een zaak als de onderhavige in redelijkheid rekening mee houden dat de rechtbank deze medische gegevens in handen van een deskundige stelt in verband met beoordeling daarvan of het uitbrengen van rapportage. Door hiervan kennis te nemen heeft verweerder in elk geval niet in strijd met de richtlijnen inzake het omgaan met medische gegevens gehandeld. Verder is gesteld noch gebleken dat verweerder zelf informatie bij de behandelende sector ingewonnen heeft. Onder deze omstandigheden is van schending van medisch geheim geen sprake
er is dus helemaal geen tgp die met medische gegevens heeft geschoven en dus is het niet juist om te zeggen:
De medische informatie werd zonder mijn toestemming direct naar de tegenpartij gestuurd en die heeft blijkbaar enkele maanden nodig gehad om het rapport goedkoper te laten worden.
... Daarom heb ik het verhaal van een andere patient die dat ook overkomen is en daarover een klacht indiende bij het medisch tuchtcollege met een koppeling op de deze topic gezet.

p.vanaarle
Berichten: 719
Lid geworden op: 23 mei 2005 16:25

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door p.vanaarle » 24 jun 2005 19:36

Ik heb overigens niet gemeld, dat het Medisch Tuchtcollege geen goede uitpraak heeft gedaan. dat gebeurde immers toch op basis van feiten /bewijzen die aangedragen werden. Maar zijn die wel juist en volledig aangedragen? Is er maar één die dat echt weet?

Hans V. waarom doe je dit anoniem? Ik zou het veel prettiger, sprotiever en geloofwaardiger van je vinden (en ik denk met mij vele anderen) als je dat voortaan met je ware identiteit zou doen.

Hans V
Berichten: 236
Lid geworden op: 08 jun 2005 07:32

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door Hans V » 24 jun 2005 21:49

je hebt dus geen aanwijzing dat het medisch tuchtcollege iets fout heeft gedaan, noch dat daar "de hand van verzekeraars" in te vinden is. Toch schrijf je het zo op en dat is niet netjes.

Dat is nu precies de reden waarom het beter is om maar niet met naam en toenaam hier te staan. Zie maar eens wat je schrijft over de mensen wiens naam je kent. Ik ken je zaak niet, maar zou het zo kunnen zijn dat je ook daar niet helemaal precies bent met de waarheid?
Mij intereseert dat niet echt, maar ik wil liever niet dat mijn goede naam op dezelfde wijze wordt beklad.

p.vanaarle
Berichten: 719
Lid geworden op: 23 mei 2005 16:25

Re: Smartengeld

Ongelezen bericht door p.vanaarle » 25 jun 2005 11:16

beste Hans V Wat jij er van maakt heb ik niet geschreven of bevestigd, maar jij hebt dat geschreven: te weten
je hebt dus geen aanwijzing dat het medisch tuchtcollege iets fout heeft gedaan, noch dat daar "de hand van verzekeraars" in te vinden is. Toch schrijf je het zo op en dat is niet netjes.
Iedr slachtoffer zal toch begrijpen waarom ik dit gepubliceerd heb en wat ik ermee bedoeld heb. Maar jij maakt er iets anders van.

Daarbij Hans V heb ik niemands naam beklad. dat ben jij nu aan het suggereren en nog wel anoniem. Ik heb de indruk dat je anoniem de waarheid aan het verdraaien bent......... toch?
Dat is nu precies de reden waarom het beter is om maar niet met naam en toenaam hier te staan. Zie maar eens wat je schrijft over de mensen wiens naam je kent. Ik ken je zaak niet, maar zou het zo kunnen zijn dat je ook daar niet helemaal precies bent met de waarheid?


Dat is er denk ik aan de hand en als je met je identiteit je echte naam op dit forum komt, dan denk ik dat je naam inderdaad door die verdraaiingen beklad wordt. maar dat doe je dan zelf. Het is goed, dat mensen op dit forum zien, dat dergelijke anonieme gasten er baat bij hebben mij van dit forum te krijgen. Dat is goedkoper voor het verzekeringswezen. Slachtoffers mogen immers niet te veel weten, want dat kan het verzekeringswezen geld kosten. Zie bij Onbetwiste claim hoe Hans V daar probeert slachtoffers te misleiden en af te leiden van de afspraak van Leo De Boer m.b.t. snelle uitbetaling van de onbetwiste claim (= het geboden bedrag uitbetalen). Om die reden heb ik dit artikel op deze topic gezet. Om mensen zoals jij ook op dit forum te krijgen. Dan krijgen we een interessante discussie.
Mij intereseert dat niet echt, maar ik wil liever niet dat mijn goede naam op dezelfde wijze wordt beklad.

Gesloten