LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Wat is mijn recht?

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 12 jul 2011 20:21

Hallo,

6,5 jaar geleden een auto ongeluk gehad in het buitenland. Ik had groen licht en de tegenpartij reed door rood en daar reed ik weer tegen aan. Politie was getuige en alles verklaard dat het niet mijn schuld was. Ambulance wilde me meenemen, maar ik moest de politiebus in om te wachten of de passagier van de tegenpartij het wel zou overleven. Op dat moment was ik zelf in shock en wilde ook helemaal niet mee want vond die man veel belangrijker.

Kon mij die avond bijna niet meer bewegen en de volgende dag was het helemaal over. Auto helemaal kapot en moest met vervangend vervoer terug naar NL. Gelukkig reed iemand me terug, want zelf rijden was gewoon niet mogelijk.

Eenmaal thuis alles regelen met verzekering en direct naar de huisarts, want het werd steeds erger. die stuurde me door naar de fysio voor een beetje spier stijfheid. Fysio daarentegen kwam er al snel achter dat ik een whiplash had en probeerden er alles aan te doen om me weer soepel te krijgen. Huisarts werd gevraagd me door te verwijzen om een foto van mijn LINKER schouder te maken en eenmaal bij het ziekenhuis bleek dat hij rechter schouder had ingevuld en dus geen foto kreeg van de schouder waar ik natuurlijk voor kwam. na anderhalf jaar fysio ben ik daar weggegaan. Kon er niet meer tegen steeds weer na een behandeling met mijn hoofd op de tafel of in mijn bord te belanden omdat ie te zwaar was en dan weer het zelfde ieder keer weer zonder vooruitgang.
Ondertussen was er een speciale letselschade verzekering bezig voor mijn zaak. was merendeels wachten en wachten en zelf de nodige gegevens steeds doorsturen etc en weer wachten. vorig jaar werd er eindelijk een berekening gemaakt voor de schade. en toen was het weer wachten en wachten. 3 maanden geleden werd me gevraagd om weer naar het buitenland te gaan om onderzocht te worden door de verzekering daar. Daar heen gegaan en die man schrok zich te pletter over hoe ik eigenlijk behandeld ben in Nederland met zo'n trauma/letsel en dat er nu dus geen beter vooruitzicht is voor mij. Ben zelf net 30 en heb een lichaam van een 80jarige.

Elke dag pijn, spieren die het niet willen doen, hoofpijn die niet ophoud, en emotionele stress van het NIET kunnen, linker arm die het niet doet en hand die weinig tot geen kracht heeft. na het ongeluk wilde mijn werkgever van me af en heeft het beste moment afgewacht om mijn contract af te sluiten en op zo'n manier dat ik niet eens wist wat ik deed. Daardoor geen uitkering geen hulp van buitenaf niks.4 jaar lang daarna bezig geweest om iets te kunnen doen kwa werk. niemand wilde me hebben omdat ik erg onbetrouwbaar ben natuurlijk. 1 dag gaat het redelijk en de rest van de week kan ik niks of weinig doen. sinds 1 jaar het advies gekregen bij de gemeente aan te kloppen voor bijstand. gelukkig gekregen en nu zit ik dus in de bijstand en in de wachtlijst voor een speciale organisatie die mij heel misschien aan aangepast werk kunnen helpen. dat kan nog 3 jaar duren minimaal.

vorige week kreeg ik bericht van mijn letselschade verzekering dat ik 2000euro smartegeld gestort krijg en dat de buitenlandse verzekering niks meer wil vergoeden :shock: Ik wil gewoon gerechtigheid!! Heb al die jaren als een dweil geleefd en nu nog, heb een dochter van 4 die zich aan mama moet aanpassen en waar ik niet lekker mee kan ravotten wanneer ze dat wil. Mama heeft auw!
Ik wil dolgraag gewoon werken, heb dat ook altijd voor het ongeluk gedaan. zelfs 3 banen in de week, niet voor het geld, maar omdat ik het heerlijk vond/vind om te werken. Mijn laatste baan kan en mag ik ook niet meer voorzetten (gehandicaptenzorg) omdat het te zwaar is en ik dat echt niet aan kan.

Wat moet ik doen? na al die jaren? is het nog mogelijk om een second opinion te vragen bij een andere instantie? zo ja welke? ik wil mijn recht halen! ik sta ook in mijn recht. Heb in totaal in 6,5 jaar 4000euro smartegeld gehad en de vergoeding voor reis geld en vervangende auto en natuurlijk een bedrag van 500euro voor de kapotte auto. Dat is toch niet mogelijk dat ze nu klaar zijn met me? Mijn eigen verzekering kan ik niet bereiken, want meneer is wederom met vakantie, gaat geloof ik 6 keer per jaar (naar eigen zeggen) een beetje met verlof en ik moet maar wachten.
Heb in totaal 4,5 jaar salaris moeten missen door hun geblunder om maar te zwijgen over alle lichamelijke en emotionele pijn.

Ik heb echt hulp nodig van iemand die hier verstand van heeft en me uitleg kan geven over wat ik allemaal nog kan doen.
Hoop dat er iemand is die dat kan.
Alvast bedankt
Jikke

pit50
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 aug 2010 13:57

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door pit50 » 12 jul 2011 21:06

Met deze informatie is echt erg weinig te doen. Het is niet eens duidelijk in welk buitenland de aanrijding nu is gebeurd. Dit forum gaat je niet echt verder helpen vrees ik.

Een paar losse opmerkingen:
  • welk buitenland is echt van belang, er zijn landen waar schadevergoedingen veel lager maar ook landen waar schadevergoedingen veel hoger zijn dan in Nederland. Het recht van het land waar het ongeval plaats vond is van toepassing;
  • Ook de vraag hoe een letsel bewezen kan worden verschilt van land tot land.
  • je hebt het alleen over smartengeld, dat is één van de posten die een rol speelt.
    de aansprakelijkheid is kennelijk erkend, informatie daarover is dus niet zo relevant meer;
  • of er feitelijk letsel is vastgesteld en wat dat dan is is niet duidelijk. De term whiplash is in Nederland een omschrijving van een groep klachten na een bepaald soort gebeurtenis. In sommige landen gaat men er wat strakker vanuit dat daadwerkelijk afwijkingen moeten worden aangetoond. Dat is bij whiplash vrijwel nooit het geval.;
  • het verhalen van schade in het buitenland is inderdaad echt wat lastiger dan gemiddeld. Het gebeurt nog wel eens dat de buitenlandse verzekeraar een Nederlandse vertegenwoordiger aanstelt. Dat maakt het makkelijker.
  • welk bureau/verzekering voor je werkt is ook niet duidelijk en dus is over de kwaliteit niet veel te zeggen. Als het gaat om een rechtsbijstandverzekering is -op grond van de polisvoorwaarden- vaak een second opinion (geschillenregeling) mogelijk

jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 12 jul 2011 21:13

Oh sorry, maak van een kort verhaal een lange en vergeet daardoor dus de belangrijke dingen te melden.

Het ongeluk heeft plaatsgevonden in Polen.
Smarten geld is ook alles wat ik gekregen heb, dus vandaar dat ik het daar ook alleen maar over heb gehad.
In de brief staat, dat de buitenlandse verzekering niks wil vergoeden omdat ik nog 35%kan werken, maar dat is het hem nou juist. niemand neemt me aan en ik ga niet liegen dat er niks mis met me is om aan werk te komen. Daar schiet niemand iets mee op.

Letsel is vastgesteld. Whiplash.

Als dit forum mij niet verder kan helpen, heb je dan misschien een sugestie waar ik dan wel hulp kan vinden? Ik weet echt niet wat ik moet doen.

jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 12 jul 2011 21:36

op je laatste vraag:
had dat zo snel niet gelezen.

het is volgens hun 1 van de grootste letselschade bureaus, gespecialiceerd in letselschades in het buitenland, maar ook in Nederland. wil de naam niet noemen, want wil ze niet in het verkeerde daglicht zetten.

(Ligt het nou aan mij, of zie ik steeds nieuwe informatie in jou bericht?
heb last van concentratieproblemen, dus hoop niet dat dit nou weer aan mij ligt dat ik gewoon een hele tekst mis lees:((

Ze hebben ook een tussenpersoon met grote naam die dus bemiddeld tussen de 2 landen.
Zelf heb ik al 6 jaar aangegeven om naar Polen te gaan voor een onderzoek, maar dat was volgens hun nooit nodig en nu eindelijk 3 maanden geleden moest ik ineens wel daarheen voor dat onderzoek. Dat vind ik ook niet kloppen.

T is zeker al 5 jaar het zelfde met me, word niet beter en ook niet slechter. Dus stabiel. Arts in Polen heeft het zelfde verklaard als in Nederland overigens met minder procent werk vermogen.

pit50
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 aug 2010 13:57

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door pit50 » 12 jul 2011 21:41

Kijk, dat helpt. Polen is inderdaad een "zuinig" land, toch nog een tikkie oostblokkig.

zoals ik al zei, in Nederland is whiplash een groep klachten die wordt aanvaard ook als geen afwijkingen gevonden kunnen worden. In andere landen is dat anders er zijn ook landen waar het fenomeen niet bestaat. Polen zou best wel eens zo'n land kunnen zijn.

Overigens is ook in Nederland niet de algemene visie dat werken niet mogelijk zou zijn bij whiplashachtige klachten.
Het probleem is vooral dat Polen niet snel z'n deviezen naar Nederland zal laten vloeien...

Als gezegd, als je een rb verzekering hebt is een second opinion mogelijk. Ik zou in zo'n geval een Nederlandse advocaat die in polen werkt benaderen, Remco van der Kroft bijvoorbeeld. Ik denk niet dat hij veel weet van letselschade, maar hij kan wellicht wel een Poolse collega aanboren die dat wel heeft.

http://www.linkedin.com/profile/view?id ... o_viewmore

o ja, ik had m'n berichtje inderdaad later wat aangevuld, dus er mankeert niets aan je concentratie hoor...
Begint het bureau met een E?

jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 12 jul 2011 21:48

Polen is juist een land waar whiplash niet onderschat word, wat in Nederland vaak wel, door artsen onderschat wordt. althans dat is mijn ervaring.Ik ben nu ook aan het sparen om in Polen behandeld te worden voor een zenuw in mijn rug (ook door dat zelfde ongeluk)

Verder is idd de Poolse verzekering niet happig op betalen, maar de de organisatie die mij helpt doet eigenlijk ook maar bar weinig voor me. ik moet steeds zelf aankomen met ideeen. en als er eenmaal iets moet gebeuren krijg ik weer geen contact met De persoon. Heb ookal aangeven om zelf met de Poolse verzekeraar te bellen, maar ook daar weinig reactie op gehad. Is dat trouwens verstandig om te doen? bellen met de tegenpartij?

al die jaren dacht ik eigenlijk wel dat het over zou gaan. to much positive thinking helaas.

jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 12 jul 2011 21:49

ohja zal morgen eens je link bekijken :)

en ja begint met een E

dankjewel voor je advies :)

Chocomelk
Berichten: 11416
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door Chocomelk » 12 jul 2011 22:11

Mischien eens een ander letselschade bureau proberen om te kijken hoe hen er over denken ?

jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 13 jul 2011 08:53

Ja chocomelk, dat was ook mijn vraag, maar welk bureau?

Chocomelk
Berichten: 11416
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door Chocomelk » 13 jul 2011 10:16

Asselbergs&Klinkhamer advocaten
http://www.ak-advocaten.eu/

Er zijn goede ervaringen met dit bureau, je kan ze vrijblijvend
bellen.

pit50
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 aug 2010 13:57

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door pit50 » 13 jul 2011 21:44

ak heeft geen nut, weten echt niets van Pools recht...

het lijkt er op dat je al wat Poolse contacten hebt, da's praktisch.
de Poolse verzekeraar bellen lijkt me weinig nuttig. denk je dat ze dan plots iets anders gaan doen? Waarom? Omdat jij het ze zelf zegt? Ik schat de kans klein, maar het zal niet echt schaden (als je je verstaanbaar kunt maken)

Chocomelk
Berichten: 11416
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door Chocomelk » 13 jul 2011 22:20

pit50 schreef:ak heeft geen nut, weten echt niets van Pools recht...

het lijkt er op dat je al wat Poolse contacten hebt, da's praktisch.
de Poolse verzekeraar bellen lijkt me weinig nuttig. denk je dat ze dan plots iets anders gaan doen? Waarom? Omdat jij het ze zelf zegt? Ik schat de kans klein, maar het zal niet echt schaden (als je je verstaanbaar kunt maken)
Er werken daar hele goede mensen die het wel kunnen uitzoeken
wat het Poolse recht is en wat niet.

TonGr
Berichten: 158
Lid geworden op: 21 dec 2007 07:48

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door TonGr » 14 jul 2011 07:31

Probleem zal zijn dat whiplash niet zwart op wit aan te tonen is d.m.v. bloedonderzoek, röntgenfoto`s o.i.d.
Whiplash is een stapel symptomen waaruit men whiplash afleid.
Iemand die hier een beetje in thuis is, zal zonder problemen whiplash kunnen simuleren, en dat is dus het probleem, het is niet aantoonbaar.
Begrijp me goed, ik beweer niet dat TS simuleert, ben overtuigd van haar klachten, maar het aantoonbaar maken is het probleem waar verzekeringen dankbaar gebruik van maken.

jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 14 jul 2011 10:54

@tongr,
Waarom heeft de arts in Polen (verzekeringsarts) dan aangetoond dat het een whiplash is en zelf gezegd dat dit niet beter zal worden?
En wat bedoel je met TS?
zal een verzekering nou echt denken dat ik simuleer voor 6,5 jaar, waarvan 4 jaar geen cent op mijn rekening, een dochter en al die jaren met kind bij mijn moeder in woon omdat het gewoon niet mogelijk is om iets te huren of te kopen. Dat simuleer je niet!!

Via de gemeente ben ik doorgestuurd naar de zogehete wsw. Daar kreeg ik testen en ook daar kwam uit dat ik de typische whiplesh problemen heb in denken en doen. dus er zijn genoeg bewijzen lijkt me.

De eindsom was ook al berekend, dus ik snap het niet.

Zelf weet ik ook niet of een advokaat me beter kan helpen dan een letselschade bureau. Moet dit ook allemaal alleen doen en ben er totaal niet in thuis.
De eerste 5 jaar heb ik ook weinig aandacht geschonken aan deze hele toestand. Nooit bezig geweest met een vergoeding of wat dan ook.
Pas het laatste jaar ben ik echt zo boos :( Mijn hele leven is geen drol meer waard door dit. was altijd een vlotte sportieve meid die niks te gek vond en nu pffff.... Ik wil gewoon mijn recht halen.

Chocomelk
Berichten: 11416
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door Chocomelk » 14 jul 2011 11:02

@ jikke, dat zijn advokaten die gespecialiseerd zijn in letselschade.
Als je hier op het forum leest bij het topic letselschade dan kun je lezen dat wel meer letselschadebureau's niet hun werk doen wat ze zouden moeten doen.

Je kan altijd een vrijblijvend gesprek aan gaan. (kost je niets)
Nee heb je al, ja kan je krijgen.

jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 14 jul 2011 11:15

@chocomelk
daar heb je gelijk in. Nee heb ik altijd al moeten horen, dus wie weet is mijn tijd daar dat ik eens een ja te horen krijg :wink:

Dat letselschade bureau heb ik overigens zelf nooit gekozen hoor. werd doorgestuurd via mijn rechtsbijstand naar hun en die werken weer samen met een grote tussenpersoon die ook nooit reageert.

Zelf begon ik met een advokaat (foutje...was een vriend van mijn pa) en die heeft ook van alles belooft en niks gedaan. Raakte zelfs door hem veel papieren kwijt die ik later allemaal weer moest opvragen om naar E te sturen. mijn contactpersoon in die tijd ging 2 jaar later geloof ik het bedrijf uit om voor zich zelf te beginnen. en toen begon alles weer overnieuw met een nieuw persoon die volgens mij meer huisvader is dan daadwerkelijk op kantoor zit.

Juist omdat ik er geen verstand van heb, lopen ze met me weg/over me heen. En ik laat het allemaal maar gebeuren, maar NU wil ik het anders doen.

De eindsom was ok. Tuurlijk pijn en alles wat ik verloren heb is niet in geld uit te drukken, maar met dat bedrag is het wel mogelijk voor mij om eidelijk een woning te vinden en rustig op zoek te gaan voor aangepast werk en op eigen benen staan. dat is alles wat ik wil. En niet op mijn 30e met 4 jarige dochter in een boeren dorp bij mijn moeder inwonen waar we allebei gek van worden.

(mochten jullie denken wow voor een persoon met pijn zit ze nog rap achter de laptop.... Ik lig plat op bed met mijn hoofd zwaar op een kussen te tikken.)

TonGr
Berichten: 158
Lid geworden op: 21 dec 2007 07:48

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door TonGr » 14 jul 2011 12:03

TS is topicstarter en dat ben jij dus.
Die verzekeringsarts heeft alleen maar aan kunnen geven dat je whiplash gerelateerde klachten hebt, niet meer niet minder.
Hij kan niet onomstotelijk bewijs geven dat je whiplash hebt, simpel omdat dit niet te bewijzen is.
Een verzekering denkt echt niet dat je simuleert, en ik ook niet, maar een verzekering probeert uit alle macht onder een claim uit te komen, alleen maar omdat dit anders geld kost.
Makkelijker als dit kunnen ze het helaas niet krijgen.
Precies wat de gemeente zegt `` typische whiplashproblemen ``, maar geen bewijs, en daar draait het denk ik om.
Met verzekeringen in combinatie met whiplash zijn al zoveel mensen zo lang mee bezig, en haalt zelden wat uit.
Zuur maar wel realiteit.

Chocomelk
Berichten: 11416
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door Chocomelk » 14 jul 2011 14:36

@jikke, bijna alle mensen hebben geen ervaring (gelukkig) met
letselschade totdat ze er zelf mee te maken krijgen.
Ook ik was een leek in die dingen, had er nooit mee te maken gehad.

Mijn advies laat het er absoluut niet bij zitten, neem contakt op met het bureau wat ik je eerder vermeld heb.
Weet van iemand die al jaren bezig was en ook geen stap verder kwam daar terecht is gekomen en super vooruit wordt geholpen.
Nogmaals Nee heb je al en Ja kan je krijgen. :wink:

Een tegenpartij verzekering probeert je altijd het minste van het minste te geven.
Door een goede letselschade advokaat achter je te hebben gaat dat 'feestje' voor de tegenpartij niet door.
Je hebt neem ik aan ook inkomensverlies etc dan moet allemaal meegenomen worden.
- inkomensverlies
- materiele schade
- inmateriele schade
en
en
en

Je hebt zelf niets te verliezen en denk maar aan : wie niet waagt ,wie niet wint.

tantehup
Berichten: 4
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:14

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door tantehup » 14 jul 2011 17:59

Jikke,

In een vorige forum discussie over letselschade en whiplash staat heel veel informatie dat je misschien goed kunt gebruiken.

Uit je verhaal begrijp ik dat
- je rechtsbijstandverzekering je direct heeft doorverwezen naar een letselschadebureau
- dat bureau heeft jou begeleid
- er is medische informatie van verschillende bronnen
- er is een berekening gemaakt van de schade dat meer is dan alleen smartengeld, want je schrijft dat je er een huis van zou kunnen kopen
- nu na een bezoek aan Polen, wil de poolse verzekeraar je alleen maar smartengeld uitkeren.

Wat mij niet duidelijk is, wat doet je letselschade bureau op dit moment nog voor je?
Als die niets meer doet, kun je je rechtsbijstandverzekering vragen om je een andere advokaat of letselschade bureau te geven. Dan moet er wel door een onafhankelijke advocaat verklaard worden dat je huidige bureau niet deugt, of wanprestatie heeft geleverd. Dan betaalt je rechtsbijstandverzkeraar een nieuwe advocaat of letselschade bureau.

Je schade is hoger berekend, dus daar zit verlies van arbeidsvermogen bij, hulp in de huishouding etc.

In de andere forumdiscussie stond dat er een bureau is dat gespecialiseerd is in buitenlandse kwesties. Zoek dat op.

Je moet je, ondanks alle ellende, zoveel als mogelijk is zelf goed inlezen op fora op internet en stukken lezen. Alleen dan kun je je laten helpen.
Zelf ben ik nu 15 jaar bezig en hoop dit jaar de gevolgen van een autongeluk eindelijk afgerond te krijgen. Wat ik meegemaakt hebt kan ik meerdere boeken over schrijven.

Maar je moet je eigen procedure verloop, dus wat heeft wie voor je gedaan, goed op een rij hebben. Ergens is iets mis gegaan, en dat moet opgespoord worden.

Wat mensen niet weten is dat als je een auto-inzittenden of inzittenden schade verzekering had, ook jouw eigen verzekering je moet/kan uitkeren als je blijvend invalide bent geworden. Daar ga ik nu ook achteraan.

Dus, zet alles op een rij, neem contact op met je rechtsbijstandverzekering, vraag naar een andere letselschade regelaar; ga niet accoord met het voorstel uit Polen en blijf je inlezen en blijf leren.

Je kunt ook lid worden van de Whiplash stichting en hun vragen om hulp.

Kun je hier iets mee?

Succes.

jikke
Berichten: 21
Lid geworden op: 12 jul 2011 19:31

Re: Wat is mijn recht?

Ongelezen bericht door jikke » 14 jul 2011 18:36

@tantehup

Heel erg bedankt :) en spijtig te lezen dat ook jij met al die rompslomp zit :(

even 1 ding duidelijk. huis kopen heb ik nooit gezegd hoor, misschien in een derde wereld land, maar wel genoeg om iets te kunnen huren en even financieel uit te kunnen ademen en rustig op zoek te kunnen gaan naar iets wat ik kan doen.

Tja wat doen ze voor me.... geen idee. ik heb altijd de medische stukken doorgestuurd en gebeld over hoe het ging en wat zij nog gingen doen en dan ging hij weer contact soeken met de andere maatschappij etc etc en zo ging het eigenlijk altijd.

Wat ik eerder ook al zei, ik ben er nooit zo mee bezig geweest. Dacht ook altijd dat het wel over ging, maar het word juist steeds erger. eigenlijk gaat er geen dag meer voorbij dat ik niet met pijn zit.

Over het schade bedrag. de laatste brief van 5 juli zegt dat ik dus 2000euro smartegeld op mijn rekening gestort krijg en dat ik kwa huishoudelijke hulp niks betaald krijg omdat mijn vriend dat eigenlijk altijd voor me gedaan heeft en ik soms zelf dingen doe. en inkomstenverlies vinden ze van niet omdat ik ng 30% had kunnen werken. Probleem was juist dat als ik een uitzendbureau in kwam ik er binnen 5 minuten weer buiten stond omdat ze me niet wilden hebben. dus werken kon gewoon niet. daarbij heb ik de eerste 3 jaar geen kinderbijslag gekregen omdat ik niet werkte en ze niet wisten of ik wel in NL woonde. gelukkig krijg ik dat nu wel met een jaar extra, maarja wel 2 jaar gemist.
UWV wilde me niet helpen al die jaren, werd steeds afgewezen en nu dus sinds een jaar dankzij de gemeente in de bijstand, waar ik uit wil want ik wil wat doen natuurlijk.

Het is zo verdomd moeilijk voor mij om informatie op te slaan in mijn kop. mijn eigen dingen kan ik makkelijk tikken, maar lezen en opslaan is een heel ander verhaal. maar ik zal zoeken naar die informatie waar je het over had en wil eerst even van een vakantie gaan genieten en dan zal ik een stap moeten zetten. Moet zo en zo wachten tot augustus want dan is die man weer terug van zijn vakantie en dan wil ik eerst van hem horen wat hij nog kan doen en of hij uberhaupt nog wel iets gaat doen voor me en dan zal ik proberen alle papieren weer uit te zoeken en naar een advocaat stappen of wat jij zegt naar mijn rechtsbijstand bellen en vragen om een nieuwe. pffff

heel erg bedankt voor je uitleg.
jullie allemaal trouwens hoor

Gesloten