LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] dienstverlening Woonaccent

Ben je benadeeld of juist goed geholpen door een makelaar? Geef hier jouw mening.
jghoe
Berichten: 2
Lid geworden op: 26 jul 2014 11:55

dienstverlening Woonaccent

Ongelezen bericht door jghoe »

Woonaccent Emmeloord geeft aan degene die uit onvrede met de gang van zaken de woning bij hen uit de verkoop halen geen ruimte om een review te schrijven. Daarom hier. Op de site staan hoge scores, logisch als je aan klagers geen ruimte geeft! De ervaring met Woonaccent Emmeloord zijn uitermate teleurstellend: slechte communicatie, slordig en ongeïnteresseerd. Advies aan Woonaccent Emmeloord: volg de RTLmasterclass Maak van de klant een ambassadeur! Van ons dus zeker geen oproep aan familieleden en kennissen om voor deze makelaar te kiezen, in tegendeel: wees zorgvuldig in je keuze van makelaar en wie in Emmeloord woont, adviseren wij zeker niet te gaan voor Woonaccent. Woonaccent Nederland? Die bleek niet ontvankelijk voor bemiddeling... Kortom, de dienstverlening van deze Makelaar is m.i. plaatselijk en landelijk teleurstellend!

ruud_a
Berichten: 3187
Lid geworden op: 16 nov 2007 10:00

Re: dienstverlening Woonaccent

Ongelezen bericht door ruud_a »

jghoe schreef:Woonaccent Emmeloord geeft aan degene die uit onvrede met de gang van zaken de woning bij hen uit de verkoop halen geen ruimte om een review te schrijven. Daarom hier. Op de site staan hoge scores, logisch als je aan klagers geen ruimte geeft! De ervaring met Woonaccent Emmeloord zijn uitermate teleurstellend: slechte communicatie, slordig en ongeïnteresseerd. Advies aan Woonaccent Emmeloord: volg de RTLmasterclass Maak van de klant een ambassadeur! Van ons dus zeker geen oproep aan familieleden en kennissen om voor deze makelaar te kiezen, in tegendeel: wees zorgvuldig in je keuze van makelaar en wie in Emmeloord woont, adviseren wij zeker niet te gaan voor Woonaccent. Woonaccent Nederland? Die bleek niet ontvankelijk voor bemiddeling... Kortom, de dienstverlening van deze Makelaar is m.i. plaatselijk en landelijk teleurstellend!
jammer dat u niet ook aangeeft wat het probleem is.
op deze manier is het een wat ongeloofwaardige losse flodder.

berndv
Berichten: 9044
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: dienstverlening Woonaccent

Ongelezen bericht door berndv »

jghoe schreef:Woonaccent Nederland? Die bleek niet ontvankelijk voor bemiddeling...
Zonder verdere uitleg lijkt het bijna alsof uw klacht dus gewoon ongegrond verklaard is.

jghoe
Berichten: 2
Lid geworden op: 26 jul 2014 11:55

Re: dienstverlening Woonaccent

Ongelezen bericht door jghoe »

Geachte berndv en ruud_a,

In eerste instantie ben ik er vanuit gegaan dat een review niet te lang mag zijn en veronderstelde ik dat het melden van kwalificaties als 1. slechte communicatie, 2. slordig en 3. ongeïnteresseerd voldoende zou weergeven. Maar schijnbaar is een nadere omschrijving wenselijk. Bij deze - zie bijlage.
Geachte berndv en ruud_a.docx
(16.17 KiB) 280 keer gedownload | Inbreuk op auteursrecht?

Gesloten