Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ben je benadeeld of juist goed geholpen door een makelaar? Geef hier jouw mening.
scontra
Berichten: 2620
Lid geworden op: 27 mar 2014 17:34

Re: Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ongelezen bericht door scontra »

Moneyman schreef:
04 feb 2020 09:29
Ik krijg toch een behoorlijk "waar rook is, is vuur"-gevoel.
En een beetje olie op het vuur geeft nog veel meer rook !!! ;-)

sylvesterb
Berichten: 4365
Lid geworden op: 26 apr 2015 10:52

Re: Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ongelezen bericht door sylvesterb »

Esteon schreef:
03 feb 2020 17:50
Wij hebben geconstateerd dat dit topic is gestart door een fake account en dat daar meerdere fake accounts (trollen) op reageren. De constateringen die in dit topic worden gedaan zijn veelal onjuist en zijn gericht om schade aan te richten. Wij vermoeden dat hier een en dezelfde kwaadwillende partij achter zit.
Op welke wijze heeft u dit vastgesteld, volgens mij verstrekt Tros Radar geen IP gegevens van forum gebruikers een een commerciële partij.
Esteon schreef:
03 feb 2020 17:50
De gedupeerden zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Inhoudelijk kloppen de stellingen in dit topic ook niet.
Gedupeerde? Het topic bevat gewoon inhoudelijke informatie over de wet voor een koop op afstand, deze is ook gewoon van toepassing op diensten. En wanneer u dit niet expliciet vermeldt op uw website, waarbij de consument een opt-in moet doen, hoeven zij voor de 14 dagen gebruik ook niet te betalen. Mogelijk moet u eens kennis nemen van de wet.
Esteon schreef:
03 feb 2020 17:50
Na uitgebreid onderzoek is feitelijk vast komen te staan dat Romijn via zijn onderneming op 19 februari 2019, twee dagen na het plaatsen van dit topic, vele links heeft ingekocht naar dit Radar topic met als doel om dit ‘negatieve topic’ hoger in Google te krijgen als er gezocht werd op Esteon. Deze negatieve vorm van linkbuilding heeft hij ook voor andere verdachte berichtgeving gedaan op andere websites.
En meer dan 2 jaar na dato komt u tot die conclusie?

berndv
Berichten: 9059
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ongelezen bericht door berndv »

Tja, leuke beschuldigingen van Esteon, maar ik lees behalve TS eigenlijk alleen een boel vaste forumbezoekers, dus waar esteon zich op beroept weet ik niet. En ja, tanja is wat fel op de voorwaarden mbt herroeping, dat mag ook. Ik lees nergens dat er op welke wijze dan ook onjuist over het bedrijf geschreven wordt.

En mochten er wel feitelijke onjuistheden in de verhalen hier zitten, zou het esteon sieren om daar op te reageren in plaats van wat ze nu doen, eigenlijk niets dus. Ze halen een kort geding er bij dat ze verloren hebben, maar insinueren nog wel bepaalde zaken.

Esteon
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 jan 2019 10:00

Re: Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ongelezen bericht door Esteon »

LET OP - Officiële reactie Esteon
-----------------------------

Bedankt voor alle reacties van forum gebruikers. Het is inderdaad niet leuk om als bedrijf te kampen met dit probleem. Andersom begrijpen we het natuurlijk ook. Waarom zouden erick38, Tanjavd, kirry, jouma, ernstflo en wwassink verdachte accounts zijn? Na twee jaar hebben we ervoor gekozen om openheid te gaan geven in onze problematiek en de feiten te publiceren. Dit zullen wij op korte termijn ook doen bij groen licht.

Inhoudelijk willen we natuurlijk ook reageren op de omschreven problemen in dit topic. Er worden veel beschuldigingen gedaan, vaak geheel off-topic door niet vaste forum gebruikers. Esteon is een zoekmachine en levert een duidelijke dienstverlening aan woningzoekenden. Alle punten die besproken zijn in dit topic zijn uitgebreid getoetst en waar mogelijk verbeterd. Daar zijn wij bepaalde trouwe forumgebruikers dankbaar voor. Uiteraard zijn we niet vies van feedback of kritiek. Daar kunnen we onze dienstverlening alleen maar mee verbeteren. Het feit dat er al twee jaar sprake is van een grootschalige lastercampagne maakt het lastig om waarheid van bedrog te onderscheiden. Onze toekomstige publicaties moeten hier meer duidelijkheid in gaan geven.

Wordt vervolgd.

Lady1234
Berichten: 15610
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Wat een cliffhanger. :mrgreen:

Plaats reactie