LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ben je benadeeld of juist goed geholpen door een makelaar? Geef hier jouw mening.
berndv
Berichten: 9044
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ongelezen bericht door berndv »

Tja, leuke beschuldigingen van Esteon, maar ik lees behalve TS eigenlijk alleen een boel vaste forumbezoekers, dus waar esteon zich op beroept weet ik niet. En ja, tanja is wat fel op de voorwaarden mbt herroeping, dat mag ook. Ik lees nergens dat er op welke wijze dan ook onjuist over het bedrijf geschreven wordt.

En mochten er wel feitelijke onjuistheden in de verhalen hier zitten, zou het esteon sieren om daar op te reageren in plaats van wat ze nu doen, eigenlijk niets dus. Ze halen een kort geding er bij dat ze verloren hebben, maar insinueren nog wel bepaalde zaken.

Esteon
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 jan 2019 10:00

Re: Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ongelezen bericht door Esteon »

LET OP - Officiële reactie Esteon
-----------------------------

Bedankt voor alle reacties van forum gebruikers. Het is inderdaad niet leuk om als bedrijf te kampen met dit probleem. Andersom begrijpen we het natuurlijk ook. Waarom zouden erick38, Tanjavd, kirry, jouma, ernstflo en wwassink verdachte accounts zijn? Na twee jaar hebben we ervoor gekozen om openheid te gaan geven in onze problematiek en de feiten te publiceren. Dit zullen wij op korte termijn ook doen bij groen licht.

Inhoudelijk willen we natuurlijk ook reageren op de omschreven problemen in dit topic. Er worden veel beschuldigingen gedaan, vaak geheel off-topic door niet vaste forum gebruikers. Esteon is een zoekmachine en levert een duidelijke dienstverlening aan woningzoekenden. Alle punten die besproken zijn in dit topic zijn uitgebreid getoetst en waar mogelijk verbeterd. Daar zijn wij bepaalde trouwe forumgebruikers dankbaar voor. Uiteraard zijn we niet vies van feedback of kritiek. Daar kunnen we onze dienstverlening alleen maar mee verbeteren. Het feit dat er al twee jaar sprake is van een grootschalige lastercampagne maakt het lastig om waarheid van bedrog te onderscheiden. Onze toekomstige publicaties moeten hier meer duidelijkheid in gaan geven.

Wordt vervolgd.

Lady1234
Berichten: 27070
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Bemiddelingskosten bij Esteon terugvragen?

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Wat een cliffhanger. :mrgreen:

Gesloten