LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Collegegeld tweede Bachelor

Problemen met jouw opleiding of ervaringen? Bespreek ze hier.
Marietvd
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 okt 2012 14:25

Collegegeld tweede Bachelor

Ongelezen bericht door Marietvd »

De UVA brengt mij 9000 euro instellingscollegegeld in rekening omdat ik na mijn HBO Bachelor nu in het vierde jaar zit van mijn WO Bachelor. Ik ben in 2009 met mijn tweede Bachelor gestart nadat ik mijn HBO opleiding binnen 3 jaar en 2 maanden had afgerond. Over mijn WO Bachelor doe ik iets langer (mijn scriptie is al afgerond, ik moet nog 5 vakken) omdat ik naast mijn studie veel moet werken omdat ik geen studiefinanciering meer krijg.

Nu geeft de UVA aan dat er in 2010 is besloten dat je voor een tweede Bachelor meer gaat betalen, met een overgangsregeling van 3 jaar. Wie heeft hier ook ervaring mee?
En mag de UVA dit nu, zonder het ooit ook maar gecommuniceerd te hebben, in rekening brengen? Voor mij zou dit betekenen dat ik moet stoppen met mijn studie, daarom ben ik opzoek naar mensen die mij hier iets meer over zouden kunnen vertellen.

sjohie
Berichten: 10129
Lid geworden op: 29 okt 2011 10:36

Re: Collegegeld tweede Bachelor

Ongelezen bericht door sjohie »

Dat zou kunnen/mogen, daar instellingscollegegeld bedrag niet wettelijk geregeld is zoals het collegegeld dat wél is. Deze pagina zal je al wat meer info kunnen geven denk ik..

Gesloten