LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Niet nakomen beloftes NTI

Problemen met jouw opleiding of ervaringen? Bespreek ze hier.
Nicksssss
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 jun 2016 18:40

Niet nakomen beloftes NTI

Ongelezen bericht door Nicksssss »

Nti staat voor flexibel thuis studeren op eigen tempo. Niks is minder waar...begonnen in september 2015 met de HBO opleiding Bedrijfskunde MER. Uiteindelijk 3 weken terug alle opdrachten met een voldoende af kunnen ronden behalve de laatste portfolio opdracht 1.3.

Deze werd maandelijks uitgesteld en ik zit nu met het probleem dat ik nog steeds op de opdracht wacht terwijl er vertelt is tegen mij dat de opdracht 10 juni 2016 zeker te weten klaar zou staan, op dit moment wacht ik nog steeds. Ik heb de laatste maand dagelijks contact gehad met het NTI en ik word er niet bepaald wijzer van. ''De opleidingscoördinator moet er naar kijken, deze is dagelijks aanwezig maar een reactie verneem ik totaal niet en van de mentoren ook niks(niks ten nadele van hen).

Ik was erg te spreken over het NTI, maar dit is erg slecht. Helemaal voor het hoge bedrag wat je maandelijks van je rekening af kan halen.

NTI, nooit meer!

MM919
Berichten: 75
Lid geworden op: 11 jun 2016 19:32

Re: Niet nakomen beloftes NTI

Ongelezen bericht door MM919 »

In een vroeger verleden was NTI een niet door het Ministerie van Ondewijs Cultuur en Wetenschappen erkende organisatie. Regelmatig in gesprek met Radar en Kassa. Met niet erkende maar peperdure diploma's. Hoewel dat inmiddels anders is kan men mogelijk niet voldoen aan een stageplek of heb ik dat verkeerd begrepen.

Uw Jurist
Berichten: 851
Lid geworden op: 01 apr 2006 10:14
Contacteer:

Re: Niet nakomen beloftes NTI

Ongelezen bericht door Uw Jurist »

Beklaag u formeel per mail en zet uw klacht ook op sites als https://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/, http://www.klachtenkompas.nl/ en http://www.klacht.nl/. Vaak komt men dan wel in beweging.

Met vriendelijke groet,
mr. Monique Doomernik

olaf79
Berichten: 8271
Lid geworden op: 17 okt 2011 23:53

Re: Niet nakomen beloftes NTI

Ongelezen bericht door olaf79 »

Beter nog, aangetekende brief sturen waarin je eist dat je alsnog binnen 2 weken je opleiding kunt afronden. En uiteraard het teveel betaalde cursusgeld terug wilt.

Gesloten