LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Afbouwen AD's

Ervaringen met medicijnen? Geef hier jouw mening.
Inky

Afbouwen AD's

Ongelezen bericht door Inky »

Mijn score tot nu toe: 3 keer gestopt met seroxat, 3 keer succes vol.

Ik had tabletten van 20mg (de meest gangbare, meen ik?). De eerste 2 weken heb ik 10mg/d geslikt, daarna 2 weken lang om de dag 10 mg. Daarna niets. De meest irritante ontwennings verschijnsel die ik heb gehad waren kleine electrische schokjes in mijn hoofd, bij iedere beweging die ik maakte al was het alleen maar met m'n ogen. Dit hield zo'n 2 à 3 weken aan nadat ik definitief gestopt was.

Van 30mg ging van 30 naar 20 naar 10 naar niets. Iedere stap 2 weken. Maar dit kan ook weer van persoon tot persoon verschillen. Lukt het niet met stapjes van 2 weken, maak er dan gerust 3 weken van. Lukt het niet per 10mg, doe het dan per 5mg, als het maar langzaam, op een tempo dat jouw lichaam kan bijhouden, gedaan wordt.

Succes!

Bye! Inky(^_-)

valerie

Re: Afbouwen AD's

Ongelezen bericht door valerie »

Hallo Inky,

Je zegt dat je 3x succesvol gestopt bent met de Seroxat, is dat omdat je het middel voor een korte periode hebt gebruikt? Of heb je de Seroxat jaren gebruikt? Ikzelf nu al namelijk ± 8 jaar.

Inky

Re: Afbouwen AD's

Ongelezen bericht door Inky »

Valerie, ik heb seroxat meerdere jaren gebruikt. De eerste keer stopte ik op aandringen van de psycholoog. Dit ging een klein jaarte goed, tot ik weer terug viel in paniek aanvallen en depressies. De 2e keer was vanwege een zwangerschap. Dit ging goed, tot een half jaar na de geboorte van m'n dochter. Deze keer ben ik gestopt vanwege de bijwerkingen op sexueel gebied. Ik heb post traumatische stress stoornis opgelopen door mishandeling en verkrachting en loop nu bij een sexuologe om ann die zijde schoon schip te maken. De sexuele bijwerkingen van seroxat staan daarbij *te* veel in de weg :)

Over een periode van 5 jaar, heb ik seroxat, in totaal, zo'n 3 jaar geslikt.

Bye! Inky (^_-)

Gesloten