LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Fabrikanten: reageer eens HIER.

Ervaringen met medicijnen? Geef hier jouw mening.
antonio

Fabrikanten: reageer eens HIER.

Ongelezen bericht door antonio »

Ik denk dat een aantal fabrikanten deze website tandenknarsend leest, maar niet reageert. Laat ik even het woord tot hun richten: als eenmalige Efexor gebruiker heb ik na het slikken van deze pil mij nog nooit zo ellendig gevoeld. In een al moeilijke tijd kwam ik nog dieper in de put. Ik denk als ik was doorgegaan hiermee, ik liever dood was geweest dan levend, en misschien de daad bij het woord gevoegd. Als ik deze reaktie's lees, dan zijn er met mij velen die hebben gedacht: "het zal wel aan mij liggen", en, erger nog, door hun arts zijn aangezet tot het doorgaan met slikken. Uit deze uitzending blijkt dat u al onderzoeksgegevens had die erop duiden dat het voor een aantal mensen deze medicijnen NIET werken.

Mijn vragen zijn:
1. Heeft u de artsen wel voorgelicht over deze groep mensen waarvoor het niet werkt?
2. Waarom staan deze ernstige klachten niet in de bijsluiter?
3. Waarom vertelt u niets over eventuele verslavingsrisico's, en doet u dat in het buitenland wel?
4. Hoe kan het bestaan dat ik bij de huisarts een vrolijke artsenreclame zie (aan hem geadresseerd) met als juichende kop "Efexor, de antidepressiva zonder bijwerkingen! Het meest voorgeschreven in Nederland!" (of woorden van gelijke strekking).

Ik ben benieuwd naar de reaktié's van de fabrikanten, ook die van Zoloft, Seroxat, Fevarin en Prozac, en alle merken die ik niet genoemd heb. Niet naar mij persoonlijk mailen, maar graag hier!

Gesloten