oxycodon 20mg

Ervaringen met medicijnen? Geef hier jouw mening.
stofzuigertje

Re: oxycodon 20mg

Ongelezen bericht door stofzuigertje » 06 aug 2018 09:00

https://nl.wikipedia.org/wiki/Oxycodon

Dit geeft duidelijk en reclame vrij weer dat dit relatief nieuwe product een vervanger is voor...
Ja, na verdwijnen andere is dit een zeer zwaar middel, en zomaar stoppen met pijnstillers als je dit weet kan een ramp zijn.
Daarom adviseer ik tijdens de afbouw van dit zware middel wat zowel een snelle als trage werking kan hebben om een andere pijnstiller op te bouwen om de pijn problemen over te nemen, en dan zouden de ontwenning verschijnselen ook minder erg moeten zijn.
De Huisarts is vermoedelijk niet deskundig genoeg, de specialist die operatie heeft uitgevoerd of een goede apotheker moeten dit regelen en de huisarts mag dan briefje schrijven wat zij willen en voor hem/haar ook leerzaam.

De betere Apotheken kunnen ook de voordelige 20 mg vermalen en ingemengd tot 15, 10 en 5 mg... en zo afbouwen.... zonder dure strips.
Wel moeten ze malen en persen maar zelf gemaakte komt nog voor... een stagiaire kan dit al uitvoeren mits het recept bekend is.

Zomaar stoppen blijkt erg vaak ellende te geven dus de Huisarts mag niet het Antidepressiva schema volgen voor dit veel zwaardere product maar moet beter informeren bij de speciallist of de apotheker.

Plaats reactie