LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ZYPREXA EN CO

Ervaringen met medicijnen? Geef hier jouw mening.
melina.lathouwers
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 dec 2016 17:07
Locatie: ANTWERPEN
Contacteer:

ZYPREXA EN CO

Ongelezen bericht door melina.lathouwers » 18 dec 2016 18:45

Mijn naam is Melina en ik ben nieuw hier op het forum van Radar.

Een tijdje geleden vernam ik dat er een oproep gelanceerd werd via Radar om slachtoffers te vinden van het middel ZYPREXA.

Ik heb dit middel ook geslikt toen ik residentieel opgenomen was van 2008 tot 2013.

Op korte tijd ben ik toen erg verdikt doordat mijn schildklier niet meer functioneerde. Dit middel is mij in grote doses voorgeschreven geweest: 20 mg per dag in vier smelttabletten. Ik wil er met aandrang op wijzen dat Zyprexa een anti-psychoticum is en niet een anti-depressivum. Door een heel scala van bijwerkingen, duizelde ik soms weg. Ik ben met deze klachten naar mijn psychiater gestapt, wie deze klachten wegwuifde!!! Ik was hierdoor gefrappeerd omdat ik mij niet serieus genomen voelde. Waar ik voor vreesde is dan op een dag gebeurd en ben ernstig ten val gekomen op de bus, waardoor ik op de spoeddienst ben terecht gekomen of ik had dood kunnen zijn!!! Moet ik nog verder pleidooi houden over het feit dit middel en ook nog andere niet zo onschuldig zijn? Ik wou jullie allen bij deze met aandrang waarschuwen hiervoor.

absent
Berichten: 318
Lid geworden op: 26 okt 2016 18:30

Re: ZYPREXA EN CO

Ongelezen bericht door absent » 18 dec 2016 18:54

Als je je niet goed voelt bij de ingenomen medicijnen en je voelt je niet serieus genomen bij de arts...dan moet je gewoon met de rotzooi stoppen en de arts vragen of hij/zij het ooit zelf heeft geprobeerd.

Moneyman
Berichten: 16085
Lid geworden op: 18 feb 2015 11:36

Re: ZYPREXA EN CO

Ongelezen bericht door Moneyman » 18 dec 2016 19:44

absent schreef:Als je je niet goed voelt bij de ingenomen medicijnen en je voelt je niet serieus genomen bij de arts...dan moet je gewoon met de rotzooi stoppen en de arts vragen of hij/zij het ooit zelf heeft geprobeerd.
Of dat nou zo verstandig is... Ik zou eerder voor een second opinion gaan.

Gesloten