LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Bosch Bedding

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
MissyImpossible
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 nov 2015 15:02

Bosch Bedding

Ongelezen bericht door MissyImpossible »

Ik heb even gezocht maar ik kon even geen draad vinden waarin dit is besproken onlangs of waarvan de draad niet al was gesloten. (https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?t=122528)

Ik weet door even zoeken op het internet dat ik niet de enige ben maar ik wilde het hier ook even delen en wellicht nog meer mensen waarschuwen voor Bosch Bedding. Ik heb dit al gedaan op hun Facebookpagina en op een site van trustpilot. Waar overigens veel positieve reacties zijn te vinden. Na een beetje onderzoek zie ik dat dit te maken heeft met de vele weggeef acties van de beddenzaak. Wat overigens nep lijkt te zijn. (Veel voorkomende klacht op hun Facebook pagina. https://nl.trustpilot.com/review/www.bo ... 0002f708a2 (zie hier mijn review)

Ik heb sinds een kleine week eindelijk mijn bed weer compleet maar een veel voorkomende klacht die ik terug zie op vooral de site van trustpilot is het doorzakken van de matrassen. Ook daar heb ik veel last van. Direct de eerste nacht zakte de topper al door. Zover ik kan zien is dit alleen de topper maar het ziet er niet uit. Ik ben een beetje Bosch Bedding moe na het getouwtrek om mijn box (zie review) maar ik weet zeker dat dit niet lang zal duren. Het is weer eventjes moed verzamelen.

Gesloten