LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ervaring witte (chesterfield)bank?!

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
ik87
Berichten: 12
Lid geworden op: 08 okt 2008 10:35

ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door ik87 » 13 okt 2008 13:33

Hallo,
ik overweeg 2 witte chesterfieldbankstellen te kopen.

heeft iemand ervaring met het volgende:

-Krijg je vlekken snel van het witte leer af?
- heb een prijs gekregen van 1400 euro de stuk, heb ik dan wel een echte?! (2x 3-zits) de verkoper zegt dat het beste leer is wat in nederland wordt verkocht :wink:

bedankt groetjes

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door sjoegel » 13 okt 2008 20:13

Een goede chesterfield bank in stof kost al 1400 euro per stuk. Neem van mij maar aan dat je een chinese bank geoffreerd hebt gekregen. Hoeft geen probleem te zijn maar je hebt dan en veel minder (chinese) kwaliteit leer. Reken voor een europese bank op 2600 euro per stuk minimaal.

ik87
Berichten: 12
Lid geworden op: 08 okt 2008 10:35

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door ik87 » 14 okt 2008 08:33

de verkoper gaf aan dat het het beste leer van nederland was!
tevens was er een toonzaal in nederland, mocht ik met hem mee om te kijken.. 2 banken voor 2800...

maar dat moet ik dus maar niet doen?!

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door sjoegel » 14 okt 2008 18:24

Als de verkoper dat zegt om een leren bank te verkopen van 1400 euro dan jokt hij. Loop eens een goede meubelzaak binnen en vraag eens om de leerstalen bij een dure bank. Dan voel je wat goed leer is. Laat het eens door je handen gaan. Chinese banken herken je ook aan het feit dat er maar enkele kleuren leer op kunnen. Een europese firma heeft keuze uit op zijn minst tientallen kleuren en vele kwaliteiten.
Stofferen van een Chesterfield is enorm veel werk en erg moeilijk. Prijzen zijn dan ook behoorlijk voor goed vakwerk.

ik87
Berichten: 12
Lid geworden op: 08 okt 2008 10:35

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door ik87 » 17 nov 2008 09:30

ik heb ze aangeschaft
2 x 3 zits voor de prijs van € 6850 bij Springvale

kreeg certificaar en 10 jaar garantie er bij !

Robert van Dijk
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 jul 2009 10:21

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door Robert van Dijk » 30 jul 2009 11:07

Met Chesterfield meubelen is het opletten!
Omdat deze meubelen zo populair zijn, is er veel imitatie op de markt.
Enkel een fors aankoop bedrag is natuurlijk geen garantie voor een origineel Engels exemplaar. Goedkope leveranciers van marktplaats kwamen naar ons idee niet eens in de buurt van wat wij van een Chesterfield verwachte.
Wij zijn al enkele maanden op zoek naar een geschikte leverancier die weet waar hij over praat. Wij zijn ook bij Delta, springvale, temfay, house of England en Mister Chesterfield geweest.
Bij deze laatste, hadden wij er echter een heel goed gevoel over. De verkoper had ook echt iets met dit product. de prijs bleek uieindelijk bijna de helft van springvale te zijn en we konden geheel vanaf het frame onze combinatie samenstellen, dit was werkelijk een feestje te noemen!

ik87
Berichten: 12
Lid geworden op: 08 okt 2008 10:35

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door ik87 » 30 jul 2009 17:45

hey het is inmiddels al een tijdje geleden dat ik deze topic heb geplaatst, inmiddels hebben wij 2 witte 3 zits banken, gekocht in gouda bij springvale een betrouwbaren leverancier met garantie !

stofzuigertje

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door stofzuigertje » 30 jul 2009 17:51

Waarschuwing;

De stalen die ik kreeg van goedkope bank waren perfect leder......

Maar na openen rits aan zijkant voelde ik iets totaal anders dan ik als kleuren keuze kreeg... dus zoek de rits of gaatje om te voelen of de stalen voor je met alle leuke kleuren hetzelfde is als waar je op gaat zitten.

reach
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 nov 2009 10:24

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door reach » 25 nov 2009 10:52

Ik heb zeer goede ervaringen met firma Mister Chesterfield te Leidschendam. Verstand van zaken en een keurige behandeling en afhandeling. Toen ik er was stond er een ook een witte Chesterfield in de showroom. Ik kwam bij hem terecht omdat ik over anderen niet zulke goede berichten las op dit forum. Goede bank is belangrijk, goed afhandeling ook. http:www.misterchesterfield.nl .

Roosje 100
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 feb 2010 20:56

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door Roosje 100 » 08 feb 2010 21:22

Goedkope actie?

Chesterfield koper, let op!!!! Chesterfieldvergelijk.nl zegt onafhankelijk ze zijn maar.......is van chesterfield handelaar...en eens raden wie er op nummer één staat? Precies, de bewuste handelaar.

Zij adverteren zelfs op Marktplaats dat ze goedkoopste zijn volgens deze 'onafhankelijke' vergelijkingssite. alleen zijn zij zelf eigenaar van deze website, hoe onafhankelijk is dat? Het staat er allemaal wel, en misschien is het juridisch correct maar je moet ook goed lezen voordat je weet hoe de vork in de steel zit.

Laat je niet (mis)lijden, zelf vergelijken is beter!!

Enne...echte Engelse Chesterfields uit China?....zoiets als een echte Ferrari uit Roemenië?

chester-vergelijk
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 apr 2010 11:52
Contacteer:

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door chester-vergelijk » 07 apr 2010 16:27

@ Roosje100

Aangaande uw beweringen / beschuldigingen over chesterfieldvergelijk.nl wil ik u graag het volgende mededelen:

1) Chesterfieldvergelijk.nl biedt oriënterende consumenten de mogelijkheid om de grootste Nederlandse aanbieders van Chesterfield meubelen te vergelijken. Deze vergelijkingen zijn objectief en dit is gewaarborgd door het feit dat alle vergelijkingen zijn gebaseerd op websitecontent van de aanbieders. De informatie die de aanbieder op zijn eigen website publiceert wordt gebruikt voor de vergelijkingen, niets meer en niets minder. Hierdoor kunt u als consument altijd de informatie op de correctheid controleren en is misleiding uitgesloten. Wanneer er desondanks toch informatie incorrect vermeldt wordt, dan kan dit altijd rechtstreeks worden aangegeven door te mailen naar [email protected] Na controle op de website van de aanbieder zullen de vergelijkingen worden aangepast.

2) De vergelijkingen op Chesterfield Vergelijk geven géén waardeoordeel over de aanbieders. Elke vergelijking is opgesteld op alfabetische volgorde en van de door u beweerde "eerste plaats" is dan ook geen sprake. De consument kan op basis van deze informatie voor zichzelf bepalen welke aanbieders voor hen het meest interessant zijn.

3) Chesterfield Vergelijk is opgericht in opdracht van het Chesterfield merk "The Chesterfield Brand", een van de grootste producten van Chesterfield meubelen in Europa. Het doel van de website is het presenteren van een marktonderzoek aan de consument. Om te voorkomen dat hun dealer in Nederland op welke wijze dan ook misleidend gepresenteerd wordt, is de waarborg zoals bij punt 1 aangegeven ingevoerd. Deze informatie over de opdrachtgever staat tevens vermeldt op chesterfieldvergelijk.nl.

4) Na controle blijkt geen van de Chesterfield aanbieders op marktplaats te adverteren met een slogan "de goedkoopste volgens de vergelijkingen op Chesterfieldvergelijk" o.i.d. Een rectificatie van uw bewering is derhalve op zijn plaats. Wel geeft Chesterfieldshowroom in zijn advertenties aan dat er een vergelijkingssite bestaat voor Chesterfield aanbieders waarop de consument objectief geïnformeerd wordt. Wij zijn Chesterfieldshowroom dan ook zeer dankbaar voor deze naamsbekendheid.


Tot slot wil ik u graag informeren dat Chesterfield een benaming voor een van oudsher Engelse meubelstijl. Dit valt te vergelijken met een stationwagen onder de auto´s (en niet met een merknaam zoals Ferrari). Stationwagens worden echter in verschillende merken van verschillende kwaliteit geleverd. Zo is het dus ook met Chesterfield meubelen. De plaats van productie kan dus niks zeggen over de kwaliteit van het meubel. Wanneer de stationwagens in Duitsland zijn uitgevonden, is een bewering dat de kwaliteit van stationwagens uit andere landen slecht is, vanzelfsprekend onzin. De kwaliteit van Chesterfield meubelen kan de consument gelukkig eenvoudig zelf herkennen door simpelweg te kijken en te voelen. De aanbieders van imitatie Chesterfield meubelen zullen echter nooit worden opgenomen in de vergelijkingen op Chesterfield Vergelijk.

Van deze gelegenheid willen wij tevens gebruik maken om de aanbieders van Chesterfield meubelen te adviseren om de informatie op hun website volledig te maken voor de consument. Het weergeven van bijvoorbeeld prijzen, garantiebepalingen en garantievoorwaarden zijn belangrijke factoren voor een oriënterende consument.


Met vriendelijke groet,

Team Chesterfield Vergelijk
e-mail: [email protected]

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door sjoegel » 07 apr 2010 19:47

Chesterfield-vergelijk is van een gewiekste handelaar :x Logisch natuurlijk want zonder gezond eigenbelang begint er niemand een vergelijkingssite :mrgreen: . Hijzelf staat toevallig altijd bovenaan. Zo te zien komen zijn Chesterfields uit China. Daar is op zich niks mis mee maar verwacht niet de Engelse kwaliteit wat ook niet kan voor dat geld. Garantie is meestal een probleem met Chinese banken.

chester-vergelijk
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 apr 2010 11:52
Contacteer:

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door chester-vergelijk » 07 apr 2010 21:19

@ sjoegel

Zowel op dit forum als op onze website zelf, kunt u lezen dat er geen ranking of waardeoordeel in de vergelijkingen op Chesterfield Vergelijk is opgenomen. In de vergelijkingen zijn de aanbieders telkens op alfabetische volgorde (van A tot Z) geordend. De positie van een aanbieder op de webpagina's is dus gebaseerd op de eerste letter van de firma-naam en niet op een "kwaliteitsstatus" of iets in die trant. Dit is ook niet nodig, Chesterfield Vergelijk wil immers enkel de informatie van de grootste aanbieders (zoals prijs, breedte van het assortiment, garantiesystemen, bereikbaarheid) voor de oriënterende consument op een rijtje zetten. Zij kunnen vervolgens voor zichzelf bepalen welke aanbieder interessant is en waar zij hun zoektocht voort willen zetten.

Met vriendelijke groet,

Team Chesterfield Vergelijk
e-mail: [email protected]

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door sjoegel » 07 apr 2010 21:48

Het blijft gewoon reclame voor uw Toko :wink: . Is niet erg maar wees daar eerlijk over. Niemand begint uit hobby een vergelijkingssite voor meubelen. Hier zit altijd een financieel belang achter.

crazyme
Berichten: 7554
Lid geworden op: 10 jun 2005 23:34

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door crazyme » 08 apr 2010 11:08

sjoegel schreef:Het blijft gewoon reclame voor uw Toko :wink: . Is niet erg maar wees daar eerlijk over. Niemand begint uit hobby een vergelijkingssite voor meubelen. Hier zit altijd een financieel belang achter.
De domeinnaam is geregistreerd op naam van Castle Trading b.v. in Gouda.

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door sjoegel » 08 apr 2010 13:09

Volgens de KVK een groothandel in huismeubilair.

Het hele verhaal van "onpartijdig" en "studentenproject" is dus een GROTE LEUGEN.

chester-vergelijk
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 apr 2010 11:52
Contacteer:

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door chester-vergelijk » 09 apr 2010 15:29

@ sjoegel en crazyme

Om u te helpen met uw zoektocht voorzien wij u graag van de juiste interpretatie van de informatie:

- Castle Trading BV is een slapende BV en eigendom van Bestfurn BV
- Bestfurn BV is onderdeel van de holding die eigenaar is van het merk "The Chesterfield Brand"
- Het adres in Gouda dat u vermeldt, is het adres van het kantoor van de firma achter Mijndomein.nl. Hier is het domein chesterfieldvergelijk.nl geregistreerd op een account van Bestfurn BV.

Kortom, The Chesterfield Brand is eigenaar van de domeinnaam chesterfieldvergelijk.nl en tevens opdrachtgever voor de bouw van de website. Dit staat duidelijk aangegeven op onze website en hierover zijn wij ook altijd open geweest in welke discussie dan ook. Door de opzet van de vergelijkingen op basis van websitecontent, aangeboden op websites van de verschillende aanbieders zelf, kunnen wij objectiviteit en controleerbaarheid waarborgen.

Graag vernemen wij van u waar op onze website de vergelijkingen partijdig zouden zijn. Op Chesterfield Vergelijk wordt niet geadverteerd of geadviseerd en wordt de gebruiker ook niet in een bepaalde richting "gepusht". Er bestaat geen ranking in de vergelijkingen en er worden geen inkomsten gegenereerd voor het doorlinken naar websites. De bezoeker kan dus rustig vergelijken en eventueel direct doorklikken naar de aanbieders die zij aantrekkelijk achten, op basis van hun eigen factoren.

Met vriendelijke groet,

Team Chesterfield Vergelijk
e-mail: [email protected]

Meerhoeve
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 dec 2009 10:13

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door Meerhoeve » 29 apr 2010 17:52

Heren Chesterfield leveranciers,

Wat een trieste vorm neemt dit onderwerp aan zeg, het zegt wel iets over het niveau. :? maar om in jullie verhaal te blijven:
Er zijn nu eenmaal mensen die een namaak-Rolex kopen en er zijn mensen die een origineel exemplaar kopen. ( dat is altijd zo geweest )
Naar mijn idee onderschatten jullie de indruk van een koper wel een beetje.
Het beïnvloeden van mensen met een dergelijke site als chesterfield-vergelijk is toch echt geen realistische manier om een bankstel te kopen, denk er even over na!
Ik koop in ieder geval nooit een bank van een foto, ik wil gewoon dat het is wat ik ervan verwacht. Iets waar ik bijna iedere dag in WIL zitten en genieten van hoe het eruit ziet. ( daar wil ik dan ook best wat meer voor betalen )

Als het om een product uit een ander land gaat is dat toch geen probleem, de prijs is er toch naar. Het suggereren dat het om een Engelse product gaat is naar mijn idee veel erger dan het verhaal wat chesterfieldshowroom ( the chesterfield-brand / chesterfieldvergelijk.nl ) pfff! probeert te verkopen, dit hebben wij laatst nog in Dusen ondervonden...

Mensen zijn niet gek, ook niet die een Chesterfield zoeken.

Greetz :)

robensilvana
Berichten: 2
Lid geworden op: 09 jun 2011 16:09

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door robensilvana » 09 jun 2011 16:36

Hoe gaat chesterfieldshowroom om met klachten van gekochte meubels,
slecht dus.
Na eetkamertafel te hebben gekocht en vier maanden er naar te hebben uitgekeken,kwam eindelijk de chesterfield eettafel.
Maar helaas de tafel was te hoog (84CM) dus moeten bekant staande eten,
nagels op de hoeken waren niet gezet en er zijn vlekken in de tafel onder de glasplaat.
en een tafelpoot staat scheef
alles netjes gemeld foto,s gestuurd en er zou contact worden opgenomen door een gespecialiseerde bedrijf om de klachten op te lossen.
Na vier weken kwam de man (stoffeerder) van het bedrijf MPS om de klachten te verhelpen,
Wat er toen gebeurde slaat alles,

1:de tafel zou worden afgezaagd met en decoupeerzaag (wil mijn poten recht en niet schuin)
2: de vlekken zijn volgens bedrijf drukpunten maar konden het niet worden gecontroleerd omdat er geen glaszuigers mee waren genomen>
3:alleen nagels zijn opgelost aan de hoeken.
4:een poot staat 2cm scheef
chesterfieldshowroom vind dat het bedrijf is geweest en geen verantwoordelijkheid meer hierover neemt en dus neemt geen contact meer op omdat het nu ons probleem is en niet die van hun.
veel mails gestuurd maar krijgen geen enkele reactie van klachtenafdeling,ik vind het en schande hoe ze hiermee omgaan.

kootje62
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 apr 2008 23:56

Re: ervaring witte (chesterfield)bank?!

Ongelezen bericht door kootje62 » 20 aug 2011 20:29

wij zijn van plan een chesterfield bankstel te kopen , en zijn daar voor afgereisd naar Gouda ( van uit Leiden) Springvale we wilden ons wat orrienteren ,maar wij schroken van de agressieve verkoop methode ,een bankstel wat wij wel leuk vonden werd aangeboden voor +/- 8700 euro zonder te onderhandelen ging er al 1500 euro vanaf ( een 3 zits plus 2 stoelen ) maar of we gelijk even wilden tekenen , want morgen gold het aanbod niet meer , hij was naar eigen zeggen de beste van Nederland ,de rest verkoopt allemaal cinees **** . toen wij weg gingen met de mededeling dat wij er over nadenken en naar onze auto liepen werd er een medewerker aan de overkant van de weg gezet ,en hield ons om wat voor reden dan ook in de gaten , zijn er ook wat meer ervaringen met deze "gladjanus"

Gesloten