Seats and Sofas

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
Komkommertijd
Berichten: 2842
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Rodeschool

Re: Seats and Sofas

Ongelezen bericht door Komkommertijd » 02 nov 2019 22:10

Beste Alex Bosch,

Wat een rot behandeling, ik kreeg een prima kopje koffie aangeboden, hebben toch nog ooit een goed product aan mijn
geleverd waar ik zeer tevreden over ben.

mike91
Berichten: 10
Lid geworden op: 11 jun 2018 08:27

Re: Seats and Sofas

Ongelezen bericht door mike91 » 04 nov 2019 10:18

vreselijke winkel op deze manier ze zijn erg diep gezakt ... hopelijk vandaag eindelijk een oplossing anders geschil indienen ik vind allemaal wel best rot maar op met die bank.

geef ergens anders liever het dubbele uit maar dan moet eerlijke goede service.

cornerbrook
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 dec 2019 18:55

Re: Seats and Sofas

Ongelezen bericht door cornerbrook » 08 dec 2019 20:30

Juni 2019 hoekbankstel combinatie gekocht bij S and S Amersfoort ad €2000 met ronde hoek voor extra zitplaats en bedbank.
September 2019 wordt er een verkeerde combinatie geleverd. Namelijk met een rechte hoek.
Bank meteen met de leverancier teruggezonden. Aan de door S and S geadviseerde leverancier moest wél het overeengekomen bedrag ad €125 betaald worden. Tot dusver was ik dus €2125 armer en geen aankoop rijker.

Omdat de zaak telefonisch niet bereikbaar was ben ik dezelfde dag langs geweest om naar vervolgakties te informeren.
De medewerkster achter de balie kon mij slechts naar de website verwijzen om een servicemelding te maken maar kon mij wel meedelen dat de onkosten voor de volgende levering voor rekening van S and S zou zijn. Voor de rest geen clientvriendelijkheid in de vorm van geruststelling dat alles bij S and S onder controle is dan wel alles goed zou komen. Ik kon mijn oude bankstel nog net redden voordat de Rova hem kwam ophalen.

Daags na mijn servicemelding werd er door het hoofdkantoor gereageerd met het verzoek om het gehele verhaal nogmaals te beschrijven. Daarna nooit meer iets van S and S vernomen. Juli 2019 wederom om een tussenstand gevraagd omtrent de voortgang van mijn aankoop. Nu bleek dat de combi van ronde hoek en bedbank technisch niet mogelijk is. Een verkoopfoutje kan gebeuren maar kennelijk heeft men tijdens de produktie gegokt op de combi bedbank met rechte hoek ipv met mij te communiceren. Er werd een nieuwe opdracht uitgezet nu naar mijn wensen. Omdat de bedbank verviel kreeg ik restitutie van €100. Echter de onkosten van de foutieve levering kon niet worden vergoed omdat het praktisch gezien kennelijk onmogelijk is om twee restituties op één aankoop te realiseren.

Ondanks verschillende verzoeken die ik per email heb verzonden bleef het doodstil aan de kant van S and S. Tot december 2019 toen ik
plots een verlossend bericht kreeg dat mijn bank gereed was en kon worden opgehaald. Deze keer heb ik zelf voor het ophalen van mijn bank gezorgd ondanks de telefonische benadering van het oorspronkelijke leveranciersbedrijf.
Ik concludeer dat wanneer men gokt op een goed verloop, dat S and S banken en stoelen verkoopt met prijzen die best concurrerend genoemd mogen worden. Gaat men echter tevens voor service en cliëntvriendelijkheid, blijf dan ver weg van dit bedrijf.

Lady1234
Berichten: 11176
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Seats and Sofas

Ongelezen bericht door Lady1234 » 09 dec 2019 09:58

Dat is, jammer genoeg, al heel lang bekend op dit forum.

Plaats reactie