LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Forever Living Products

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
Yf

Forever Living Products

Ongelezen bericht door Yf »

Wie kent dit bedrijf en zijn producten?
Is het een piramidespel/Verkoop?

Graag een reactie!!!

Met vriendelijke groet,

yf

R.

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door R. »

Ben benaderd door FLP om naar een bijeenkomst te komen voor een presentatie om zelfstandig distributeur te worden. Hier niet op ingegaan omdat dit niet mijn ding is. Aardige mensen die je een gouden toekomst beloven als je maar genoeg verkoopt. plusminus een afzet van zo'n 20% per maand nodig om een leefbaar inkomen te verkrijgen.

Dit is geen piramidespel maar bittere werkelijkheid. Meer een piramideconstructie.

FLP biedt producten aan op basis van aloe Vera die op zelfstandige basis verkocht kunnen worden waar veel geld mee te verdienen valt. Of er eerst een pakket gekocht wordt van zon 600 euro want doe je dat niet dan is het je houding die je tot mislukking doemt. MLM heeft als enige voordeel dat ze vanaf het begin duidelijk de keuze aan je zelf laten. Als nadeel dat ze mensen ronselen die het liefst in een nadelige situatie verkeren zodat er meer verkocht kan worden want je hebt immers een hoop te verliezen. Bij problemen is het moederbedrijf meestal niet te vinden omdat deze constructie zichzelf volledig heeft ingedekt. Sommige mensen zweren bij de producten. Ze zouden aan een veeltal van klachten verlichting kunnen helpen. Op basis van deze positieve reacties kan dan het verkooppraatje beginnen. Dit zijn geen medicijnen maar lifestyle producten en er mag dus geen medische eigenschap aan worden verleend. Gebeurt dit wel dan zegt het moederbedrijf simpel dat er geen rechten verleend zijn aan wat de individuele distributeur heeft voorgehangen. De dwaling komt dus volledig op de verkoper te liggen en FLP wast zijnen handen in blanke onschuld. De helende werking van de producten kan echt zijn maar rust vaak op basis van placebowerking. Vaak wordt in het verkooppraatje dus de positieve reactie van totaal onbekende mensen gebruikt.

Mijn mening: begin hier niet aan! De bedragen die worden genoemd kan geen rechten aan worden geleend, er wordt geen garantie gegeven en je staat er volledig alleen voor wil je hier je brood in gaan verdienen of in bijverdienen. Tevens de producten zijn buitensporig duur. De doelgroep zijn tevens mensen die hun gelden beter kunnen besteden. Dus alleen voor de bloedzuigers is dit een goed systeem.

Je geld kan je op betere en eerlijkere manieren verdienen. Je gezondheid kan goedkoper en (naar mijn mening) beter worden onderhouden bij de apotheker of drogist. De meeste inkomens zullen toch vervallen aan de hoge schakels van de constructie. Vaak werk je je een slag in de rondte voor een mager resultaat. Tja het ligt aan je houding!

Deze link bevat een heldere skeptische kijk op dit bedrijf en zijn producten. Hier zijn er te weinig van te vinden!

http://www.skepsis.nl/aloe-vera.html

Tip: typ Forever Living Products eens in op een zoekmachine en je zult verkoop sites vinden. Kijk er eens op en zie hoe onorigineel deze methode eigenlijk is.

Suc6

Judith

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door Judith »

Gisterenavond ben ik naar een info-avond geweest van FLP.
Ze hadden inderdaad moeie praatjes en beloven je een gouden toekomst en je komt echt gebrainwashed thuis, met de illusie dat je binnen 5 jaar binnen bent.
De hele nacht heb ik niet geslapen en bleef het door mijn hoofd spoken, want het zou zo mooi kunnen zijn.
Maar vanmorgen had ik zo iets van, maar wat als IK geen mensen vind om die produkten te gaan verkopen, dan houdt het systeem op, of je zou moeten gaan investeren en je moet al beginnen met een pakket van LET WEL € 400,00 excl.
Ze geven 100% geld terug garantie, maar toch.
Maar je moet dus niet alleen geld investeren, maar ook tijd. Lukt het niet meteen om mensen te vinden die dit ook willen dan heb je dus een probleem, dan werkt het systeem dus niet. En misschien lukt het in het begin wel om 1 of 2 mensen te vinden, maar als die 2 mensen niemand vinden, ook dan houdt het systeem op.
Ik zie er dus vanaf en raad het dan ook niemand aan, die niet super gemotiveerd is om echt heel veel tijd en energie erin te steken. Mocht iemand vragen hebben wil ik die best beantwoorden.

Vriendelijke Groeten
Judith

louis

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door louis »

Beginnen met een mlm systeem is net als het beginnen van je eigen bedrijf. Dit gaat dus niet over piramide spelen, dit is business. Zonder inverstering zal er niets uitkomen. Met mlm zijn de startkosten minimaal. Ik ben handig en starte jaren geleden mijn eigen klussenbedrijf op. Kosten € 50.000 in 4 jaar tijd. 6,5 dagen in de week werken, vaak meer dan 12 uur per dag. Wanneer je de zin hebt iets op te bouwen, stel een netwerkorganisatie, dan kost dat tijd en natuurlijk wat geld. Heb je het juiste bedrijf gevonden dat met z'n markt meegroeit en dat de juiste producten op de markt brengt. Wat kan je dan gebeuren? Toch maar niet, uit angst om te falen? MLM bedrijven die al jaren draaien, hebben al vaak vele mensen ingeschreven en om daar nog succesvol mee te worden is voor de meesten niet weggelegd.
Ook bedrijven met eenzijdige producten zoals de telecom sector, die veel concurentie hebben zijn niet de bedrijven waar veel mensen succes hebben. Zoek een nieuw jong bedrijf dat een goed concept heeft en echte mogelijkheden biedt. Ze zijn er. Ik werk nog steeds 12 uur per dag en met plezier. De verdiensten groeien niet met de dag, wel per maand. Ik ben nu het meest bezig als netwerker in 2 mlm systemen. Netwerken is een vak en als je niet goed in je vak bent zul je weinig kans hebben succesvol te zijn. De meeste mlm bedrijven geven trainingen en presentaties over hoe je de producten kunt kopen en verkopen. Hoe je een werker / verkoper kunt vinden die jou geld op levert. Sommige mlm bedrijven geven de mogelijkheid trainingen te volgen waar je werkelijk wat aan hebt. Het is voor de meeste mensen niet eenvoudig de juiste kansen te herkennen. De meeste startende ondernemende mensen in een mlm systeem, zijn vaak geen ervaren netwerkers. Hoe wordt je dan een ervaren netwerker? Ik denk door te doen, te leren en door te gaan. Het hoeft niet altijd bij hetzelfde bedrijf. Je bent vrij om te kiezen. Heb je eenmaal het juiste bedrijf gevonden, geef dan niet te snel op. Succes behalen kost tijd, een beetje of meer geld en doorzettingsvermogen.

Hans

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door Hans »

600 euro investeren om een bedrijf te starten is haast niks, daar mag niemand wat van zeggen. Ik kan me voorstellen dat het soort franchiseprincipe van FLP heel interessant kan zijn voor schoonheidsspecialistes, kleine zelfstandige drogisterijen, kleine parfumeriën en verkopers van thuisverkoopavonden.

koning

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door koning »

Wat is er zo jammer aan de hele discussie van deze forum. de tegen stellingen zijn te groot, waarom? We hebben al veel bedrijven gehad die een slechte organisatie hebben en nog hebben. nu hebben de mensen het idee dat netwerkmarketing, heeft niets te maken met Piramide, immers kun je in een piramide nooit meer verdienen dan iemand die eerder is begonnen. Forever living Product geeft iedereen de kans om de domoren te laten en de arends ogen in de maatschappij te doen presteren, munten verdienen. het is gewoon een baan waar je BIG business mee kan maken, natuurlijk niet iedereen. je zal als netwerker je verhaal goed en eerlijk moeten houden, HOE KAN HET ANDERS DAT HET BEDRIJF DIK 20 JAAR BESTAAT. wanneer we het hier over een malafide bedrijf zouden hebben.... zouden we dan niet eens een groot onderzoek moeten hebben naar zulke grote markt leiders onder de Netwerkmarketing bedrijven..... Mensen doe nu niet zo dom, dit word en is al lang gedaan. Ook de domme uitspraken over veel geld is achterhaald. Je hebt het zelf in de hand, jij bent de gene die juiste mensen in je team wil hebben, mensen die even denken geld te verdienen zijn de mensen die nu aan het klagen zijn

jammer

koning

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door koning »

Ha die Info,

Graag het volgende. Forever living product is gecertificeerd met het keurmerk natuurgeneesmiddel. ook de moslims mogen er dankbaar gebruik van maken, ik kan je dat wel verder vertellen maar waarschijnlijk geen oren voor de techniek en bereiding van het product, goed jij bent ook alwetend.

Je zal vast het product kennen van meneer VOGEL:) dat product is niet eens erkend! waaaaaaaaaaaar hebben we het nu over. ik zal het vertellen. Iedereen, de massa, zal zich houden aan de producten die ons aangesmeerd worden door de fantastische management team dat ons land te bieden heeft. We hebben geen mening, als je die namelijk wel hebt ben je illegaal bezig, geen goed product, bras zeggen de domme ganzen.

Info doe je naar eens eren aan.

2 dingen nog te zeggen

bewustwording

werken


groeten koning

Aloë support

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door Aloë support »

Hallo..... Ik gebruik al jaren Aloe Vera en heb nog nooit iets van FLP gekocht! FLP gebruikt namelijk allerlei toevoegingen en heeft zelfs aloe met fruitsmaakjes. Maar als FLP en hun Aloe producten niet deugen wil dat niet zeggen dat Aloe Vera niet deugt!!

Aloe Vera is een geweldig product en heeft mij verlost van jarenlang eczeem en ontstekingen.

Je kunt het gewoon bij de reformwinkel en betere drogist kopen. Je hebt er echt geen piramideorganisatie voor nodig, liever niet zou ik zeggen.

Ik wil alleen even duidelijk maken dat Aloë Vera echt een verbluffende werking kan hebben, maar als je het wilt gebruiken, doe dan gewoon en laat je niet in de luren leggen door mooie praatjesmakers met bewerkte nepproducten.

Wat is dat toch met die obsessie die veel mensen hebben voor geld, is dat het nou echt waard als je mensen ontmoet dat ze liever niet met je willen praten omdat je op een gegeven moment toch weer begint te zeuren over die producten die je zonodig moet verkopen? Lekker bevredigende sociale contacten zal je dan hebben.

Maar goed, ik wil alleen maar even het onderscheid maken tussen echte AloE Vera en het fop-bedrijf FLP

koning

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door koning »

Geplaatst op 20 Aug 2003 16:47 door Aloë support


--------------------------------------------------------------------------------

Je hebt helemaal gelijkt dat Aloë te koop is in de winkel, alleen is het zo dat de verhoudingen van Aloë Vera uit de Amerika anders zijn dan die we hier in de winkel koopt. De concentratie Aloë is vele malen hoger, dat wil zeker niet zeggen dat het uit de winkel niet werkt. ik hoor je net zeggen dat het een prima product is:) Kun je voorstellen dat een goed product prima aan de markt te brengen is zonder daar al die toeren voor te halen, reclame, tussenhandels, percentages naar de grote mannen. Het enige wat een FLP doet is mensen adviseren het product niet bij de reformwinkel zaak te kopen maar de distributeur? als we daar gezamenlijk geld mee verdienen.... wat denken dat die mannen die in de reclame business zitten die iedereen maar van alles aan wil smeren.... dat vinden we normaal..... Ik heb genoeg enthousiaste mensen om me heen die de Aloë een prima product vinden, met die mensen maken we business. kun je niet aarden met een product zal je daar ook nooit geld mee kunnen verdienen, klinkt dat logisch, ik dacht van wel. het stomme van deze forum is dat het alleen gefixeerd is om snel veel geld te verdienen, die gasten die dat denken zijn de DOMME GANZEN, mogelijk is het zeker, veeel nees ontvangen, er zal uiteindelijk een ja komen. Heb je een goed team die je kan managen is er zeker succes te behalen,

koning

Gast

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door Gast »

Ze zouden aan een veeltal van klachten verlichting kunnen helpen. Op basis van deze positieve reacties kan dan het verkooppraatje beginnen. Dit zijn geen medicijnen maar lifestyle producten en er mag dus geen medische eigenschap aan worden verleend. Gebeurt dit wel dan zegt het moederbedrijf simpel dat er geen rechten verleend zijn aan wat de individuele distributeur heeft voorgehangen. De dwaling komt dus volledig op de verkoper te liggen en FLP wast zijnen handen in blanke onschuld. De helende werking van de producten kan echt zijn maar rust vaak op basis van placebowerking. Vaak wordt in het verkooppraatje dus de positieve reactie van totaal onbekende mensen gebruikt.

Ik begin opnieuw, ken je meneer vogel met zijn producten prima spul he! dat vinden we toch allemaal.. Aloe is wel erkend als natuurgeneeswijze meneer VOGEL niet. wat een domme R ben jij.

Ook al alwetend :roll:

alwetend

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door alwetend »

ik zie we zijn alemaal alwetend :shock:

einde bericht

alwetend

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door alwetend »

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: uh jah, ben net wakker en dacht als alwetende...... niet veel, ik weet reeds

hoi hoi

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door hoi hoi »

Hallo,

Ik heb je stuk een goed door gelezen, inderdaad zijn deze gasten erg fout bezig. het volgende wil ik even kwijt, mijn ervaring met Forever Living product. je zal denken daar hebben we er weer zo een. jep:) Goed, daar gaan we dan. Sinds een jaar ben ik me aan het oriënteren op netwerkmarketing van de FLP, ik kan je zeggen dat ik daar met een team van mensen zeer kritisch ben naar gaan kijken. het volgende viel me op. Het betalingssysteem hebben we als zeer voldoende geacht, alleen kwamen we op een groot probleem. De meetings die gehouden worden zijn totaal verkeerd, ze laten mooie plaatjes en bedragen zien, als nieuweling stoten dat behoorlijk tegen de borst!! Ik vind als je als netwerkmarketing bedrijf een nieuwe vorm van business willen opzetten, ( geen associaties met illegale piramiden systemen) zul je mensen anders moeten benaderen. Geen mooie plaatjes toestand, niet dat gevoel van, tja jij weet wel wat ik bedoel. Zelf denk ik dat dit helemaal niet nodig is, men zal alleen moeten begrijpen hoe het systeem in zijn werk gaat, daar schort het nog al aan!! Zelf heb ik in mijn lijn een hele goede zakelijke man die ons de trainingen geeft, daarnaast volg ik zo nu en dan een training van personen die totaal verkeerd (niet liegen ofzo) maar niet zakelijk. Het is goedkoop, niet informatief, knullig, vooroordeel bevestigend, ondanks dat het netwerkmarketing systeem werkt. Je kan je voorstellen dat je een gezamenlijke omzet zal moeten creëren om geld te verdienen. Wij als groep halen Aloë niet meer bij de reform zaak maar bij de distributeur, niets op tegen lijkt me. Ook is het vrij normaal dat er daardoor omzetten gemaakt worden omdat er geen kosten worden gemaakt door tussenhandel. Dus de hele discussie over foute toestanden zullen we wel moeten filteren, het systeem klopt en is een eerlijk systeem. Alleen zul je wel moeten weten waar je aan begint, pak je het goed aan met je team zul je daarvan ook het resultaat van zien. De mooie plaatjes toestanden wil ik met mijn team aan banden leggen, als groep in een organisatie kun je heel wat bereiken, samen sta je sterk. Ook hebben wij in de reglementen kunnen lezen dat wij hier niet zomaar uit een organisatie kunnen worden gezet. Daar hebben we onze advocaat voorK We gaan echt proberen om er een andere slag aan te geven. Mensen vertellen over ons plan, niets van reisjes en bla bla bla. Die komen er wel wanneer we als team de koppen bij elkaar steken. Wat vond jij nu van die jongelui die totaal geen idee hadden waar het eigenlijk om draaide. Dit gevoel van misleiding willen wij niet hebben!! Ik wil hier niet mee zeggen dat wat jij ervaren hebt netzo is als FLP, wij vinden dat het er wel een beetje een slag van heeft. WILLEN WE NIET
:x

rob1

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door rob1 »

bekijk de magazine fortune (zakenblad ,amerikaanse uitgave 11 augustus)
En je weet genoeg.networkmarketing industrie heeft de toekomst.!
steeds meer ondernemers beginnen met mlm.

snelgroeiend Europa.!

Gast

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door Gast »

bekijk de magazine fortune (zakenblad ,amerikaanse uitgave 11 augustus)
En je weet genoeg.networkmarketing industrie heeft de toekomst.!
steeds meer ondernemers beginnen met mlm.

snelgroeiend Europa.!


JUIST :lol:

Rebecca

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door Rebecca »

FLP en ook Herbalife maken medische claims die totaal ongegrond zijn en zijn daar ook al vaak voor veroordeeld.
MLM is diefstal en oplichterij!

Gast

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door Gast »

Geplaatst op 12 Sep 2003 16:42 door Gast


--------------------------------------------------------------------------------

Helemaal waar Rebecca het bstaat al jaren. Herbalife en noem die gangsters maar allemaal. Het is 1 pot nat.

meneer

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door meneer »

domme mensen doen mee aan een piramidespel
domme mensen denken dat networkmarketing een piramide spel is.Losers doen mee met een piramidespel. losers die beginnen met networkmarketing gaan het toegeven dat ze in het verleden een loser waren.

overigens zijn losers in elk beroep een loser.

Info
Berichten: 100
Lid geworden op: 22 jul 2003 12:19

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door Info »

Ha die Info,

Graag het volgende. Forever living product is gecertificeerd met het keurmerk natuurgeneesmiddel. ook de moslims mogen er dankbaar gebruik van maken, ik kan je dat wel verder vertellen maar waarschijnlijk geen oren voor de techniek en bereiding van het product, goed jij bent ook alwetend.

Je zal vast het product kennen van meneer VOGEL:) dat product is niet eens erkend! waaaaaaaaaaaar hebben we het nu over. ik zal het vertellen. Iedereen, de massa, zal zich houden aan de producten die ons aangesmeerd worden door de fantastische management team dat ons land te bieden heeft. We hebben geen mening, als je die namelijk wel hebt ben je illegaal bezig, geen goed product, bras zeggen de domme ganzen.

Info doe je naar eens eren aan.

2 dingen nog te zeggen

bewustwording

werken


groeten koning
Beste 'Koning',

Waarom heeft u het tegen mij ?? Ik heb nog niet gereageerd op de discussie over 'FLP', maar omdat u er blijkbaar om zit te springen, het volgende.

FLP zijn oplichters. Een bedrijfje opgezet door slimme, ordinaire zakkenvullers die goedkope ALoe Vera-troep doorverpatsen aan goedgelovige naievelingen voor de hoofdprijs. 400,- euro voor een 'starterspakket' ?? Ik heb het fantastische genoegen gehad ook eens aanwezig te zijn op een info-avond van FLP en de kansloosheid straalde er werkelijk vanaf....Slappe verkooppraatjes, brainwash-technieken en non-argumenten volop..( 'Nee, wij zijn geen piramide, u werkt in een piramide......') en het mooiste van alles ? Volwassen mensen die met 'speldjes' oplopen om te tonen hoe hoog ze wel niet zijn in de organisatie. Of liever, hoeveel vrienden en famillieleden ze hebben kunnen tillen met die kwakzalverij. Treurig.

Voor de hele verdere beargumentatie verwijs ik u naar de eerdere discussie in een andere topic, ik ga er niet nog een tijd aan wijden.

Mvg.
Info

PS. Fijn dat moslims het ook mogen gebruiken. Dat is een pak van me hart.

koning

Re: Forever Living Products

Ongelezen bericht door koning »

Beste Info,

Je klinkt of je door een stel grote negers in je kont bent geneukt, sorry dat ik me zo uitdruk. Je hebt pijn. De info avonden zijn inderdaad niet al te best, de cursussen daarentegen zijn heel goed, alleen ben jij niet zo ver gekomen. Daar zul je zien dat er wel degelijk een goed marketing concept achter zit, met een degelijk product. Immers kopen de mensen die aloë gebruiken het ook in de reform zaak. Je snapt dat Aloë een plant is, dus het zal in meerder producten verwerkt worden. Tja dat speldje, heeft ook vrij weinig te maken met het concept, louter en alleen een herkenning van prestatie dat die gene heeft gehaald, en daar heb je wel gelijk in.

Groeten koning

Gesloten