Onecoin

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
Wiecksewitte
Berichten: 25
Lid geworden op: 03 okt 2016 16:44

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Wiecksewitte » 09 feb 2017 20:19

ach komt men weer met die standaard linkjes.
let nu maar gewoon op ;)

kuklos
Berichten: 5159
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door kuklos » 09 feb 2017 20:44

Wiecksewitte schreef:ach komt men weer met die standaard linkjes.
let nu maar gewoon op ;)
Dit soort reacties snap ik nooit. In plaats van met een duidelijk overtuigd verhaal te komen en links/artikelen die het ondersteunen en echt je gelijk te bewijzen blijft het weer hangen in kortregelige nietszeggende tekstjes.

Julie4444
Berichten: 5046
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Julie4444 » 09 feb 2017 21:41

Wiecksewitte schreef:ach komt men weer met die standaard linkjes.
let nu maar gewoon op ;)
Waarop? Hoe onecoin in elkaar zakt?

Mucha

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Mucha » 10 feb 2017 00:26

[Bericht verwijderd door de Moderator in overleg met de gebruiker.]

Verwijderd

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Verwijderd » 14 feb 2017 10:23

Wiecksewitte schreef:ach komt men weer met die standaard linkjes.
let nu maar gewoon op ;)
Kom dan zelf met een linkje waaruit blijkt dat OneCoin er aan komt. Je weet dat er 2 bedrijven zijn in heel Europa waar je momenteel met OneCoin zou kunnen betalen en dat 1 van die bedrijven onlangs ook de stekker er uit getrokken heeft?

Mucha

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Mucha » 14 feb 2017 12:41

[Bericht verwijderd door de Moderator in overleg met de gebruiker.]

kweenie
Berichten: 14865
Lid geworden op: 24 okt 2007 15:04

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door kweenie » 14 feb 2017 12:53

Wiecksewitte schreef:ach komt men weer met die standaard linkjes.
let nu maar gewoon op ;)
Ja, ik doe niets anders. Maar jij schrijft een bericht met als enige boodschap 'het komt eraan'. Dan moet je als lezer maar raden waar het over gaat. Het voorjaar? De Elfstedentocht? Het nieuwe seizoen van boer zoekt vrouw? Wát komt eraan?

Guardian72
Berichten: 6848
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Guardian72 » 14 feb 2017 13:24

kweenie schreef: Ja, ik doe niets anders. Maar jij schrijft een bericht met als enige boodschap 'het komt eraan'. Dan moet je als lezer maar raden waar het over gaat. Het voorjaar? De Elfstedentocht? Het nieuwe seizoen van boer zoekt vrouw? Wát komt eraan?
Nou, die elfstedentocht zou wel erg leuk zijn.
Het het nieuwe seizoen BzV is afgelopen zondag begonnen (12/2) - dus als ie dat bedoelde had hij gelijk....

kampie121
Berichten: 4
Lid geworden op: 11 mar 2017 23:55

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door kampie121 » 12 mar 2017 00:12

Ik ben ook benaderd door iemand van de onecoin, en die wilde mij ook mee hebben naar zo'n "meeting". Ik heb me uitvoerig laten informeren over alles zoals zij dat uitleggen. Het is een heel leuk avondje uit voor de mensen die toch niets te doen hebben, en nooit naar een bijeenkomst van zo'n piramidespel zijn geweest ( ik vroeger wel.... dus ik ben nu echt niet geweest) Het resultaat is..... je kan er nog nergens mee betalen, maar volgens hun komen is er nu de "dealshaker" waar het volstroomt met bedrijven waar je zou kunnen betalen. Alleen niemand weet ze nog! En dan komt nu de klap op de vuurpijl........... Ze gaan op 18 mrt 2017 naar de beurs.
Dit zal er bedoeld worden met "het komt eraan". Nou ik ben nu dus heel benieuwd, en wacht alles rustig af, en heb er nog geen cent ingestoken, dat begrijpen jullie wel toch?

absent
Berichten: 318
Lid geworden op: 26 okt 2016 18:30

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door absent » 12 mar 2017 01:16

kampie121 schreef:Ik ben ook benaderd door iemand van de onecoin, en die wilde mij ook mee hebben naar zo'n "meeting". Ik heb me uitvoerig laten informeren over alles zoals zij dat uitleggen. Het is een heel leuk avondje uit voor de mensen die toch niets te doen hebben, en nooit naar een bijeenkomst van zo'n piramidespel zijn geweest ( ik vroeger wel.... dus ik ben nu echt niet geweest) Het resultaat is..... je kan er nog nergens mee betalen, maar volgens hun komen is er nu de "dealshaker" waar het volstroomt met bedrijven waar je zou kunnen betalen. Alleen niemand weet ze nog! En dan komt nu de klap op de vuurpijl........... Ze gaan op 18 mrt 2017 naar de beurs.
Dit zal er bedoeld worden met "het komt eraan". Nou ik ben nu dus heel benieuwd, en wacht alles rustig af, en heb er nog geen cent ingestoken, dat begrijpen jullie wel toch?
Je hebt toch wel even gegoocheld voordat je hier je reactie hebt neergezet? Dan zag je wellicht ook dat wankoin niet eens meer bestaat omdat het ...Tja...Iets met Egyptenaren ;-)

Mucha

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Mucha » 12 mar 2017 02:21

[Bericht verwijderd door de Moderator in overleg met de gebruiker.]

kampie121
Berichten: 4
Lid geworden op: 11 mar 2017 23:55

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door kampie121 » 12 mar 2017 16:45

nee het was geen gewiekste witte hahaha Maar ik kreeg gisteren het appje van diegene, dus ik dacht zulk belangrijk nieuws moet toch even vermeld worden. Dus let op zaterdag (als de beurs dicht is) de 18e gaan ze naar de beurs. Ik zou er voor de deur gaan liggen om deze kans niet te missen.

Mucha

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Mucha » 12 mar 2017 17:24

[Bericht verwijderd door de Moderator in overleg met de gebruiker.]

maartenvaneck
Berichten: 16
Lid geworden op: 20 mar 2017 20:22

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door maartenvaneck » 20 mar 2017 21:38

newmikey schreef:Dit is een Ponzi die inmiddels in meerdere landen tot politieonderzoek heeft geleid. Snap trouwens niet dat u er niets over kunt vinden, het internet staat er bomvol mee.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/wh ... ou-7346558

https://news.bitcoin.com/beware-definit ... oin-ponzi/

http://www.coindesk.com/belgium-onecoin ... t-warning/

http://www.hln.be/hln/nl/942/Economie/a ... Coin.dhtml

http://mlmforum.nl/forums/topic/onecoin ... rschuwing/
Onderzoek : Dat er onderzoek word gedaan is goed, het is een product met financiële gevolgen. Dit is overigens geen reden om te zeggen dat dit product niet deugd. Er zijn onderzoeken al 6 maanden bezig om iets te vinden dat niet klopt... Blijkbaar moeilijk te vinden. Er zijn inmiddels ook onderzoeken afgerond, waarbij niets gevonden is om het bedrijf te doen staken. Dat spreekt eerder voor een degelijke bedrijfsvoering waarop niets aan te merken valt.

Onecoin marketing : Onecoin heeft gekozen voor netwerken, iets wat we allemaal kunnen en allemaal doen... Netwerk marketing is niet verboden en ook niet fout, het is een marketing methode die word onderwezen op universiteiten. Ik ben zelf actief en vertrouw dit bedrijf, mijn onderzoek is veel dieper geweest dan 5 linkjes van personen die een mening hebben over dit bedrijf... Dat is toch geen basis voor afkeuren of goedkeuren van een bedrijf dat inmiddels meer dan 3 miljoen members kent. Behindmlm is een initiatief van particulieren die vol met advertenties die naar mijn mening vooral geld wilt verdienen met het trekken van bezoekers.Het zijn meningen van mensen, niet bevindingen van een bedrijf naar aanleiding van een onderzoek. Waarschijnlijk nooit zelf succesvol een 'mlm' organisatie kunnen bouwen. Het is overigens inderdaad zo dat dit de meeste niet lukt. Dit is naar mijn reden geen reden om de methode af te keuren... Hoeveel bedrijven stoppen na 1,2 of 3 jaar, die cijfers liegen er niet om, er zijn ontzettend veel ondernemers die hun winkel / bedrijf sluiten omdat het niet lukt...
maar een bedrijfsmethode afkeuren omdat het niet werkt bij veel mensen is natuurlijk niet correct. Ik doe er zoveel mogelijk aan om mijn team te helpen en ben hier redelijk succesvol in.

Onecoin werkt gewoon op een andere manier dan we gewend zijn, daarom is niet verkeerd. Anders in marketing wijze en anders in mining proces (maakproces coin) , nou en... wie bepaald de regels daarvoor?

Ik wil het nog sterker neerzetten, Onecoin is op bijzondere wijze cryptocurrency regels aan het herschrijven door transparant en makkelijker in gebruik te zijn. Onecoin is voor zover ik ken de enige cryptocurrency waarbij het onmogelijk is om criminele activiteiten te financieren met hun coins. Onecoin is inmiddels groter dan bitcoin en alle andere 700 coins. Alhoewel nog een 'private company' zal in tweede kwartaal 2018 de coin publiekelijk zijn en is het de intentie om in 2018 het bedrijf naar de beurs te brengen waar overigens ook een 'IPO' voor zal worden gegeven die hun leden de mogelijkheid geven om aandelen in het bedrijf pre beursgang te kopen.

Een interessant en neutraal artikel over onecoin:

https://www.crypto-news.net/bitcoin-con ... esident-2/

maartenvaneck
Berichten: 16
Lid geworden op: 20 mar 2017 20:22

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door maartenvaneck » 20 mar 2017 21:53

Mucha schreef:Geen ervaringen. Maar cryptogeld klinkt mij te vaag en onbetrouwbaar om er mijn vingers aan te branden,
Ik denk dat het een logische stap is... graan en kruiden ruilen doen we ook niet meer... Sinds in 1971 de dollar is losgekoppeld van goudvoorraad is het vreselijk fout gegaan met banken en geld... Het is langzaam maar zeker waardeloos geworden. Ik kocht een tijdje terug op een muntenbeurs een briefje 10.000 lire... waarde maarliefst € 5.15... Wat is er aan de hand? Bijdrukken van geld geeft inflatie, uw geld word minder waard.

Dat word opgelost in cryptocurrency, het is door de blockchain (google deze techniek eens) in een beperkte hoeveelheid beschikbaar... hmmm waar lijkt dat op... goud misschien ?

Cryptocurrency is niets anders dan digitaal geld, alles word digitaal... Omdat u het niet kunt vastpakken is het niet vaag... Een mp3 kun je ook niet vastpakken, ruiken of voelen.... en toch is dit waarschijnlijk uw muziekdrager geworden en hebben bandjes, vinyl en zelfs cd's het veld geruimd.

De wereld om u heen veranderd, je kunt het laten lopen, je kunt er ook je voordeel mee doen. De wereld om u heen erkent het product en geeft het een hogere waarde dan goud.

http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/ ... ijs__.html

Crypto = veiliger en is daarnaast een betere valuta dan Fiat valuta (euro, dollar etc).

maartenvaneck
Berichten: 16
Lid geworden op: 20 mar 2017 20:22

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door maartenvaneck » 20 mar 2017 21:57

[quote="stfwlk"]De waarheid ligt helemaal niet in het midden in dit geval, Onecoin is gewoon oplichting.

Je vertelt ons dat dit een cryptomunt is. Vertel ons eens waar je overal met Onecoin cryptomunten kan betalen, geef ons eens een lijstje. Ik bespaar je de moeite; je kan NERGENS betalen met Onecoin.

Ik denk t we hoor ..... http://www.dealshaker.com

18000 winkels in één maand aangemeld om ONE's te accepteren.

newmikey
Berichten: 4423
Lid geworden op: 04 jul 2007 15:03

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door newmikey » 20 mar 2017 22:11

maartenvaneck schreef: 18000 winkels in één maand aangemeld om ONE's te accepteren.
Hoe gek dacht je dat we zijn? Chinese en Philippijnse rommel (delivery in Asia) of een "GIFT COUPON €100 EUROS TO BUY IN LUXOR COMPUTER STORE" die alleen te besteden is in...Panama?

kuklos
Berichten: 5159
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door kuklos » 20 mar 2017 23:56

maartenvaneck schreef:Netwerk marketing is niet verboden en ook niet fout, het is een marketing methode die word onderwezen op universiteiten.
We spreken het volgende af: Jouw volgende post vermeld op welke universiteiten netwermarketing onderwezen wordt, wie de docent is, en wat de naam van het vak is. Met een link naar het vak zelf; of een link naar het deel van curriculum waaruit blijkt dat ze mlm onderwijzen. Zie dit voorbeeld van de Universiteit Twente.

Mucha

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Mucha » 21 mar 2017 00:38

[Bericht verwijderd door de Moderator in overleg met de gebruiker.]

Julie4444
Berichten: 5046
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Onecoin

Ongelezen bericht door Julie4444 » 21 mar 2017 11:10

maartenvaneck schreef:
stfwlk schreef:De waarheid ligt helemaal niet in het midden in dit geval, Onecoin is gewoon oplichting.
Je vertelt ons dat dit een cryptomunt is. Vertel ons eens waar je overal met Onecoin cryptomunten kan betalen, geef ons eens een lijstje. Ik bespaar je de moeite; je kan NERGENS betalen met Onecoin.

Ik denk t we hoor ..... http://www.dealshaker.com

18000 winkels in één maand aangemeld om ONE's te accepteren.
Punt 1: jij verkondigt hier onzin.
Punt 2: onecoin is helemaal geen cryptocurrency, maar oplichting.

Edit: spelling
Laatst gewijzigd door Julie4444 op 21 mar 2017 15:05, 1 keer totaal gewijzigd.

Plaats reactie