LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
kiz
Berichten: 2236
Lid geworden op: 11 okt 2005 21:37

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door kiz » 12 jan 2012 01:34

HW007 schreef:
adSolvendum schreef:
HW007 schreef:Het is zeker toegestaan om als MLM-er mensen in dienst te nemen om klanten te benaderen voor besparingen. Een aantal MLM-ers heeft ook mensen in dienst en deze MLM-ers betalen ook salaris aan hun werknemers uit. Niet te verwarren met downliners, die dus niet in dienst zijn. Ik kan me voorstellen dat een sollicitant ook de mogelijkheid wordt geboden om in plaats van een dienstverband met vast loon te kiezen voor een consultancy als teamlid.
Als dit een antwoord op mijn vraag voor moet stellen, HW07, heeft u vast de vraag niet goed begrepen.
De sleutelwoorden:
adSolvendum schreef:door ze een dienstverband voor te spiegelen
De advertentie/aanbieding heb ik niet opgesteld, noch gelezen. Inmiddels weet ik dat ik aan andermans interpretatie niets heb. Citeer de juiste en exacte tekst, dan trek ik zelf mijn conclusie en geef mijn mening. Reageren op voorgekauwde conclusies heeft helemaal geen zin.
Beste Hans W******** "Adviseur : Levensbeschouwingen over Gezondheid (Geest / Lichaam / Financiën)", zit je daarom in minstens 4 LinkedIn groepen voor werkzoekenden, een "UWV werkgevers" groep en een "Wajong netwerk" groep? Om mensen die niets (meer) te verliezen hebben te ronselen voor je "doel om in de komende 5 jaar mijn eigen MLM bedrijf groot te maken"?
En dat door gebruik te maken van NLP om onder de oppervlakte de boodschap over te brengen die je kennelijk niet op een normale manier aan de man gebracht krijgt?

kuklos
Berichten: 5210
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door kuklos » 12 jan 2012 07:42

HW007 schreef:1. Nog steeds geen antwoord op wat je zelf presteert. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat daar en en ander niet zo gaat zoals je zou willen, op zijn zachtst uitgedrukt.
Het is natuurlijk ook niet van belang wat hij presteert. Of hij nu de baas van Philips is of een uitkeringstrekker, het gaat om de inhoud van zijn posts, en daar is weinig op aan te merken.
HW007 schreef:3. Zoals je kunt lezen werk ik met rechtspersonen en de keus van rechtspersoon is geheel gericht op de activiteiten en de wensen van de klant.
Die mag je uitleggen, want ik snap er niets van en ik denk dat meerdere mensen er niets van snappen. Zoals je het nu uitlegt richt je per klant een aparte rechtspersoon op voor dat ene contractje wat je afsluit.
HW007 schreef:4. Wat jouw gesnuffel en gesurf op internet te maken heeft met dit topic, is mij eigenlijk niet duidelijk, behalve dat je de HW007-fobie flink te pakken hebt.

5. Surf nog maar flink verder, want mijn relatie netwerk en activiteiten zijn enorm breed en ruim. Als je de komende 10 jaar doorzoekt, heb je nog niet alles gevonden wat ik gepost heb. Maar ik snap dat je 's nachts van mij droomt, of juist wakker ligt, hahaha.
Je weet dat je nu vraagt aan mensen alhier om jou volledig door te lichten. Ik heb daar geen behoefte aan, maar als jij jezelf wil presenteren als grote zakenman dan zullen mensen die willen verifiëren.

HW007
Berichten: 898
Lid geworden op: 07 sep 2011 09:48

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door HW007 » 12 jan 2012 08:35

@ Kiz

Sluit gerust aan in het rijtje van mensen die subjectief en insinuërend eigen conclusies neerzetten, als of het een algemene mening betreft.

De meeste mensen hebben gelukkig een eigen mening. Slechts enkelen trachten van achter een nickname hun frustratie te uiten.

Mijn mening is dat prestatie beloning beter voor de economie is dan uurloon.

HW007
Berichten: 898
Lid geworden op: 07 sep 2011 09:48

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door HW007 » 12 jan 2012 08:48

kuklos schreef: Het is natuurlijk ook niet van belang wat hij presteert. Of hij nu de baas van Philips is of een uitkeringstrekker, het gaat om de inhoud van zijn posts, en daar is weinig op aan te merken.
Daargaat het nu juist wel om, aangezien hij mijn prestaties (niet MLM-gerelateerd) hier in een mlm-topic uit elk verband behandelt. Wat presteert hij zelf ? Dus de inhoud van zijn stukken zijn allemaal off-topic, dat heb ik in ieder geval er wel op aan te merken, of vind je dat het anders is ?
Kuklos schreef:
HW007 schreef:3. Zoals je kunt lezen werk ik met rechtspersonen en de keus van rechtspersoon is geheel gericht op de activiteiten en de wensen van de klant.
Die mag je uitleggen, want ik snap er niets van en ik denk dat meerdere mensen er niets van snappen. Zoals je het nu uitlegt richt je per klant een aparte rechtspersoon op voor dat ene contractje wat je afsluit.
Dat zal ik je even uitleggen Kuklos, want ik begrijp dat je de spaghetti van Jozef ook niet snapt. Het betreft hier een posting uit 2003, niet MLM. Voor de rest zou ik Jozef vragen wat het nut is van zijn promotie voor mijn adviesdiensten.
Kuklos schreef: Je weet dat je nu vraagt aan mensen alhier om jou volledig door te lichten. Ik heb daar geen behoefte aan, maar als jij jezelf wil presenteren als grote zakenman dan zullen mensen die willen verifiëren.
Anders dan je concludeert, herhaal ik dat ik hier onjuistheden rechtzet en daar mijn eigen mening aan toevoeg. Nergens ben ik gestart met mijzelf als grote zakenman te presenteren, dus dat hoef je denk ik ook niet te insinuëren, toch ? Of kun je ook al niet normaal en één op één discussiëren, en moeten steeds valse boodschappen in jouw teksten verstopt zitten ?

kuklos
Berichten: 5210
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door kuklos » 12 jan 2012 08:50

HW007 schreef:Sluit gerust aan in het rijtje van mensen die subjectief en insinuërend eigen conclusies neerzetten, als of het een algemene mening betreft.
Hoeveel mensen zijn die mening dan niet toegedaan?
HW007 schreef:De meeste mensen hebben gelukkig een eigen mening. Slechts enkelen trachten van achter een nickname hun frustratie te uiten.
Ja, dat zal het zijn. Blijf dit jezelf vooral duidelijk maken en jezelf vooral wijs maken dat het niets te maken heeft met mlm of het gedrag van (veel) mlm-ers.
HW007 schreef:Mijn mening is dat prestatie beloning beter voor de economie is dan uurloon.
Ik ben zeer benieuwd naar de onderbouwing van deze mening. Alsmede hoe je de prestatiebeloning in wil gaan vullen.

HW007
Berichten: 898
Lid geworden op: 07 sep 2011 09:48

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door HW007 » 12 jan 2012 09:15

kuklos schreef: Ja, dat zal het zijn. Blijf dit jezelf vooral duidelijk maken en jezelf vooral wijs maken dat het niets te maken heeft met mlm of het gedrag van (veel) mlm-ers.
Niet-MLM activiteiten uit 2003, zie ikzelf niet zo verbonden met wel-MLM activiteiten uit 2011/12.
HW007 schreef:Mijn mening is dat prestatie beloning beter voor de economie is dan uurloon.
kuklos schreef:Ik ben zeer benieuwd naar de onderbouwing van deze mening. Alsmede hoe je de prestatiebeloning in wil gaan vullen.
Als ik mijn huis geschilderd wil hebben, wil ik daarvoor een prijs betalen die van tevoren is afgesproken, bijvoorbeeld €1500. De ene zzp-er kan het in 24 uur, terwijl een ander er twee weken voor nodig heeft. Met uurloon van bijvoorbeeld €50 bruto kost de eerste mij €1200 en de tweede kost bruto €2000. Ik houd niet van verassingen achteraf omdat ik de kwaliteit van de vaklieden vooraf niet ken.

MLM is voor mij puur prestatie beloning. Ik hoef geen beloningen als ik niets presteer, want dan hol ik de kas uit van de betaler (korte termijn politiek). Dat anderen liever uurloon hebben, kan ik me levendig voorstellen. De gedachte er achter is dat er in dat uur een prestatie bevraagd wordt, waar de werkgever omzet uit kan genereren. Helaas blijken vele uren zonder prestatie die wel betaald moeten worden.

kuklos
Berichten: 5210
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door kuklos » 12 jan 2012 09:29

HW007 schreef:Niet-MLM activiteiten uit 2003, zie ikzelf niet zo verbonden met wel-MLM activiteiten uit 2011/12.
Normaliter niet. Maar als jij stelt dat je vorige bedrijf failliet is gegaan wegens niet presterend personeel, en je nu stelt alleen maar toppers te zoeken en te selecteren en niet voldoende hebt bereikt voor de bonus dan vraag je je toch af of....
HW007 schreef:Als ik mijn huis geschilderd wil hebben, wil ik daarvoor een prijs betalen die van tevoren is afgesproken, bijvoorbeeld €1500. De ene zzp-er kan het in 24 uur, terwijl een ander er twee weken voor nodig heeft. Met uurloon van bijvoorbeeld €50 bruto kost de eerste mij €1200 en de tweede kost bruto €2000.
Geen goed voorbeeld. Met een schilder spreek je altijd een prijs af en niet een uurtarief waarna hij aan de slag gaat en wel ziet wanneer hij klaar is.
Voorlopig heb je mij, en anderen ook denk ik, nog niet overtuigd dat prestatiebeloning goed is voor de economie.

Jozef2011
Berichten: 65
Lid geworden op: 15 jun 2011 16:18

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door Jozef2011 » 12 jan 2012 12:05

HW007 schreef:@ Jozef

Pensioenen ? Ik hoop voor jou dat je ervan kunt genieten.

Uit je woorden blijkt het niet. Je verstopt je achter anderen en blijft met modder gooien. Over jezelf durf je niets te vertellen, durft geen stelling te nemen en maar vasthouden aan spannende mensen.

Sterkte wensen heb ik van jou zeker niet nodig. Eerst haak ik af, en nu blijf ik weer hangen. Je vindt hier en daar wat snippers op het internet, fantaseert een verhaal erbij en blijft jezelf verstoppen en drukken achter een stiekem gedrag.

Voorlopig heb ik nog niet één zinvol of juist argument van je kunnen lezen, althans voor zover je anderen niet napraatte.

Ben je wel gelukkig ? Lig je op carriëreschema of heb je geen plan voor de toekomst ?

Met MLM pluk je je eigen lusten en lasten van je eigen doen en laten, in plaats van het teren op andermans denkwerk, of andermans prestatie. Als je al die negatieve energie in positieve MLM zou steken was je een van de succesvolsten met hoog MLM rendement.....misschien een seminar NLP voor jou ?

Beste HW007,

Ik stond op “negeer” en toch blijft u maar reageren. Het blijft veel van hetzelfde.. Dit is simpelweg niet het forum om zieltjes te winnen. Het is een consumentenforum. Prima dus dat u even komt vertellen hoe goed u de diensten van Euphony vindt en hoe blij u daarmee bent. Dat u vervolgens door andere forumleden wordt medegedeeld dat er betere en/of goedkopere alternatieven zijn is de core-business van dit forum. Dat u zich vervolgens in allerlei bochten gaat wringen en iedere discussie probeert te beslechten met een herhaling van telkens dezelfde praatjes die telkens weer weerlegd worden door telkens andere participanten op dit forum en dat u heen en weer hopt tussen allerlei gelieerde topics lijkt mij onnodig. U heeft uw punt gemaakt. U vindt Euphony het best en dat is prima. U vindt MLM een “gouden kans” en dat is prima. U heeft een 5 jarenplan wat niet gebaseerd is op prognoses maar op harde cijfers en dat is prima. Resultaten uit het verleden bieden voor u een garantie in de toekomst en dat is prima. U denkt dat Euphony de komende jaren explosief gaat groeien en dat is prima. U denkt dat u de wijsheid over “besparen” en “ondernemen” in pacht heeft en dat is prima. Het enige is dat u zo enorm stellig bent in uw overtuiging en dat lokt bij mensen uit dat zij toch wel eens willen weten met wie zij van doen hebben. Als dan blijkt dat u een enorme collectie aan onzinnigheid online heeft gezet en tevens al uw hele leven lang bezig bent met het aanleggen van een faal-collectie dan is dat in schril contrast met de stelligheid waarmee u hier post. U stelligheid komt op mij en op anderen over alsof u niet de capaciteiten heeft de realiteit te herkennen. U bent, en laat ik het voorzichtig zeggen, allerminst geloofwaardig. Dat u exact wilt weten wat mijn prestaties zijn tot dusver doet niet ter zake. Ik draai hier niemand een rad voor ogen zoals de gemiddelde MLM’er dat hier wel komt doen. Zoals eerder aangegeven is dit vaak van korte duur, maar toch. U vindt uzelf een Entrepreneur en een visionair. Dat mag u vinden. Het merendeel van de forumbezoekers ziet dit echter anders. Het lokt wel een beetje de reacties uit die u voor uw kiezen krijgt. Dat u zegt dat deze reacties u niets doen begrijp ik wel maar echt geloofwaardig is dat niet gezien uw spervuur aan reacties. Misschien is het het overwegen waard om eens na te gaan hoeveel plezier en genoegdoening u haalt uit uw online activiteiten hier. Misschien proberen mensen u te laten zien dat veel van uw argumenten geen stand houden en dat uw onafgebroken stelligheid scherpe reacties uitloken en misschien kan u zich dan veel beter richten op een medium waar mensen wel openstaan voor uw verhaal. Het voelt een beetje alsof u op een atheïstenforum bent komen vertellen dat god bestaat. Enfin, ik hoop dat u de strekking van mijn verhaal begrijpt en verder wens ik u alle wijsheid toe en sterkte.

NB. Mocht u nu weer met een enorme stelligheid gaan reageren dan prefereer ik toch de “negeer” status.

Leo The Emperor
Berichten: 4631
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door Leo The Emperor » 12 jan 2012 14:02

Als ik mijn huis geschilderd wil hebben, wil ik daarvoor een prijs betalen die van tevoren is afgesproken, bijvoorbeeld €1500. De ene zzp-er kan het in 24 uur, terwijl een ander er twee weken voor nodig heeft. Met uurloon van bijvoorbeeld €50 bruto kost de eerste mij €1200 en de tweede kost bruto €2000
Maar dat is voor de tweede schilder dan wel part-time

Jolijn
Berichten: 6321
Lid geworden op: 02 apr 2011 23:45

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door Jolijn » 12 jan 2012 14:11

HW007 schreef:Als ik mijn huis geschilderd wil hebben, wil ik daarvoor een prijs betalen die van tevoren is afgesproken, bijvoorbeeld €1500. De ene zzp-er kan het in 24 uur, terwijl een ander er twee weken voor nodig heeft. Met uurloon van bijvoorbeeld €50 bruto kost de eerste mij €1200 en de tweede kost bruto €2000. Ik houd niet van verassingen achteraf omdat ik de kwaliteit van de vaklieden vooraf niet ken.
Je vergelijkt hier uren met weken.
Over hoeveel dagen of weken verdeelt die ene ZZP-er die 24 uur?
En hoeveel uren werk zitten er in de twee weken van die andere?

brokkel
Berichten: 316
Lid geworden op: 10 mar 2011 13:11

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door brokkel » 12 jan 2012 15:03

HW007 schreef:

Als ik mijn huis geschilderd wil hebben, wil ik daarvoor een prijs betalen die van tevoren is afgesproken, bijvoorbeeld €1500. De ene zzp-er kan het in 24 uur, terwijl een ander er twee weken voor nodig heeft. Met uurloon van bijvoorbeeld €50 bruto kost de eerste mij €1200 en de tweede kost bruto €2000. Ik houd niet van verassingen achteraf omdat ik de kwaliteit van de vaklieden vooraf niet ken.


Je vergelijkt hier uren met weken.
Over hoeveel dagen of weken verdeelt die ene ZZP-er die 24 uur?
En hoeveel uren werk zitten er in de twee weken van die andere?
Zo te zien doet die ene zzp-er het in 1 dag (van 24uur) en werkt die andere maar 20 uur per week. :lol:

HW007
Berichten: 898
Lid geworden op: 07 sep 2011 09:48

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door HW007 » 12 jan 2012 19:18

Net wat ik al vermeldde betreft het een voorbeeld, waar ik voor hetzelfde werk verschillend gefactureerd wordt, vanwege uurtarieven. Ik vind dat jullie allemaal uitstekend kunnen rekenen als het gaat om uurloon.

Mijn keus is de dienst waar ik van tevoren weet wanneer het klaar is en wat het kost.

brokkel
Berichten: 316
Lid geworden op: 10 mar 2011 13:11

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door brokkel » 12 jan 2012 19:27

@hw007 Ik begrijp dus dat jij de 2e kiest.
ijn keus is de dienst waar ik van tevoren weet wanneer het klaar is en wat het kost.
Als ik mijn huis geschilderd wil hebben, wil ik daarvoor een prijs betalen die van tevoren is afgesproken, bijvoorbeeld €1500. De ene zzp-er kan het in 24 uur, terwijl een ander er twee weken voor nodig heeft. Met uurloon van bijvoorbeeld €50 bruto kost de eerste mij €1200 en de tweede kost bruto €2000. Ik houd niet van verassingen achteraf omdat ik de kwaliteit van de vaklieden vooraf niet ken.
Want bij beide weet je wat het kost en bij beide weet je wanneer het klaar is. Alleen de een lijkt het werk af te raffelen en zal dus een lage kwaliteit hebben en de ander zorgt dat hij er ruim de tijd voor neemt om alles goed af te werken.

Ik neem de persoon die mij de beste garanties geeft. Soms is dat de goedkoopste en soms is dat de duurdere omdat daar meer in zit/meer garanties geeft.
Wat ik nooit doe is diegene nemen die zegt dat hij goedkoop is maar waarvan blijkt dat het uiteindelijk toch niet waar is (zoals de bewering dat ik 2uur gratis mag bellen maar eigenlijk alleen maximaal 2 uur korting kan krijgen over mijn gebelde tijd).

HW007
Berichten: 898
Lid geworden op: 07 sep 2011 09:48

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door HW007 » 12 jan 2012 19:37

@ Brokkel

120 minuten tegen Euphony tarief (€0,75) is mooi €9 per maand.
Ik weet niet wat het bij een andere provider kost om 120 minuten te bellen, maar dat weten de specialisten hier ongetwijfeld.

kiz
Berichten: 2236
Lid geworden op: 11 okt 2005 21:37

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door kiz » 12 jan 2012 21:35

HW007 schreef:@ Kiz

Sluit gerust aan in het rijtje van mensen die subjectief en insinuërend eigen conclusies neerzetten, als of het een algemene mening betreft.

De meeste mensen hebben gelukkig een eigen mening. Slechts enkelen trachten van achter een nickname hun frustratie te uiten.
Ach... ik citeerde slechts uit je eigen LinkedIn profiel, en op basis van jouw uitspraken hier over het aanbieden van een "vacature" dan wel "kans" in de MLM trok ik een conclusie. Daar heb ik een mening over ja, evident.
Overigens maak je je in bovenstaande quote "Slechts enkelen trachten van achter een nickname hun frustratie te uiten." schuldig aan exact datgene waar je anderen van beticht.
HW007 schreef:Mijn mening is dat prestatie beloning beter voor de economie is dan uurloon.
Dan ga je toch folders bezorgen voor Sandd? Word je naar je eigen prestatie beloond. Jouw beloning in de vorm van commissie per geschreven "dienst" werkt situaties in de hand waarbij klanten onder bedenkelijke voorwendselen worden overgehaald om te tekenen (waarna jij je commissie vangt), zo'n beetje zoals colporteurs voor dubieuze energieboeren doen.
Da's vooral goed voor jouw micro-economie.

Jolijn
Berichten: 6321
Lid geworden op: 02 apr 2011 23:45

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door Jolijn » 12 jan 2012 22:22

brokkel schreef:
HW007 schreef:

Als ik mijn huis geschilderd wil hebben, wil ik daarvoor een prijs betalen die van tevoren is afgesproken, bijvoorbeeld €1500. De ene zzp-er kan het in 24 uur, terwijl een ander er twee weken voor nodig heeft. Met uurloon van bijvoorbeeld €50 bruto kost de eerste mij €1200 en de tweede kost bruto €2000. Ik houd niet van verassingen achteraf omdat ik de kwaliteit van de vaklieden vooraf niet ken.


Je vergelijkt hier uren met weken.
Over hoeveel dagen of weken verdeelt die ene ZZP-er die 24 uur?
En hoeveel uren werk zitten er in de twee weken van die andere?
Zo te zien doet die ene zzp-er het in 1 dag (van 24uur) en werkt die andere maar 20 uur per week. :lol:
Het voorbeeld klopt dus niet.

HW007
Berichten: 898
Lid geworden op: 07 sep 2011 09:48

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door HW007 » 13 jan 2012 00:10

@ Jolijn

Zal het even uitleggen. Wat ik ook schrijf, maakt helemaal niets uit voor enkele lieden. Het is toch nooit goed. Nu kunnen ze laten zien hoe slim ze zijn door een lagere school rekensommetje voor te rekenen.

Is er maar één strohalmpje om vast te grijpen, graaien ze er allemaal naar om in de picture te komen. Allemaal marionetjes. Ik hoef alleen maar aan de touwtjes te trekken en ze spingen er op af, hahaha (grapje).

Dat komt doordat ze allemaal goed opgeleid zijn om dagelijks hun baas tevreden te stellen in afwachting van hun pensioen. Maar het is OK, want ze hebben verantwoording voor hun gezin. Dat houdt uiteraard niet in dat ze van ondernemen verstand hebben, en al helemaal niet van MLM.

HW007
Berichten: 898
Lid geworden op: 07 sep 2011 09:48

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door HW007 » 13 jan 2012 00:15

@ Kiz

Ik word niet ontslagen en ben blij dat ik mijn toeslag pas in 2012 ontvang, zodat ik over 2011 daarover nog geen belasting hoef te betalen.

Lijkt me wel stressen als je ontslag krijgt. Maar dat had je al zien aankomen neem ik aan. Je kunt het een keer te bont maken, waarbij de baas natuurlijk de schade wil beperken.

In 2000 heb ik ook faillissement aangevraagd en gekregen, omdat personeelsleden te beroerd waren om te doen wat ze beloofd hadden bij hun sollicitatie. Ik begrijp je baas heel goed.

Jolijn
Berichten: 6321
Lid geworden op: 02 apr 2011 23:45

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door Jolijn » 13 jan 2012 00:17

HW007 schreef:@ Jolijn
Zal het even uitleggen. Wat ik ook schrijf, maakt helemaal niets uit voor enkele lieden.
Leg je je rekenvoorbeeld ook nog even uit?

kiz
Berichten: 2236
Lid geworden op: 11 okt 2005 21:37

Re: Welk Mlm bedrijf is het meest rendabel?

Ongelezen bericht door kiz » 13 jan 2012 00:18

HW007 schreef:@ Kiz

Sluit gerust aan in het rijtje van mensen die subjectief en insinuërend eigen conclusies neerzetten, als of het een algemene mening betreft.

De meeste mensen hebben gelukkig een eigen mening. Slechts enkelen trachten van achter een nickname hun frustratie te uiten.
HW007 schreef:Is er maar één strohalmpje om vast te grijpen, graaien ze er allemaal naar om in de picture te komen. Allemaal marionetjes. Ik hoef alleen maar aan de touwtjes te trekken en ze spingen er op af, hahaha (grapje).
I rest my case. Je speelt op de man en verwijt anderen precies datgene waar je zelf in uitblinkt. Bah.

Gesloten