LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] jeugdzorg en gezag

Ben je het niet eens met de regelgeving of de overheid? Ventileer hier jouw mening.
radeloosje
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 jan 2007 15:39

jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door radeloosje »

Hallo aan wie dit leest,
Het is zover, ik sta op knappen.
Ik hou me al anderhalf jaar in, maar ga nu kapot.
Dus bij deze even een toelichting.
anderhalf jaar geleden ben ik opgenomen geweest naar aanleiding van een lichte depressie door omstandigheden, mijn partner toendertijd heeft toen onze 2 dochters van inmiddels 7 en 5 naar zijn moeder gebracht omdat hij de verzorging niet aankon.
de meisjes zouden na mijn ontslag terugkeren, ware het niet dat er inmiddels een andere vrouw in mijn huis was getrokken en hij mij daar niet meer wilde hebben.(anderhalve maand later dus)
toen konden mijn kinderen niet meer terugkeren omdat ik inmiddels geen onderdak meer had.
ik ben van de psychiatrie naar een crisiopvang geweest en van daaruit ben ik uiteindelijk in een eigen woning gekomen.
door mijn opname was inmiddels jeugdzorg erbij gehaald en die zijn nu nog steeds bezig.
er is een vrijwillige OTS aangevraagd en alle hulp die ik op het moment ontvang is nog steeds in het vrijwillige kader.
er word toegewerkt naar een terugkeer van de meisjes omdat ik inmiddels over mijn depressie heen ben, van mijn medicijnen af ben en aan alle voorwaarden van jeugdzorg heb voldaan, zoals een zelfstandige woonruimte, weg bij mn ex, hulp gezocht voor thuisbegeleiding ivm. financieën ed., en van mn medicijnen af.
en ondanks dat er inmiddels sinds een klein jaar een gezinsvoogd is toegewezen, ben ik nog steeds de enige gezaghebbende ouder, dit omdat alles in het vrijwillige kader plaats vind.
en dan komt nu het echte probleem, voor een maand of drie geleden is mij toestemming gevraagd voor het verstrekken van een id-kaart voor beide kinderen aan oma zodat zij ze mee kon nemen naar duitsland voor een weekend.
dat heb ik geweigerd omdat ik niemand toestemming wil geven om mijn dames mee te nemen over de grens.
zo gezegd zo gedaan zou je denken.
(als kleine aanvulling is het misschien handig om te weten dat ik dus echt zo'n typische haat relatie met mijn ex-schoonmoeder heb en dat dat al ruim 7 jaar zo is, ik heb haar zoontje afgepakt enzo.....?)
op de verjaardag van mijn jongste dochter afgelopen 9 januari, krijg ik echter van de daar aanwezige visite te horen dat ze drie dagen later naar disney world parijs zullen gaan.
ik dacht nog, dat kan niet, want dan moeten ze een id-kaart hebben en die heb ik niet af willen geven.
nu blijkt dat ze ineens afgelopen weekend tóch naar parijs zijn geweest, met mijn kinderen én een id-kaart, maar ik heb nergens getekend of mijn toestemmming gegeven...dus hoe kan dit?
mocht het al via de rechter zijn aangevraagd hoor ik daar toch iets over te horen als gezaghebbend ouder?
en hoor ik zulke dingen niet eerder te horen dan drie dagen van te voren?
oma,(mijn ex-schoonmoeder, al waren we niet getrouwd en is de oudste van een andere vader) is momenteel een tijdelijk netwerkpleegouder, maar heeft geen rechten of aanspraak op mijn oudste dochter, laat staan dat zij zomaar dit soort beslissingen kan nemen, al vind jeugdzorg blijbaar van wel.
wie is hier de mist in gegaan?
want dit moet toch niet kunnen?
ze heeft de kinderen inmiddels ingeschreven op een school, bij de huisarts en een id-kaart opgehaald en ze mee genomen naar het buitenland, en dat allemaal zonder mijn handtekening, waar dan ook.
kan je in nederland dan zomaar een kind van straat plukken en dat voorzien van onderwijs, medische verzorging (want mijn jongste is wat ziekelijk, astma, bronchitis, allergieën, griepprik etc.) en een id-kaart zonder schriftelijke toestemmming van de enige gezaghebbende ouder?
ik begrijp er niks van.
en elke hulpverlenende instantie, thuishulp, advocaat, de gemeente, vinden dit een zeer interessante en uitdagende zaak omdat het lijkt alsof alle regels overboord worden gegooid, ben ik dan de enige die dit NIET interessant vind, of een uitdaging?
weten de mensen eigenlijk wel dat jeugdzorg je kapot mag en kan maken, ook al heb jij het gezag?
word het niet eens tijd dat dit soort dingen in de openbaarheid worden gebracht?
kan iemand zijn of haar lichtje hier eens op laten schijnen?
misschien kom ik zo achter wat meer informatie namelijk.
ik zou jullie bijzonder dankbaar zijn voor eventuele tips en/of sites waar ik eens zou kunnen neuzen om wat sterker te komen staan.
in elk geval bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te lezen en ik hoop dat je me helpen kan.
liefs van radeloosje.

iniki
Berichten: 44
Lid geworden op: 31 jan 2007 21:58

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door iniki »

Radeloosje,
Ik begrijp je probleem, helaas is/was je man destijds niet bij machte om de zorg voor de kinderen te nemen terwijl jij opgenomen was..
Ook had je in het begin geen huis om naar terug te keren en je kinderen verbleven al die tijd bij je schoonmoeder.

Uiteraard is Jeugdzorg er vervolgens als de kippen bij om een OTS te laten uitspreken door de kinderrechter (Onder Toezicht Stelling) wat gewoon betekent dat "zij" jeugdzorg dus gaan bepalen wat er met jouw kinderen gebeurt. En dat jouw gezag dus op de tweede/derde plaats komt

Dat is ook de reden dat je schoonmoeder de kinderen gewoon naar het buitenland kan meenemen want die ID kaart is gewoon door Jeugdzorg getekend/geregeld want het toezicht/gezag ligt nu in de eerste plaats bij de gezinsvoogd.
Waarschijnlijk ben je destijds bij die aanvraag tot OTS op het verkeerde been gezet door het vrijwillige karakter wat je werd voorgespiegeld..en heb je je handtekening gezet.
Misschien is dit nu een overbodige mededeling maar Zet Nooit je Handtekening..Laat je eerst terdege informeren wat de gevolgen hiervan zijn.. Jij bent echt niet de eerste die er op deze manier instinkt.

Het zal niet makkelijk worden je kinderen weer terug te krijgen.. Probeer je zo zelfstandig mogelijk op te stellen en vooral niet kwaad te worden op de medewerkers van Jeugdzorg.
Want dan zeggen ze dat je je emoties niet kunt bedwingen en dat is slecht voor kinderen.
Wanneer de OTS dus de eerstvolgende keer word verlengd bij de Rechtbank ga daar dan vooral naar toe en overtuig de rechter dat je graag zelf voor je kinderen wilt zorgen en motiveer dat je dat ook kunt met bijv. het hebben van een woning, werk etc.
Heel veel sterkte toegewenst.

p.s. Je kunt ook veel info vinden door te Googelen op woorden zoals OTS jeugdzorg enz.
Laatst gewijzigd door iniki op 10 feb 2007 22:50, 1 keer totaal gewijzigd.

allroundchauffeur
Berichten: 31
Lid geworden op: 08 feb 2007 22:35

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door allroundchauffeur »

Radeloosje? Vind hier nog iemand met wie of je dit leed kunt delen:
www.wijze-vader.nl


http://www.geocities.com/maranatha_beverwijk/

iniki
Berichten: 44
Lid geworden op: 31 jan 2007 21:58

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door iniki »

Allroundchauffeur,
Denkt u dat Radeloosje nu gelijk gekalmeerd is, wanneer ze uw site van Wijze Vaders zal bezoeken?
Waar is uw site eigenlijk op gebaseerd? anders dan Christelijk gezever wat nergens op slaat..musikaal omlijst door het lied We shall overcome.

Als wijze vader zou u toch beter moeten weten..
Geef Radeloosje wat goeie tips, of een ervaring, die u ongetwijfeld heeft meegemaakt, daar heeft zij wat aan.

Ali Fiscali
Berichten: 25
Lid geworden op: 02 mei 2006 20:49

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door Ali Fiscali »

Pas op met jeugdzorg. Als ze een oordeel hebben (over jou of de situatie), zal het je veel moeite kosten om die te veranderen. Zoals al geadviseerd is, rustig blijven, gedecideerd, evenwichtig en zorgzaam reageren op hun argementen. De zaak over je depressie kort afwikkelen en je blik richten op de toekomst. Succes!

Chanmaster
Berichten: 2893
Lid geworden op: 25 jan 2006 08:05
Locatie: Almelo

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door Chanmaster »

Beste mensen.

Wij hebben een groot pleeggezin waarvan 2 vaste pleegkinderen en 2 plaatsen voor crisisopvang en hebben in een termijn van vier achtereenvolgende jaren al zo'n 70 kinderen voor kortere of langere tijd (maximaal 6 weken met mogelijke verlenging van nogmaals zes weken) onderdak geboden en zijn derhalve al allerlei omstandigheden, ook zoals hier boven vermeld, tegen gekomen.
Zonder ID-kaart kan een kind gerust naar het buitenland, niemand die daar om vraagt.
Het kan eveneens dat er wel een ID-kaart wordt aangevraagd buiten inmeng van de ouder wanneer bureau jeugdzorg daartoe een verzoek aan de rechter doet.
Maar dat maakt helemaal niets uit.
Binnen eruopa wordt niet gerekend als zijnde buitenland.
Maar ik snap de bezorgdheid ervan niet helemaal.
Ofschoon moeder het ouderlijk gezag nog heeft advieseer ik haar dit soort normale zaken niet te weigeren omdat, wanneer ze dit doet, dit tegen haar werkt en gebruikt wordt ook en jeugdzorg heeft wegen en middelen om alles buiten haar om te doen en zelfs aan de rechter te vragen om moeder uit de ouderlijke macht te zetten! Wanneer je als moeder dan weigert een ID-kaart voor de kinderen aan te maken pleit dat tegen je en vergroot je de kans dat het zover komt dat je uit de ouderlijke macht wordt gezet.
Gewoon doen is hier de remedie. Niemand tegen de haren in strijken daar krijg je spijt van, je maakt jezelf onhandelbaar. Werk mee en zie het belang van uw kinderen in. Toon niet alleen uw heersbaarheid maar liefde en zorg voor uw kinderen i.p.v. de normaalse gang van zaken afhankelijk te maken van jouw inbreng, je verliest. Kinderen zijn liefde, geborgenheid en een veilige omgeving nodig, daar kunt u aan mee werken en dat doe je geenzins door het weigeren van medewerking aan afgifte van een ID-kaart.

puma73
Berichten: 5877
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door puma73 »

@chanmaster,

Je kletst weer uit je nek.

Binnen eruopa wordt niet gerekend als zijnde buitenland.
In het kader van het vedrag van Schengen is de controle bij de binnengrenzen afgeschaft, maar dat wil niet zeggen dat men geen identiteitspapieren hoeft te hebben in het buitenland.

In de gehele europese unie is een identificatieplicht. Ook een minderjarig kind moet een identiteitskaart hebben of in het paspoort van een van de ouders staan bijgeschreven.

nikhita
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 mar 2007 12:20

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door nikhita »

Hallo radeloosje,

ik begrijp je probleem, ikzelf heb nu bijna drie jaar geleden aan de bel getrokken bij jeugdzorg en intussen zijn er vele instanties met mijn kindje gemoeid.
Als jij problemen hebt met bepaalde instanties en je weet niet meer waar je terrecht kunt adviseer ik je om eens te gaan kijken op de volgende site: http://www.akj.nl

Hier horen ze je verhaal en registreren ze je, ze kunnen je helpen dmv advies en eventuele klachten samen met jou behandelen.
Ik wens je heel erg veel sterkte voor nu en de toekomst.

Groetjes nik

leeuwtje1061
Berichten: 3
Lid geworden op: 06 mar 2007 13:19

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door leeuwtje1061 »

De wacht lijst is helemaal niet weg gewerkt.
Ik ben zelf client van emergis en dan hoor je hier en daar wat.
Als je ziet dat er een heleboel op de wacht lijst staat die op genomen moeten worden,dan snap ik niet waar ze het lef vandaan haalt om te zeggen dat de wacht lijsten weg gewerkt zijn.
Ik heb zelf een bordeline-adhd stoornis,en dat is ook moeilijk om mee om te gaan. Hieraan kan je het ook zien dat de wacht lijsten steeds groter worden.

Groetjes,Lion.

nikhita
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 mar 2007 12:20

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door nikhita »

Wachtlijsten zijn zeker niet weggewerkt, er is in januari dit jaar een bedrag van 100 miljoen euro vrijgesteld door de overheid om wachtlijsten te laten slinken. Nog geen twee weken terug was zelfs nog in het nieuws dat het geld allang op is en de wachtlijsten blijven groeien. Nu willen ze 400 miljoen euro laten vrijgeven voor de wachtlijsten in de jeugdzorg, maar of dit zal helpen betwijfel ik ten zeerste.

Groetjes nik

leeuwtje1061
Berichten: 3
Lid geworden op: 06 mar 2007 13:19

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door leeuwtje1061 »

Ja,het wordt zeker een 10 jarig plan,en volgens mij besteden ze het geld niet goed uit.En het wordt niet beter op.

Groetjes,Lion.

mylo1
Berichten: 313
Lid geworden op: 08 feb 2006 20:50

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door mylo1 »

De id kaart kan ook gegeven zijn voor een ziekenhuis bezoek..want ook kleine burgers dienen zich te indentifiseren
Uit de ouderlijke macht kunnen zij jou niet gauw zetten...dan moet er wel heel wat aan de hand zijn
Ik zou zeggen hou goede hoop...en binnen kort kan je ze weer in je armen sluiten

liefs mylo1

iniki
Berichten: 44
Lid geworden op: 31 jan 2007 21:58

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door iniki »

Enkele jaren geleden zag ik op tv een dergelijke toestand van een oma en een kleinkind..
Oma (ex-huisarts) had haar kleinkind vanaf ongeveer 3 jaar in huis genomen aangezien haar dochter (moeder van het kind) veslaafd was en het kind daardoor ernstig werd verwaarloosd.
De oma had kosten nog moeite gespaard om het kleinkind er weer bovenop te helpen. Kinderpsycholoog ingeschakeld enz.
De kinderpsycholoog kwam zelf ook nog in beeld en vertelde hoe goed altijd alles gegaan was en hoe het kind was opgeknapt door de goede zorgen van de oma.

Op gegeven moment had Jeugdzorg lucht gekregen van deze situatie..en oordeelde vervolgens dat oma veel te oud was om voor zo'n klein kind te zorgen.
Alhoewel het kind erg gelukkig was bij de oma werd het zonder pardon in een kindertehuis geplaatst!!!

De oma zat goed bij kas en had Mr. Moskovicz senior op de zaak gezet.
In deze uitzending uitte deze advocaat zijn ernstige bezorgdheid omtrent de geestelijke vermogens de levenservaring en nog wat kwalifikaties van de Jeugdzorgmedewerkers.
Velen hebben een opleiding die nog niet eens op mbo niveau ligt en vertonen zeer arrogant gedrag.
Het lijkt wel of ze er soms plezier in scheppen om goedwillende ouders te treiteren met als inzet hun kind.
:(
Daarintegen zijn ze vaak nergens te bekennen als er wel wat (ernstigs!!)aan de hand is!! Kijk maar naar die arme Savanna..!
Wat heeft dat arme onschuldige kindje, van twee/drie jaar, voor een lijdensweg gehad?!

Elke week word er in Nederland een kind door zijn ouders vermoord...
En dan al die slachtoffers van kindermishandeling....!
Tegelijkertijd probeert het kabinet (coalitie van :twisted: uitsluitend mannen) nu ook weer aan de abortuswet te gaan schroeven..
Waar gaat dit naartoe!!
Nog meer potentieele slachtoffers te doen laten ontstaan?

Melanieherrema
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 mar 2007 22:53

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door Melanieherrema »

Hallo,

Ik heb een forum opgericht voor mensen die er behoefte aan hebben hun leed te delen met lotgenoten betreft de rare handelswijze van BJZ.


http://bjzklacht.yourbb.nl/


Kom en meld je gratis aan, ik probeer zoveel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen, waarom kijk maar op het forum!

Gr MElanie

annastacia58
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 mar 2007 08:23

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door annastacia58 »

Vellen ook wij hebben last van jeugdzorg.Wij waren van jeugdzorg af vorig jaar,doordat mijn dochter een vriendje had in de straat en die famillie verhalen ging vertellen bij wijkagent ,school,jeugdzorg,en politie(we woonden toen net hier 3 maanden we zaten toen in de verbouwing)hebben we weer jeugdzorg mijn ene dochter had hulp nodig werd zelfs verkracht we hadden voor haar hulp ingeschakeld jeugdzorg heeft dit afgebeld want dat was volgens hun niet nodig.Er zijn 6 verschillende rapporten geschreven,de raad van kinderbescherming had gelijk een mening over ons staat er ook in weergegeven,zij vonden mij geen goede moeder want ik had volgens hen geen opvoedkundige vaardigheden en mijn huidige man was een broekkie (ik heb het ouderlijk gezag)dus we werden helemaal afgeschilderd als de grotte boemannen,ik had kontact opgenomen met mijn vertrouwenspersoon die heeft ook naar de raad gebeld dat ze ophouden moesten dat wij niks gedaan hadden,maar het is door blijven gaan tot zelfs bij de rechtbank.Waar de jeugdzorg met de raad doodleuk zaten te praten toen ik met de advokaat binnenkwam,er werd niet over ons gepraat eerder over het verleden de dossiers zijn van meer dan 12 jaar geleden gebruikt in de rechtzaal,dus werd ook nog gezegt moeder is wel zorgzaam maar ze moeten toch ots want dat vonden ze beter.Te gek voor woorden dus.2 maanden verder,mijn oudste dochter is aan de drugs,alkohol gaat met alle jongens naar bed,komt vaak nachten en dagen niet thuis,en jeugdzorg doet niks want ze sluiten hun ogen.?Ergerder nog ze hebben gesprekken met haar gehad waar we niet bij mochten zijn,We hebben om een weergaverapportage gevraagt en niet gekregen,Als je die lui belt dan zijn ze er niet.Mijn dochter is weg,jeugdzorg niet bereikbaar,politie doet raar,sugreerd zelfs dat wij de schuld hier van zijn terwijl we een normaal gezin zijn met normale regels,normale normen en waarden,en we ons best doen voor de kinderen nooit ruzie hebben met elkaar,dus wordt er sugreeerd dat wij altijd ruzie hebben,en dat het bij ons chaotisch en druk moet zijn,hahahaha,die lui die sporen niet hoor.je hele gezin wordt uitgetrokken door die lui en zelfs krijg je een bedreiging van UHP dus wie is hier nu goed bezig.Het wordt tijd dat de beerput geopend wordt.

annastacia58
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 mar 2007 08:23

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door annastacia58 »

die zijn ook niet weg gewerkt.Er zijn evenveel mensen die worden aangemeld als de achterpoort die ze verlaat van jeugdzorg.Jeugdzorg heeft macht maar die is kinderen worden echt niet geholpen hoor,integendeel,al het geld beland in de zakken van de medewerkster en werkers en kinderen worden nog van alles belooft en daarna worden ze in jeugdgevangenissen gestopt.Kinderen zijn nu van de staat.want als ouder ben je nergens meer.kinderen hebben is wel mooi maar je moet zo verdomd uitkijken want je bent je kinderen zo kwijt aan een maffiaachtige groep die jeugdzorg heet en aan de kinderdieven die raad van kinderbescherming heet.Wordt tijd dat er iets aan gedaan wordt.Want al die mensen die kinderen vermoorden dan weet je dat jeugdzorg zo krom is als wat.

nikhita
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 mar 2007 12:20

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door nikhita »

annastacia58 je verhaal is zoals vele verhalen erg heftig, ik wil je een advies geven (uit eigen ervaring). Neem contact op met het AKJ, deze kunnen je echt helpen met klachten en adviezen als er fouten gemaakt worden door jeugdzorg.
Verder wens ik jou en je gezin veel succes en sterkte toe.

Groetjes nik

(Mocht je nog vragen hebben dan mag je me mailen op [email protected])

Melanieherrema
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 mar 2007 22:53

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door Melanieherrema »

Hallo,


Wij zijn nu zo'n 5 jaar bezig en rollen van de ene kant naar de andere kant.


Onze zorgen: veel school verzuim, te veel make-up gebruik, uitdagend gekleed, gaat met ouderen om, gebruikt alcohol en rookt, uitdagende foto's op internet, geen regels bij moeder thuis, moeder depressief!,
word door moeder en kind gelogen (veel) etc etc!

Inmiddels naar vele onderzoeken is op 21 okt 06 ots uitgesproken, dit is sinds eind feb pas van kracht gegaan omdat er geen voogd beschikbaar was.
Nou er een voogd op zit (van denk ik 23 jaar) dus weinig ervaring, zal er een plan gemaakt worden.

wij moesten allemaal papier werk in vullen met allerlei rare vragen, zodat dit in de pc gevoerd kon worden!
Hier komt een uitslag uit en deze zegt hoe de toestand is!
onzin!!
Als deze nou eens niet naar waarheid van moeder wordt ingevuld, wat dan??
Maar goed er was een plan opgesteld, deze hebben mijn vriend en ik direct afgewezen, hoe kunnen ze nou 1x in de 6 weken langs gaan!
Het kind (meid van 12 jr) gaat weinig naar school, loopt s 'avonds laat op straat, denk dat ze 16 is en heeft verkering met 1 van 17 jaar! etc etc!
Er word gezegd tegen de voogd dat dochter graag contact wil met vader (door moeder en kind ) en dat ze zich zorgen maken om de omgang, terwijl dat er een bezoek regeling is om de 2 weken een weekend die steeds door hun word afgebeld!
Een kind is liever in een huis zonder regels en waar ze lekker de gang kan gaan, dan in een huis met order en regelmaat! ( we zijn echt niet streng, maar er zijn we grenzen )
Vader staat niet goed open voor haar dochter, word er gezegd door die snotneus van een voogd.
Dankzij haar hebben we de dochter al 8 weken niet gezien!
OO wat zijn ze goed bezig.
Er word gezegd dat het beter gaat, en daar hebben ze gelijk in want van de 3 dagen die ze mist in 1 school week, mist ze nou 2 dagen per week!
Wat een vooruit gang zeg!! joepie 5 jaar bezig en wat hebben we gewonnen??? 1 schooldag, maar de prestaties op school zijn om te janken!

Dit meisje glijdt langzaam de goot in! en wij kunnen niks doen!

Bedankt BJZ!!! stelletje ..........

Kijk voor nog meer verhalen over BJZ op http://bjzklacht.yourbb.nl/ dit forum is speciaal opgericht voor slachtoffers.
Meld je gratis aan en zet je verhaal erbij! Hoe meer hoe beter!

bij 40 verhalen over de rare wijze van handelen, stappen we naar de Media!! Iedereen mag weten wat ze daar aan het kloten zijn.

Groetjes Melanie[/url]

Fac ut vivas !!!
Berichten: 125
Lid geworden op: 21 aug 2005 20:29

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door Fac ut vivas !!! »

Dit meisje glijdt langzaam de goot in! en wij kunnen niks doen!
Nee en daarom grijpt jeugdzorg nu in.

Melanieherrema
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 mar 2007 22:53

Re: jeugdzorg en gezag

Ongelezen bericht door Melanieherrema »

:twisted:


BJZ doet helemaal niks momenteel.

Gesloten