Acne behandelen

Andere onderwerpen over gezondheid en voeding
Lelietjevandalen
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 jan 2021 17:50

Re: Acne behandelen

Ongelezen bericht door Lelietjevandalen »

Hey,

Mario Badescu heeft veel slechte ingrediënten die alleen maar averechts werken. Ik heb al jaren last van wat hormonale acne.
Allereerst kan ik je vertellen dat Paula's Choice een goed merk is. Het is duur inderdaad maar als je kiest voor een uitgebreid pakket zal dit voor de ultieme verzorging van je huid zorgen.

Je kunt ook eerst een huidtest laten doen bij de dermatoloog of schoonheidsspecialiste en daarna de producten aanschaffen bij Paula, je moet niet alleen voor 1 middeltje gaan maar echt een uitgebreid verzorgingspakket nemen met bijvoorbeeld 5 stappen. Daarnaast moet je als je met zulke producten gaat werken altijd een dagcreme dragen die je beschermd tegen de zon (OOK IN DE WINTER!)

Naast een hormonale behandeling bestaat er ook een antibioticakuur die je in de winter kunt gebruiken, dit slik je elke dag en je acne zal voor het grootste deel verdwijnen omdat door de antibiotica er geen kleine onstekingen meer in de huid komen. Ik weet dat dit enorm goed helpt. Het kan zijn dat je na de kuur puist vrij bent of dat het weer terug komt, maar mij lijkt de combinatie van een goede skincare (dat echt geen onzin is) en de antibioticum behandeling moet zorgen dat het verdwijnt.

Succes.

Debbybr
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 feb 2021 09:13

Re: Acne behandelen

Ongelezen bericht door Debbybr »

@joke32


Meditopics Salicylzuur 2% en benzoylperoxide 5%
Die 2 samen gebruiken werkt heel erg goed. NIet elke dag maar een paar keer per week om en om smeren.

Kijk ook op sproetonline.nl
Super goede tips!

Plaats reactie