LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] prijzen kunststof kozijnen

Alle andere onderwerpen rondom jouw huis en tuin.
Noah
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 sep 2010 10:23

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Noah »

Beste,

Wij hadden ook diverse offertes laten maken en stonden hioer ook van versteld. te meer omdat wij niet wisten waardoor die grote verschillen nu echt kwamen. Toen ben ik eens verder op internet gaan kijken en kwam toen bij copa kozijn. Zei garandeerde 60% goedkoper te zijn.

Toen ik hun offerte voorlegde aan de man van kroon kozijn zei hij dat dat goedkope rommel was voor die prijs verschillen. Nou ben toen naar copa toe gereden en hun kozijnen bekeken en die zagen er goed en degelijk uit. Wij hebben ze toen ook besteld.

Ik wil alleen maar aangeven dat het wel de moeite is om even rond te kijken. Onze kozijnen zitten er nu netjes in en ik weet dat ik geen reclame mag maken maar ik wil die jongens van copa toch bedanken. Het scheelde gewoon veel.

Ook dank voor de andere tips op het forum van mensen waar we op moesten letten.

MegaSchuit
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 nov 2010 18:05

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door MegaSchuit »

Hallo Noah,

ik heb eens gekeken op de site van copakozijn en daar staat dat ze alleen de kozijnen leveren en niet plaatsen.
Dan ben ik toch nog een hoop geld kwijt aan een vakman die ze monteert?

groeten Marcel

Jason75
Berichten: 5
Lid geworden op: 19 jul 2011 14:53

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Jason75 »

Beste Erik,

De prijzen variëren doordat je, vaak zonder dat je het door hebt, zaken doet met een tussenpersoon. Zo zijn er aanbieders die de kozijnen onder hun naam aanbieden en vervolgens de installatie door een ander bedrijf laten doen en tevens de vervaardiging van de kunststof kozijnen weer ergens anders uitbesteden. Op die manier loopt de prijs op. Ik heb zelf lang in de branche gewerkt en kan je met die ervaring zeggen dat je het beste eerst zelf kunt besluiten wat je wilt, dus heel goedkoop en zelf ook wat doen, of meer betalen maar zelf niets hoeven doen...

Anderzijds in het geval van volledige uitbesteding kun je naar mijn inziens het beste naar een leverancier welke alles in eigen beheer realiseert. Je betaald dan meer t.o.v. het zelf monteren van kozijnen maar anderzijds heb je het gemak dat alles door professionals wordt uitgevoerd en je vaak ook een langere garantie krijgt.

Bericht aangepast door de moderator i.v.m. het overtreden van de gedragsregels. Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen op het forum of allerlei commerciële of non-commerciële bedrijven te promoten of hierbij gebruik te maken van hyperlinks naar websites.

Noah
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 sep 2010 10:23

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Noah »

Beste Megaschuit,

Sorry late reactie.

Dat dachten wij dus ook dat dat een probleem zou worden maar wat niet op de site van copa kozijn staat maar ze werken wel samen met aannemers die hun kozijnen plaatsen. En hier hebben ze dan weer prijs afspraken mee voor wat het mag kosten.

Heb even terug gekeken in mijn papieren maar ze vroegen toen € 150 voor het eruit halen van oude kozijn en het plaatsen van het nieuwe. Dit was dan wel excl. extra afwerkings kosten, zoals bij ons wat stucwerk.

guanowceend
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 sep 2011 23:17

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door guanowceend »

De prijzen en verschillen vielen ons ook op.
Uiteindelijk zijn wij bij Redan Kozijnen uitgekomen. Dit omdat zij ook beweerden dat ze 40% goedkoper zijn dan de rest. Of dit nu ook daadwerkelijk overal 40% scheelt, heb ik niet nagerekend, maar het was een goede prijs. Zij zeggen dat dit komt omdat ze geen tussenhandelaren hebben, en eigenlijk klinkt me dat ook wel logisch in de oren. Dit was overigens inclusief montage.

riverenco
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 apr 2010 10:31

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door riverenco »

Tsja, en zo ben je al snel het overzicht kwijt. Het blijft natuurlijk ook een beetje appels met peren vergelijken. Ga je voor een aanbieder die volledige service verleent, betaal je daar natuurlijk ook voor. Helaas is tegenwoordig niets meer voor niks! Je krijgt daar dan natuurlijk wel meer gemak en zekerheid voor terug. Ga je voor een budgetaanbieder let dan wel de aangeboden producten. Te goedkoop is vaak duurkoop. Er zijn diverse aanbieders die dit alleen maar doen om snel een graantje mee te kunnen pikken. Ga in ieder geval voor een gerenomeerde aanbieder die al de nodige jaren ervaring heeft in de kozijnenverkoop en de montage van kunststof kozijnen. Dat scheelt je achteraf vaak een hoop ellende. Iemand die een goede naam te verliezen heeft is vaak meer service gericht als iemand die gedurende een korte periode een snelle winst wil maken.

Erik70
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 sep 2011 11:55

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Erik70 »

Het verschil in de prijzen van kunststof kozijnen is enorm. Vooral de prijzen van Keur Kozijn, Belisol en VN Kozijntechniek zijn abnormaal hoog.
Vergelijken loont en scheelt al snel ettelijke duizenden euro's !!
Laatst gewijzigd door Erik70 op 23 mar 2012 23:32, 4 keer totaal gewijzigd.

gummiekikker
Berichten: 20
Lid geworden op: 23 sep 2011 17:39

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door gummiekikker »

lieve mensen voor wie het nog niet weten er is een programma tros opgelicht
deze was op 7 oktober jl om half tien over kozijnen en dakapellen geweest

vooral in de omgeving roosendaal let op deze verkoper die in de uitzending is geweest die is ontmaskerd kijk uit bij wie u koopt .
deze progamma ging over sgw.
dus mensen een gewaarschuwd mens telt voor twee.
sterkte voor alle gedupeerden..

carpet
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 dec 2011 22:02

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door carpet »

gummiekikker schreef:lieve mensen voor wie het nog niet weten er is een programma tros opgelicht
deze was op 7 oktober jl om half tien over kozijnen en dakapellen geweest

vooral in de omgeving roosendaal let op deze verkoper die in de uitzending is geweest die is ontmaskerd kijk uit bij wie u koopt .
deze progamma ging over sgw.
dus mensen een gewaarschuwd mens telt voor twee.
sterkte voor alle gedupeerden..Ik weet niet wat ik van je berichten moet denken !!!!
Ben jij een ex-werknemer van SGW
?

Liesbeth.S
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 apr 2012 15:45

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Liesbeth.S »

Omdat veel mensen zo zoekende zijn met betrekking tot kunststof kozijnen, wil ik graag onze ervaring en mening met jullie delen om tot een juiste keuze te komen.
We praten hier over veel geld dat er uitgegeven gaat worden en er blijken toch flink wat niet eerlijke lieden in dit wereldje rond te lopen....

Het is allereerst zaak om appels daadwerkelijk met appels te vergelijken, en toch niet stiekem met peren omdat die andere offerte zo lekker laag is. Alle waar is echt naar zijn geld in kunststof kozijnenland.
Een keuken kun je per slot van rekening ook kopen bij Siematic of Ikea, met een stuk kwaliteitsverschil.
De topmerken zijn Schüco, Weru, Finstral en Gayko; de prijzen van deze merken zijn in het algemeen altijd hoger dan de andere merken.
Vooral het CT70 Accent profiel van Schüco wordt zeer veel verkocht in Nederland, omdat dit profiel qua uiterlijk het meest op een houten kozijn lijkt. Van alle kozijnen vonden wij dit profiel veruit het mooiste.

De prijsstelling is sterk afhankelijk van of de leverancier snel zijn zakken wil vullen en in een iets te grote auto rond wil rijden of niet. Er zijn absoluut bedrijven te vinden die bijv. Schüco leveren voor een reële en acceptabele prijs, en die een geheel andere werkwijze hebben.
Reclame maken is kostbaar en de klant dient dat uiteindelijk te gaan betalen, bedrijven als Keurkozijn en Belisol prijzen zich daardoor al snel uit de markt, net als de bedrijven die in Google bovenaan staan. Ook dit kost veel geld.

Los van de prijsstelling zijn een aantal andere zaken ook van belang, t.w:
1/ Zijn er referentie-adressen van klanten beschikbaar ?
2/ Nooit aanbetalen, altijd achteraf betalen bij een juiste en goede montage
3/ Is de offerte incl. gehele binnenafwerking en nieuwe vensterbanken ?
4/ Finstral en Schüco gebruiken nagenoeg geen weekmakers meer; deze verkleuren niet.
5/ Laat u NOOIT onder druk zetten door een commissiejager die meteen een handtekening van u wil hebben.
Een dergelijke handelswijze geeft sowieso al te denken.
6/ Is de kozijnfabriek aangesloten bij het VKG ?
7/ Standaard VKG af fabriek is de garantie 10 jaar. Laat u niet in de maling nemen met garantietermijnen van 20
of 30 jaar; dit is gratis gebakken lucht en een verkooptruc om te kunnen verkopen.
8/ Wordt het HELE kozijn wel vervangen volgens de offerte ? Ja, het is niet te geloven maar ik las op dit forum
dat er mensen zijn waarbij alleen het draairaam vervangen is....

Op http://www.kunststofraamkozijn.nl en http://www.kozijnoffertes.nl kunt u offertes aanvragen van diverse aanbieders, en die dan vervolgens met elkaar vergelijken. Werkt prima.
Wij zijn uiteindelijk via Kunststofraamkozijn.nl bij Schuur Montage in Beckum (ov) terecht gekomen, en ik moet zeggen dat dat allemaal erg goed verlopen is. Na onze offerte-aanvraag werden wij door hun verkoper gebeld, en hebben wij een vrijblijvende afspraak gemaakt bij ons thuis. Tijdens dat gesprek zijn onze wensen in kaart gebracht, hebben we wat materialen kunnen bekijken die meegebracht waren en zijn de afmetingen opgenomen.
Na enkele dagen is ons de offerte per email toegestuurd tezamen met een flink aantal referentie-adressen in de buurt. Zat een adres bij dat vlakbij was en zijn daar op een zaterdag langs gereden, aangebeld en de eerdere klant gesproken en deze was uitermate tevreden.
Dit gesprek gaf ons een goed gevoel, want een verkoper kan zoveel vertellen maar de klant vertelt vaak het echte verhaal. De offerte was ook nog eens erg scherp (gebaseerd op het erg mooie Schüco CT70 profiel) en dat gaf bij ons de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen.
Het vervolg was ook absoluut prima; alle afspraken werden nagekomen, zeer netjes gemonteerd door hun eigen monteurs en er hoefde pas een week na montage betaald te worden zodat wij op ons gemak konden bekijken of alles wel naar wens gemonteerd was en of alles goed functioneerde.

Kies niet voor spotgoedkoop spul, dat levert op termijn alleen maar ellende op met uithangende scharnieren, lekkende en tochtende sluitrubbers, vervormende en verkleurende kozijnprofielen, kortom irritatie, ergernis en spijt alom. waar vrienden van ons inmiddels alles van weten en waar wij weer veel van hebben kunnen leren.
Op http://www.vkg.nl vindt u ook veel belangrijke informatie over kunststof kozijnen.

Maak veel vergelijk en doe je huiswerk, dat scheelt veel ellende.
Al met al praten we hier toch altijd over een hoop geld en een investering voor de lange termijn.

Succes allemaal met het maken van jullie juiste keuze.


Groetjes Liesbeth

Kieran
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 mei 2012 22:32

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Kieran »

Ik las dat VN duur is. Kan zo zijn,geen idee. Hebben een jaar of 6 geleden,ons dakkapel door hen laten renoveren: dwz: nieuwe zijkanten,óm de oude heen,en de kozijnen vervangen door kunststof. We hadden bij 3 bedrijven gekeken,en hadden bij hen het meest positieve gevoel.
Een begon gelijk te tekenen,en werd sacherijnig,toen dat ons niet beviel. En bij een stonden we in de showroom,en kwam niemand kijken,terwijl we wel stemmen hoorden. We zijn toen na een tijdje weggelopen.
We kregen vorig jaar een aanbieding van hen: najaarskorting voor nieuwe klanten 15%,en voor bestaande klanten 25% bij een besteding van min.€4000,=. Leuk,maar niet nodig dachten wij. Er was wel een stuk houtrot boven vóór,maar dat zou manlief repareren. Tot ik boven kwam,en zag dat de grote ruit van de logeerkamer lek was. Op de kop in de papierbak,en bon opgediept. Ze hebben toen op ons verzoek berekend,wat het kostte,om meteen het doucheraam,met mat-sierglas,en de dakranden mee te nemen,zodat wij niks meer hoefden verven boven,voor. Dit is werkelijk súper gedaan,door een timmerman,die duidelijk plezier in z'n werk had.Beiden waren trouwens prettig. Wij hebben wél gekozen voor een vlak kozijn,omdat dit meer lijkt op de bestaande kozijnen. Uitgevoerd in crème,met afgeschuind profiel. Onze buurvrouw zei later: goh,je kunt er niks van zien! Het koste ons €4200,= daar was de korting af.
Zo had de vorige bewoner,getegeld tegen de kozijnen aan. Ik was bang,dat die tegels er aan zouden gaan,kon ook haast niet anders. Bij het breken,waren ze wel blijven zitten,maar gebarsten.Volkomen begrijpelijk. Maar die timmerlieden hebben er zo'n mooie rand om gemaakt,dat het zelfs mooier is geworden,dan het was.
Nu zijn we aan nieuwe keuken kozijnen en deur toe. We hebben niet eens elders een offerte aangevraagd: je weet wat je hebt. Moet er niet aan denken,dat ik met zoiets gesodemieter krijg.
Alle afspraken,worden schriftelijk bevestigd. En toen er bij de verkoper,een afspraak tussen uit viel,belde hij keurig,of het schikte,als hij eerder kwam.
Ook na controles zijn keurig.
Ik zeg niet dat anderen slecht(er) zijn,maar bij kunststof kozijnen-firma's is er veel kaf onder het koren.
Laatst gewijzigd door Kieran op 22 mei 2012 23:02, 1 keer totaal gewijzigd.

Kieran
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 mei 2012 22:32

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Kieran »

En oh,ja: ze deden geen enkele moeite om ons over te halen,te lenen,o.i.d.
We hebben gelijk gezegd,dat we het zelf bij elkaar sparen,en het maar in gedeeltes doen,waar nodig. Ze gaven ook aan,dat het meer en meer voorkwam,dat mensen het in gedeeltes deden,sinds de crisis.

mdejong70
Berichten: 10
Lid geworden op: 01 aug 2012 22:24

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door mdejong70 »

Graag wil ik mijn ervaring delen omdat ik heb gemerkt dat de markt voor kunststof kozijnen een roerige markt is. (nog erger dan keukenmarkt?). Kunststof kozijnen zijn "hot" en daar duiken veel goudzoekers in. Ik zal geen namen noemen :wink:

Ik maak er een sport van zoveel mogelijk uit te zoeken voordat ik iets koop. In de zoektocht naar kozijnen heb ik mij mateloos geërgerd aan de vele sites die proberen informatie te geven maar eigenlijk geen inhoud bevatten en je niet weet wie erachter zit. Onsamenhangende teksten gemaakt voor zoekmachine en propaganda voor een bepaald merk of leverancier. Ook vaak oncontroleerbare recensies en je raad het al: allemaal positief.

Daarnaast zijn er nog de online bereken en bestel sites die op het eerst gezicht redelijk voordelig zijn maar als je wat opties wil de prijs omhoog schiet, dan met de bezorgkosten of orderkosten erbij en een lange levertijd. Vaak kan je geen bedrijf of showroom bezoeken en weet je niet waar het product vandaan komt. 1 bedrijf beweerde dat de kozijnen in hun eigen fabriek in Nederland werden gemaakt. Aangekomen bij dit bedrijf stond er een wagen uit Bosnië kozijnen te lossen...geen wonder dat ze zo goedkoop waren... Waarom moet daarover gelogen worden? Net als hoelang een bedrijf bestaat... we zijn al 15 jaar bezig maar na navraag bij de kvk blijkt de firma net begonnen. (niet dat dat wat uit maakt...)

Dan hebben we nog enkele verkopers aan de deur gehad van wie sommige het liefst direct de orderbon getekend wilde hebben of afhaakten als ze hoorde dat ik geen financiaal plan wilde en overwoog de kozijnen zelf te monteren (heb ik overigens ook gedaan naar volle tevredenheid en ondersteuning van betreffende leverancier).

Whuanda
Berichten: 24
Lid geworden op: 22 mei 2009 10:09

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Whuanda »

Iedereen kan kozijnen verkopen, je hebt er geen diploma voor nodig. Er is erg veel onkunde in de markt, en veel gelukszoekers die snel geld denken te verdienen. Maar die zich vergissen in de kundigheid die je moet beschikken om alles goed en professioneel af te ronden. Zo beginnen veel bedrijfjes met een nette site en die gaan nadat de schulden en problemen te groot zijn weer failliet. En dan kunnen ze zo weer opnieuw beginnen.

Met name door de vergelijkingssites die enorm in opkomst zijn, is het voor iedereen makkelijk om aanvragen te vergaren. Dit kost ze alleen 10 euro per lead. Iedereen kan morgen beginnen en leads inkopen en proberen te verkopen. Deze sites maken het voor veel gelukszoekers mogelijk om tegen lage investeringen klanten te krijgen en kozijnen te verkopen. Klanten hebben geen idee dat achter de mooie site eigenlijk maar een losse huls zit zonder iets.

Vergelijkingssites doen voorkomen alsof je met 5 offertes (waarvan je niet eens weet welke bedrijven contact met je opnemen) je 5 professionsle offertes krijgt en dat je dan weloverwogen een keuze kunt maken. Maar die sites zijn puur commercieel die verkopen de leads aan de bedrijven die willen.
Zo zijn de meeste goede bedrijven niet bezig met deze leads, omdat men geen benul heeft van wat ze te wachten staat als ze hun gegevens invoeren.

PdK
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 okt 2012 13:43

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door PdK »

De discussie over de aanschaf van kunststof kozijnen is er één die altijd door blijft gaan omdat de kosten enorm zijn en er blijkbaar in dit werkvlak vele oplichters te vinden zijn. Het is echter een investering van vele euro's waar iedereen met een eigen koopwoning op zijn tijd eens aan zal moeten geloven. Tot een aantal jaren geleden kon dit allemaal nog door middel van een hypotheek waardoor er makkelijk afbetaald kon worden.

Het is zoals blijkt uit bovenstaande reacties niet of nauwelijks te bepalen welk bedrijf wel en niet betrouwbaar is en dit zal ook zo blijven, net zoals dit in vele andere gevallen ook het geval is. Het vervelende risico van alle onbetrouwbare mensen die er op deze wereld rondlopen is daarbij natuurlijk niet iets wat mensen moet tegenhouden te investeren in een noodzakelijke aankoop.

Ik had van vrienden de vergelijkingswebsite van Solvari aangeraden gekregen om in contact te komen met bedrijven die kunststof kozijnen konden aanbrengen op mijn woning. (http://www.solvari.nl/huis-verbouwen/ko ... f-kozijnen) Ik heb hier geen enkele slechte ervaring mee. Zoals Whuanda hierboven heeft geschreven kan natuurlijk altijd gebeuren, maar dit gebeurt ook als je wel uren de tijd besteedt aan het uitzoeken van in jouw ogen betrouwbare bedrijven. Ik kreeg binnen een uur netjes een e-mail met 4 bedrijven die contact met mij op zouden nemen en werd dezelfde dag en de dag daarna gecontacteerd door deze bedrijven.

Uiteindelijk ben ik via deze weg in contact gekomen met meerdere partijen die ik aan de telefoon én betrouwbaar vond klinken én mij precies konden bieden wat ik verwachtte. Nadat ik deze partijen heb laten langskomen heb ik besloten met één van deze partijen in zee gegaan en hier heb ik enorm goede ervaringen mee! De kozijnen zaten er ruim een maand na mijn aanvraag in en ik was goedkoper uit dan ik in eerste instantie had verwacht.

Ik ben blij met dit forum omdat ik hierdoor goed op mijn hoede ben geweest, echter vind ik dat iedereen zelf een inschatting kan maken over de betrouwbaarheid van partijen. Het lijkt me goed meerdere offertes en bedrijven te vergelijken en hiermee in contact te komen waardoor zelf kan worden ingeschat of deze kozijnen specialist betrouwbaar is of niet. Via een website is dit altijd lastig, iedereen kan een website beginnen!

De gedupeerden alsnog veel sterkte met de problemen en als tip: Gebruik de dienst van Solvari en blijf wel scherp terwijl u contact heeft met de partijen om eventuele oplichters niet de kans te geven u te duperen!

PdK. Utrecht

mdejong70
Berichten: 10
Lid geworden op: 01 aug 2012 22:24

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door mdejong70 »

Oppassen met kozijnenverkoop uit sittart, is van zelfde eigenaar als Ramalux dat eind september failliet is gegaan en veel klachten en schuld heeft achtergelaten.

http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=& ... oQ&cad=rja

Kommer en kwel in kozijnenland(?), lage prijzen duiden tegenwoordig op een naderend faillissement, grote bedrijven hebben het kennelijk moeilijk. Blij dat ik destijds voor een klein bedrijf heb gekozen dat gewoon een vof is (wel iets duurder als de online kozijnen verkopers). Bij een faillissement ben je alle garantie gewoon kwijt, tja dan kan je makkelijk 15/20 jaar garantie geven.

Bibi
Berichten: 3
Lid geworden op: 29 okt 2010 16:01

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Bibi »

kunststof kozijnen, wat een prijsverschillen.....

In onze zoektocht naar kunststof kozijnen hebben we destijds een bedrijf of 8 bezocht, wat opviel hierbij was dat er inderdaad veel prijsverschil was onderling. Vooral de bedrijven die pas een paar jaar bestaan en kozijnen kant-en-klaar uit het buitenland betrokken waren spotgoedkoop, maar ging je verder kijken: referenties, afwerking en het bedrijf / garagebox kwamen we vaak bedrogen uit......

Ook de bedrijven die niet zelf produceren maar kant-en klaar de producten aangeleverd krijgen van de betreffende kozijnfabrieken hadden vaak belachelijke prijzen.

Via via zijn we toen bij een bedrijf uit Moergestel terechtgekomen. Deze ramenfabriek (op 't Hoog) produceert en monteert zelf met duitse profielen en nederlandsfabrikaat! De uitstraling van dit bedrijf en de gunstige prijsopgaven (niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste!) heeft ons laten besluiten te kiezen voor dit bedrijf.....

En nu naar een paar jaar reeds klant te zijn, mogen we wel stellen dat voor ons deze keuze nog steeds goed is geweest!

Jnsn
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 nov 2012 09:30

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door Jnsn »

Na het lezen van vele consumenten verhalen, waaronder ook die van Liesbeth.s. (16 apr. 2012) en vele anderen zijn wij uitgekomen op Finstral kozijnen en hebben deze uiteindelijk rechtstreeks bij de groothandel gekocht, we hebben een offerte aangevraagd via de website (www.finstral-nederland.nl) en daarna de showroom in Zutphen bezocht. We zijn naar volle tevredenheid geholpen door de verkoopadviseur uit onze regio (Achterhoek)

Wij hebben deels de lijst van Liesbeth gehanteerd en het voelde goed, ook wat betreft de weekmakers. Dit was voor ons iets onbekends, het werd vergeleken met de tuinstoelen die weekmakers bevatten en snel knappen (na langdurig gebruik) dit zit dus niet in de kozijnen van Finstral en Schüco en zoals Liesbeth aangaf kleurverschillen. Voor ons was de ervaring met de verkoopadviseur in combinatie met de ingewalste houtnerf van Finstral de reden om voor Finstral te kiezen. Vooral omdat het product mooi is afgewerkt met zowel houtnerf aan de binnen als buitenzijde.

mdejong70
Berichten: 10
Lid geworden op: 01 aug 2012 22:24

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door mdejong70 »

Gisteren kwam via een buurtgenoot, mij het bericht ter oren dat Stijl 2000 failliet zou zijn, iemand die daar meer over weet ? In onze regio toch best een groot bedrijf en gaven 20 jaar garantie... Ik heb er destijds ook een offerte aangevraagd maar schrok best van de hoge prijs.

edit http://www.faillissementsdossier.nl/nl/ ... 00-bv.aspx

Zwetsloot kunststof kozijnen uit Hazerswoude (dorp bij ons) zou in gesprek zijn de boel over te nemen, misschien enige hoop voor gedupeerde en garantie zekerheid.

mikezwet
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 feb 2010 22:30

Re: prijzen kunststof kozijnen

Ongelezen bericht door mikezwet »

hierbij wil ik melden als eigenaar van Zwetsloot Kunststof kozijnen fabriek dat wij niet in gesprek zijn en ook niet zijn geweest met stijl2000, dit ivm de vele vragen naar aanleiding van geroddel en een bericht in dit forum.

Plaats reactie