LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Slotenservice Vos in Nijmegen: oplichting of misleiding?

Alle andere onderwerpen rondom jouw huis en tuin.
Koenenstijn
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 jul 2018 19:38

Slotenservice Vos in Nijmegen: oplichting of misleiding?

Ongelezen bericht door Koenenstijn »

Slotenservice Vos “uit Nijmegen”. Dit bedrijf is bij ons aan de deur geweest op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei. Dit was dan ook hun verklaring waarom de kosten voor het vervangen van ons slot zo duur was. Er kwam een auto voorrijden zonder bedrijfslogo met Duits kenteken en twee Duits sprekende heren. De klus hebben ze verdeeld over twee dagen 2 keer een uur. Kosten: 1113,20, direct pinnen!
Zo verschrikkelijk duur, vooraf geen prijsopgave en alsnog geen goed werk! Na enkele weken bleek het slot niet goed vervangen / gerepareerd: Klink en slot lieten los uit deur. Ik hen daarover een formulier met de klacht op hun site ingevuld: geen reactie. Ik heb het bedrijf hierover gemaild: geen reactie. Vervolgend heb ik ze gebeld: ze nemen gewoon op maar gooien de hoorn op de haak zodra ze horen om welke naam/adres het gaat. 20 keer gebeld: 20 keer de hoor op de haak gegooid! Dit klopt echt niet!

crazyme
Berichten: 8043
Lid geworden op: 10 jun 2005 23:34

Re: Slotenservice Vos in Nijmegen: oplichting of misleiding?

Ongelezen bericht door crazyme »

Dit lijkt mij ook niet correct.

Maar u heeft betaald, dus was u akkoord met de prijs.

NeoDutchio
Berichten: 10592
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Slotenservice Vos in Nijmegen: oplichting of misleiding?

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

Wellicht de eerste vondst op google? Niet zelf vooraf gevraagd naar de kosten?
Wat voor bijzonder slot moet het zijn dat er niet even naar de bouwmarkt gereden kan worden om een slot te kopen?

Het forum staat vol met malafide slotenmakers. Een ding hebben alle verhalen gemeen, vooraf wordt niets gecontroleerd of gevraagd. Domweg bellen en een willekeurig iemand de klus laten uitvoeren.

r.den hartog1972
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 aug 2018 19:58

Re: Slotenservice Vos in Nijmegen: oplichting of misleiding?

Ongelezen bericht door r.den hartog1972 »

vandaag ook te maken gehad met slotenservice vos
de achter deur ging niet meer op slot dus deze firma gebeld de website zag er betrouwbaar uit telefoon nummer uit de regio Nijmegen

na lang wachten kwam de monteur al een keer gebeld na de firma waar de monteur bleef de persoon aan de lijn ging de monteur bellen
er kwam een Duitse slotenmaker aan de deur deze kwam namens de slotenservice vos naar even gekeken te hebben naar het slot kwam hij met de conclusie dat zo wel de drie punt slot als het cilinderslot kapot was en dat de reparatie hier van 800 euro ging kosten vond het wel veel geld maar ja er moest toch iets gedaan worden met het slot . na 30 min was hij klaar en ging hij de rekening op maken dhr was vergeten te vertellen dat er in eens bijkomende kosten waren zo als 24 uur service voorrijkosten en als je de 25 procent die je terug krijgt van je verzekering kom je op 800, euro dit had hij al even voor ons uit gerekend na veel aandrang heeft mijn vrouw uiteindelijk toch betaald en de bon afgetekend.
heb later zelf maar eens na de firma vos gebeld hoe dit toch kon. en dat er op de bon onderaan in het klein in eens een Duitse firma staat terwijl ik toch een Nederlands telefoon nummer heb gebeld . deze vertelde mijn leuk na een aantal keren de telefoon te hebben op gehangen dat hij van de monteur had vernomen dat hij altijd over materiaal kosten spreekt en dat ik nu een overeenkomst was aan gegaan met 24h slotenmaker uit Geldern
en dat hij er niet mee te maken heeft ik heb hem toch verteld dat wij hem hebben gebeld voor de reparatie en dat hij dan een onderaan nemer stuurt dat hij dan toch verantwoordelijk is maar dat was volgens hem niet zo omdat er nu een handtekening staat op een opdracht bon van het Duitse bedrijf maar dat hij wel de garantie op werkzaamheden voor zijn rekening neemt. dus denk goed naar voor dat je hier mee in zee gaat

Julie4444
Berichten: 5016
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Slotenservice Vos in Nijmegen: oplichting of misleiding?

Ongelezen bericht door Julie4444 »

Het is altijd slim om eerst een bedrijf te googlen en zeker de google resultaten met ADV ervoor te negeren. Dat is hoe zij aan hun leads komen.

Kijk anders: deze aflevering van RamBam. Dan zie je hoe dat soort lui te werk gaan. Als je dan toch per ongeluk zo'n gast aan de deur hebt staan, vraag eerst om de prijs, en als het zo veel is gewoon wegsturen. Nee dank u. Niks tekenen en niks betalen. Hen ook niet aan je deur laten zitten.

Als je om de prijs hebt gevraagd en ze geven bijvoorbeeld €100,- als indicatie en jij vind dat ok. Laat hen dan hun werk doen. Zeggen verder niks over de prijs naast die ene indicatie, weiger dan enige verhogingen te betalen. Zij zijn verplicht je een volledige prijs te geven inclusief BTW/alles en kunnen niet achteraf nog even veel meer vragen.

rvjapio
Berichten: 910
Lid geworden op: 17 apr 2017 18:47

Re: Slotenservice Vos in Nijmegen: oplichting of misleiding?

Ongelezen bericht door rvjapio »

Het is erg belangrijk om eerst een prijsopgave te vragen. Altijd. Anders niet akkoord gaan. Wat er verder ook gebeurtt: U blijft zelf verantwoordelijk voor wat u overkomt.


Gesloten