LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] klacht lasercard flexvisa

Overige onderwerpen met juridische of financiele achtergrond.
tasso
Berichten: 38
Lid geworden op: 02 sep 2005 12:37

klacht lasercard flexvisa

Ongelezen bericht door tasso » 07 mar 2008 14:34

In januari kreeg ik mijn nieuwe flexvisacard opgestuurd omdat mijn oude in maart zou verlopen.
Daarbij zat ditmaal ook een partnerkaart en dat vond ik vreemd omdat ik daar niet om gevraagd had.
Ik gebruik mijn kaart eigenlijk alleen in het buitenland en als ik eens wat bestel op het internet voor de rest niet en vind een tweede kaart dus onzin omdat je die alleen maar kwijt kan raken en je betaalt er denk ik voor.
Ik zeg dus denk ik omdat ik dat dus niet wist, op de site is het niet te vinden en ook wilde ik wel eens weten wat de kosten van mijn huidige pas waren omdat ik die eens een paar jaar geleden heb aangevraagd en het eigenlijk nooit meer nakeek.
Begin januari mailtje gestuurd maar na 1 week geen bericht, nog maar eens dan na een week weer geen antwoord.
Dan wordt het februari nog maar eens, weer geen antwoord en had nog steeds mijn nieuwe kaarten niet geactiveerd omdat ik gewoon antwoord wil op een paar simpele vragen.
Na de derde keer was ik het zat en mailde dat ik gewoon antwoord wil op deze vragen en anders van plan was eventueel mijn visa op te zeggen.
Nu kreeg ik wel gelijk antwoord en wel 2 dagen later want ik kreeg een brief dat ze mijn nieuwe visa kaarten retour hadden ontvangen en mijn contract was stopgezet.
Snapte er helemaal niks meer van en mailde nog maar eens want bellen kom je niet doorheen (het is ook zo druk daar, elke dag al die aanvragen) dat dat onmogelijk was omdat mijn kaarten nog gewoon hier in de kast lagen en ze deze dus nooit retour ontvangen konden hebben.
Maar je raad het al weer geen antwoord tot gisteren er ineens een brief lag dat mijn rekeningnummer bij hun was opgeheven en ik de kaarten moest verknippen.
Nou snap ik dat je graag je klanten kwijt wil met zulke lastige vragen maar dit slaat alles, ze doen niet eens moeite om je te houden als klant en zijn je liever kwijt.
Maar heb nu een gratis mastercard aangevraagd bij de abn en mij zie je nooit meer bij lasercard of flexvisa, laat dit een waarschuwing zijn voor degene die nog een creditcard willen neem hem nooit bij lasercards maar ga lekker naar je eigen bank.

Gesloten