Hoe ervoor zorgen om niet op te draaien voor (extra toekomstige) kosten in relatie ivm mijn partner nu al niet rondkomt?

Overige onderwerpen met juridische of financiele achtergrond.
Bi.78
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 jan 2021 09:56

Re: Hoe ervoor zorgen om niet op te draaien voor (extra toekomstige) kosten in relatie ivm mijn partner nu al niet rondkomt?

Ongelezen bericht door Bi.78 »

U geeft aan allerlei zaken niet te willen waardoor als u toegeeft u over uw grenzen heengaat. En er lijkt aan de kant van uw vriendin zoals u beschrijft sprake te zijn van manipulatie. Dat wil zeggen geen eerlijke stand van zaken. Vraag is als u de dingen krijgt zoals u dit wilt zij nog met u wil trouwen. En zij zegt dus dat ze niet kan betalen zoals u voorstelt. Wat u maar 1 mogelijkheid geeft en dat is betalen of uit elkaar gaan. Of bijvoorbeeld goedkoper gaan wonen. 3 dingen die u/zij niet wil? Het lijkt er ook op dat uw aanstaande niet zo goed met geld om kan gaan als ze niet uitkomt. Wellicht kan ze zich hierin verdiepen. Er zijn verschillende apps om de uitgaven bij te houden in relatie met de inkomsten. Komt u er niet uit of blijft ze bij haar standpunt dan is de vraag of u gelukkig met haar kan zijn in die situatie. En anders bent u misschien beter af met een vriendin die minder uitgeeft of een vriendin met hetzelfde inkomen als u.

Sira
Berichten: 404
Lid geworden op: 23 nov 2005 15:11

Re: Hoe ervoor zorgen om niet op te draaien voor (extra toekomstige) kosten in relatie ivm mijn partner nu al niet rondkomt?

Ongelezen bericht door Sira »

Dit aanstaande huwelijk is gedoemd tot mislukken en dan gaat het je nog véél meer geld en ellende kosten en misschien je huis ook.

Plaats reactie