LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] opgelicht door bureau

Overige onderwerpen met juridische of financiele achtergrond.
zwaargedupeerd
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 sep 2007 17:11

opgelicht door bureau

Ongelezen bericht door zwaargedupeerd » 20 sep 2007 17:19

even opnieuw, 7 jaar geleden werkte ik voor een baas die op een gegeven moment problemen kreeg met mijn chef, dit was een heel gedonder waarin het gewone personeel bij betrokken raakte, ik met een jaarcontrakt dus ook en zag tot mijn schrik dat mijn werk geen salaris meer aan mij betaalde omdat ik wist dat mijn chef voor 100% gelijk had. dit heeft 5 maanden geduurd en kwam zo aardig in de problemen qua financieen in de tussentijd van die 5 maanden hulp gezocht bij alle officiele instanties bv stadsbank e.d. maar niemand die ook maar wou en kon helpen. in de tussentijd had ik al een goede baan weer gevonden maar was erg bang voor schulden en toen zag ik een advertentie in een weekblad van een schuld en bemiddelingsbureau bij mij in de buurt. afspraak gemaakt en kon dezelfde dag nog en ze kwamen aan huis met een contrakt die voorzag in al mijn inkomsten en mijn vrouw die 10 uur werkte ging naar hun en kreeg zelf weekgeld van 80 euro in de week. verwachting was voor 1 jaar en alles was weer geregeld. ik dacht voor 1 jaar moet kunnen want zat ook met 3 kleine kinderen. alle post moest naar het bureau toe opgeopend en naief dat ik was deed ik dat ook. na 7 maand alleen telefonisch contakt waarbij ze steeds zeiden dat alles geregeld was kwam de postbode aan de deur met een brief van de notaris ik heb namelijk een eigen huis en in de brief stond dat ze mijn huis gingen verkopen via openbare verkoop.
meteen het bureau gebeld en het altijd immer vrolijke vrouwtje zei toen ineens je moet maar verkopen want anders kom je er toch niet meer uit.
nadat ik al mijn financieen weer liet storten op mijn eigen rekening kwam ik erachter dat ze al die 7 maanden niks hebben betaald en ook niks hadden geregeld alleen maar loze beloften ook tegen de mensen die het geld hadden moeten hebben. dus nu was ik in totaal 11 maanden salaris kwijt en een schuld die meer dan 14000 euro bedroeg.
nu bijna 6 jaar later ben ik nog steeds elke maand aan het extra betalen hiervoor en moet nog 1 jaar en ben dan schuldenvrij. het bureau is kort daarna failliet gegaan en mijn advocaat kon ook niks bereiken.
maar elk jaar stuurt een of ander incasso bureau me nog steeds rekeningen namens hun en ze willen geld hebben voor ALLES wat ze zogenaamd voor mij gedaan hebben. ik heb altijd 1 ding gezegd en dat is dat ze nooit geen enkele cent meer van mij krijgen.
elk jaar is het een ander incasso bureau en dreigen nu zelfs met beslag op mijn huis ze willen nu 6000 euro hebben en dat bedrag is elk jaar anders ene jaar 3000 dan 600 en nu weer 6000
wie weet wat ik kan doen.
hopenlijk een beetje in het kort duidelijk uitgelegd
Laatst gewijzigd door zwaargedupeerd op 23 sep 2007 11:00, 1 keer totaal gewijzigd.

spiky
Berichten: 67
Lid geworden op: 04 aug 2007 14:06

Re: opgelicht door bureau

Ongelezen bericht door spiky » 20 sep 2007 20:56

@ zwaargedupeerd

Was je vorige baas niet aan te pakken dan?Buiten je schuld in dergelijke problemen komen is wel erg triest.Kun je ook niet bij de gemeente in je woonplaats aankloppen.

zwaargedupeerd
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 sep 2007 17:11

Re: opgelicht door bureau

Ongelezen bericht door zwaargedupeerd » 20 sep 2007 21:32

nee was niet ernstig genoeg en de officiele instanties lieten het allemaal afweten, toen een kleine advertentie in een weekkrant gelezen en gereageerd hierop en zij hebben heel lang al mijn salaris en die van mijn vrouw opgestreken ps ik werkte toen al bij een goede baas weer

seagoing racer2
Berichten: 2126
Lid geworden op: 10 jun 2006 10:40

Re: opgelicht door bureau

Ongelezen bericht door seagoing racer2 » 22 sep 2007 12:15

Beste gedupeerde,

Jouw verhaal is alleen een klaagzang zonder feitelijke info.

Niemand kan je zo verder helpen, we kunnen alleen meehuilen

Dreintje
Berichten: 8
Lid geworden op: 31 jan 2008 17:12

Re: opgelicht door bureau

Ongelezen bericht door Dreintje » 06 feb 2008 02:18

Zwaargedupeerd

Kun je me doormailen welk bureau dit is?

[email protected]

Gesloten