Scheidingsplanner BV

Overige onderwerpen met juridische of financiele achtergrond.
someonesomewhere
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 aug 2008 18:16

Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door someonesomewhere » 19 aug 2008 18:22

Wie heeft er ervaring met de scheidingsplanner BV, ze hebben vestigingen door het gehele land en schieten als paddestoeltjes naar voren om de scheiding professioneel en vakkundig te gegelen waarbij zij experts zijn in het financieele vlak.

Wij zijn nu al meer dan 5 maanden met een scheidingsplanner bezig en hebben al een ruim bedrag moeten betalen voor de paar uurtjes die ze in de afgelopen 5 maanden aan onze zaak hebben besteeds, doordat het zolang duurt is de frustratie in de scheiding dusdanig opgelopen dat het idee van de scheiding samen te doen met de planner nu uitloopt in een rechtzaak met 2 advocaten, weg geld en weer helemaal van nul af aan beginnen. Kan ik nog iets terug zien van het betaalde geld door wanprestaties van hun kant. Of is het gewoon jammer dan weg geld, weg tijd, welkom frustratie en woede...

Groetjes

Stannio
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 aug 2008 22:44

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door Stannio » 20 aug 2008 22:51

Hallo.
Heb soortgelijker ervaringen met de Scheidingsplanner. Ben vorig jaar in goed overleg met mijn ex gescheiden, 'bijgestaan' door de Scheidingsplanner. Vroeger deed hij, dacht ik, in hypotheken en verzekeringen, later was hij financieel of 'estate' planner en nu dan dus Scheidingsplanner. De zaken gaan er goed, hij heeft al wat personeel overgenomen van het plaatselijke advocatenkantoor, en dat de zaken goed gaan kan ik me voorstellen: Ze rekenen per uur bijna net zo veel als een advocaat, ik geloof iets van 10 of 15 % minder. Ons is voorgerekend dat ze een uur of 12 nodig hadden, dat we dus voor 1800 euro de financien van de scheiding keurig geregeld zouden hebben. Nou, toen bleek dat onze scheiding door allerlei bijkomstigheden geen standaard scheiding was (ik denk dat dat eigenlijk voor maar heel weinig scheidingen geldt, maar ja, als ze vooraf de werkelijke kosten mededelen haken er teveel mensen af denk ik) en puntje bij paaltje hebben we bijna 5000 euro af mogen tikken. Toen ik een keer een mailtje had gestuurd met een vraag of opmerking, stond er een maand later op de factuur: mail gelezen, erover nagedacht: 20 minuten, zoveel Euro!! En op ons bezwaar, dat de hoge rekeningen in schril contrast stonden met de eerdere opgave werd direct gedreigd met beslaglegging en andere maatregelen, en als je inmiddels zover bent dat het convenant (dat naar de rechter moet) bijna klaar is kun je haast niet meer terug, om het over te laten doen bij een andere adviseur. Want dan ben je zo maar weer 2 a 3 maanden verder en het geld van de reeds betaalde rekeningen ben je ook kwijt.
Dus achteraf heb ik geen idee of deze adviseur het nou goed heeft gedaan of niet (ik ga niet nog es een second opinion vragen, kost ook weer veel) maar dat het een duur advies was, is mij wel duidelijk, en uiteindelijk is een aantal vragen toch nog onbeantwoord gebleven en hebben we alsnog een belastingadviseur in de arm genomen om het scheidingsjaar fiscaal technisch verantwoord af te sluiten. En wat ik eigenlijk het meest onprettig vindt, is dat je hem al je prive gegevens toe moet vertrouwen en dat er volgens mij helemaal geen geheimhoudingsplicht is ofzo Toen ik via mijn rechtsbijstand een poging deed om wat doen tegen die belachelijk hoge rekeningen heeft deze meneer naar de rechtsbijstand toe even mijn doopceel gelicht om maar aan te geven hoe 'beroerd' en ingewikkeld onze situatie was en hoe moeilijk hij het had gehad om daar een goed advies in te geven, ter rechtvaardiging van zijn hoge rekening. Dus je vertelt hem alles, en als hij z'n zin niet krijgt vertelt 'ie het door. Raar toch? Jullie moet het zelf weten maar ik heb achteraf wel m'n twijfels gehad, terwijl je juist een bedrag overhebt voor de zekerheid dat alles goed wordt geregeld. Ik was m'n bedrag kwijt en ook die illusie armer, zeg maar.
Groeten Stannio

DirkVuijck
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 sep 2008 11:40

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door DirkVuijck » 04 sep 2008 12:05

Dat is knap balen! Gelukkig is het bij mij wel heel goed gelopen. Mijn ex en ik konden ook wel redelijk praten en we wilden samen de scheiding doen. We wisten ook wel dat ruzie maken met advocaten een hoop euries zou gaan kosten.

In november 2007 zijn we via internet terecht gekomen bij de scheidingsplanner in barendrecht. De vrouw die ons hielp was Annemarie. Ik was eerst wel bang dat mn scheiding zou worden geregeld door een vrouw (begrijp je vast wel). Maar ik moet zeggen, ze was absoluut onpartijdig. Ze dacht goed mee over onze situatie en de dingen die we samen wilde regelen. Binnen 3 weken hadden we dr plan binnen. Zag er goed uit, schrok wel van de alimentatie! Niet te geloven, 470 euries per kind per maand! Maar ja, ze zij dat het kwam doordat ik zoveel verdiende.

Met mn ex was ik er zo uit. Zij kon gelukkig in het huis blijven met mn 2 kids en ging een dagje meer werken, zodat ze wat meer geld over had in de maand.

Annemarie heeft het verder helemaal geregeld, ook met de rechtbank. Ging allemaal heel soepel. Eind januari was ik al gescheiden. Het hele verhaal heeft me 3.500 euries gekost. Veel geld, maar ja bij een advocaat was ik meer kwijt geweest. Ik heb nu wel het gevoel dat het allemalaal goed geregeld is.

Groetjes Dirk

De Scheidingsplanner
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 sep 2008 10:40

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door De Scheidingsplanner » 17 sep 2008 11:04

Dag Stannio, geachte heer v/d N,

Wij hebben uw bericht op dit forum gelezen en menen er goed aan te doen hier op te reageren.

In 2006 heeft u zich gemeld bij De Scheidingsplanner. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben u en uw partner verkort aangegeven hoe uw zaak inhoudelijk in elkaar zat. Op basis van deze beperkte informatie, heeft de behandelend scheidingsplanner een inschatting gemaakt van de te investeren uren.

Later, tijdens het inventarisatiegesprek bleek echter dat uw zaak behoorlijk veel complexer was, dan u in eerste instantie deed voorkomen. In het kader van de privacy, zullen wij er in dit forum niet verder op in gaan.

Op basis van die hernieuwde inzichten heeft de behandelend scheidingsplanner u per e-mail gemeld, dat de in eerste instantie ingeschatte uren behoorlijk zouden worden overschreden. Periodiek bent u op de hoogte gehouden van de geinvesteerde tijd en het bijbehorende kostenplaatje.

Pas in de slotfase van het adviestraject bent u gaan argeren tegen de kosten. Dat heeft u gedaan door eenvoudigweg te weigeren om te betalen. Pas na veel aandringen vanuit de behandelend scheidingsplanner, heeft u zich gewend tot uw rechtsbijstandverzekeraar. U heeft blijkbaar de jurist van de verzekeraar onjuist geinformeerd over de gang van zaken, door te stellen dat de scheidingsplanner zich niet hield aan de gemaakte (financiele) afspraken.

Als repliek op het schrijven van de rechtsbijstandverzekeraar heeft de betreffende scheidingsplanner de opbouw van uw dossier met bijbehorende correspondentie aan de jurist van de rechtsbijstandverzekeraar overhandigd. Kort daarna heeft uw rechtsbijstandverzekeraar u aangegeven, dat De Scheidingsplanner juist en duidelijk heeft gecommuniceerd en dat u terecht bent aangesproken op uw wanbetaling. U heeft dit blijkbaar ter harte genomen, blijkens het feit dat u binnen 10 dagen daarna u alsnog tot betaling bent overgegaan.

Blijkens uw reactie op dit forum, heeft u nog steeds een vervelend gevoel over de gang van zaken. Dat spijt ons oprecht. De Scheidingsplanner organisatie doet haar uiterste best om juist dit soort gevoelens te voorkomen. Wij hebben duidelijk interne protocollen en werkinstructies, die moeten leiden tot een grote mate van klanttevredenheid. Daarin staan openheid in kosten en betrokkenheid met u als client zeer hoog in het vaandel.

Inmiddels hebben wij zoals hiervoor blijkt gesproken met de behandelend scheidingsplanner. Hij wil u graag uitnodigen voor een gesprek, om te bezien of hij uw ontevredenheid alsnog kan wegnemen.

De Scheidingsplanner wenst u heel veel sterkte met het verwerken van uw scheiding.

kiz
Berichten: 2225
Lid geworden op: 11 okt 2005 21:37

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door kiz » 17 sep 2008 11:33

@Scheidingsplanner:
Ik vind het ongehoord dat u hier herleidbare privégegevens plaatst als reactie op een zaak die onder pseudoniem gepost is. Het onprettige gevoel van betreffende poster zal zéker niet worden weggenomen door deze reactie.

De Scheidingsplanner
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 sep 2008 10:40

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door De Scheidingsplanner » 17 sep 2008 12:38

Dag Kiz,

Er is geen sprake van herleidbare privé informatie. De Scheidingsplanner organisatie kent inmiddels 28 kantoren in het land en behandelen circa 2000 zaken per jaar.

Aangezien De Scheidingsplanner organisatie openheid en betrokkenheid naar de client toe zeer belangrijk vindt, is het belangrijk voor ons als organisatie om te reageren op berichten, welke een onjuiste voorstelling van zaken geven. Het bericht van Stannio is onjuist en wordt onder een pseudoniem op meerdere forums geplaatst, met als doel om onze organisatie te schaden. Dat is niet terecht, vandaar wij als afdeling PR het belangrijk vinden om het forumbericht te weerleggen.

Nogmaals, het spijt ons oprecht dat Stannio ontevreden is over de gang van zaken. Dit hebben wij nooit gewild. Gelukkig zijn onze overige clienten tevreden tot zeer tevreden over onze unieke dienstverlening. Wij werken er nog steeds hard aan om alle clienten tevreden te stellen. Maar zoals dit voor alle dienstverlenende bedrijven geldt: dit gaat waarschijnlijk helaas nooit lukken. Maar we blijven er naar streven!

Hartelijke groet,

Afdeling Public Relations
De Scheidingsplanner B.V.

kiz
Berichten: 2225
Lid geworden op: 11 okt 2005 21:37

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door kiz » 17 sep 2008 12:42

@Scheidingsplanner:
Blijkbaar heeft u op basis van een pseudoniem kunnen achterhalen om wie het ging. Van een professionele organisatie verwacht ik niet dat deze zich in het openbaar op een dergelijke manier uitlaat, dat particulieren zich op consumentenfora kritisch uitlaten over bedrijven is juist het doel van dit soort fora, en voor uw organisatie wellicht te beschouwen als "collateral damage" die beter in een eerder stadium had kunnen worden voorkomen. U maakt zichzelf op deze wijze publiekelijk belachelijk.

annabel02
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 okt 2013 21:30

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door annabel02 » 15 okt 2013 21:48

Ook ik heb een zeer negatieve ervaring met de Scheidingsplanner B.V. Naar aanleiding van een mooi artikel van dit bedrijf in het plaatselijke blad van het winkelcentrum in de buurt heb ik hen benaderd. In eerste instantie in principe alleen om een 2nd opinion te krijgen, zodat ik dit advies kon vergelijken met het advies dat mijn partner kreeg van zijn eigen mediator.

Toen ik na 1 maand plotseling een verzoek tot echtscheiding in de bus kreeg heb ik de scheidingsplanner om advies gevraagd wat nu te doen. Zij deelden mij telefonisch mede dat ik geen recht zou hebben op rechtshulp op basis van toevoeging, omdat ik over vermogen zou beschikken. Hiermede doelden zij op de belegging die onderdeel uitmaakte van de hypotheek op het huis. De zaak zou overgedragen worden aan een collega binnen de scheidingsplanner die in advocatuur zaken gespecialiseerd was. Hij zou mijn echtscheiding prima af kunnen handelen.

Naïef heb ik dit geloofd, waarschijnlijk ook omdat je midden in een echtscheidingsprocedure niet helemaal helder kunt denken. Hier maakt de scheidingsplanner dus goed gebruik van. Ik heb aan dit bedrijf ca. €3500,- betaald, waarvoor ik uiteindelijk maar 1 tegenvoorstel richting de advocaat van mijn partner heb gekregen!

Toen mijn partner begin dit jaar de voorlopige alimentatie stopzette, en ik de rekeningen van de scheidingsplanner niet meer zou kunnen betalen, werd mij geadviseerd toch maar rechtshulp te zoeken op basis van toevoeging!

Telefonisch contact leverde niets op, er werd glashard ontkend dat mij verteld was geen recht op toevoeging te hebben, m.a.w. het is mijn woord tegen dat van de scheidingsplanner. Ik vind het heel wrang dat er dus bedrijven zijn, die juist op het moment dat je het emotioneel heel zwaar hebt, gebruik van je maken.

Zijn er meer mensen die recente ervaring hebben met de Scheidingsplanner?

GJvdZ
Berichten: 7410
Lid geworden op: 03 nov 2010 13:49

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door GJvdZ » 16 okt 2013 16:37

Ik snap wel dat dit soort bedrijfjes opgestart worden, maar ik snap niet zo goed waarom mensen hiermee in zee zouden gaan. Voor ongeveer hetzelfde geld kan je ook scheiden met een "echte" advocaat. Zal wel ouderwets gedacht zijn van me, maar dan weet je in ieder geval dat het juridisch allemaal klopt. Er zijn ondertussen genoeg advocatenkantoren die een "all-in" tarief vragen voor de complete procedure.

Ad Verkaad
Berichten: 643
Lid geworden op: 23 jan 2009 14:09
Locatie: 51.926316, 4.450772

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door Ad Verkaad » 17 okt 2013 09:15

annabel02 schreef:Ook ik heb een zeer negatieve ervaring met de Scheidingsplanner B.V. Naar aanleiding van een mooi artikel van dit bedrijf in het plaatselijke blad van het winkelcentrum in de buurt heb ik hen benaderd. In eerste instantie in principe alleen om een 2nd opinion te krijgen, zodat ik dit advies kon vergelijken met het advies dat mijn partner kreeg van zijn eigen mediator.

Toen ik na 1 maand plotseling een verzoek tot echtscheiding in de bus kreeg heb ik de scheidingsplanner om advies gevraagd wat nu te doen. Zij deelden mij telefonisch mede dat ik geen recht zou hebben op rechtshulp op basis van toevoeging, omdat ik over vermogen zou beschikken. Hiermede doelden zij op de belegging die onderdeel uitmaakte van de hypotheek op het huis. De zaak zou overgedragen worden aan een collega binnen de scheidingsplanner die in advocatuur zaken gespecialiseerd was. Hij zou mijn echtscheiding prima af kunnen handelen.

Naïef heb ik dit geloofd, waarschijnlijk ook omdat je midden in een echtscheidingsprocedure niet helemaal helder kunt denken. Hier maakt de scheidingsplanner dus goed gebruik van. Ik heb aan dit bedrijf ca. €3500,- betaald, waarvoor ik uiteindelijk maar 1 tegenvoorstel richting de advocaat van mijn partner heb gekregen!

Toen mijn partner begin dit jaar de voorlopige alimentatie stopzette, en ik de rekeningen van de scheidingsplanner niet meer zou kunnen betalen, werd mij geadviseerd toch maar rechtshulp te zoeken op basis van toevoeging!

Telefonisch contact leverde niets op, er werd glashard ontkend dat mij verteld was geen recht op toevoeging te hebben, m.a.w. het is mijn woord tegen dat van de scheidingsplanner. Ik vind het heel wrang dat er dus bedrijven zijn, die juist op het moment dat je het emotioneel heel zwaar hebt, gebruik van je maken.

Zijn er meer mensen die recente ervaring hebben met de Scheidingsplanner?
Een advocaat moet je verplicht wijzen op de mogelijkheid van een toevoeging, zeker als er vermoedens zijn dat je daarvoor in aanmerking komt. Als je ervoor in aanmerking komt, maar toch overeenkomt om de zaak betalend te laten behandelen, moet de advocaat dat goed vastleggen.

Als dat alles niet is gebeurd en de advocaat simpelweg is gaan declareren, kun je een klacht indienen tegen deze advocaat bij de deken.

Goldenroel
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 jan 2014 11:50

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door Goldenroel » 05 jan 2014 11:57

Ervaringen met De Scheidingsplanner

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat mijn ex-vrouw en ik officieel gescheiden zijn. Om onze echtscheiding in gezamenlijk overleg goed te regelen en in goede banen te laten leiden zijn we destijds (ruim vier jaar geleden) op zoek gegaan naar een scheidingsbemiddelaar. We hebben onze zaak toen in handen gegeven van De Scheidingsplanner in Roermond.

Het is dus al een behoorlijke tijd geleden dat we met De Scheidingsplanner in zee zijn gegaan. Eigenlijk houd ik er helemaal niet van om mijn gal te spuwen op internet en normaalgesproken zou ik dat dan ook echt niet doen. Maar de problemen waar mijn ex-vrouw en ik nu mee opgezadeld zijn, zijn dermate groot dat ik het alsnog als een soort “plicht” voel om andere mensen te waarschuwen.

Mijn ex-vrouw en ik dachten alles in harmonie op te kunnen lossen, maar uiteindelijk zijn we in een afschuwelijke vechtscheiding verzeild geraakt. Ruim twee jaar geleden heb ik, op basis van informatie die De Scheidingsplanner ons had gegeven, het convenant onder druk ondertekend, terwijl sommige zaken nog niet, of niet goed, geregeld waren. (Volgens die informatie zou het uitstellen van de ondertekening van het convenant vervelende fiscale en financiële consequenties hebben. Ik had (ten onrechte, naar later bleek) het vertrouwen dat we de nog niet geregelde zaken in een later stadium alsnog op een goede manier konden regelen.) Achteraf bleek de door De Scheidingsplanner verstrekte informatie achterhaald te zijn. We hadden dus gewoon nog de tijd kunnen nemen om alles wel goed te regelen alvorens het convenant te ondertekenen. Het heeft ons veel geld gekost en vervolgens kon De Scheidingsplanner ons, met de zaken die alsnog geregeld moesten worden, niet verder helpen. Daarna hebben we allebei een eigen advocaat in de arm genomen. Ik heb het convenant aan verscheidene advocaten voorgelegd en ze zijn het er allemaal over eens dat het een draak van een convenant is: het zijn 21 pagina’s (terwijl 7 pagina’s al veel schijnt te zijn), er staat van alles in wat er helemaal niet in hoeft te staan en alleen maar verwarrend kan zijn, en sommige essentiële punten die er wel in hadden moeten staan ontbreken juist in het convenant. Het convenant is bepaald niet “dichtgetimmerd”, waardoor er op diverse punten alle ruimte blijft voor discussie.

Met betrekking tot ons huis, waar mijn ex-vrouw nog in woont, is niets geregeld in het convenant. Dat huis kost mij maandelijks veel geld en daar staat niets tegenover. Ook met bepaalde fiscale consequenties heeft De Scheidingsplanner geen rekening gehouden. De zaak zit muurvast en ik vraag me af of we er ooit nog uit gaan komen. Wat ik wel weet is dat er nu alleen maar verliezers zijn. Onze kinderen zijn zwaar de dupe en dat vind ik nog het ergste van alles.

Er zullen vast wel mensen zijn die positieve ervaringen hebben met De Scheidingsplanner. In situaties die niet al te gecompliceerd zijn kunnen ze misschien wel goede hulp bieden; daar kan ik niet over oordelen. En iedereen is er uiteraard vrij in om te kiezen door wie hij zijn zaken wil laten behartigen. Op basis van mijn ervaringen geef ik echter nadrukkelijk het advies: haal je geen ellende op de hals en ga op zoek naar een andere scheidingsbemiddelaar.

RR

chocomel
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 feb 2015 21:16

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door chocomel » 24 feb 2015 21:32

Mijn ervaring met scheidingsplanner

Wij hebben ook hele slechte ervaringen met de scheidingsplanner Roermond. Hij gaf heel verkeerde adviezen, koos duidelijk voor een partij en kwam afspraken niet na.Uiteindelijk hebben we toch moeten kiezen voor een advocaat en waren € 2300,- armer voor niks. De advocaat heeft een heleboel moeten veranderen omdat er een heleboel niet klopte aan het concept-convenant va de scheidingsplanner. Mijn advies: Ga niet met de scheidingsplanner Roermond in zee.

ReGt
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 feb 2016 11:05

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door ReGt » 06 feb 2016 11:58

Goede morgen,

Ik heb alle scheidingsplanner verhalen gelezen. Ook ik ben een van de ervaringsdeskundige met een slechte ervaring. Heb na 1 jaar de onderhandelingen gestaakt, nadat mijn vertrouwen meerdere malen beschaamd werd door de SP adviseur. Als vrouw werd afgeschilderd als Cijfermatig analfabeet. Helaas voor deze persoon, is er niets mis met mijn persoon en heb ik door de uitspraak van de RECHTER nu het bewijs dat de SP zijn cijfers onjuist heeft geinterpeteerd. Ik ga op de inhoud verder niet in omdat ik op zoek ben naar een methode om deze organisatie juridisch aan te klagen, het geld dat mijn ex en ik betaald hebben terug te vorderen en ik wil dat voor deze organisatie een stokje wordt gestoken. Nog steeds wil ik zowel voor mijn Ex als voor mijzelf een goede oplossing. Vooral wil ik ook Op de barricade voor mensen die mogelijk minder inzicht hebben in de juridische en de financiele procedures en daardoor de DUpe worden van het vertrouwen dat zij stellen in zgnmd officiele organisaties als de Scheidingsplanner. Tevens wil ik de samenwerking tussen advocaten en deze organisatie laten onderzoeken. Volgens mij is sprake van belangenverstrengeling die het RECHT van de Mens Geen goed doet. Dus Mijn Vraag weet iemand waar ik een officiele klacht kan indienen tegen de Scheidingsplanner? De brief voor de Deken waarin ik de advocaat van mijn Ex aanklaag ligt al klaar voor verzending. Ben nu op zoek naar de JUISTE wijze om de werkwijze van deze organisatie aan te klagen met het doel te komen tot een verbetering van het behandelen van Scheidingsprocedures. geintroduceerd.

Siri
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 jul 2016 17:05

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door Siri » 12 jul 2016 17:19

Goedemiddag allen,
Ook ik heb kennis genomen van alle ervaringen met de Scheidingsplanner.
Ik begeleid al ruim 15 jaar echtscheidingen vanaf de eerste beslissing t/m de rechtbank en de beroerde praktijk is voor mij aanleiding geweest er een boek over te schrijven. Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid voel ik het als een taak te vertellen hoe het anders kan maar ook mensen vooraf goed te informeren voordat zij besluiten te scheiden. Voor wie interesse heeft: Advocaat van de duivel, een stappenplan voor iedereen die gaat scheiden.

Daarissie
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 jan 2017 10:16

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door Daarissie » 02 jan 2017 10:29

Een ruime tijd na de bemoeienissen van de scheidingsplanner ook even mijn reactie.
Dhr was niet geheel onpartijdig bleek na een bezoek achteraf aan een advocaat om de boel eens na te rekenen.
Eerdergenoemde ervaringen van steeds hoger wordende kosten deel ik.
Naar wat ik hoor zijn er betere bemiddelaars, scheindingsplanner is geen aanrader.

Daarissie
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 jan 2017 10:16

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door Daarissie » 02 jan 2017 10:34

Een klachtenprocedure kan ik ook niet bij ze vinden, heeft er iemand ondertussen een idee hoe deze lui aan te pakken?

Cheyenne 70
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 jul 2017 00:18

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door Cheyenne 70 » 12 jul 2017 00:33

Uit ervaring scheidingsmakelaar meegemaakt... Flits scheiding.. Snel snel weinig kosten..denk je.. Maar niets is minder waar.. ik vraag me toch af wat voor voor opleiding deze mensen genoten hebben.. Want aan het einde van het verhaal werden juist de kinderen uitgespeeld.. Papa heeft meer geld.. Mama moest eindjes aanelkaar knopen zorgde voor alles maar de voorkeur ligt bij papa, bij die lui (of andersom. Ik zeg neem een advocaat.. Leuke praatjes daar bij de makelaar.. Maar de naam zegt het al.. Je bent niets meer dan een financier.. En als ze je mogen... Heb je geluk. Niet doen dus zeker NIET in Friesland....ze schieten idd als paddestoelen uit de grond.. En wat denk je van de nevenhulp... Geld op orde brengen? Is gewoon de partner van....

Jacquej50
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 nov 2017 15:55

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door Jacquej50 » 17 nov 2017 17:58

Het aangaan van een echtscheiding is een emotionele zaak. Scheidingsplanner Haarlem/Heemstede/Velserbroek, promoot zichzelf als een vakkundig scheidingsplanner en mediator. Niets is minder waar: tegen het tarief van een advocaat wordt slecht werk geleverd. Afspraken worden niet nagekomen en er wordt partij gekozen voor één van de echtelieden, waarbij gegevens van de andere echtgenoot doorgespeeld worden. De geheimhoudingsplicht wordt geschonden en men is hier absoluut onbetrouwbaar. Je privacy is niet gewaarborgd; een goed verloop van je echtscheiding dus ook niet. Mediator is men hier niet, al zegt men van wel. Echtelieden worden tegen elkaar opgezet en er wordt een wig tussen gedreven, zodat je uiteindelijk alsnog naar twee advocaten moet. Mijn advies: GA NOOIT MET DIT KANTOOR IN ZEE!

burgt/boogaard
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 aug 2019 19:25

Re: Scheidingsplanner BV

Ongelezen bericht door burgt/boogaard » 05 aug 2019 19:48

Mijn ervaring is ook zeer slecht. Bij het tweede gesprek wist Frank v Boxtel de scheidingsplanner mediator uit uden mij als dominant te bestempelen. We hadden een tweede gesprek van 3,5 uur. Dit was rond lunch tijd. Ik was moe en had honger. Bij het einde van het gesprek benoemde hij met luide stem dat ik niet dominant ben geworden maar altijd dominant ben geweest. Ik was helemaal van mijn stuk. Ik kan best feedback ontvangen, maar de toon en houding die deze man aan nam maakte dat ik mij zeer onveilig voelde. Volgens mij is het de taak van de mediator zelf om tijdens het gesprek er voor te zorgen dat ieder evenveel aan het woord is. Ik zelf zit nl in het proces. Hij is ervoor om het proces te bewaken zonder eigen mening van wat hij van iemand vind. Zeer onprofessioneel. Het is erg jammer dat hij zijn verantwoording niet heeft genomen maar op het einde van het gesprek dit op heftige wijze benoemd. Ik kan nl dan niets meer aan het gesprek veranderen en voelde mij nog schuldig ook. Of ik iets verkeerd gedaan had. Ik heb de mediation daarna direct op hold gezet om de ervaring eerst te verwerken. En heb daarna besloten niet verder te gaan gezien ik geen vertrouwen in zijn professionaliteit meer had en ik mij niet meer veilig voelde. Dus de tijd die wij er in gestoken hebben heeft ons een negatieve ervaring opgeleverd en kosten met zich mee gebracht die niets opgeleverd hebben. Ik ben heel benieuwd of hij hier iets voor durft te tellen en hoeveel.

Plaats reactie