LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] van Dijk Educatie - ongoing story

Andere onderwerpen over opleidingen en instellingen.
Tikra
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 jan 2006 21:29

van Dijk Educatie - ongoing story

Ongelezen bericht door Tikra »

Wij hebben bij van Dijk alle boeken ingeleverd (op school) .. 6 weken later komen zij en beweren een boek niet te hebben gekregen. Intussen een aanmaning gekregen met kosten voor incasso erbij (+40 Euro).
Ook kregen wij boeken opgestuurd (naar zo genaamd overleg tussen school en ons) van een school waar onze zoon al een jaar weg is!
Ik denk dat RADAR er een keer aandacht aan zou moeten besteden ..... de omstandigheden zijn uiterst vreemd/ administratief chaos/ onbeschofte medewerkers (niet alle!) .... en op klachten.nl ook al weer een groot aantal klachten .......

BreejKC
Berichten: 1816
Lid geworden op: 16 jul 2012 18:36

Re: van Dijk Educatie - ongoing story

Ongelezen bericht door BreejKC »

Heeft u bij het inleveren van de boeken een lijst van de ingeleverde boeken ontvangen? Zo nee, waarom heeft u daarnaar niet gevraagd? U heeft dan geen enkel bewijs of het bewuste boek al dan niet ingeleverd is. In dat geval trekt u aan het kortste eind.

Heeft u wel een dergelijke lijst ontvangen, staat het boek waar het hierom gaat daar dan op? Zo nee, dan trekt u opnieuw aan het kortste eind.

Bij een firma als Van Dijk kunt u vrijwel niet voldoende op uw hoede zijn. Ook firma Van Dijk heeft alle smoezen al gehoord die er te verzinnen zijn. Inmiddels hebben zij zich daartegen behoorlijk bewapend, waar die onvriendelijheid misschien we een beetje vandaan komt. Of al die klachten op het door u genoemee medium terecht zijn, daar mag u dus best een vraagteken bij plaatsen.

Heeft u dus het sluitende bewijs, zwart op wit, dat het boek is ingeleverd, stuur dan daarvan een kopie aan Van Dijk toe. Kunt u dat bewijsmiddel niet overleggen dan kunt u het beste maar zo snel mogelijk het kennelijk niet ingeleverde boek aan Van Dijk terugbetalen om nog meer onnodige kosten te voorkomen.

Gesloten