LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] landelijke dekking Debitel/KPN

Andere onderwerpen rondom telefoon, internet of kabel.
inge savelkoel
Berichten: 12
Lid geworden op: 01 jul 2007 12:11

landelijke dekking Debitel/KPN

Ongelezen bericht door inge savelkoel »

Ik kreeg een mail met de aanbieding van Debitel/KPN abonnement sim-only. Ik wil graag weten hoe de landelijke dekking is van Debitel.

Inge.

kanovaarder
Berichten: 2889
Lid geworden op: 01 mar 2006 12:17

Re: landelijke dekking Debitel/KPN

Ongelezen bericht door kanovaarder »

Debitel.

En zelf even voor u zoekende kom ik iets opmerkelijks tegen:
------------------------------------
Het bieden van praktische oplossingen op het gebied van mobiele telefonie is de grootste kracht van debitel. debitel biedt een breed aanbod aan telecommunicatiediensten. debitel heeft er bewust voor gekozen om geen eigen netwerk te exploiteren. Dat laten wij naar volle tevredenheid over aan partners die hun diensten ruimschoots hebben bewezen: Vodafone, KPN en Telfort. Deze gerenommeerde netwerken garanderen een landelijke dekking, goede bereikbaarheid en perfecte geluidskwaliteit. XXX biedt u alle debitel abonnementen.
-----------------------------------
Dus.......... als u bij Debitel toch geen landelijke dekking heeft is dit (in de ogen van Debitel natuurlijk) nooit hun schuld maar altijd die van Vodafone,KPN en/of Telfort.

Toch raar niet?

Grootvader

Big-V
Berichten: 980
Lid geworden op: 04 sep 2005 21:02

Re: landelijke dekking Debitel/KPN

Ongelezen bericht door Big-V »

Nee, dat vind ik eerlijkgezegd niet raar. Debitel koopt enkel tegoed in bij KPN, Vodafone en Telfort. Alle verkeer verloopt dus ook via hun netwerken. Debitel heeft verder dus geen invloed op de dekking.
Om antwoord te geven op de vraag van TS: als je een Debitel/KPN-abonnement afsluit, bel je via het netwerk van KPN. Dit betekent dat je in ongeveer 99% van Nederland dekking hebt. Voor specifieke informatie kun je een keer een dekkingskaart bekijken in een winkel waar ze Debitel- of KPN-abonnementen verkopen.
Succes.

Gesloten